kızlarr ben geldimm
bugun yeniden dogdum sanki keseyi gördük herşey yolunda dediler :))
ben hamileyiiimm hemde bu ay tüp bebek düsünürkenn
normal yollaaa tüplerim tıkalı diye rapor vermişlerkenn
Allahım(CC) sükürler olsunn.
Bu haberi duyurmayı hepinize nasip eylesinn Saglıklı sıhatlı evlatlar nasip eyleşin
Bu mucizeyi yasamayı herkese nasip eylesiinn
1 hafta sonra kontorle çagırdı büyümesini görücekmişiz inşaah hersey yolunda gider şuan vitaminlere başladıkk
Allahım herkese bu mucizeyi yasamayı nasip eder inş.
kızlar transferden gldim inşallah hayırlısıyla olurr 6 aralık test tarihimm
Kızlar bana şimdi yol gösterin,benim 5 tane lucrin ignem kaldı,biz pazartesi hastanede olcaz ogün son igneyi yapcam artık..ama bundan sonra napılcak bilmiyorum,mesela pazartesi gittigimde neye bakcaklar artık,son işlemleri yazarmısınız?hormonlara bakılmadı onlara bakcaklarmı?ya aklımda bi soru vardı gece aklıma geldi size sorayım dedim şimdi unuttum offffffffffff..yorgunluktan herlade dün temizlik bitirdi beni(aklıma gelince sorayım bari..
Hanımlar içinizde ovitrelle 250 mgr kullanan varmı?son ilacım o..ne işe yarıyo yazarmısınız?daha kullanmıyorum tabi de merak ettim..
Ayy kafa kalmadı bi de gonal f 450 var onuda kullanmıyorum daha bu ilac ne işe yarıycak??bilenler yardım:))
tuana gali ba durumlarımız aynı bizim de kan uyuşmazlığımız var ve ben söylemeyi unuttum doktora hiç aklıma gelmemişti. ben umut tüp bebek merkezine gidiyorum sen nerdesin. eşim mikro tese amaliyatı olacak. haftaya umarım sperm bulurlar
Egunal cim hala adet olmadım 5 ignem var haftasonu olurum belki:))sagol bilgilerin için..millistone dualarım seninle üzülme bu kadar herşey yolunda giderse bi tanesi bile yeter,yeter ki mevlam ol desin canım..sıkma canını..
kızlarr ben geldimm
bugun yeniden dogdum sanki keseyi gördük herşey yolunda dediler :))
ben hamileyiiimm hemde bu ay tüp bebek düsünürkenn
normal yollaaa tüplerim tıkalı diye rapor vermişlerkenn
Allahım(CC) sükürler olsunn.
Bu haberi duyurmayı hepinize nasip eylesinn Saglıklı sıhatlı evlatlar nasip eyleşin
Bu mucizeyi yasamayı herkese nasip eylesiinn
1 hafta sonra kontorle çagırdı büyümesini görücekmişiz inşaah hersey yolunda gider şuan vitaminlere başladıkk
Allahım herkese bu mucizeyi yasamayı nasip eder inş.
evet canım biliyorum senin hikayeni takip ettim tam oldu derken sevinirken dış gebelik olma ihtimali bile nasıl kötü bir histir ALLAH ım yaşatmasın hiçbirimize..neyseki güzel haberlerle döndün...rabbim bundan sonra sadece hamileliğin keyfini yaşatsın inşallah...tabi önce minik kalp atışları var sırada...sana katılıyorum erken test yanıltıcı olabilir ama şu merak insanı gaza getiriyor işte...
v_damla canım tebrik ederim maşallahAllah kucağına almayı da nasip etsin
egunal canım azcık daha bekle ben doktorumla konuştuğumda çatlatma iğnesinin etkisi 7 gün sonra geçer zaten o sırada test yaparsan yanlış sonuçlara üzülür yada sevinirsin dedi o yüzden en azından 10.gününe kadar bekle hayatım
teşekurler canım inşallah bu mutlulugu hepımız yasarız
yapma beee...negatiff kızlar...0,37
ya kızlarrrrr öyle içim daralıyoki anlatamam zaman yaklaştıkça stresim artıyo nasıl kendimi rahatlatacam offfffffff iğnelerden artık tiskiniyorum irkiliyorum yaptırıken uzun protokol uygulanıyo ne kadar sürer bilmiyorum varmı böle ne kadar sürüyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:2::2::2:
kızlar transferden gldim inşallah hayırlısıyla olurr 6 aralık test tarihimm
alfabecim sağol ne bilim elimde olmuyo herşey sinirlerimi bozuyo sonra bebeği düşününce aslında onun için değerinşallah tutar hepimize inşallah nasıp olur anne olmak
offf bi sürü alıntı yaptımm cevap yazdımm ama yüklenirken hata verdi ve hepsi gitti kusura bkmayın bidaha geri dönemeyeceğim canlar...
brnyns canımmm sen sakin olmaya çalış daha bişi olduğu yok.. Ayrıca normaldede kansızlık için hamilelere iğne hap hatta yetmiyorsa serum veriyolar yani bu bebeğe zarar değilki... O yüzden kendini hırpalama canım rabbim bebeğinizi size bağışlayacaktır.. Dualarımdasın
carmenn canım gözün aydın maşallahDeğerin yükselmiş... Sağlıkla daim olsun inşallah
hayat70 & nesmit canlarımm şu anda sizin acınızı ancak yaşayan bilir.. Eminimki çok büyük hayal kırıklığı ve hüsran vardır.. Allah ım inşallah size benim gibi süpriz mucize gebelik nasip eder inşallahhhhhhhhh
Diğer kızlarrrrr inşallah hepiniz iyisinizdir ?
ya neden kimse cevap vermiyorlütfennn bilgisi olan bişiler yazsın...
ben de artık guzel bır haber ıstıyorum . Brnyns ıle msnde konustuk. Cok uzgunum onun adına .kızlar merhaba... Neler olmuş topikte yaa... Arkadaşlar nesmit ve hayat başka kaçırdığım varsa kusura bakmayın tamamını okuyamadım çok geçmiş olsun biliyorum geçmiyor ama acınızı paylaştım okurken içim cız etti. Rabbim bebeğinizi tez zamanda kavuştursun inşallah... Brnyns sana da çok geçmiş olsun arkadaşım dualarım seninle... Güzel br haber yok mu yaa( öpüyorum hepinizi sevgyle kalın
çok sevındım canım tuplerı tıkalı bırı olarak ben..
banada tuplerın tıkalı tup bebek yınlendırıldı rp sı verdıler..
inşallah bende dogal yollardan kalabılırım canım tekrar tebrık ederım..
damlacım merhaba ,
gercekten mucıze bu .
Demek tuplerın %100 tıkalı degılmıs kı sperm bır gecıs bulabılmıs.
Bu raporları da ne kadar duzgun verıyorlar valla ınsan sasırıp kalıyor.
Hayırlısı olsun .
egunal canım azcık daha bekle ben doktorumla konuştuğumda çatlatma iğnesinin etkisi 7 gün sonra geçer zaten o sırada test yaparsan yanlış sonuçlara üzülür yada sevinirsin dedi o yüzden en azından 10.gününe kadar bekle hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?