İNŞALLAHHHHH......
okadar canı gonulden dedimki..
bız hamıle kalalım topık açarız..
agustos eylul tup bebekle anne olacaklar....
AYY kızlarr ağzınız bal yesinn yaa umarımm ole olurr..dusunuyorum oda ozamnda bugun bulantım varr,canım sunu istedii, arkadaşlarr cok kılo aldım falan dıye yazışırızz topiktee :)
yaa evet yok işte 2 li testı yaptırdınızmı ..biz 3 lu yaptırdık..
cınsıyet..
kullandımız ilaçlar şunlar...paylaşırız ..
inşallah o gunlerıde gorerız..
evett :)) cinsiyeti kızmı erkek mi ? adını ne koyacaksınız? odasını nasıl yapacaksınız? aman aman ne hareketli bi topik olurr...keşke o günler gelsee
valla ben öyle olacağını sanıyorum baksanıza hamile olan gidiyor . biz gideriz yenileri gelir.
bız baska topiğe transver olucaz o zamn pembecimm ortadan kaybolmak yoookk....acı gunumuzde burdaysak mutlu gunumuzde de burda olmalıyız bencee...ALLAH o gunu bı gostersınndee....
Çok sağol gülüm..Yaşadıklarım çok zordu inan..Allah beterinden korusun dedim hepp.Ama ben kendi el yazımla ameliyata girmeden önce onay verdimm.Çünnküü hidrosalpenks varsa eğer yani sıvı birikimi,tüp bebekte çok büyük problemlere yol açtığını biliyordumm.Geri akım olarak tutunan embriyoyu zehirrrliyormuşşşş..O yüzden baştan kurtulmak istedim..Ama tabiiki 6 ay o dr senin bu dr benim diye dolandıktan sonra ve bu drlar hidrosalpenks olsa ağrıdan duramazsın vb gibi hiççç bişeyin yokk dedikten sonra bende böyle olmasını beklemeyordumm.Benim için çook zor günlerdi..Bunları kabullendikten sonra ancak rahatladımm.Çünkü dediğim gibi daha hsg çektireli 2 sene bile olmamıştı ve tüplerim açık raporum vardıı.Hadi sol tüp sıvı birikti alındı ama sağ tüpümün de tıkalı çıkması benii bayağıı sarsmışşşştııı..Napıyimmm arttıkkk kabullendimmm.İnşşş. rabbim tüp bebekle imtihan etmez..
hastaneden geldimmm...en sonunda kan testimi yaptırdım...saat bir buçuk gibi çıkarmışşş...sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor...tabi henüz kırmızıya dönmemiş kahverengi lekenme şeklinde...sanırım regl olmaya başladım...tabi bu durumda hastaneye gittim hemşireye kan alırken sanırım kanamam başladı dedim o da kanamsı olup gebe kalan hatta kanamanın uzun sürdüğü hastalarımız oldu dedi...bende güldümmmm...kesin bende öyleyimdir dedim...sonucu alınca yazarım canlarım...geçmişi okuyamadım...bir ara yazdıklarınıza cevap veririm...
canım senın bıdahakı tedavın nezaman.. aynı merkezdeyız..
aynı gun gıdersek konuşalım.. tanışırız..
Tamam gülüm çok ii olur sevinirim bende valla..14 Aralıkta kontrole gidicem adet olmazsam eğer..Sonradan yumurtlama olmuşmu diye bakılacak..Ben sana özelden de atarım msjj melikeee huhu ben gidiyorum diyeee..Umarım karşılaşırız öpt çokk..
evet arkadaşlar sonunda kan testimin sonucunuda aldım...koskocaman 1.9...sabah regl im de başlamıştı.kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim...güzel haberler vermeyi isterdim ama olmadı malesefff...rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
gerçekten her aşaması zor bir süreç ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
evet arkadaşlar sonunda kan testimin sonucunuda aldım...koskocaman 1.9...sabah regl im de başlamıştı.kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim...güzel haberler vermeyi isterdim ama olmadı malesefff...rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?