kızlar uzun zamandır yoktum 3 gün hastanede yattım sonra evde yattıgım yerden kalkamadım.gebelik oluştuktan sonra ohss tekrarlıyor 10 gün bir başladım şişmeye kilo almaya günde 3 kilo yalnızca karın bölgeme aldım görenler 5 aylık hamileyim zannediyodu değerlerim de cok yüksek 12. gün hcg değerim 310 cıktı dr um büyük ihtimalle ikiz dedi sanırım ohss yide bu yüzden agır geciriyorum sanırım.çok fazla giremiyorum hamile kalan arkadaşlar var hepsini tebrik ediyorum.allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.olumsuz haberlere de cok fazla üzülüyorumegunalcim sende idrar testini önemseme ben hatıra saklıcam die gebelik testi yaptım bugün gene idrarda negatif cıktı deli etti beni bu testler kan testini görmeden karar varme ve benim hala adet sancım var sanki bıraksam adet olcak gibiyim transferden sonra ve özellikle 7. günden sonra adet belirtileri gayet normal.ben yine ara ara giricem hep hayırlı haberler gelir inşallah....
kızlar uzun zamandır yoktum 3 gün hastanede yattım sonra evde yattıgım yerden kalkamadım.gebelik oluştuktan sonra ohss tekrarlıyor 10 gün bir başladım şişmeye kilo almaya günde 3 kilo yalnızca karın bölgeme aldım görenler 5 aylık hamileyim zannediyodu değerlerim de cok yüksek 12. gün hcg değerim 310 cıktı dr um büyük ihtimalle ikiz dedi sanırım ohss yide bu yüzden agır geciriyorum sanırım.çok fazla giremiyorum hamile kalan arkadaşlar var hepsini tebrik ediyorum.allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.olumsuz haberlere de cok fazla üzülüyorumegunalcim sende idrar testini önemseme ben hatıra saklıcam die gebelik testi yaptım bugün gene idrarda negatif cıktı deli etti beni bu testler kan testini görmeden karar varme ve benim hala adet sancım var sanki bıraksam adet olcak gibiyim transferden sonra ve özellikle 7. günden sonra adet belirtileri gayet normal.ben yine ara ara giricem hep hayırlı haberler gelir inşallah....
canım benim seni anlıyorum ama bu tüp bebek test yanlış değilse sonucun net çıkması gerekir...hesaplanmış bi süreç bu...bi mucize olması gerekir...söylediğin gibi olmasını çok isterim ama olamazzzz....zaten bugün regl olurum ben...vücudumu çok iyi tanıyorum...
Çok geçmiş olsun canım yaa ay bu ohss de ayrı bir dert inşallah biran önce geçer sıkıntılarında hamileliğin tadını çıkarırsın canımkızlar uzun zamandır yoktum 3 gün hastanede yattım sonra evde yattıgım yerden kalkamadım.gebelik oluştuktan sonra ohss tekrarlıyor 10 gün bir başladım şişmeye kilo almaya günde 3 kilo yalnızca karın bölgeme aldım görenler 5 aylık hamileyim zannediyodu değerlerim de cok yüksek 12. gün hcg değerim 310 cıktı dr um büyük ihtimalle ikiz dedi sanırım ohss yide bu yüzden agır geciriyorum sanırım.çok fazla giremiyorum hamile kalan arkadaşlar var hepsini tebrik ediyorum.allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.olumsuz haberlere de cok fazla üzülüyorumegunalcim sende idrar testini önemseme ben hatıra saklıcam die gebelik testi yaptım bugün gene idrarda negatif cıktı deli etti beni bu testler kan testini görmeden karar varme ve benim hala adet sancım var sanki bıraksam adet olcak gibiyim transferden sonra ve özellikle 7. günden sonra adet belirtileri gayet normal.ben yine ara ara giricem hep hayırlı haberler gelir inşallah....
