2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gecmıs olsun guzelım
hay allah ben kotu haber duymak ıstemıyorum artık
hep ıyı seyler duymak ıstıyorum

Arkadaşlar Merhaba,ben 10 yıllık evliyim endomet.hastasıyım yani çikolata kisti laporoskopi oldum 1 yıl geçti ama normal yoldan gebe kalamadm hocam tek çözümün tüp bebek dedi ve bende adana başkente gitmeye karar verdim 7 Aralıkta seminere katılacağm
ama korkuyorum sizin gibi iğneler sonra yumurta toplama ve transfer daha sonra umut umut hep dua ediyorum bu ay adet olmasamda gebe kaldığımı öğrensem çıkar bütün hastaneye anonsla ben hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim diye bağırsam(bu arada dua ederken Rabbim herkese nasip et bana da et diye yalvarıyorum)Adana Başkent'e gidip gebe kalan varmı?Lütfen paylaşırmısınız.......................

çok geçmiş olsun canım benım..

egunal idrar testine güvenme burda kanda gebeliği öğrenip idrarda negatifi gören çok kişinin hikayesini okuduk umarım sende onlardansındır.

alla allaaaaa egunall kuzumm sen deli misin ? kendini resmenn şartlamışsın negatife.. bnde adet sancısı çekiodumm hiç umudum yoktu idrar testi yaptım onda da çıkmadı arkadaş zoruyla kan testi yapınca öğrendim yaniii... daha dur ayol yarın kan testiniş görmeden kendinin bu kadar negatife kaptırman doğru değil... tammam olabilirde negatif ama bu denli şartlama kendini Allah tan hayırlısı olsun canım benimmmmmmm

canım çok geçmiş olsun.. inşallah herşey yolunda gider.. meleğin nasıl ne zaman görceksin ? çok öptüm ikinizide

Çok geçmiş olsun canım yaa ay bu ohss de ayrı bir dert inşallah biran önce geçer sıkıntılarında hamileliğin tadını çıkarırsın canım
Enny yas 32 ikinci deneme .ilk deneme 18 haftalık kayıp .ivi tüp bebek merkezi.Tesekkurlerrr :)

hoşgeldin canım ... Bene IVI'de tedavi gördüm doktorun kim ?

ben izmirde tedavi oluyorum canım
smyrna tüp bebek merkezinde funda hanım doktorum

inşallah olumlu sonuç alırsın hayatım ne aşamdasın transferin yapıldı mı ?

çok geçmiş olsun gerçekten ama sıkma kendini bu geçicek bebişlerini kucağına alınca hepsini unutacaksın...

seni umutlandırmak istemiyorum ama burda çok gördük be hayatım idrar testi negatif çıkıpta hamile olanı yaptır kan testini olumsuzsa da yılmak yok zamanı varmış de ve topla kendini olur mu ama şimdiden böyle düşünme nolur..

canım öncelikle geçmiş olsun..bende nisanda amelıyat oldum..
yapışıklıktan dolayı tupler kıapanmış açamadılar.. 4cn kıst aldılar..
yapışıklıgı temızledıler dr. um tupler kapalı tup bebek dedi..bende tup bebek yaptım canım..
ama bu endemet..tekrarlıyomuş sanırım dr um bana ole demiştir..
tekrarlamsın dıye ya tup bebek yapalım hamıle kal yada menepoz ıgnesı vuracaktı adet olmım..

ama inşallah hamılesındır.. adetın geçikmiş..

inşallah canım öyledir ama bu bir mucize olur o da benimi bulur...

vallahi ara ara aklıma düşüyordun...bir anda siteye girmemeye başlayınca aklıma ohss nin tekrarlamış olabileceği gelmişti...gebelik tekrarlamasına neden oluyordu daha önce yazışmıştık seninle iki ohss maduru olarak...ALLAH yardımcın olsun canım gerçekten zor...hemde ikiz gebelikle...arada bir haber ver bize durumun hakkında...ayrıca nasıl hala idrar testinde negatif çıkabiliyor...inan şaşırdım inşallah benim testte de bi sorun vardır...

canımm idrar testşne güvenme ..sen umıdını kaybetme..
yarın gıt paşa paşa kanını ver...
idrarda negatıf olup kanda pozıtıf çok gordum ben...

evet canım yarın netleştirecem artık...umuyorum dediğin gibi olur...

yapma yaa...
ama bazen cıkmıyor ıdrarda dıyorlar , ben duydum oyle .
belkı senın de olur , olmaz mı?
ıdrar testı ıle kesın degıldır bence .

inşallah öyle olur canım...11.gün olmasaydı daha erken bir günde yapsaydım testi senin gibi düşünebilirdim ama yinede ALLAH tan ümit kesilmez diyelim...

egunal idrar testine güvenme burda kanda gebeliği öğrenip idrarda negatifi gören çok kişinin hikayesini okuduk umarım sende onlardansındır.

umarım canım...bende o şanslı grubun içindeyimdir...akşama bi test daha yapıyım diyorum...

