2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy yaşasınnnn....darısı bana inşallahhhh 8 aralığa kadar nasıl dayanacm?:)

kızlar transferden gldim inşallah hayırlısıyla olurr 6 aralık test tarihimm

hadi hayırlı olsun iyi bak bebeğine bol bol dinlennn

Hanımlar içinizde ovitrelle 250 mgr kullanan varmı?son ilacım o..ne işe yarıyo yazarmısınız?daha kullanmıyorum tabi de merak ettim..

Ayy kafa kalmadı bi de gonal f 450 var onuda kullanmıyorum daha bu ilac ne işe yarıycak??bilenler yardım:))

cnm bnm lucrin kullanırken adet olacaksın sonra adetinin 2.günü falan hormonlarına bakılıp lucrinin dozunu düşürüp golal-f de vurulmaya başlayacaksın yani 2 iğnen oolacak... bu iğneler hem yumurtaları baskılıyor hemde aynı anda büyümelerini sağlıyor...kontrollerin gün aşırı olmaya başlayacak ve gereken büyüklükte oldukları an 2 iğneyide kesip ertesi gün ovitrelle vuracaksın o da yumurtalarını çatlatacak ve bu iğneden yaklasık 30küsür saat sonra yumurtaların toplanacak (OPU) sonra gelsin bekleme zamanı..

evet cnmm durumlarımız aynı benım esımde azosperm ve senın bahsettığın gıbıı benım hormon sevıyemde de bır sorun yok bakalım bana hormon tedavısı uygulayacaklarmı raporlu raporsuz ne kadar bıde su kan uyuşmazlığı sorun teskıl edermı bır sorayımm..ben bursada yasıorum pembe maviye gıdıcemm umarım eslerımızde sperm bulunur ve hemen transfer yaparlarr :)

Çok sağol ervacımmmmm..Rabbin elinde herşeyyyy..Hayırlısı olsun diyoruz arrtık..Seninde süreç devam ediyor,takipteyim..Az kaldı inş...Çook öpüyorum..Dikkat et kendine..

v_damla canım tebrik ederim maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin

egunal canım azcık daha bekle ben doktorumla konuştuğumda çatlatma iğnesinin etkisi 7 gün sonra geçer zaten o sırada test yaparsan yanlış sonuçlara üzülür yada sevinirsin dedi o yüzden en azından 10.gününe kadar bekle hayatım

merhaba arkadaşım yazını okuynca çok şaşırdım Rabbimin yapayacağı şey yoktur. hayırlı olsun. bu topikte ilk defa yazıyorum.Eylül-Ekim topiğindeyim ben ne kadar güzel tüplerin tıkalı olduğu halde doğal yolla hamile kalmışsın. allahım istedikten sonra herşey olur. Allahım bizlerde nasip etsin.Tekrar hayırlı olsun arkadaşım bizler içinde dua et...

çok sevındım canım tuplerı tıkalı bırı olarak ben..
banada tuplerın tıkalı tup bebek yınlendırıldı rp sı verdıler..
inşallah bende dogal yollardan kalabılırım canım tekrar tebrık ederım..

çok sevındım canım tuplerı tıkalı bırı olarak ben..
banada tuplerın tıkalı tup bebek yınlendırıldı rp sı verdıler..
inşallah bende dogal yollardan kalabılırım canım tekrar tebrık ederım..

Carmenn cim cok sagol bilgilerin için aklıma takıldı dün neler yapılcagı?millistone hepimiz aynı durumdayız canım daha ben opu durumlarına gelmedim,bakalım benim yumoşlar nasıl cıkcak??oyüzden içimizi ferah tutmaya devam ediyoruz...:))bende seni öptüm..egunal cim sende sagol..bu arada bi soru daha hanımlar,transfer işleminden kac gün sonra yola cıkılır??ben normalde afyon dayım,antalya 4 5 saat sürüyo..test sonucuna kadar antalyada kalsammı,bikac gün sonra dönsemmi diye düşünüyorum?nasıl olsa rabbim göstermesinde negatif olursa hiç bi merkez acıklama yapmıyo,benimkilerde yapmaz,savarlar nasılsa!sonucumu evimdemi ögrensem?yol etkilermi acaba?

