2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam gülümmm innşş yaaaa..aynen çıkmadık candan ümidimzi kesmeyeleimmmmmmm..

Egunalım bak çocuksuzum da halaaaaaaaaa görememişm idrarda çift çizgiyi bak ben gittikçe umutlandım,sildim gözümün yazışınııııı..Sende olumlu düşün gülüm....

evet canım bende tam bunu diyordum işte umudumu kan sonucumu elime alana kadar kaybetmeyecem...inşallah pozitifi görürüm yarın...:13:

Bu arada kızlarr ya dhea 60 tablet bitmişti benim bu ayda devam dedi doktorum..Ama cumadan beri tüm ecza depolarında aratmamız rağmen bulunamıyor..Acaba bugünde bulunamzasa doktora onun yerine başka ne olabilir diye sorsammı??? Ne dersiniz..

merhaba
bende dhea kullanıyorum uzun bir zamandır kullanıyorum hemde. Bu gün doktorum devam edelim kullanmaya dedi. İşe yaramış gerçekten. ben kullanmaya devam et derim. gerekirse internetten araştır.Bizde çok aradık. piyasada yok nedense.

dhea yumurta kalitesi için diye biliyorum ve o yüzden içiyorum sanıyordumm.Sayıda da bir artış sağladımı gülüm sana..

selam arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum fakat topigi en basindan beri takip ediyorum
az cok herkezin hikayesini okudum sizinle paylastim allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun diyorum
enaguel üzülme canim dualarimiz seninle yarin umuyorumki güze haberlerle döneceksin:)))
bizde aralik ayinda memorialde ilk tüp bebek denememizi gerceklerstirmek istiyoruz yasim 30
sorunumuz erkek irfilitesi suanda sadece merkezden randevu aldik ve artik bekliyoruz

canım devamını bulamıyorsan tabiki sor doktoruna...hem belki o sana yerine başka bişey vermek yerine bulmanada yardımcı olur

dhea yumurta kalitesi için diye biliyorum ve o yüzden içiyorum sanıyordumm.Sayıda da bir artış sağladımı gülüm sana..

hayır sayıda artış sağlamadı ama kaliteli yumurta elde edildiği için kaliteli embiryo oluşuyo ve tutunma şansı daha yüksek oluyo. benim son denememde 2 tane kaliteli embiryom vardı ve tutundu

canım o ilacın ne işe yaradıgını anlamadım..
tup bebek merk. yanındakı eczanelere sor derim ben..

tedavin hayırlı ve bebekli olsun canım...hoşgeldin aramıza...sağol canım güzel dileğin için inşallah diyorum bende...

canım o ilacın ne işe yaradıgını anlamadım..
tup bebek merk. yanındakı eczanelere sor derim ben..

Bende eşime dün akşam aynısını söyledimm.Umutun yanındaki eczaneye bak birde dedim bakalım bulunur inş..Eczacı arkasaşımız tanıdık yanii.Bulamayınca panik oldum bir anda nedennnnn diye..Zaten dr günde 3 tane vermişti ben 2 tane içtim..

canııımmmm hiçç ümidini kaybetmee rabbimden umut kesilmez inşallah bebeğiin seninledirr seni çok seviyoruzz canıım üzülme

Kızlar bu dhea'yı kullanmadna önce testini yaptırmak gerekiyor diye duymuştum. size dhea testi yapıldı mı?

Kızlar bu dhea'yı kullanmadna önce testini yaptırmak gerekiyor diye duymuştum. size dhea testi yapıldı mı?

Yok gülüm yapılmadı..Ama zaten rezerv sorunu olduğundan hiç düşünmeden doktor verdi diye düşünüyorum.Zaten 2-3 tane olucak bari onlarda ii kalitede olsun dedi benim dr büyük ihtimalle..

Females Males

20 – 29 years old 65 to 380 ug/dl 280 – 640 ug/dl

30 – 39 years old 45 – 270 120 – 520

50 – 59 years old 26 – 200 70 – 310

Over 69 years old 17 – 90 28 – 175

Dhea'nın fazlasıda gebe kalmaya engel oluyormuş. Bence önce kan testiyle değerlere bakılmalı sonra dhea verilmeli.

canııımmmm hiçç ümidini kaybetmee rabbimden umut kesilmez inşallah bebeğiin seninledirr seni çok seviyoruzz canıım üzülme

sağol canım...bakalım yarın öğrenecem artık...inşallah benimledir meleğim...bende sizi seviyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…