2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş hayırlı haberler alırsın cnm pozitif bak herşey yoluna giricek diye düşün..aslında seni çok ii anlıyorum bende 2 senedir bekliyorum bi sorun yok ama olmuyor bende zaman zaman yorulduğumu dizlerimin üstüne düştüğümü birdaha kalakamıycağımı düşünüyorum ama sonra bi güç beni kaldırıyor devam ediyorum zamanla birlikte hayata karışıyorum sonra yine dibe çöküyorum ve bu sürekli tekrar yaşıyorum sokaklarda anne olanları seyretmekten onların bunu nasıl başardığı düşünmekten bıktım artık ister istemez gözüm takılıyor seyrediyorum çocuklu ortamlara girmek ztn kabus gibi oldu daha birçok şey ve ben bunları hep içimde yaşıyorum anlatmıyorum çünkü anlamıycaklarını biliyorum amann olur boşver diyip geçiyorlar hayatını yaşa ..yaşanmıyorki ben 2 senenin nasıl geçtiğini bilmiyorum hayatım donmuş gibi sanki bebek olucak sonra ben devam edicem hayata tuhaf bi duygu herşey ona endeksli biliyorumki bunları burdaki herkes yaşıyor hissediyor ...ama biliyorumki sonunda rabbim banada burdaki herkese hayırlı bir bebek vericektir inanıyorum ztn beni ayakta tutan da bu ya ztn

evet canım test günüme az kaldı...ananası bende duydum ama yemedim...daha doğrusu ben sadece bol su içtim...genelde sıvı şeyler tükettim çünkü bu dönemde kabız olamamak gerekiyor...kayısı fındık ceviz falan yiyorum...bazı belirtiler yaşıyorum ara ara ama bu bebeğimin tutunduğu anlamına gelmiyor...çok belirti falan da aramıyorum zaten...hiç belirti yaşamadan gebe kalan arkadaşlarımızda var o yüzden çok takılmıyorum belirtilere...

hoşgeldin canımmmm...teavin sağlıklı ve bebekli olsun inşallah...

lale noldu? haber geldi mi bölünme ile ilgili? ben de seninle aynı durumdayım. çikolata kistim var.benim de 4 yumurtam toplandı ancak 2si olgun çıktı ve biri döllenip bölündü. lütfen olumsuz olma!!ikisi bile bölünüp kaliteli embriyo olabilir.sonuçtan da haberdar et...yalnız değilsin...

Arkadaşlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Labaratuardan haber geldi. Yarın 13.30'da transferim yapılacak. Lütfen benim için dua edin.

bu durumda 2. gün transferi olacak kısmetse. Aslında sabah yapılacakmış transefer ama dr.um yurt dısında oldugu için öğleden sonraya almışlar. Birkaç saat sorun teşkil etmez umarım. Sayı az olduğu için riske atıp bekletmek istemiyorlar.

Arkadaşlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Labaratuardan haber geldi. Yarın 13.30'da transferim yapılacak. Lütfen benim için dua edin.

gördün mü bak üzüldüğüne değmedi. senin ş uan diğer tüp bebek tedavisi olanlardan hiç bir farkın yok başarı açısından.yumurta sayısı hiç öenmli değil. 2 de bölünmüş mü?olumlu ol hepp....

ikiside döllenmiş. Labaratuar bir problem olmadıgını söyledi. Kaç saatte kaça bölünmesi gerekiyor? Bana sadece ikisinin de döllendiği bilgisi verildi.

canım çok sevindim...ben demiştim cumartesi güzel haberler alacaksın diye...

Lalecim 24 saat olduğu için şimdi döllenmeleri göründü. sonraki 24 saat içinde yani şuandan itibaren bölünmeye başlıyorlar. her 24 saatte bir 2-4-8... yani katlanarak bölünüyorlar. yarın transferin olcaksa büyük ihtimalle 2 ya da 4 hücreli olur. ama bunların hiç bir önemi yokmuş.kalite v.s. hepsi boş. olcaksa oluyor. bana 40 yaşında bir hastanın tek kötü kalite embriyo ile hamile kaldığını söyledi klinikteki hemşire. hiç düşünme bunalrı dedi.

kuzum seni merak ediyorum bugün randevun vardı yumoşların son durumu ne???? bi gelişme varmı???? ilk fırsatta haberini bekliyorum...inşallah güzel haberlerle döneceksin...