evet canım merak ve korku arasında yasıyoruz dilerim seninde en kısa zamanda mutlu haberlerını duyarız
Canım Allahım herkese nasıp eylesiin zor bır surec bende tedavılerı falan olnustum ılk tüp bebek basarıszı gecmıstı 2.ciyi denıyordum ama Allahım mucızesi

CARMENNN;21835014]ayyy yaşasınnnn....darısı bana inşallahhhh 8 aralığa kadar nasıl dayanacm?:)

canım inşaallah bu haberi sende duyarsın canım

teşekurler canım inşallah bu mutlulugu hepımız yasarız

teşekurler canım inşallah bu mutlulugu hepımız yasarız

damlacım merhaba ,

gercekten mucıze bu .
Demek tuplerın %100 tıkalı degılmıs kı sperm bır gecıs bulabılmıs.
Bu raporları da ne kadar duzgun verıyorlar valla ınsan sasırıp kalıyor.

Hayırlısı olsun .

merhaba ceylıno,

ben de uzun protokol basladım .
Bugun 4. Gun olacak ıgnemeın . Lucrındeyım henuz.
Bunun cok da buyuk bır olay olmadıgını dusun .
Allaha sukur kotu bır hastalıgımız yok .
ıyı bır seyler ıcın oluyoruz o ıgnelerı.

alfabecim sağol ne bilim elimde olmuyo herşey sinirlerimi bozuyo sonra bebeği düşününce aslında onun için değerinşallah tutar hepimize inşallah nasıp olur anne olmak

nerede tedavı olacaksın canım? Yas kac? Senınle dusuncelerımız bıraz benzıyor ... Ben de oyle ıgne olayım aman kevgıre doneyım sorun degıl dıye dusunemıyorum once can mı gelıyor azcık bencıl mıyım bılemıyorum . Belkı de o kadar cok ıstemekten korkuyorum . Bır seyı cok ıstemıs olmayı sevmıyorum cunku herseyın hayırlısı . Benım de bır donem artık ıgnelerı gorunce ıcım bulanıyordu . Cıddı bulanma ama ... Dedım ya olayı buyutmemeye gayret ederek astım bu sorunu bırazcık . Heyecanlı bır seruven gıbı bakıyorum olaya. Hatta aksamları ıgne yapaken her gece degısık teknıkler denıyorum . Bakalım bugun acıyacak mı falan dıye testler yapıyorum . Salak sacma ama baska caresı yok .

canım ıyıyız. Ama olumsuz sonuclar aldıkca arkadaslarımız adına uzuluyorum ve enerjım sıfırlanıyor ..

ya neden kimse cevap vermiyor lütfennn bilgisi olan bişiler yazsın...

ben de artık guzel bır haber ıstıyorum . Brnyns ıle msnde konustuk. Cok uzgunum onun adına .

evet canım bende tüplerim tıkalı dıye latorso+his. yapıldı açılmaz dıye rapor verdiler.
Bende kasık düşüklüğümü nedir hani eskilerin lafı var ondan yaptırdım o acmıs olabılırmı bılmıyorum cunku doktorlar tıpda oyle bırsey yok dıyorlar. Yeniden raporları yenılemıstık bu ay gıdıcektik sükürler olsun Rabbıme bu sevinci yaşattı

inşallah canım dediğin gibi hepimiz dogal yolla hamıle kalanlardan oluruz.
Buay ben hem sogan suyu içmiştim hemde çörekotlu+kestanebalı+tarçın tukentım esımede kecıboynuzuna başlamıstık
bilemıyorum derdı veren Allahım dermanıda veriri inş.

evet canım mucize inşallah sizlerde yaşarsınız tedavıye başlıcagım zaman bu haberı almak cok guzel gercı dun korkuutular ama dıs gebelık olabılır dıye inş hersey yolunda gider.Allahım herkese nasip eder.

evet canım bekleyecem...tamam çok sabırsızım ama şimdi elimde test olsa heralde cesaret edip yapamam...hatta günü geldiğinde de nasıl cesaret edecem bilmiyorum...anlayacağın bu test konusunda dengesiz bir ruh halim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…