canıııııımmm benimmm...dur ben sana teselli vereyim o zaman...arkadaşlarla yazışıyoruz sabahtan beri...kan sonucumu almadan idrar testine göre karar vermememi söylediler...o yüzden çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek yarını bekliyorum...bi de regl olmadım henüz o da içimi rahatlatıyor biraz...negatifte olsa sonuç rabbimin vardır bir bildiği pes etmeyecem biraz dinlenip tekrar deneyecem...2 tane idrar testim daha var akşama bi daha yapıyım da bitsinler yoksa acaba sonuç değimişmidir diye merak ettiğimden değil yani...
Güzel Ankaramın güzel insanı canım arkadaşım bakkkk kızlar neler demişşşş..Okuyunca olurmu olurrr dedimmmmm..Hadi bak ermer en yakın örrrnekkk inşşşşşş.Yarın yanıltır bizi idrar testi veeeeeeee halaya tutuşuruzzzzzzzz...
Egunalım bak çocuksuzum da halaaaaaaaaa görememişm idrarda çift çizgiyi bak ben gittikçe umutlandım,sildim gözümün yazışınııııı..Sende olumlu düşün gülüm....
merhabaBu arada kızlarr ya dhea 60 tablet bitmişti benim bu ayda devam dedi doktorum..Ama cumadan beri tüm ecza depolarında aratmamız rağmen bulunamıyor..Acaba bugünde bulunamzasa doktora onun yerine başka ne olabilir diye sorsammı??? Ne dersiniz..
merhaba
bende dhea kullanıyorum uzun bir zamandır kullanıyorum hemde. Bu gün doktorum devam edelim kullanmaya dedi. İşe yaramış gerçekten. ben kullanmaya devam et derim. gerekirse internetten araştır.Bizde çok aradık. piyasada yok nedense.
Bu arada kızlarr ya dhea 60 tablet bitmişti benim bu ayda devam dedi doktorum..Ama cumadan beri tüm ecza depolarında aratmamız rağmen bulunamıyor..Acaba bugünde bulunamzasa doktora onun yerine başka ne olabilir diye sorsammı??? Ne dersiniz..
dhea yumurta kalitesi için diye biliyorum ve o yüzden içiyorum sanıyordumm.Sayıda da bir artış sağladımı gülüm sana..
merhaba
bende dhea kullanıyorum uzun bir zamandır kullanıyorum hemde. Bu gün doktorum devam edelim kullanmaya dedi. İşe yaramış gerçekten. ben kullanmaya devam et derim. gerekirse internetten araştır.Bizde çok aradık. piyasada yok nedense.
selam arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum fakat topigi en basindan beri takip ediyorum
az cok herkezin hikayesini okudum sizinle paylastim allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun diyorum
enaguel üzülme canim dualarimiz seninle yarin umuyorumki güze haberlerle döneceksin:)))
bizde aralik ayinda memorialde ilk tüp bebek denememizi gerceklerstirmek istiyoruz yasim 30
sorunumuz erkek irfilitesi suanda sadece merkezden randevu aldik ve artik bekliyoruz
canım o ilacın ne işe yaradıgını anlamadım..
tup bebek merk. yanındakı eczanelere sor derim ben..
Kızlar bu dhea'yı kullanmadna önce testini yaptırmak gerekiyor diye duymuştum. size dhea testi yapıldı mı?
Dhea'nın fazlasıda gebe kalmaya engel oluyormuş. Bence önce kan testiyle değerlere bakılmalı sonra dhea verilmeli.
canııımmmm hiçç ümidini kaybetmee rabbimden umut kesilmez inşallah bebeğiin seninledirr seni çok seviyoruzz canıım üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?