Enny yas 32 ikinci deneme .ilk deneme 18 haftalık kayıp .ivi tüp bebek merkezi.Tesekkurlerrr :)
ben izmirde tedavi oluyorum canım
smyrna tüp bebek merkezinde funda hanım doktorum
arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sonuç negatif...11.gün olduğu için de acaba pozitif olabilirmi deme şansım yok...bi de sabah ilk idrarla yaptım testi...yarında negatifimi resmiyete dökmek için hastaneye gidip kan verecem...ilk tüp bebek denemem böylelikle son buldu...
Arkadaşlar Merhaba,ben 10 yıllık evliyim endomet.hastasıyım yani çikolata kisti laporoskopi oldum 1 yıl geçti ama normal yoldan gebe kalamadm hocam tek çözümün tüp bebek dedi ve bende adana başkente gitmeye karar verdim 7 Aralıkta seminere katılacağm
ama korkuyorum sizin gibi iğneler sonra yumurta toplama ve transfer daha sonra umut umut hep dua ediyorum bu ay adet olmasamda gebe kaldığımı öğrensem çıkar bütün hastaneye anonsla ben hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim diye bağırsam(bu arada dua ederken Rabbim herkese nasip et bana da et diye yalvarıyorum)Adana Başkent'e gidip gebe kalan varmı?Lütfen paylaşırmısınız.......................
canım anlıyorum seni ama umudunu yitirme lütfen eğer gerçekten yoksa ümitlendirmek istemiyorum ama bazı arkadaşların 12.günde bile idrar testi negatif olup kan testinde pozitifi görenleri var inşallah seninde bebişin son anda tutunmuştur
canımm idrar testşne güvenme ..sen umıdını kaybetme..
yarın gıt paşa paşa kanını ver...
idrarda negatıf olup kanda pozıtıf çok gordum ben...
yapma yaa...
ama bazen cıkmıyor ıdrarda dıyorlar , ben duydum oyle .
belkı senın de olur , olmaz mı?
ıdrar testı ıle kesın degıldır bence .
egunal idrar testine güvenme burda kanda gebeliği öğrenip idrarda negatifi gören çok kişinin hikayesini okuduk umarım sende onlardansındır.
alla allaaaaa egunall kuzumm sen deli misin ? kendini resmenn şartlamışsın negatife.. bnde adet sancısı çekiodumm hiç umudum yoktu idrar testi yaptım onda da çıkmadı arkadaş zoruyla kan testi yapınca öğrendim yaniii... daha dur ayol yarın kan testiniş görmeden kendinin bu kadar negatife kaptırman doğru değil... tammam olabilirde negatif ama bu denli şartlama kendini Allah tan hayırlısı olsun canım benimmmmmmm
seni umutlandırmak istemiyorum ama burda çok gördük be hayatım idrar testi negatif çıkıpta hamile olanı yaptır kan testini olumsuzsa da yılmak yok zamanı varmış de ve topla kendini olur mu ama şimdiden böyle düşünme nolur..
Ama canım normal gebelıkte de adet gecmeden ıdrar testınde cıkmayabılır derler.
Sonucta senın adetın gecmedı kı.
egunal benimde 12. gün dün idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. nasıl iştir anlamadım :)
umudunu kaybetme derim yarın ki kan testini bekle içini rahat tut.
arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sonuç negatif...11.gün olduğu için de acaba pozitif olabilirmi deme şansım yok...bi de sabah ilk idrarla yaptım testi...yarında negatifimi resmiyete dökmek için hastaneye gidip kan verecem...ilk tüp bebek denemem böylelikle son buldu...
slmm kızlarr rapor çıkarmaya çalışıyorum demiştim ya aldımm sonundaa..aralık adeti ile başlıyacağımm bende artık tedaviyeee herşeyy istediğimiz gibi olurr umarımm... :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..Ağlıyorum inankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..Sana moral vermem lazım canım arkadaşımmmmm..Bugünde sürekli namazlarımdan sonra duadaydım egunalımdan hayırlı haber gelsin diyeeeeeeee..Nasibbb demekten başka elimden hiç birşey gelmiyor canımmm benim yaaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?