Çok karmaşık duygular içindeyim. Daha yolun başında yoruldugumu hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu ve eksik hissediyorum. (ki en büyük destekçim o olmasına rağmen) Herşey 6 ay içinde olup bitti. Endometriozis kistlerinin ortaya çıkması, ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisi) Eşim yumurta donasyonuna sıcak bakıyor ben evlatlık edinmeye..O kadar iğneye rağmen toplanan sadece iki yumurta. Onada şükür.. ama korkuyorum. Aceba ben anne olmayı hak etmiyor muyum? Çocuklu bir kadın görünce içim acıyor. Çoğumuz aynı duyguları yasıyoruz belki..kendimize bile itiraf edemiyoruz. Dua edin n'olur. Labaratuardaki o iki yumurtadan güzel haberler alalım.
Cevap yazan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
aaa çok az kalmış sanada canım ben seni biraz daha geride sanıyordum iğne vuruluyor diye topik birden hızlanıyor yetişemiyorum inşallah hayırlı sonuç alırsın ananas yedinmi ben buna takmış vaziyetteyim daha bende iğne felenda yok ama araştırıyorum
Arkadaslar hepinize merhaba :)
Bir negatif asilama denemesinden sonra tup bebege terfi etmis durumdayim. Biz de sorun morfoloji. Hareketlilik ve sayida problem yok ama morfoloji %1. Dr um (sanirim yasim dolayisiyla da) asilama ile vakit kaybetme diyor. Onumuzdeki ay tup bebege basliycaz hayirlisiyla. Bruksel Tup bebek Merkezinde yapilacak islem. Umarim herkes bebeklerine bir an once kavusur. Allah hepimize yardim etsin...
Çok karmaşık duygular içindeyim. Daha yolun başında yoruldugumu hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu ve eksik hissediyorum. (ki en büyük destekçim o olmasına rağmen) Herşey 6 ay içinde olup bitti. Endometriozis kistlerinin ortaya çıkması, ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisi) Eşim yumurta donasyonuna sıcak bakıyor ben evlatlık edinmeye..O kadar iğneye rağmen toplanan sadece iki yumurta. Onada şükür.. ama korkuyorum. Aceba ben anne olmayı hak etmiyor muyum? Çocuklu bir kadın görünce içim acıyor. Çoğumuz aynı duyguları yasıyoruz belki..kendimize bile itiraf edemiyoruz. Dua edin n'olur. Labaratuardaki o iki yumurtadan güzel haberler alalım.
Arkadaşlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Labaratuardan haber geldi. Yarın 13.30'da transferim yapılacak. Lütfen benim için dua edin.
Arkadaşlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Labaratuardan haber geldi. Yarın 13.30'da transferim yapılacak. Lütfen benim için dua edin.
bu durumda 2. gün transferi olacak kısmetse. Aslında sabah yapılacakmış transefer ama dr.um yurt dısında oldugu için öğleden sonraya almışlar. Birkaç saat sorun teşkil etmez umarım. Sayı az olduğu için riske atıp bekletmek istemiyorlar.
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum-carmen tebrık ederım sızı arkadaslar. ınsallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı.
bende bugun tekrar kanda bhcg baktırdım ama 0.40 cıktı. dr embrıyolog gorusmeye cagırdı ve gıttım. durumumuz sebepsız ınfertılıteymıs. benımle bırlıkte transferı yapılan 40 yaşındakı kadının 2.bebegı tutmus. bana hangısının sansı cok deselerdı senı soylerdım yasından dolayı ama kısmet malesef %100 sans veremıyoruz dedı. 4 tane embrıyom 8e bolunmus ve 3 tanesı blastokıste gıdebılmıs. 1 tanesı transfer edılmıs ve kalan ıkısının kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmamıs. bıze asılama onerdıler. esım gemıye gıdecegı ıcın 2-3 kere sperm versın donduralımesın gemıdeyken asılama denıyelım 2-3 ay. ustelık ucrette alınmayacak. eger kabul edersem esım pazartesı ornek vermeye gıdececek ve adetımın 8.gunu start verılecek asılamaya.
V_damla sagol canım dileklerin için,inş.güzel haberler vercem size:))hly cim sen unuttun bizi asıl..nerlerdesin ya?senin mercimek seni yormaya başladı şimdiden hadi bakalım hayırlısı:))brnys cim nerdesin ya merak ediyoruz seni?masideaydın cım bence sürekli yatma rahme kan gitmesi gerekiyo çünkü arada kalk yürü allahın izniyle bişey olmaz..rabbim ol dedikten sonra inş.bebişin tutunur sana:))ben inş.transferden sonra 2 gün yatıp yavaş yavaş kalkcam yürüycem:))yattıkca insan daha cok kendini dinleyip kafaya takıyo diye düşünüyorun nacizane düşüncem:112:
arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim bu güzel mutluluğumu benimle paylaştınız. ayrı ayrı yzamadım sayfalar çok birikmiş. yarın 2. testimi yaptıracağım inşallah değerlerim yükselmiştir.
canım arkadaşım nasılsın???
kızlar bu arada benim de dondurulmuş tek embriyo transferim var salı günü(tabii çözülmede problem yaşamassak( ). yarın iğnelere başlıyorum. heyecanlı ve umutluyum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?