arkadaşlar tedavi öncesi doktor size ve eşinize ilaç verdimi?vitamin vs? ilk birde iğnelere ne zaman başlıyorsunuz?beni aydınlatırsanız sevinirim.
Slm hanımlar nasılsınız diycem diyemiyorum..offfffffff ya neler olmuş böyle cok canım sıkıldışmoralim bozuldu..brnyns cim dualarım seninle canım inş.yeniden tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırsın,en kısa zamanda kendini toparla inş.rabbim sana güç versin..melikeee cim üzülme tedavin gec olsunda güç olmasın sonu güzel olsun inş.biliyorum beklemek cok zor ama napalım..millistone sende üzülme lütfen kendini bırakma sakın bu hormonların nasıl cıkcagı belli olmuyo yaa..siz yazdıkca bende korktum bu e2 dediginiz hormondan ya,bakalım ben ne olcam..carmenn cim git test yaptır 8 aralıga kadar stres yapma derim daha cok cünkü 8 aralıga,inş.bebişin seninledir:))egunal cim yaa niye böyle umutsuzluk yapıyosun moralimi bozdun(test yapmadan bilemezsinki,sizin yüzünüzden bende belirti arayıp kalcam ya:))yapma böyle,sen beni cok güldürdün rabbimde seni güldürsün inş.bebegin seninledir ve yanılıyosundur canım..güzel haberini almayı cok istiyorum.
Selam,
cuma günü iki yumurta toplanmıştı ve ikiside döllenmişti. Maalesef bir tanesi bölünmemiş. Bugün bir tane transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağız.
egunalımmmmmmmmmm neden öyle düşünüyorsunnnnnn.. Ben gerçekten çoook inanıyorum olucakkk canımm benim yaaaa..Ağlamaaa ya kıyamammmm napalım olmadıysa bir daha ki sefere diyeceğizzzzz.....
Selam,
cuma günü iki yumurta toplanmıştı ve ikiside döllenmişti. Maalesef bir tanesi bölünmemiş. Bugün bir tane transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağız.
Hadi gülüm inşşşşşşDualarım seninle ve bebişinleee.Daha önceden de dediğim gibi senden iyi bir haber almaya çoook ihtiyacım varr..
Lalecim sen amh yaptırmışmıydınn.Birde hiççç yumurta fazlalaşması için bir şey kullandınmı..Ben önümüzdeki 1 ay ne yapsam diye düşünüyorummm..arısütü+bal+polen mi alıp yesemm.Birde belki okumuşsunuzdur basit bir yöntemle infetiliteyi yendim başlığını..Oradaki ilacı getirtmiştim Romanya dan,bugün onu içmeye başladımmm.Bakalım yumoşlara bir etki edicekmi..İçeriği tavşancıl otu ekstresi...
Selam,
cuma günü iki yumurta toplanmıştı ve ikiside döllenmişti. Maalesef bir tanesi bölünmemiş. Bugün bir tane transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağız.[/Q
inş. sonunda güzel hbrler verirsin
Evet verdi canımm.Eşim proxeed kullandıı..Banada biesteron dhea ve folik asit verdi..İğnelere de adetin 2. yada 3. günü başlıyorsun tabii kısa protokol ise..Uzun ise lucrin diye bir iğne var ona adetinden önce başlıyorsun..
Rezerv azlığı için bunları kullanıyorlar ama ben kullanmadım. Adetin 2. günü folikül görünce basladık hemen tedaviye
1- Solgar - Omega 3-6-9
2- Q enzimq10 –
Selam,
çok teşekkürler.bana verilenler biraz daha farklı.benimkisi sanırım kısa olan.adetin 1.günü çağırdı doktor.iğne olarak ne kullandın.
Gonal-f kullandım canım 225 ünite..Senin vitaminler nedir acaba???
Sağol gülüm tamam bakıyim bunlarıda alıyım olmazsaaa..İçim lıkır lıkır olucak ama hepsii bebişşlerimiz içinn.Amh 0,2 çıkmıştı demek anladım gülüm benimde haftaya belli olucak bakalım kaç çıkıcak..Benim yaşım 26 bide..Durumum hepten vahimmm..
bana folik asit,ocean bide elevit verdi eşime bişey vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?