Valla bilmiyorum lalecim..Sen kullanmadın galiba..
Kızlar bu dhea'yı kullanmadna önce testini yaptırmak gerekiyor diye duymuştum. size dhea testi yapıldı mı?
Kan testi yaptırdın mı? Fsh? amh?
hayır yaptırmadm herşeyi adana başkentteki seminere ve ordaki dr yönlendirmesine göre yapacağm amh ne hiç bişey bilmiyorum ne sıkıcı değilmi yeni başlayacak birisine sil baştan anlatmak benim kan tahlillerim normal çıkıyodu şimdi nasıl bilmem şuan ezan oknuyor ben yazarken ALLAH sana ve benim gibi isteyen herkese ANNE olmayı cennetine nail olmayı nasip eder inşallah (CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA) demiş yüce YARADAN BEN KADERCİYİM ALLAH OL DEYİNCE KAİNAT DURUR YİNE OLUR HERŞEYİN BİR VAKTİ VARMIŞ BUNA İNANIYORUM İHLASLI BİR KALPLE İSTEMEYE DEVAM EDELİM BAZEN AĞLIYORUM ÇOK İSTİYORUM RABBİM DUYUYORSUN NE OLUR VER DİYORUM.ALLAH HEPİMİZE MERHAMET EYLESİN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN.GÜZEL BİR SÖZ YAZAYIM "İMANIMIZ YETERMİ BİLMEM DUALARIN KABULUNE DERMANI O KOYSUN GÖNLÜMÜZE."
Slm kızlar az önce hastaneden aradılar dün 10 tane yumurta toplamışlardı 10 tane olgun yumurtanın 9 tanesinde döllenme görülmüş ayyy çok mutluyum inşallah busefer olucak kendimi çok mutlu hissediyorummm :)))))
Merhaba arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim endometriozis hastasıyım laporoskopi oldum hocam senin tek çözümün tüp bebek dediAdana Başkent için randevualdım gidenler lütfen baba bilgi versin.........................
Kızlar su boslukları doldursak dıyorum.
Hamıle kalan arkadasların merkezlerı konusunda bır bılgı gecersenız ben bosum su anda yapabılırım.
Bence herkesın en cok merak ettıgı konulardan bırı de o . Hamıle kalanlae basarıyı hangı merkezde yakaladılar!!!
CARMENN CİM KENDİNİ BOŞUNA ÜZDÜN,KORKTUN BAK,BEBEGİN SENİNLE:))COK ŞÜKÜR..İNŞ.HERŞEY YOLUNDA GİDECEK ARTIK..BRESHKA O ANI YAŞAMAYI COOOK İSTİYRUM..NASİP OLURDA BEBEGİMİN KALP ATIŞINI DUYARSAM AGLARIM BEN DAYANAMAM..BU MUTLULUGUN TARİFİ YOK DİYOLAR YA PAHA BİÇİLEMEZ DİYE AYNEN ÖLE:))COK SEVİNDİM CANIM İNŞ.RABBİM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP EDER..
Canım kızlarını Allah bağışlasınnn..Şöyle düşün biz bu duyguyu daha ucundan bile tadamadıkkk..Sorularına gelince 5. gün embriyosu 2,3, gün embriyolarına göre daha fazla hücreli olduğundan tutunma şansı artıyor..Ama bu bir kesinlik arz etmiyor çünkü aramızda 5. gün transferi yapılıpda tutmayan da varrrr..Türkiyede doktorlar bunu bize bırakamıyorlar çünkü embriyo gelişimine göre onlar karar vermek zorunda..Herkezin embriyosu 5. güne gidecek kadar kaliteli olmayabiliyorrr..Ama 2.3. gün ambriyosu konulupta tutan çooook kişi varrr..O kısma geldiğinde bence herşey nasibb işi güzelimmm.Yaradan ne takdir ettiyse onu görüyoruzzz...laser olayını hiç duymadım bilmiyorummmmmm????
Tedavin hayırlı olsun,herşey yolunda gider umarımmm...
arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sonuç negatif...11.gün olduğu için de acaba pozitif olabilirmi deme şansım yok...bi de sabah ilk idrarla yaptım testi...yarında negatifimi resmiyete dökmek için hastaneye gidip kan verecem...ilk tüp bebek denemem böylelikle son buldu...
kızlar uzun zamandır yoktum 3 gün hastanede yattım sonra evde yattıgım yerden kalkamadım.gebelik oluştuktan sonra ohss tekrarlıyor 10 gün bir başladım şişmeye kilo almaya günde 3 kilo yalnızca karın bölgeme aldım görenler 5 aylık hamileyim zannediyodu değerlerim de cok yüksek 12. gün hcg değerim 310 cıktı dr um büyük ihtimalle ikiz dedi sanırım ohss yide bu yüzden agır geciriyorum sanırım.çok fazla giremiyorum hamile kalan arkadaşlar var hepsini tebrik ediyorum.allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.olumsuz haberlere de cok fazla üzülüyorumegunalcim sende idrar testini önemseme ben hatıra saklıcam die gebelik testi yaptım bugün gene idrarda negatif cıktı deli etti beni bu testler kan testini görmeden karar varme ve benim hala adet sancım var sanki bıraksam adet olcak gibiyim transferden sonra ve özellikle 7. günden sonra adet belirtileri gayet normal.ben yine ara ara giricem hep hayırlı haberler gelir inşallah....
Females Males
20 – 29 years old 65 to 380 ug/dl 280 – 640 ug/dl
30 – 39 years old 45 – 270 120 – 520
50 – 59 years old 26 – 200 70 – 310
Over 69 years old 17 – 90 28 – 175
kızlar daha önce de yazmıştım. normalde bu ay tüp bebek yapılacak olmasına rağmen 1 tane yumurta geliştiği için bundan vazgeçip aşılamaya yönelmiştik. dün aşılama yapıldı bugün göğsümde ve kasıklarımda ağrılar var. progestan verdi dr um.
enteresan bi gündü. aynı tedaviye başladığımız bi bayan dün yumurta toplatmaya gelmişti. (onun 4 tane yumurtası gelişmiş) aynı anda aldılar bizi odaya önce benim aşılamayı yaptılar sonra diğer bayanın yumurtalarını toplamaya başladılar. lokal anesteziden sonra fenalaştı. çarpıntısı başladı ve elleri uyuşmaya başladı. epey rahatsızlandı. bende tırstım tabi o ara acaba tüp bebek yaptırmasam mı diye düşünmeye başladım.ama galiba çocuk sahibi olabilmek için katlanılabilecek bi acı diye düşünüyorum. herşey gözümün önünde olmasa iyiydi tabi ama oldu bi kere. inşallah hayırlısıyla aşılama tutar da tüp e gerek kalmaz.
yaşa göre kanda olması gereken dhea değerleri cnm. ilk değer aralığı kadın içinbunlar ne ben hıc anlamıyorumofffff
yaşa göre kanda olması gereken dhea değerleri cnm. ilk değer aralığı kadın için[/QUOT
tamam saol canım :)
bunlar ne ben hıc anlamıyorumofffff
Breshka merhaba,
IVI de tedavi görmüşsün, bende orda tedavi görüyorum, rezerv azlığı problemim var , sadece 1 kaliteli yumurta oluyor, drum Emre bey, senin dr kim, problem neydi? müsait olunca kısaca yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?