Son düzenleme:

ay şekerim delii değilim gerçekçiyim...tabiki kan testimi elime almadan umudumu kaybetmiyorum...hep içimden pozitif olabilirmi diye geçiriyorum...olumsuz şeyler yazmamın nedeni elimdeki veriler...inşallah ben yanılırım hayatımın en güzel yanılgısı olur bu...
canım sende beni anla bu psikolojiyle insan önce olumsuz olabiliceği aklına getiriyor bunu destekleyen verilerde olunca doğru ya da yanlış hemen olmadı diyebiliyor...ama dedim ya tabiki ALLAH tan ümit kesilmez umutsuz yaşayamaz insan...

inşallah canım kanda pozitiftir...tabiki negatifse de yılmak yok anne olmak istiyorum nasıl vazgeçerim pes ederim...

Ama canım normal gebelıkte de adet gecmeden ıdrar testınde cıkmayabılır derler.
Sonucta senın adetın gecmedı kı.

Ama canım normal gebelıkte de adet gecmeden ıdrar testınde cıkmayabılır derler.
Sonucta senın adetın gecmedı kı.

evet canım haklısın yarını bekliyorum artık neyse çıkacak artık...güzel dileklerinizin gerçekleşmesini umuyorum...

cocuksuzum çok geçmiş olsun.
umarı şimdi daha iyisindir.

egunal benimde 12. gün dün idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. nasıl iştir anlamadım :)
umudunu kaybetme derim yarın ki kan testini bekle içini rahat tut.

egunal benimde 12. gün dün idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. nasıl iştir anlamadım :)
umudunu kaybetme derim yarın ki kan testini bekle içini rahat tut.

ayy gerçekten mi en yakın en taze örnek sensin bak umutlandım şimdi...silik bir çizgi demi çıkmadı???inşallah bende de aynısı olur pozitifi görürüm kanda...sağol canım...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..Ağlıyorum inankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..Sana moral vermem lazım canım arkadaşımmmmm..Bugünde sürekli namazlarımdan sonra duadaydım egunalımdan hayırlı haber gelsin diyeeeeeeee..Nasibbb demekten başka elimden hiç birşey gelmiyor canımmm benim yaaaaaa..

Güzel Ankaramın güzel insanı canım arkadaşım bakkkk kızlar neler demişşşş..Okuyunca olurmu olurrr dedimmmmm..Hadi bak ermer en yakın örrrnekkk inşşşşşş.Yarın yanıltır bizi idrar testi veeeeeeee halaya tutuşuruzzzzzzzz...

Son düzenleme:
Canım yaaa neler gelmiş öyle senin başına ama olllsunnnnnnnnnnn..Bebişlerin hemmmde seninleymişşşş.İnşşşş.ikizlerdir ve sana sımsıkı tutunurlarrr..

Egunalım bak çocuksuzum da halaaaaaaaaa görememişm idrarda çift çizgiyi bak ben gittikçe umutlandım,sildim gözümün yazışınııııı..Sende olumlu düşün gülüm....

Canım tüm belgeler eksiksiz teslimde 15 günü buluyor..Ama ilça raporu 1 haftada çıkıyor diğer tüp için rapor ise oda 1 haftada..Z.kamilde böyle yaniii..

canıııııımmm benimmm...dur ben sana teselli vereyim o zaman...arkadaşlarla yazışıyoruz sabahtan beri...kan sonucumu almadan idrar testine göre karar vermememi söylediler...o yüzden çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek yarını bekliyorum...bi de regl olmadım henüz o da içimi rahatlatıyor biraz...negatifte olsa sonuç rabbimin vardır bir bildiği pes etmeyecem biraz dinlenip tekrar deneyecem...2 tane idrar testim daha var akşama bi daha yapıyım da bitsinler yoksa acaba sonuç değimişmidir diye merak ettiğimden değil yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…