2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok karmaşık duygular içindeyim. Daha yolun başında yoruldugumu hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu ve eksik hissediyorum. (ki en büyük destekçim o olmasına rağmen) Herşey 6 ay içinde olup bitti. Endometriozis kistlerinin ortaya çıkması, ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisi) Eşim yumurta donasyonuna sıcak bakıyor ben evlatlık edinmeye..O kadar iğneye rağmen toplanan sadece iki yumurta. Onada şükür.. ama korkuyorum. Aceba ben anne olmayı hak etmiyor muyum? Çocuklu bir kadın görünce içim acıyor. Çoğumuz aynı duyguları yasıyoruz belki..kendimize bile itiraf edemiyoruz. Dua edin n'olur. Labaratuardaki o iki yumurtadan güzel haberler alalım.

Cevap yazan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

aklından bütün olumsuz düşünceleri at lütfen şu zamanlarda sinir stres ve üzüntü sana göre değil
ve vudununda tepkisi buna göre olur. eminimki o yumurtanın 1 tanesi 1.kalite emb.olacak ayrıca yorulmak yok bebeğimize kavuşana kadar devam unutma her kadın doğurganlığından dolayı anne olmayı hakediyor.

bence süper bir fikir...mutlaka yapmalısınız....benim öyle bir imkanım olsa hiç düşünmezdim...

burada herkesin o ya da bu sebepten dolayı bebek için dışarıdan yardım alması gerekiyor bence pozitif düşünmelisin baştan yenilgiyi kabul etmek gibi birşey senin yaptıgın inş. o yumurtalardan biri senin kucagına alıcagın bebegın olur dualarım senınle ve benım gıbı bebegının hbrını almayı bekledıgı oguzel gunu hayal eden herkesle allah herkese hayırlı ve saglıklı bısekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın....

nesmit, bu güzel bir haber. en azından eşin yokken bu süreyi iyi kullanmış olursun.inşallah duaların kabul olur canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim bu güzel mutluluğumu benimle paylaştınız. ayrı ayrı yzamadım sayfalar çok birikmiş. yarın 2. testimi yaptıracağım inşallah değerlerim yükselmiştir.

lalecim senin yine 2 tane gelişmiş bende 1 tane var ve bu ay tüp yapılacak olmasına rağmen vazgeçip aşılamaya yöneldik. bilmiyorum daha önce böyle bi tecrübe yaşayan var mı? ben kendimi 4-5 aydır tüp bebeğe hazırlıyorum ama son dakika dr tavsiyesi ile aşılamaya karar veriyoruz.önce üzüldüm yumurta gelişmediği için ağladım bende senin gibi umutsuzluğa düştüm bu ilkte olmuyor açıkçası sürekli bende senin düşündüklerini düşünüyorum. eşim baba olmayı hakediyor ve eşim de ailesi de bana bu konuda çok destek oluyor ama elden gelen bişey yok. demekki daha şartlar olgunlaşmadı belki biz olgunlaşmadık belki çocuğumuzun kıymetini bilmemiz, sağlığımızın kıymetini bilmemiz için rabbim bizi imtihan ediyor.rabbim bizim ona bol bol dua edip onun büyüklüğünün farkına varmamızı sağlıyor belki de bizim sahip olduklarımıza şükredip bunlarla yetinmemizi istiyor. allahım hepimizi hakkında hayırlısını nasip etsin. hayırlı evlatlar nasip etsin. umutsuzluğa kapılmayalım rabbimin hazinesinde bol bol var inşallah bize de nasip eder.

bence bu çok güzel bir haber...böyle bir şansın varsa hemen denemelisin...zaman kaybetmemiş olursun...denemekten bişi olmaz...maddi anlamda da bi sorun yok lütfen bunu değerlendir...inan çok sevindim canım...

yazdıklarını okurken çok duygulandım...rabbim gönlüne göre versin arkadaşım...hepimiz ayrı zorluklar yaşıyoruz ve anne olabilmek için bu zorluklara katlanıyoruz...yarın güzel bir gün olacak...

inşallah canım...katlanmış değerinin haberini bekliyoruz yarın...

egunal sen hangi aşamadasın canım bende ankaradayım sen nerde tedavi görüyodun canım

egunal sen hangi aşamadasın canım bende ankaradayım sen nerde tedavi görüyodun canım

canım ben gazi üniversitesi hast.tedavimi gördüm...şu an bugünü saymazsam 4 gün kaldı test günüme...az kaldı yaniiii...

