Çok karmaşık duygular içindeyim. Daha yolun başında yoruldugumu hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu ve eksik hissediyorum. (ki en büyük destekçim o olmasına rağmen) Herşey 6 ay içinde olup bitti. Endometriozis kistlerinin ortaya çıkması, ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisi) Eşim yumurta donasyonuna sıcak bakıyor ben evlatlık edinmeye..O kadar iğneye rağmen toplanan sadece iki yumurta. Onada şükür.. ama korkuyorum. Aceba ben anne olmayı hak etmiyor muyum? Çocuklu bir kadın görünce içim acıyor. Çoğumuz aynı duyguları yasıyoruz belki..kendimize bile itiraf edemiyoruz. Dua edin n'olur. Labaratuardaki o iki yumurtadan güzel haberler alalım.
Cevap yazan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum-carmen tebrık ederım sızı arkadaslar. ınsallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı.
bende bugun tekrar kanda bhcg baktırdım ama 0.40 cıktı. dr embrıyolog gorusmeye cagırdı ve gıttım. durumumuz sebepsız ınfertılıteymıs. benımle bırlıkte transferı yapılan 40 yaşındakı kadının 2.bebegı tutmus. bana hangısının sansı cok deselerdı senı soylerdım yasından dolayı ama kısmet malesef %100 sans veremıyoruz dedı. 4 tane embrıyom 8e bolunmus ve 3 tanesı blastokıste gıdebılmıs. 1 tanesı transfer edılmıs ve kalan ıkısının kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmamıs. bıze asılama onerdıler. esım gemıye gıdecegı ıcın 2-3 kere sperm versın donduralımesın gemıdeyken asılama denıyelım 2-3 ay. ustelık ucrette alınmayacak. eger kabul edersem esım pazartesı ornek vermeye gıdececek ve adetımın 8.gunu start verılecek asılamaya.
Çok karmaşık duygular içindeyim. Daha yolun başında yoruldugumu hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu ve eksik hissediyorum. (ki en büyük destekçim o olmasına rağmen) Herşey 6 ay içinde olup bitti. Endometriozis kistlerinin ortaya çıkması, ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisi) Eşim yumurta donasyonuna sıcak bakıyor ben evlatlık edinmeye..O kadar iğneye rağmen toplanan sadece iki yumurta. Onada şükür.. ama korkuyorum. Aceba ben anne olmayı hak etmiyor muyum? Çocuklu bir kadın görünce içim acıyor. Çoğumuz aynı duyguları yasıyoruz belki..kendimize bile itiraf edemiyoruz. Dua edin n'olur. Labaratuardaki o iki yumurtadan güzel haberler alalım.
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum-carmen tebrık ederım sızı arkadaslar. ınsallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı.
bende bugun tekrar kanda bhcg baktırdım ama 0.40 cıktı. dr embrıyolog gorusmeye cagırdı ve gıttım. durumumuz sebepsız ınfertılıteymıs. benımle bırlıkte transferı yapılan 40 yaşındakı kadının 2.bebegı tutmus. bana hangısının sansı cok deselerdı senı soylerdım yasından dolayı ama kısmet malesef %100 sans veremıyoruz dedı. 4 tane embrıyom 8e bolunmus ve 3 tanesı blastokıste gıdebılmıs. 1 tanesı transfer edılmıs ve kalan ıkısının kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmamıs. bıze asılama onerdıler. esım gemıye gıdecegı ıcın 2-3 kere sperm versın donduralımesın gemıdeyken asılama denıyelım 2-3 ay. ustelık ucrette alınmayacak. eger kabul edersem esım pazartesı ornek vermeye gıdececek ve adetımın 8.gunu start verılecek asılamaya.
arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim bu güzel mutluluğumu benimle paylaştınız. ayrı ayrı yzamadım sayfalar çok birikmiş. yarın 2. testimi yaptıracağım inşallah değerlerim yükselmiştir.
egunal sen hangi aşamadasın canım bende ankaradayım sen nerde tedavi görüyodun canım
canım ben gazi üniversitesi hast.tedavimi gördüm...şu an bugünü saymazsam 4 gün kaldı test günüme...az kaldı yaniiii...
rujo iyi akşamlar hayırlı olsun canım transferden sonra neler yaptın canım
iyi akşamlar SEHAK, transferim pazar günü olmuştu iş yerinden rapor alıp pazar pazartesi salı günü evde yatıp dinlendim.çarşamba mecburen işbaşı yaptım yani günlük hayatıma geri döndüm bazen öyle koşturmaca içine giriyordum ki unutuyordum transfer olduğumu. ev işi yapmadım hiç sağolsun eşim çok yardımcı oldu.bir de ilk iki gün bol bol ananas yedim.bir yerde okumuştum bebeğin tutunmasına iyi geliyor diye. ne kadar doğru bilmiyorum. bol su içtim o da iyi geliyormuş. göğüs ağrılarım ilk günden bu yana hiç geçmedi çok hassas. ksıklarda ve belimde ara ağrılar oluyordu bazen de hiç olmuyordu.bir de hamile kalan bir arkadaş da aynı şeyi söylemişti peynir kesiği gibi bir şeyler geliyordu jelden dolayı herhalde. benimle bir transfer olan arkadaşların idrar testi yapıp pozitif sonuç aldığını görünce ben de yaptım 7. ve 8. gün fakat çıkmadı çok moralim bozuldu.sonra doktorumu aradım 10. günden sonra çıkar dedi.bugün 12. günüm bu gece yaptım ancak bu gece çok silik 2. çizgi çıktı.yani herkeste aynı olmuyor sonuçlar.idrar testi yapıp erkenden aldanmayın.en iyi sonuç kan testi.
tüp bebek sürecindeki arkadaşlara yardımcı olabildimse ne mutlu bana.sormak istediğiniz varsa cevaplarım kızlar
Arkadaslar hepinize merhaba :)
Bir negatif asilama denemesinden sonra tup bebege terfi etmis durumdayim. Biz de sorun morfoloji. Hareketlilik ve sayida problem yok ama morfoloji %1. Dr um (sanirim yasim dolayisiyla da) asilama ile vakit kaybetme diyor. Onumuzdeki ay tup bebege basliycaz hayirlisiyla. Bruksel Tup bebek Merkezinde yapilacak islem. Umarim herkes bebeklerine bir an once kavusur. Allah hepimize yardim etsin...
hayırlı olsun canım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür
Lalecim merhaba ,Çok karmaşık duygular içindeyim. Daha yolun başında yoruldugumu hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu ve eksik hissediyorum. (ki en büyük destekçim o olmasına rağmen) Herşey 6 ay içinde olup bitti. Endometriozis kistlerinin ortaya çıkması, ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisi) Eşim yumurta donasyonuna sıcak bakıyor ben evlatlık edinmeye..O kadar iğneye rağmen toplanan sadece iki yumurta. Onada şükür.. ama korkuyorum. Aceba ben anne olmayı hak etmiyor muyum? Çocuklu bir kadın görünce içim acıyor. Çoğumuz aynı duyguları yasıyoruz belki..kendimize bile itiraf edemiyoruz. Dua edin n'olur. Labaratuardaki o iki yumurtadan güzel haberler alalım.
nesmit ne guzel haber bu boyle. Cok sevindim guzelim .nesmit, bu güzel bir haber. en azından eşin yokken bu süreyi iyi kullanmış olursun.inşallah duaların kabul olur canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
valla bende merak ediyorum canım dün akşam siteye bir ara girmiş ve hamile olan arkadaşları kutlamış ama kendiyle ilgili hiçbişi yazmamış...inşallah iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?