Merhaba arkadaslar
allahim kismet ederse aralik basi gibi tup tedavime basliyacagim
kullanmam gereken ilaclar Gonal-F ve Decapeptly
peki bu ilaclari saat kacta yapmam mantikli,doktor saat fark etmez dedi ama ben bilemedim
herkezin allahim yardimcisi olsun
Ne zaman laparoskopi oldun? Kistlerin büyüklüğü ne kadardı? Laparoskopi sonrası rezerv ne kadar düştü? Kaç folikül var? Yaş kaç?
Egünal, Seni çok iyi anlıyor ve duygularını paylaşıyoruz. Eğer benim de ilki olumsuz sonuçlanırsa 2-3 ay sonra tkr. deneyeceğim. Yılmak yok. Öyle yada böyle anne adayıyız biz. güçlü olmak zorundayız.
ya kuzummmm bak şimdi dövecem seni... neden diye bi sor bi sor ?
ben 8 kasımda 2 tane idrar testi yaptımm ikisindede çıkmadıı sonra olmayınca 10 kasımda arkadaş zoruyla kan testinde öğrendimm yanii benim değer yüksekti hmde çıkması gerekirdi ama çıkmadı alla allaaaaaa hemenn böyle negatif deme tmm negatif de olabilir ama idrar testine göre değerlendirme yapma canım benim tama mı ? yarınki kan testinden sonra konuşalımmm...
"hayat devam ediyorsa UMUT var demektir" canımmmm
arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sonuç negatif...11.gün olduğu için de acaba pozitif olabilirmi deme şansım yok...bi de sabah ilk idrarla yaptım testi...yarında negatifimi resmiyete dökmek için hastaneye gidip kan verecem...ilk tüp bebek denemem böylelikle son buldu...
lale merhaba ben 2010 kasımda oldum laporoskopi kistim 5.5 cmdi benim yapışıklık ve 1 cm myom çıktı ameliyatta 1 yıl oldu ama hala gebe kalamadm hoca tek çözümün tüp bebek dedi.
kızlar uzun zamandır yoktum 3 gün hastanede yattım sonra evde yattıgım yerden kalkamadım.gebelik oluştuktan sonra ohss tekrarlıyor 10 gün bir başladım şişmeye kilo almaya günde 3 kilo yalnızca karın bölgeme aldım görenler 5 aylık hamileyim zannediyodu değerlerim de cok yüksek 12. gün hcg değerim 310 cıktı dr um büyük ihtimalle ikiz dedi sanırım ohss yide bu yüzden agır geciriyorum sanırım.çok fazla giremiyorum hamile kalan arkadaşlar var hepsini tebrik ediyorum.allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.olumsuz haberlere de cok fazla üzülüyorumegunalcim sende idrar testini önemseme ben hatıra saklıcam die gebelik testi yaptım bugün gene idrarda negatif cıktı deli etti beni bu testler kan testini görmeden karar varme ve benim hala adet sancım var sanki bıraksam adet olcak gibiyim transferden sonra ve özellikle 7. günden sonra adet belirtileri gayet normal.ben yine ara ara giricem hep hayırlı haberler gelir inşallah....
kızlar uzun zamandır yoktum 3 gün hastanede yattım sonra evde yattıgım yerden kalkamadım.gebelik oluştuktan sonra ohss tekrarlıyor 10 gün bir başladım şişmeye kilo almaya günde 3 kilo yalnızca karın bölgeme aldım görenler 5 aylık hamileyim zannediyodu değerlerim de cok yüksek 12. gün hcg değerim 310 cıktı dr um büyük ihtimalle ikiz dedi sanırım ohss yide bu yüzden agır geciriyorum sanırım.çok fazla giremiyorum hamile kalan arkadaşlar var hepsini tebrik ediyorum.allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.olumsuz haberlere de cok fazla üzülüyorumegunalcim sende idrar testini önemseme ben hatıra saklıcam die gebelik testi yaptım bugün gene idrarda negatif cıktı deli etti beni bu testler kan testini görmeden karar varme ve benim hala adet sancım var sanki bıraksam adet olcak gibiyim transferden sonra ve özellikle 7. günden sonra adet belirtileri gayet normal.ben yine ara ara giricem hep hayırlı haberler gelir inşallah....
arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sonuç negatif...11.gün olduğu için de acaba pozitif olabilirmi deme şansım yok...bi de sabah ilk idrarla yaptım testi...yarında negatifimi resmiyete dökmek için hastaneye gidip kan verecem...ilk tüp bebek denemem böylelikle son buldu...
Enny yas 32 ikinci deneme .ilk deneme 18 haftalık kayıp .ivi tüp bebek merkezi.Tesekkurlerrr :)
Enny yas 32 ikinci deneme .ilk deneme 18 haftalık kayıp .ivi tüp bebek merkezi.Tesekkurlerrr :)
yarın yumurtalarıma bakmaya gitcez doktoruma inş. herşey olması gerektiği gibidir dua edin benim için :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?