cnm benım yumurta da bir sorun yok vitamin falan vermedi doktorum..sadece biz rapor çıkması beklıyorduk tedavim o yuzden aralık adetine kaldı tedavimm tek korkum benım esım azosperm umarım sperm bulunur canımm yaa...saoll bilgiler içindee
tüp bebek yapıcaklardaı adet olmayı beklıyolarladı canım.. ama adet olamadılar..cunku mucıze şekilde hamile kaldılar..
Rabbim tüp bebek yaptıracaklara yardım etsin ben de 2 kere yaptırdım..
hastaneden geldimmm...en sonunda kan testimi yaptırdım...saat bir buçuk gibi çıkarmışşş...sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor...tabi henüz kırmızıya dönmemiş kahverengi lekenme şeklinde...sanırım regl olmaya başladım...tabi bu durumda hastaneye gittim hemşireye kan alırken sanırım kanamam başladı dedim o da kanamsı olup gebe kalan hatta kanamanın uzun sürdüğü hastalarımız oldu dedi...bende güldümmmm...kesin bende öyleyimdir dedim...sonucu alınca yazarım canlarım...geçmişi okuyamadım...bir ara yazdıklarınıza cevap veririm...
hastaneden geldimmm...en sonunda kan testimi yaptırdım...saat bir buçuk gibi çıkarmışşş...sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor...tabi henüz kırmızıya dönmemiş kahverengi lekenme şeklinde...sanırım regl olmaya başladım...tabi bu durumda hastaneye gittim hemşireye kan alırken sanırım kanamam başladı dedim o da kanamsı olup gebe kalan hatta kanamanın uzun sürdüğü hastalarımız oldu dedi...bende güldümmmm...kesin bende öyleyimdir dedim...sonucu alınca yazarım canlarım...geçmişi okuyamadım...bir ara yazdıklarınıza cevap veririm...
tatlım lısteden bende cıkmısım bende sesımı cıkarmadım cunku kustum melıkeyeee((
ben yine listeye hiç eklenmedimm kızlarrr siz yine eklenmişsiniz :)) saka bi yana ben ekleyin die belirtmedimm kıza hem o kadr çok kişi olduki kız eklerken unutmuştur yada gözden kaçmıştır sanırımm
tuana _87_35
aygun_akcan
aslı_ist
bilglerinizi tekrar alıyım bulamadım...
hemen eklıyorum..
Enny yas: 32 ikinci deneme. Merkez: ivi salı gunü test gunü ( gebelik testi) tesekkurlerrrr
Yanliz liste kabarikmis melikee Hepimiz hamile kalırsak dogurursak( Rabbim nasip etsin ) nüfus bayaga articak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?