2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar tedavi öncesi doktor size ve eşinize ilaç verdimi?vitamin vs? ilk birde iğnelere ne zaman başlıyorsunuz?beni aydınlatırsanız sevinirim.

egunalımmmmmmmmmm neden öyle düşünüyorsunnnnnn.. Ben gerçekten çoook inanıyorum olucakkk canımm benim yaaaa..Ağlamaaa ya kıyamammmm napalım olmadıysa bir daha ki sefere diyeceğizzzzz...

lavegue canım adetin 3. günü başladım iğnlere 5 gün vuruldum gittimmmm..Dr da büyümemişler dedi ve iğneleri kestttiii.Aslında ben ikinci aşılamamda 10 gün iğne vurulmuştum hiç folikül yokkktuu.Sonra dr dozu yükseltmişti 2 gün sonra 2 tane yumurta oluşmutu... Ama maalesef onlarda 14,5 mm de kendiliğinden çatladıkları için aşılamam iptal olmuştu.iProgesteron bakılmıştım değerim iiydi.Dr yumurtlaman olmuş spontan gebelik için 1 hafta sık sık ilişki önerip yollamıştı. Yani benim aslında yumurtalarım geç gelişiyor olabilir ama ben doktora bunu anlatamadımmm. İlk gün şok oldum zaten ağlamamk için kendimi dışarı zor attım..DÜnde iptal diyince zaten çarşamba iğneleri kesmişti bir şey diyemedimmm...Kaldı yani başka bahara..Şİmdi aralık adetinden önce gidicem sonradan yumurtlama olup olmadığına bakılacak..Bir de tabii amh için kan verdimmm.Düşük çıkıcak biliyorumm.Nedense yumurta rezervim kötülediii..Ama napıyimm,Rabb ol dedikten sonra her türlü olucak bunu biliyorum canımmm..

arkadaşlar tedavi öncesi doktor size ve eşinize ilaç verdimi?vitamin vs? ilk birde iğnelere ne zaman başlıyorsunuz?beni aydınlatırsanız sevinirim.

Evet verdi canımm.Eşim proxeed kullandıı..Banada biesteron dhea ve folik asit verdi..İğnelere de adetin 2. yada 3. günü başlıyorsun tabii kısa protokol ise..Uzun ise lucrin diye bir iğne var ona adetinden önce başlıyorsun..

Selam,
cuma günü iki yumurta toplanmıştı ve ikiside döllenmişti. Maalesef bir tanesi bölünmemiş. Bugün bir tane transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağız.

Zaten hassasıs birde bu hormon ilaçları bizi daha da duygusallaştırıyor. İnsallah herşey hepimiz için güzel olacak. Olmazsada eşimi bir şekilde ikna edip evlatlık almaya ikna edeceğim. Öyle yada böyle hepimiz güzel anneler olacağız, inanıyorum..

Selam,
cuma günü iki yumurta toplanmıştı ve ikiside döllenmişti. Maalesef bir tanesi bölünmemiş. Bugün bir tane transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağız.

Hadi gülüm inşşşşşş Dualarım seninle ve bebişinleee.Daha önceden de dediğim gibi senden iyi bir haber almaya çoook ihtiyacım varr..

Lalecim sen amh yaptırmışmıydınn.Birde hiççç yumurta fazlalaşması için bir şey kullandınmı..Ben önümüzdeki 1 ay ne yapsam diye düşünüyorummm..arısütü+bal+polen mi alıp yesemm.Birde belki okumuşsunuzdur basit bir yöntemle infetiliteyi yendim başlığını..Oradaki ilacı getirtmiştim Romanya dan,bugün onu içmeye başladımmm.Bakalım yumoşlara bir etki edicekmi..İçeriği tavşancıl otu ekstresi...

egunalımmmmmmmmmm neden öyle düşünüyorsunnnnnn.. Ben gerçekten çoook inanıyorum olucakkk canımm benim yaaaa..Ağlamaaa ya kıyamammmm napalım olmadıysa bir daha ki sefere diyeceğizzzzz.....

inşallah canımmmm...ama insan kendini anlar...mesela adet olacak gibi bi halim var...benim adetimden bir kaç gün önce baş ağrım olur ve o bugün var bende o yüzden umutsuzluğa kapılıyorum...test yapasım gelmiyor nasıl olsa adet olunca anlarım diyorum...tabiki bu şu anki ruh durumum. evet üzülüyorum canım sıkılıyor ama bu anne olmaktan vazgeçecem anlamına gelmiyor...sadece o kadar emekten sonra insan pozitif sonucu görmek istiyor...valla şekerim 2 gün önce biri bana gebesin dese inanırdım ama bugün böyle bişey olduğunu duysam tam anlamıyla bir şoooookk ve süpriz yaşarım...o kadar eminim yani olmadığına...

Selam,

oh nihayet birinden güzel bi haber aldık...canım çok sevindim....daha düne kadar döllenmezlerse diye sıkıntı yaşarken bugün test gününü beklemeye başladın...ALLAH pozitif sonuç nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

Canım benim amh 0,2 idi. BEn bu adresten iletişim saf arı sütü ve polen getirttim. Hatta saf olduguna inanamadım fiyatı piyasatya göre uygun oldugundna ama adam abla biz kimsenin hastalığı üzerindne para kazanmayız dedi bende güvendim. Başka çaremde yoktu. Piyasada raflarda satılanlar gerçek değil çünkü eksi bilmem kaç derecede ve karanlık ortamda muhafaza edilmesi gerekiyor. Beslenme çok öenmli. Eti sadece kasaptan alıyorum. Marketlerde satılan etlere güvenmiyorum. çok fazla hormon yüklüyorlar. Tavuktan mümkün oldugunca kacınmak lazım8 köy tavugu olmadıgı sürece) Benim yatıklarım bu kadar ama bu sitede rezerv azlığı topiğinde tanıstıgım bir arkdasım Amerikadan vitaminler getirtti. Dhea falan da kullanıyor. Birde Günde 45 dk. yürümek önemlşiymiş.

Rezerv azlığı için bunları kullanıyorlar ama ben kullanmadım. Adetin 2. günü folikül görünce basladık hemen tedaviye
1- Solgar - Omega 3-6-9

2- Q enzimq10 –

çok teşekkürler.bana verilenler biraz daha farklı.benimkisi sanırım kısa olan.adetin 1.günü çağırdı doktor.iğne olarak ne kullandın.

Rezerv azlığı için bunları kullanıyorlar ama ben kullanmadım. Adetin 2. günü folikül görünce basladık hemen tedaviye
1- Solgar - Omega 3-6-9

2- Q enzimq10 –

Sağol gülüm tamam bakıyim bunlarıda alıyım olmazsaaa..İçim lıkır lıkır olucak ama hepsii bebişşlerimiz içinn.Amh 0,2 çıkmıştı demek anladım gülüm benimde haftaya belli olucak bakalım kaç çıkıcak..Benim yaşım 26 bide..Durumum hepten vahimmm..

canım eline sağlık nasılda güzel yazmışsın inana okurken hep evet dedim birbirimizden uzağız ama düşüncelerimiz hep aynı .bende senin gibi düşünüyorum bebeğimi arabaya koyup hemen parkta felen gezeceğim büssürü planım var bebeğim ile ilgili inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız canlarrrrrrrrrrrrrrr

Millstone 26 güzel bir yaş ben 34 yasındayım

canım okudum sanırım biraz için sıkılmış bence bi kuran oku için rahatlasın karamsarlığın gitsin inşallah pozitif sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…