2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okurken bile içimi sıkıntı bastı, çok çok geçmiş olsun dilerim allahtan bundan sonra hayırlı haberlerini alırız

sorma bende cok gergınım tesekkurler cvp verdıgın ıcın

slm kızlar bugun yumurtalarım toplandı 14 tanebulunabıldı öncekı denemelerımde 25 30 cıkıodu cok üzuldummm yoksa rezervımmıbıtıooo ınsallhh bende olumlu sonuc alabılırımmm ne olur dualarınızı eksık etmeyınn sevgılerımle...

14 yumurta gayet normal. Rezervim bitiyomu falan deme allah aşkına bizim 2-3 tane toplanıyor

saol canımmm benımsasırma sebebebım bı andaböle düşmesii gerci konulacakolan 2 embrıyookalıtesızolup cok yumurtamolacagına kalıtelıolsunn tutunsun cok haklısınn

kızlar birşey sorucam, dün sabah yumurtalarım toplandı halen wc ye çıkamadım sanırım kabız oldum. içimde kocaman bi balon var gibi karnım kocaman oldu:) bundan nasıl kurtulacağımı bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim.

Kizlar selam. Lutfen bilginiz varsa bana 2 saniyenizi ayirirmisiniz cok kaygili bir durumdayim.
1. tup bebek gecen ay negatif
2. deneme dondurulmus bu ay negatif

3. 4. 5. 6. denemede gebe kalan cok arkadas var mi? nolur bana yardimci olun

yumurtaların toplanırken genel anestezimi uyguladılar? yanında birine ihtiyaç duyuluyormu

cnm nasıl kurtulcağını bilemiyorum bende tecrübelilerin yorumlarını okuyaraka bilgi toplamaya çalışıom )) ne güzel işte hamile gibi karnın şişmiş keyfini çıkar ))))) şaka şaka valla bu ilaçların yan etkisi olmalı Allah yardımcımız olsun tedavin hayırlı olsun....doktorunu ara sor sabah

Kizlar selam. Lutfen bilginiz varsa bana 2 saniyenizi ayirirmisiniz cok kaygili bir durumdayim.
1. tup bebek gecen ay negatif
2. deneme dondurulmus bu ay negatif

3. 4. 5. 6. denemede gebe kalan cok arkadas var mi? nolur bana yardimci olun

Tam olarak ne sormak istedigini anlamadim canim ama tabii ki cok var. Yani 2 tedavide moralini bozma sakin ,

Tam olarak ne sormak istedigini anlamadim canim ama tabii ki cok var. Yani 2 tedavide moralini bozma sakin ,

Canim sagol cvb in icin. sormak istedigim aslinda su. 2 denememde de hic tutmadi. ikiside negatif. acaba3.4.5. denemelerde tutma sansim var mi onu anlamak istiyorum. umutsuzluga kapildim yani cok.. hic tutmadi cunku.

Canim sagol cvb in icin. sormak istedigim aslinda su. 2 denememde de hic tutmadi. ikiside negatif. acaba3.4.5. denemelerde tutma sansim var mi onu anlamak istiyorum. umutsuzluga kapildim yani cok.. hic tutmadi cunku.

Yok guzelim oyle bir genelleme , umutsuzluga dusme.
Ben 4 tedavimi oluyorum su anda. Bir arkadasim 7 de hamile kaldi...

okurken bile içimi sıkıntı bastı, çok çok geçmiş olsun dilerim allahtan bundan sonra hayırlı haberlerini alırız

Canım arkadaşlarımmm çokkkk sağolunnnn..İçinizi sıkıp topiği biraz sarsstım biliyorum ama bende bunları yaşadımmm işte..Hepinize desteğiniz için çoook teşekkürlerrrr..

Sizleri çoook seviyorummm.Biliyorum Rabbb nasib ettikten sonra birgün hepimiz sahibi olucaz...

umut tup bebekte tedavı ne kadar arkadaslar. toplam malıyetı raporsuz? bılen varsa ve soylerse sevınırım.
egunalcım canım ınsallah yarın guzel haberler vereceksın bıze. hem daha deveyı gormeden pacaları sıvadın sen negatıf dıye. gun ola hayrola. hem olmasa bıle yılmak yok yola devam. rabbım ınsallah bızım de kucagımızı bos bırakmayacak

hamıle arkadaslar hepınızı tebrık edıyorum. ınsallah saglıkla kucagınıza alacagınız gunlerde gelecek allahın ıznıyle. dualarda bızı eksık etmeyın.

denemesı negatıf arkadaslarr daha vaktı degıl demekkı. Rabbım ol dıyınce olacak ıns. umutsuzluk yok

Aramıza yenı katılan arkadaslar tedavınız hayırlı ugurlu olsun. guzel haberlerınızı beklıyoruz.

bryns canım sen nasılsın?

canim Allah yardimcin olsun kiyamam ne kadar yormuslar seni. Insallah bi gun bu sikintilarin bittiginde hepsine guler gecersin.

Nesrinim ben bir arkadaşla konuşmuştum ilaçlar dahil 5000tl tuttu demişti..Ama biliyosun ilaçların fiyatı kişiden kişiye değişiyorr..Birde ocakta zamlanıcakmıymış neymişş..Ayrıca özelden msjın içinn çoook teşekkürler bende sana yazdımmm gülümm..

Son düzenleme:
canim Allah yardimcin olsun kiyamam ne kadar yormuslar seni. Insallah bi gun bu sikintilarin bittiginde hepsine guler gecersin.

Sağol gülümm inşşşşşşşş..Bende hamile kalıp doğum yaptığımda gazeteye ilan,apartmana pankart, faceboook uma:)) evli,mutlu çocuklu diye haykırarak yazıppp bu günleri anıppp gülmek istiyorummmm..Rabbim hepimize nasib eder inşş.Emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim..Hakkımızda hayırlı eyleyip,hayırlı zamanda,tez zamanda kavuştursun mis kokulularımıza...

Kızlarrr dondurulmuş tek embriyom sorunsuz çözüldü ve transferim oldu dün!ama sadece 2 hücreliydi. tek olduğu için sanırım bekletmek istemediler. bakalım kısmet artık..

allah yardımcın olsun inşallah tutunur bende 4 üncüyü denicem aralık ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…