2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla bilmiyorum lalecim..Sen kullanmadın galiba..

Benim de rezervlerim çok az biliyorsun 2 yumurta toplandı ama dr.a sormama rağmen gerekli görmedi. bilmiyorum yaa. Şu ana östrojen ve progesteron kullanıyoruz yaa. Österojen içinde gebe iken kullanmayın diyorlar. Bebeğe bir sürü yan etkisi varmış. Ama gebelik öncesi bebeğin tutunması için de gerekli bu iki hormon ilacı. Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Transfer günümde 27 yasında biri vardı erken menepoza giriyormuş genetik. Tek yumureta ile gebe kalmaya calışıyor. Herkesin bir derdi var işte. Bizde şaşırıdık ne yapacağımızı. Bir arkadaşım herşeyin organiğini tüketmeye çalışıyor. Kas kas nereye kadar. Allah sonumuzu hayır etsin.

Evet Cnm ikinci deneme .ilk denemem Şubat ayında başka bir merkezde oldu .hamile kaldım.fakat 16. Ve 18. Haftada suyum geldi ve bebeğimi kaybettim.bebeğimiz patoloji ,genetik ,otopsiye gitti onda bir probleme rastlanmadı.bende genetik,rahim filmi,kan pihtilasma ya bakıldı bendede bir seye rastlanmadı ,ama tabiki bir seyler oldu ki suyum geldi ne yazikki bir sebeb bulunamadı.Allah bir daha göstermez inşallah gecen Perşembe transferim yapıldı salı gunü test gunümüz .....

arkadaşlar merhaba eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım ve 6.haftaya girdiğim gün düşük yaptım iki ay sonra yani bu ay evde yaptığım idrar testiyle çift çizgiyi gördüm sevinmeye korkar oldum netteki hesaplaycılara göre 5 hafta oldu.hiçbir ağrım sızım yok ama eşim ısrarla doktora gidip kan vermemi istemiyor aynı şeyleri yaşarız birden kanaman olur bir hafta bekle diyor.kimyasal gebelik tekrarlarmı bilmiyorum.göğüslerim aşırı hassaslaştı ve çok fena kabız oldum karnım patlıycak gibi önerilerinizi bekliyorum lütfen..

Bence geç kalmadan kan testini yaptir ve sonucuna gorede randevunu al derim. Beklemenin faydasını anliyamadim canım ama ! Onceden kimyasal dūsūk yasamisin bizim gibi insanların ( bende doğal yolla kaldığım bir gebeliğimi kimyasal dusukle kaybettim ) daha dikkatli olması germiyor bence yarın yada bu gün bir hastanede yaptir ikisaatte çıkıyor test sonucu nasılsa...inşallah bu bebeğin sıkı tutunur ve sağlıklı olur Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
kimyasal gebelik kendiliğinden sonlanıyor sende yaşamışsın bilirsin.45 gün içinde bitiyor hemen hemen heveslenmeyelim diye gitmiyceksin dedi tutturdu.gitmem en mantıklısı yarın gidicem gebelik belirtileri bu sefer çok yoğun aş erme hemen olurmu bilmiyorum ama deli gibi turşu yiyorum cevabın için teşekkür ederim arkadaşım..

Kan testi yaptırdın mı? Fsh? amh?

hayır yaptırmadm herşeyi adana başkentteki seminere ve ordaki dr yönlendirmesine göre yapacağm amh ne hiç bişey bilmiyorum ne sıkıcı değilmi yeni başlayacak birisine sil baştan anlatmak benim kan tahlillerim normal çıkıyodu şimdi nasıl bilmem şuan ezan oknuyor ben yazarken ALLAH sana ve benim gibi isteyen herkese ANNE olmayı cennetine nail olmayı nasip eder inşallah (CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA) demiş yüce YARADAN BEN KADERCİYİM ALLAH OL DEYİNCE KAİNAT DURUR YİNE OLUR HERŞEYİN BİR VAKTİ VARMIŞ BUNA İNANIYORUM İHLASLI BİR KALPLE İSTEMEYE DEVAM EDELİM BAZEN AĞLIYORUM ÇOK İSTİYORUM RABBİM DUYUYORSUN NE OLUR VER DİYORUM.ALLAH HEPİMİZE MERHAMET EYLESİN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN.GÜZEL BİR SÖZ YAZAYIM "İMANIMIZ YETERMİ BİLMEM DUALARIN KABULUNE DERMANI O KOYSUN GÖNLÜMÜZE."

