Arkadaşlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Labaratuardan haber geldi. Yarın 13.30'da transferim yapılacak. Lütfen benim için dua edin.
kızlar beni merak etmişsiniz sağolun ama dr. koşturmacası falan geçiyo zaman moraller sıfır o yüzden arkadaşlarla geçiriyorum zamanımı unutmak için malesef durmum ii değil değerim düşmeye başladı hamile kaldım ama bu kadar sıkıntıya bebeğim dayanamadıkısmet yine olmadı işte okuyorum haberlerinizi çoğunuzun ii gidiyo çok seviniyorum kendim için şu şarkının sölzerini sizinle paylaşmak istedim
ahh gunes buradada var taki batana kadar
yıldızlar yine parlar şafak atana kadar
bilsen şimdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim
uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar
gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı
rengi soldu sarardı sevip tutana kadar
ahh bir yağmurki dinmiyor
fener söndü yanmıyor
yüreğim dayanmıyor hasret bitene kadar
çok üzgünüm((( sizi seviyorum....
umudunu hiç kaybetme zaten sen kendine inan gerisi gelir..hayırlı haberler ver bize...
kızlar beni merak etmişsiniz sağolun ama dr. koşturmacası falan geçiyo zaman moraller sıfır o yüzden arkadaşlarla geçiriyorum zamanımı unutmak için malesef durmum ii değil değerim düşmeye başladı hamile kaldım ama bu kadar sıkıntıya bebeğim dayanamadıkısmet yine olmadı işte okuyorum haberlerinizi çoğunuzun ii gidiyo çok seviniyorum kendim için şu şarkının sölzerini sizinle paylaşmak istedim
ahh gunes buradada var taki batana kadar
yıldızlar yine parlar şafak atana kadar
bilsen şimdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim
uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar
gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı
rengi soldu sarardı sevip tutana kadar
ahh bir yağmurki dinmiyor
fener söndü yanmıyor
yüreğim dayanmıyor hasret bitene kadar
çok üzgünüm((( sizi seviyorum....
Arkadaşlar bugün test sonucumu aldım, 12.95 çıktı,sevinsen mi sevinmesem mi bilemedim,pazartesi tekrarlayacağız testi...Lütfen böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
kızlar bu arada benim de dondurulmuş tek embriyo transferim var salı günü(tabii çözülmede problem yaşamassak( ). yarın iğnelere başlıyorum. heyecanlı ve umutluyum:))
canım benımde dondurulmuş tranaferım var..buhun dr a gıttım ..buyuk ıhtımal çarşamba gunu..
ben iğne değil jel kullanıcam buyuk ıhtımal hangı merkezdesin..
Oh bak gordun mu lalecim . Bosuna uzdun kendini . Hadi gozun aydin .canim ben sana bir kac sey sormustum ama sanirim gormedin . Opuna kim girdi ve sen mi sectin demistim?cok sevindim canım bak güzel hbrler gelmeye basladı bile :) inş. sonuna kadar herşey güzel ilerler allahın izniyle
çok üzüldüm senin adına( ama toparlanmaya çalış,sen iyi olduktan sonra gerisi gelir..dikkat et kendine lütfen..
canım benımde dondurulmuş tranaferım var..buhun dr a gıttım ..buyuk ıhtımal çarşamba gunu..
ben iğne değil jel kullanıcam buyuk ıhtımal hangı merkezdesin..
fulya bahçecideyim. ben de bugün kan verdim. e2 progsteron sonuçları iyiymiş. salı diyorlar transfer için. ancak yarın progesteron iğnelerine ve antibiyotiklere başlıycam.fitil de veriyorlar ama merkezim iğneyi tercih ediyor. senin kaç tane dondurulmuşun var?
şimdi gördüm sen de Umuttaymışsın.ben de bugün sabah umutta kan verdim. belkide aynı anda ordaydık:))bayağı kalabalıktı.
şimdi gördüm sen de Umuttaymışsın.ben de bugün sabah umutta kan verdim. belkide aynı anda ordaydık:))bayağı kalabalıktı.
kuzum kaçıncı gününde yaptırdın testi???
bennn 10:00 gibi ordaydım ve çok kalabalıktı. ilk kez gittim ama beğendim tertemiz bir yer.benim bugün ultrasonum yoktu. ultrasona perşembe girdim. doktorum bir şey demedi. 8. günümdü, oo hazır transfer yapalım dedi, o kadar...pek konuşmuyo da kendisi:)) şimdi pazartesi testeri tekrarlıycam ve inaşşllaaah salı transfer. hemen hemen aynı zaman olacak transferlerimiz. embriyo kaliten için ne dediler sana?benim orta kaliteymiş( o yüzden canlı çıkmayabilir (
ben bılmıyorum canım sadece kaçıncı gun embrıyosuydu dedi ben 5. gun dedim..yıne bakalıum dedi..iş çıkışı gıdınce sorarım ..ama umut un dondurulmuşlar konusunda lab. ın çok ıyı oldugunu duydumn .ç.sen ıcını rahat tut..
ialça olarakda bana jel dedi..1 .denemede iğne kullanmıştım..
benım adetımın 17.gunu trasnfer olucak..
senın kaçıncı gun..
bıde iğneden başka ne ilaç verdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?