ben yumurta toplama gunu bıtek sanıyordum
kızlarrr bende sıgara konusunda napıcam bılmıyorum.. tedavı yakşaltıkca stress den daha çok ıcıyorum sankı..
ama bırakamıyorum...
canım progeston ıgnesımı..
ne ıgnesınden bahsettın.. yanlış olmasın ben progestron ıgnesınden bahsedıyorum
iğnenin markası önemli değil iğne işte bana şimdi 3ayrı iğne verildi günde 3igne vuruluyorum yarında oyle olcak cumartesi yıne gıtcem bakalım
yumurta toplama sonrası progesteron iğnelerine başlanıyor tutunma kolay olsun diye. benim günde 1 dozdu 2 'ye çıkardılar transfer sonrası. vuruş ağısını idare ediyorum ama sonrasıda çok ağrı oluyor bazen otururken yürürken zorlanıyorum. ama şunu söyliyim, 5 gündür farklı hemşireler vurdu. bazen çok ağrı oldu bazen hiç olmadı. vuruştan vuruşa fark var buna emin oldum. hep aynı hemşireyi bulmak lazım:)
yumurta toplama sonrası progesteron iğnelerine başlanıyor tutunma kolay olsun diye. benim günde 1 dozdu 2 'ye çıkardılar transfer sonrası. vuruş ağısını idare ediyorum ama sonrasıda çok ağrı oluyor bazen otururken yürürken zorlanıyorum. ama şunu söyliyim, 5 gündür farklı hemşireler vurdu. bazen çok ağrı oldu bazen hiç olmadı. vuruştan vuruşa fark var buna emin oldum. hep aynı hemşireyi bulmak lazım:)
o iğnede göbekten mi?
canım hangi merkezdeydın sen.. umut tayım ben bana jel demişlerdı..
aslında iğne daha çok işime gelirdi..
saglık ocagında vuruluyorum..
jel şimdi akar falan..
iğnenin markası önemli değil iğne işte bana şimdi 3ayrı iğne verildi günde 3igne vuruluyorum yarında oyle olcak cumartesi yıne gıtcem bakalım
sen yumurta geliştirme döneminde değil misin? bu 3 iğne ne için???
evet o donemdeyım dun gıttım hersey yolunda gozukuyor dedı doktor sonra puregon kullanıyordum ona ek olarak merional ve orgalutran verdi cumartesı sabah yine gıtcem yarında dahıl 3gunde 9 ıgne vurulmus olcam
3 farklı iğneyi birden vermiş neden acaba?? gerçi dozları düşüktür, senin rezervinde problem yok çünkü....sen cem bey e mi gidiyordun??
ya kusura bakma. bahçecideymişsin aynı klinikteymişiz. ben de ordayım..
evet o donemdeyım dun gıttım hersey yolunda gozukuyor dedı doktor sonra puregon kullanıyordum ona ek olarak merional ve orgalutran verdi cumartesı sabah yine gıtcem yarında dahıl 3gunde 9 ıgne vurulmus olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?