Canım üccretsiz olucakmıs vve asılama olucagın ıcın dene derım.Allahım ol emrıyle oldururu inşllaah. Belkı esıne gelene kadar bır supriz olur ve tutar dilerim.Allahım hayırlı evlarlar nasip eylesin canım cok zorlu bır yoll bızım yolumuz Diliyoruz beklıyoruz dua edıyoruz.Allahım saglıklı sıhatlı evlarlar nasip eylesinn

Canım dualarımız senınle

ataşekir hosgeldim canımm Allahım hayırlı saglıklı sıhatlı evlarlar nasip eylesiinn

canım benım bende senın gıbı dusunuyordum Benım tüpler tıkalı dedıklerı için kendımı eksık kusurlu hissediıyordum. Evladımız olmucakmı ben anne ollmayı haketmıyormuyum. Acaba işlediğim günahlardan mı diyordum. Ümitsizlik kotü birsey canım.
Ama Allahım kimseyi umutsuz bırakmasın hepimizin duaları bu hepimiz hayırlı evlat istiyoruz. Saglıklı sıhatlı bazen bu televızyonda cıkar haberler uzulurdum kadın bebısını cöpe almıs.Allahım biz ugrasıyoruz dedrdim.Ama kimin nasip imtihan olucagı bilemeyiz. Bizi yaradan bizi bu şekilde imtihan ediyor.İsyana giriyormuyuz. Onun hazınesınden ümidimizi yitiriyormuyuz diye.
Rabbbım olduramayacagı hıc bırsey yok canım ben de artık napıcagımı bılemıyordum. bir doktor fılım cekıyor amılıyat edıyor tupler kapalı dıyor aynı hastane 2 yıl sonra yenıden fılım cekıyor tupler acık dıyor. Ben napıcagımı hangısıne ınanancagım dusunurken hamile oldugumu ögrendim. Bu yolda asla umudumuzu yitirmicez canım.Rabbım ol emrıyle emrıyolar gelısır ve senide hamişlerden görücez inş.

Canım Çok sevindim.

canım inşallah hersey gönlünce olsun. mutlu haberlerini bekliyoruz

kızlar bu arada benim de dondurulmuş tek embriyo transferim var salı günü(tabii çözülmede problem yaşamassak( ). yarın iğnelere başlıyorum. heyecanlı ve umutluyum:))

canım arkadaşım nasılsın???

kızlar beni merak etmişsiniz sağolun ama dr. koşturmacası falan geçiyo zaman moraller sıfır o yüzden arkadaşlarla geçiriyorum zamanımı unutmak için malesef durmum ii değil değerim düşmeye başladı hamile kaldım ama bu kadar sıkıntıya bebeğim dayanamadı kısmet yine olmadı işte okuyorum haberlerinizi çoğunuzun ii gidiyo çok seviniyorum kendim için şu şarkının sölzerini sizinle paylaşmak istedim

ahh gunes buradada var taki batana kadar
yıldızlar yine parlar şafak atana kadar

bilsen şimdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim
uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar
gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı
rengi soldu sarardı sevip tutana kadar

ahh bir yağmurki dinmiyor
fener söndü yanmıyor
yüreğim dayanmıyor hasret bitene kadar

çok üzgünüm ((( sizi seviyorum....

kızlar bu arada benim de dondurulmuş tek embriyo transferim var salı günü(tabii çözülmede problem yaşamassak( ). yarın iğnelere başlıyorum. heyecanlı ve umutluyum:))

umudunu hiç kaybetme zaten sen kendine inan gerisi gelir..hayırlı haberler ver bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…