kızlar daha önce de yazmıştım. normalde bu ay tüp bebek yapılacak olmasına rağmen 1 tane yumurta geliştiği için bundan vazgeçip aşılamaya yönelmiştik. dün aşılama yapıldı bugün göğsümde ve kasıklarımda ağrılar var. progestan verdi dr um.
enteresan bi gündü. aynı tedaviye başladığımız bi bayan dün yumurta toplatmaya gelmişti. (onun 4 tane yumurtası gelişmiş) aynı anda aldılar bizi odaya önce benim aşılamayı yaptılar sonra diğer bayanın yumurtalarını toplamaya başladılar. lokal anesteziden sonra fenalaştı. çarpıntısı başladı ve elleri uyuşmaya başladı. epey rahatsızlandı. bende tırstım tabi o ara acaba tüp bebek yaptırmasam mı diye düşünmeye başladım.ama galiba çocuk sahibi olabilmek için katlanılabilecek bi acı diye düşünüyorum. herşey gözümün önünde olmasa iyiydi tabi ama oldu bi kere. inşallah hayırlısıyla aşılama tutar da tüp e gerek kalmaz.

Adetin 2. günü yapılan kan testeleri ve yine adetin 2. günü ultrasonda görülen antral folikül sayısı çok şey anlatıyor. Tabi birde rahim filmi şart. Bazı merkezler film çekmeden baslamak istiyor ki bence çok yanlış. tüplerde sıvı birikmesi falan varsa tüp bebek başarısını düşürüyor.

oh maşallah ne güzell,hadi bakalım sonuda iyi olur inşallah..

ben varım cnm..gecen pzt.hamile olduğumu öğrendim allah nasip ederse 8 aralıkta kalp atısı için randevum var...neyi merak ediyorsan sorabilirsin her zaman yardımcı olurum..

adana başkent hastanesi

ivitttt...ben de ağlarım heralde hemde acaip:))ayy inşallah ağlarız göürüz yani..

ben varım bnm ilk denememde 6.gün blast transfer yapıldı ki 5e gidiliyor sürekli ama 6ya gidebilen çok az duydum..bnm emb.larım çok kaliteliydi..şansımız %80 dediler ama olmadı..2.denemede embriyom sadece 3 tane oldu o yüzden 5e gidemediler 3.gün yapıldı transfer ve hamileyimm..çok takılmayın günlere derim ben..aynen senin dediğin gibi nasip...

sana ne ümit vermek istiyorum nede üzmek...bak birçok örnek var idrarda çıkmamış ama kanda çıkmış...inşallah bebişin gözükmemiştir ama bence lütfen bekleme artık bi kan ver ve kurtul geriliyorsun böle hem varsa onuda strese sokuyorsun farkında olmadan...inşallah pozitiftir de halaylar çekeriz yarın burda ama değilsede çok üzülme haber bekliyoruzzzzz

offf çok geçmiş olsun cnm ama hamilesin ya önemli olan bu:)) katlanacaksın artık yavas yavas gececek inşallah...bol su içmeyi unutma( diyene bak ya hiç içemiyorum:))

Egunal cim inş.yarın güzel haber verirsin bekliyorummm..inş.idrar testi yanlıştır..cocuksuzum cok gecmiş olsun canım..kendine ve bebeklerine iyi bak..inş.en kısa zamanda düzelirsin..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum..sugarbaby bence saat önemli canım..bize hemşiremiz 17 ile 20 arasında yapın hergün aynı saatte yapın dedi bizde uymaya calışıyoruz..sende öle yap canım..1979sem ne kadar güzel bi söz yazmışsın..içime işledi..inş.rabbim yüzümüzü güldürcek bende aynıyım canım..allahım cektiklerimizi görüp hayırlısıyla bize evlat nasip etsin inş.insanın elinden dua etmekten başka bişey gelmiyor..

Genel anesteziyle yapıyor çoğu merkez yumurta toplamayı ya!.. hiçbirşey hisssetmiyorsun. uyandıgında herşey bitmiş oluyo

Breshka merhaba,
IVI de tedavi görmüşsün, bende orda tedavi görüyorum, rezerv azlığı problemim var , sadece 1 kaliteli yumurta oluyor, drum Emre bey, senin dr kim, problem neydi? müsait olunca kısaca yazar mısın?

Merhaba canım benim doktorum Erdal beydi çok şeker bir adam Emre beyle hiç görüşmedim ama ondan da baya memnun olanlar var. Bizde sperm azlığıydı sebep.

anladım cnm sağol, rezerv azlığı çok büyük bir problem ne yazık ki, Allah hepimize yardım etsin.
Kendine iyi bak.

öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun.. aranıza benide alırsanız sevinirim:) tedaviye başlayalı 12 gün oldu ve ilk denemem. dün yumurtalarım toplandı. haber bekliyorum hastaneden. tüp bebek konusunda hiçbi bilgim olmadığı için iyimi gidiyo kötümü karar veremiyorum ama bu sitede yazılanlar çok yardımcı oldu bana. herkeze bol şans:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…