allah yardımcın olsun inşallah tutunur bende 4 üncüyü denicem aralık ta
umut tup bebekte tedavı ne kadar arkadaslar. toplam malıyetı raporsuz? bılen varsa ve soylerse sevınırım.
egunalcım canım ınsallah yarın guzel haberler vereceksın bıze. hem daha deveyı gormeden pacaları sıvadın sen negatıf dıye. gun ola hayrola. hem olmasa bıle yılmak yok yola devam. rabbım ınsallah bızım de kucagımızı bos bırakmayacak
hamıle arkadaslar hepınızı tebrık edıyorum. ınsallah saglıkla kucagınıza alacagınız gunlerde gelecek allahın ıznıyle. dualarda bızı eksık etmeyın.
denemesı negatıf arkadaslarr daha vaktı degıl demekkı. Rabbım ol dıyınce olacak ıns. umutsuzluk yok
Aramıza yenı katılan arkadaslar tedavınız hayırlı ugurlu olsun. guzel haberlerınızı beklıyoruz.
bryns canım sen nasılsın?
tutacak olduktan sonra 2 hücreli de tutar cnm merak etme. 8 hücreli transfer olup tutmayanda var. Yeterki allah ol desin.Kızlarrr dondurulmuş tek embriyom sorunsuz çözüldü ve transferim oldu dün!ama sadece 2 hücreliydi. tek olduğu için sanırım bekletmek istemediler. bakalım kısmet artık..
aygün neden tedavidesin, sorun ne?
GÜNAYDINN kızlarr bende aralık adeti ile tedaviye başlıyacağım ama bu konu hakkında çok bişey bilmiorum ki hala ya..ilk iğnelerle mi başlıyosun haplarla mı yada ıkısını aynı anda mı alıyorsunn ne kadar suruyor? yumurta ne zaman toplanıyor?transver ne zaman oluyorr :) çok soru sordum ama bunlar ne kadar süreçte gerçekleşiyor çok merak ediyorum..
tutacak olduktan sonra 2 hücreli de tutar cnm merak etme. 8 hücreli transfer olup tutmayanda var. Yeterki allah ol desin.
yumurtaların toplanırken genel anestezimi uyguladılar? yanında birine ihtiyaç duyuluyormu
tuana ben doktora gidemedim daha sınavım geçsin diye bekliyorum canım sordun mu sen kan uyuşmazlığını bana da bilgi verir misin umarım sorun olmaz.[/QUOT
AYY cnmm ya ben onu sormayı unuttum yaa..cumartesi yine gitcem kesin sorarım ozaman kötü bişey olacağını sanmıyorum ama bakalımm
melike'cim iki kişinin tedavi gördüğü merkeze mucize merkezi yazmısın. o ne?
genel hatlarıyla....yumurta rezervide bir sorunun yoksa hap kullanmıyorsun(vitamin desteği oluyor tabiii, doktorun verir) adetinin 3. gününde yumurta büyütme iğnelerine başlıyosun yaklaşık 10 gün iğnelerle birlikte ultrason kontrollerin de yapılıyor. yumurtaların yeterince büyüyünce toplanıyor genel anesteziyle( hiç bir şey hissetmiyosun, korkma sakın) ve aynı gün eşinin spermleriyle dölleniyor.sonra da lab.da döllenip bölünmelerine bakılıp sana tranfer günü için bilgi veriyorlar. transfernden 14 gün sonra kan testi yaptırıyorsun....inş. hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?