selamlarrrr bugün yumoşlarıma bakıldı 15 tane imiş ve herşey yolundaymışcumartesi yine gidicem büyük bi ihtimal pazartesi toplanıcak [/QUOT
gözün aydin canim sanada sorayim senin esinde testlerden gectimi merkez hangi testleri istedi bilgi verebilirmisin.
Gelelim bana hanımlar bugün dr gittik..bana 5 6 tane yumurtan var dedi..iyi gözüküyolar dedi.ignelere aynen devam dedi..gonal f 300 ve lucrini 5 ml kullanmaya devam yani..pazartesi bi daha kontrole cagırdı.sayım az cıkınca moralim bozuldu biraz..inş.kaliteleri iyi cıkarda bi sorunumuz olmaz...hakkımızda hayırlısı bana kaliteli 2 3 tane döllense yetereşimde gitti buarad,artık evde tek başına yı oynuyorum üzgünüm ama napalım ekmek parası..kocacım gidip senin ve bebeklerim için biraz para kazanıp geleyim dedi:))hemen gelcek inş..8gün sonra yanımda.geri sayım bari bende:))kızlar durumuma yorum yazabilirsiniz dikkatle okurum
Bugün transferim olacak çok hecanlıyım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin :)
kızlarrrr bugün saat 3 te transferim yapılıcak.inanılmaz heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
selamlarrrr bugün yumoşlarıma bakıldı 15 tane imiş ve herşey yolundaymışcumartesi yine gidicem büyük bi ihtimal pazartesi toplanıcak [/QUOT
gözün aydin canim sanada sorayim senin esinde testlerden gectimi merkez hangi testleri istedi bilgi verebilirmisin.
spermiogram testi yapıldı sadece sımdıde mudahale oncesı habatit b vs. diye 2-3 test ıstedı oda prosedür geregi sanırım eşimde oligospermi var
kızlar bu iğneler canımı çok yakmaya başladı başımı döndürüyo off çabucak bitsee morardım hep gel 6 aralıkkk geeeelllllllllllllllllllllll
ya ben bi belirti hissetmiyorum sadece sabahları midem bulanıyoo yoksaa olmadıımıı
spermiogram testi yapıldı sadece sımdıde mudahale oncesı habatit b vs. diye 2-3 test ıstedı oda prosedür geregi sanırım eşimde oligospermi var
biliyorum canim benim esimdede oligo spermi var onun icin sordum ben dr aradigimda benden test istemedi elindekileri al gel dedi ama ben kücük bir arastirmadan sonra ögrendimki oligospermlilierin y kromozom kromozom testlerle baslamasi daha iyi diye sende fulyaya gittigin icin büyük merkez acaba ne istediler diye merak ettim
Ekmek arkadaşım benim ignelerim cok şükür öle bariz bi agrı yada morarma yapmadı.benim eşim saglıkcı bugüne kadar o yaptı ignelerimi acıtmadı da ama bugünden itibaren kendim yapcam bakalım ben yapınca nasıl olcak bilmiyorum..igneyi yanlış tutuyosan ondanda olabilir morarma bi de insanın tenine göre degişir,benim tenimde cook incedir ama herade eşimin payı büyük..allah yardımcın olsun gerekirsa dr na sor..nehir35 arkadaşım üzülme lütfen dert gezmiş dermanda gezmiş derler,bizde eşimde azospermi cıkınca cok üzüldük ama şükür şimdilik herşey yolunda.rabbim dermansız dert vermesin,sizin sorununuzunda dermanı vardır.hastaneyide begenmişsiniz gerisi allahın takdiri canım.bu durumu kimseyle paylaşamıyosun o kötü,inş.bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda bugünleri unuturuz.kendinide cok sıkıntıya strese sokma canım..güzel haberler ver bize ..
hadi bebeğini verirlerken sana bol dua et...al ve sağsalim gelin evinize...
AAAAAAaaaaaaa ben gerçekten cok kızıyorum böyle yaptığınızda belki içmeyene kolay denebiliri ama inanmıyorumm ben sigara bağımlılığı kadar saplantı olan kola bağımlılığım vardı günde abartısız 2.5 lt.içiyordum transfer olduğundan beri içmiyorum herkes şokta cok kriz gelirrse sadece 1yudum içiyorum. ve sunu anladım 1 yudumda aynıymış 1 bardakta....ha bu arada bnmn eşim günde 1.5 paketi gecen biriydi sperm harek.azlığı cıktığı gün 1 günde bıraktı bu ay 2yıl oluyor...ben dedimki yok bu kadar kolay bırakamazz ve aylarca evde paket bulundurdum ondan habersiz:)) ve su an diyorki içenler bana garip geliyor sanki 10 yıl içen ben değil miydim diee..
kızlar bu iğneler canımı çok yakmaya başladı başımı döndürüyo off çabucak bitsee morardım hep gel 6 aralıkkk geeeelllllllllllllllllllllll
ya ben bi belirti hissetmiyorum sadece sabahları midem bulanıyoo yoksaa olmadıımıı
canım sana çok kızıyorum seni geçtim karnındaki bebişini düşün kendin zehirliyosun onuda zehiriliyosun onun günahı ne
....hayırrrrrrr.....kabul etmiyorummmm ...çoooook kızıyorummmm....sakız çiğne onun yerine ......
valla akıllı ve bilinçli bir hanımsın ve hala sigara içiyorum diyorsan sana ne hakaret fayda eder ne kınanmak...bıraaaaaakkkkkkkkk...o masum meleğe bunu yapamazsın....bak zaten duygu yoğunluğu hat safhada olan biriyim şu ara beni delirtme...
ALLAH yardımcın olsun canım...hayırlısıyla bebeğine kavuşuyorsun...geriye beklemek kalacak...
canım test günün yaklaştıkça böyle hissetmen normal...biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum...insan önce aklına kötü olanı getiriyor...ama sana tavsiyem kendinde belirti aramayı bırak...test gününe kadar anne olabilme ihtimalinle mutlu yaşa...sonuç pozitif çıkarsa zaten halaylar çekip kutlayacaz burada... negatif olursa da ki ALLAH korusun,o zamanda dünyanın sonu değil...bunu daha dün negatifi görmüş biri olarak yazıyorum sana...
yaaa transferden sonra iğne devam mı etcek
Kızz bana kızzz..Bkolaende 2 aydır asitli içecek ağzıma koymuyorumm..Bende biküçük kola bağımlısıydım...Ama sigara konusunda ağlıyorum sızlıyorummm olmuyorr.Hemde ben 25 yaşıma kadar içmemiştimm..Son 1 senedir içmeye başladımmm..Sigara içenlerden de nefret ederdim üstelik..Büyük konuştum başıma geldii..Ama nasıl bir bağımlılık ise yapamıyorumm.Ama sağolunnn yapıcamm olucakk inşşş...Tedaviye tekrar başlasam biiiii..
evet canım ..test gunune kadar devam....
kızlar bu arada bana transfer sonrası kahve içme ama çay içebilirsin dediler klinikte. sizce çayın bir sakıncası olur mu?? onu içme bunu yeme iyice paranoyak oldum yavv(
ben yumurta toplama gunu bıtek sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?