anladım cnm sağol, rezerv azlığı çok büyük bir problem ne yazık ki, Allah hepimize yardım etsin.
Kendine iyi bak.
Merhaba canım benim doktorum Erdal beydi çok şeker bir adam Emre beyle hiç görüşmedim ama ondan da baya memnun olanlar var. Bizde sperm azlığıydı sebep.
Hoşgeldin, hangi merkezde tedavi görüyorsun ve sorun ne?öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun.. aranıza benide alırsanız sevinirim:) tedaviye başlayalı 12 gün oldu ve ilk denemem. dün yumurtalarım toplandı. haber bekliyorum hastaneden. tüp bebek konusunda hiçbi bilgim olmadığı için iyimi gidiyo kötümü karar veremiyorum ama bu sitede yazılanlar çok yardımcı oldu bana. herkeze bol şans:))))
canım şu raporla ilgili biraz beni aydınlatırmısın.nasıl aldın şartlar faln.
breshka merhaba allah bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah bizimde sperm azligi sorunumuz var benim merakettigim
nasil bir tedaviten gectiniz ve sayinizi ögrenebilirim bizde oligo spermi sorunu var biraz yardimci olabilirmisin
Hoşgeldin, hangi merkezde tedavi görüyorsun ve sorun ne?
Dhea kullanmıyorsan takma kafana..
öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun.. aranıza benide alırsanız sevinirim:) tedaviye başlayalı 12 gün oldu ve ilk denemem. dün yumurtalarım toplandı. haber bekliyorum hastaneden. tüp bebek konusunda hiçbi bilgim olmadığı için iyimi gidiyo kötümü karar veremiyorum ama bu sitede yazılanlar çok yardımcı oldu bana. herkeze bol şans:))))
bi femara bide iğnem var puregon yrın gitcem bakalım yumurtalara bakıcakmıs
breshka merhaba allah bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah bizimde sperm azligi sorunumuz var benim merakettigim
nasil bir tedaviten gectiniz ve sayinizi ögrenebilirim bizde oligo spermi sorunu var biraz yardimci olabilirmisin
benımde yakında yumurta toplama ıslemım olacakta nasıl bı ıslem acı duyuyor musun ne kadar suruyor cvp verırsen sevınırım
insallah büyümüştür yumoşların:)
mrb canım.ben 2 defa tüp denedim o yüzden 2 defa yumurtalarım toplandı zaten anestezi alıyosun hiçbirşey hissetmiyosun uyandığında herşey bitmiş oluyor sadece hafif bi adet ağrısı oluyor.
hmmm ben devlette yaptıran bi tanıdımdan yarı ayık cekılebılır bı acı hıssettıgı duymustum korkuyordum saol bunu duyduguma sevındım
sana ne ümit vermek istiyorum nede üzmek...bak birçok örnek var idrarda çıkmamış ama kanda çıkmış...inşallah bebişin gözükmemiştir ama bence lütfen bekleme artık bi kan ver ve kurtul geriliyorsun böle hem varsa onuda strese sokuyorsun farkında olmadan...inşallah pozitiftir de halaylar çekeriz yarın burda ama değilsede çok üzülme haber bekliyoruzzzz
Egunal cim inş.yarın güzel haber verirsin bekliyorummm..inş.idrar testi yanlıştır...
çocuksuzum çok geçmiş olsun cnm ne ohss miş senin yazdıklarını okudukca benim karnım şişmeye başladı valla(( stres yapıoz okudukca... bu ohss gebelikten sonramı oluşan bişey yoksa gebelik öncesi iğnelerin verdiği şişkinlikmi ?
egunelcim inşallah kan tahlilin istediğin gibi olumlu çıkar eğer çıkmazsada kendini fazla yıpratma biz bu sınavdan öyle böyle geçicez hayırlısı olur inşallah ...
sana tavsiyem kabız olmamaya çalış yumurta toplama işleminden sonra anesteziden midir nedir kabızlık oluyor o yüzden sıvı şeyler tüket hatta benimde yakında toplanacak bende magnesie calcine kullamaya başladım kabız olmamak için.
hmmm anladım saol uyarın ıcın benım ılk oyuzden hıc bılmıyorum umarım sonuc pozıtıf olurda bı daha gerekmez allah ısteyen herkese saglıklı bı sekılde bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?