2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar bu iğneler canımı çok yakmaya başladı başımı döndürüyo off çabucak bitsee morardım hep gel 6 aralıkkk geeeelllllllllllllllllllllll

ya ben bi belirti hissetmiyorum sadece sabahları midem bulanıyoo yoksaa olmadıımıı

canım arkadaşım sayıya takılma lütfen çok yumurta önemli değil iyi olgun yumurta sonrasında da 1.kalite 1 emriyon olsun yeter...2 ya da 3 embriyo olursada fena olmaz tabi...yumurtaların en büyüğü kaç mm olmuş yazmamışsın...kocacınla bir an önce kavuşursunuz inşallahhh...biraz özleyin birbirinizi...

canım test günün yaklaştıkça böyle hissetmen normal...biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum...insan önce aklına kötü olanı getiriyor...ama sana tavsiyem kendinde belirti aramayı bırak...test gününe kadar anne olabilme ihtimalinle mutlu yaşa...sonuç pozitif çıkarsa zaten halaylar çekip kutlayacaz burada... negatif olursa da ki ALLAH korusun,o zamanda dünyanın sonu değil...bunu daha dün negatifi görmüş biri olarak yazıyorum sana...

canim en basindan beri seni takip ediyorum tabii o zaman daha az kisiydik takip daha kolay oluyordu simdi birazdaha zorlaniyorum zaten bu topigi ilk senin sayende takip etmeye basladim esim azospermi deyince umut oldun bana halada öyle ne güzel basladin ve az kaldi umarim merkezinde iyidir ilk umut tüp bebk merk. istedigini biliyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun benim esimde oligo spermi bugünde dr randevusu var ve testden gecidek dua ediyorum insallah biraz daha sayimiz yükselmistir.dualarimiz hepimize sen simdi antalyanin tadini cikar derim cik gez sonra 12 gün insallah bebeginle uzun vakitler gecirip bizede cesaret vericeksin dualarim seninle

Kızz bana kızzz..Bkolaende 2 aydır asitli içecek ağzıma koymuyorumm..Bende biküçük kola bağımlısıydım...Ama sigara konusunda ağlıyorum sızlıyorummm olmuyorr.Hemde ben 25 yaşıma kadar içmemiştimm..Son 1 senedir içmeye başladımmm..Sigara içenlerden de nefret ederdim üstelik..Büyük konuştum başıma geldii..Ama nasıl bir bağımlılık ise yapamıyorumm.Ama sağolunnn yapıcamm olucakk inşşş...Tedaviye tekrar başlasam biiiii..

evet bende olan sıkıntı ben ılk gunlerdekınden daha fazla yakıyor canımı bu ıgnelere

canım sana çok kızıyorum seni geçtim karnındaki bebişini düşün kendin zehirliyosun onuda zehiriliyosun onun günahı ne

Ahhh ahhhh Allah söyletiyoo inşşş.Bebeğimin haberini alsammm..Yanından geççmicemm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...

Onuda yapıyorum kutu kutu sakız bitiriyorummmm..Dua et bana güzel arkadaşım...Senii çokkk seviyorummm..

yaaa transferden sonra iğne devam mı etcek

Offf yaa seni malesef anlıyabiliyorum !benim de fsh sorunum var sigarayı bayağı bi azalttım ama bırakamadım. transferimin 2. günü bugün, hiç içmedim ama ne kadar zorlanıyorum sana anlatamam. çok stres oldum... ne kadar aciziz yaaa(( allen carr ın kitabı vardı evde onu falan okuyorum:))

kızlar bu arada bana transfer sonrası kahve içme ama çay içebilirsin dediler klinikte. sizce çayın bir sakıncası olur mu?? onu içme bunu yeme iyice paranoyak oldum yavv(

kızlar bu arada bana transfer sonrası kahve içme ama çay içebilirsin dediler klinikte. sizce çayın bir sakıncası olur mu?? onu içme bunu yeme iyice paranoyak oldum yavv(

Bana bişey dememişlerdı ama bi arkadaşıma çıkolata yeme demişler di mesela..
kahve de kafeın var dıye olabılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…