canım ben gazi üniversitesi hast.tedavimi gördüm...şu an bugünü saymazsam 4 gün kaldı test günüme...az kaldı yaniiii...

aaa çok az kalmış sanada canım ben seni biraz daha geride sanıyordum iğne vuruluyor diye topik birden hızlanıyor yetişemiyorum inşallah hayırlı sonuç alırsın ananas yedinmi ben buna takmış vaziyetteyim daha bende iğne felenda yok ama araştırıyorum

rujo iyi akşamlar hayırlı olsun canım transferden sonra neler yaptın canım

iyi akşamlar SEHAK, transferim pazar günü olmuştu iş yerinden rapor alıp pazar pazartesi salı günü evde yatıp dinlendim.çarşamba mecburen işbaşı yaptım yani günlük hayatıma geri döndüm bazen öyle koşturmaca içine giriyordum ki unutuyordum transfer olduğumu. ev işi yapmadım hiç sağolsun eşim çok yardımcı oldu.bir de ilk iki gün bol bol ananas yedim.bir yerde okumuştum bebeğin tutunmasına iyi geliyor diye. ne kadar doğru bilmiyorum. bol su içtim o da iyi geliyormuş. göğüs ağrılarım ilk günden bu yana hiç geçmedi çok hassas. ksıklarda ve belimde ara ağrılar oluyordu bazen de hiç olmuyordu.bir de hamile kalan bir arkadaş da aynı şeyi söylemişti peynir kesiği gibi bir şeyler geliyordu jelden dolayı herhalde. benimle bir transfer olan arkadaşların idrar testi yapıp pozitif sonuç aldığını görünce ben de yaptım 7. ve 8. gün fakat çıkmadı çok moralim bozuldu.sonra doktorumu aradım 10. günden sonra çıkar dedi.bugün 12. günüm bu gece yaptım ancak bu gece çok silik 2. çizgi çıktı.yani herkeste aynı olmuyor sonuçlar.idrar testi yapıp erkenden aldanmayın.en iyi sonuç kan testi.
tüp bebek sürecindeki arkadaşlara yardımcı olabildimse ne mutlu bana.sormak istediğiniz varsa cevaplarım kızlar

canım çok teşekkür ederim bu benim 2 denemem olcak ama heycan ilkinden fazla kısmetse aralığın 14 lucrine başlıycam ananası çok duydum onu yemeyi düşünüyorum transferden önce vede sonra yiycem canım arada ben sana sorarım inşallah diğerin artar

Arkadaslar hepinize merhaba :)
Bir negatif asilama denemesinden sonra tup bebege terfi etmis durumdayim. Biz de sorun morfoloji. Hareketlilik ve sayida problem yok ama morfoloji %1. Dr um (sanirim yasim dolayisiyla da) asilama ile vakit kaybetme diyor. Onumuzdeki ay tup bebege basliycaz hayirlisiyla. Bruksel Tup bebek Merkezinde yapilacak islem. Umarim herkes bebeklerine bir an once kavusur. Allah hepimize yardim etsin...

hayırlı olsun canım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür

Lalecim merhaba ,

Gecmisinokuyamadim , sayfalar cok ilerlemis. Senin bugun haber gelmeyecek miydi bolunmeyle ilgili? Haber gelmedi mi?
Canim ilaclar da insani duygusallastiriyor. Tedavi suresince onlarca sey dusunuyoruz olumsuz. Bu cok normal. Ama dogru degil ve seni hakli cikartmiyor tatlim . Neyi hakedip etmedigimizi sadece tanri bilir ama bence de her kadin anne olmayi hakediyor olmali ki allah hepimize bu dogurganligi vermis. Hic dusunme aksini .
nesmit, bu güzel bir haber. en azından eşin yokken bu süreyi iyi kullanmış olursun.inşallah duaların kabul olur canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
nesmit ne guzel haber bu boyle. Cok sevindim guzelim .

valla bende merak ediyorum canım dün akşam siteye bir ara girmiş ve hamile olan arkadaşları kutlamış ama kendiyle ilgili hiçbişi yazmamış...inşallah iyidir...

Canim bugun hic konusmadik .iste cok yogundum ben , brnyns de yazmadi. Haber gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…