kızlarrr bende sıgara konusunda napıcam bılmıyorum.. tedavı yakşaltıkca stress den daha çok ıcıyorum sankı..
ama bırakamıyorum...
Onuda yapıyorum kutu kutu sakız bitiriyorummmm..Dua et bana güzel arkadaşım...Senii çokkk seviyorummm..
yaaa transferden sonra iğne devam mı etcek
kızlar sabahkı ıdrar testındekı bellı belırsız cızgıden sonra bıraz once kan testı ıcın hastaneye gıttım ıyı mı,cumartesı verecem derken dayanamadım bugunden verdım,sonuc 3 saat sonraya cıkacakmıs..öff artık sıkıldım ne olacaksa olsun artık.Bu belırsızlıkten cokkk sıkıldım((((((((
eşini tebrik ediyorum valla kendisini ve ne yapmasını bilen insan işte babalığı hakediyor.))
Gelelim bana hanımlar bugün dr gittik..bana 5 6 tane yumurtan var dedi..iyi gözüküyolar dedi.ignelere aynen devam dedi..gonal f 300 ve lucrini 5 ml kullanmaya devam yani..pazartesi bi daha kontrole cagırdı.sayım az cıkınca moralim bozuldu biraz..inş.kaliteleri iyi cıkarda bi sorunumuz olmaz...hakkımızda hayırlısı bana kaliteli 2 3 tane döllense yetereşimde gitti buarad,artık evde tek başına yı oynuyorum üzgünüm ama napalım ekmek parası..kocacım gidip senin ve bebeklerim için biraz para kazanıp geleyim dedi:))hemen gelcek inş..8gün sonra yanımda.geri sayım bari bende:))kızlar durumuma yorum yazabilirsiniz dikkatle okurum
Kızz bana kızzz..Bkolaende 2 aydır asitli içecek ağzıma koymuyorumm..Bende biküçük kola bağımlısıydım...Ama sigara konusunda ağlıyorum sızlıyorummm olmuyorr.Hemde ben 25 yaşıma kadar içmemiştimm..Son 1 senedir içmeye başladımmm..Sigara içenlerden de nefret ederdim üstelik..Büyük konuştum başıma geldii..Ama nasıl bir bağımlılık ise yapamıyorumm.Ama sağolunnn yapıcamm olucakk inşşş...Tedaviye tekrar başlasam biiiii..
kızlar bu arada bana transfer sonrası kahve içme ama çay içebilirsin dediler klinikte. sizce çayın bir sakıncası olur mu?? onu içme bunu yeme iyice paranoyak oldum yavv(
kızlar haftasonu doktor merkezde olmayacakmış.onun için benim embiryolar ya 2. günde ya 5. günde transfer edilcekmiş.o zamana kadar ya bebeişlerim dayanamaz sa :18:ayrıca 2. gün yada 5. gün farkı var mı?
mrb bende progon kullanıyorum ama günde 1 tn ona ek olarak 5 . gün orgalutrana başlıcam sen puregonu tek olarak kaç gün kullandın? 3 günde 9 iğne maşallah kim yapıo bu iğnelerini kendinmi doktormu belli saatleri varmı iğnelerin
ayy çooook heyecanlandım...hadi İNŞALLAHHHH güzel haber vereceksin bize...10.günün bugün belli olması lazım kanda...aslında işim var bilgisayarı kapatmam lazım ama o kadar merak ediyorum ki...bak sırf senin için ara ara girip bakacam...canım arkadaşım RABBİM yüzünü güldürsün inşallah...
hu huuu nassınız canlarımmm.. benim accık moralim bozukbugün bazı testler yaptırdık ve bazıları yüüksek çıktı en önemlisi de TSH o yüzden moralim bozuk inşallah mercimeğimi sağlıkla alırım kucağıma dua edin
yarın kontrole gidicezz ULUN beyde olcazz haberiniz olsnn akşam saat 5 te randevummmmorda olacak olan varmı acep
inşallah yarın yavrumu sağlıklı bi şekilde görürüz duyarız testlerim hakkında ii şeyler duyarım inşallahh çok heycanlıyımm sanki ilk defa görcemm mercimeğimiiiiiiiiiii
canlarım benimm Allah ım hepinize nasip etsin bu duyguyu... inanıın hep dualarımdasınız.. inşallah burda anne olmayan kalmayacak Allah ın izniyleee
kızlar haftasonu doktor merkezde olmayacakmış.onun için benim embiryolar ya 2. günde ya 5. günde transfer edilcekmiş.o zamana kadar ya bebeişlerim dayanamaz sa :18:ayrıca 2. gün yada 5. gün farkı var mı?
tsk ederım cnmm :)) son yarım saat
Allah sanada mercimeğinede yardımcı olsun saglıklı bişekilde kucagına al inş. darısı bize :)
hu huuu nassınız canlarımmm.. benim accık moralim bozukbugün bazı testler yaptırdık ve bazıları yüüksek çıktı en önemlisi de TSH o yüzden moralim bozuk inşallah mercimeğimi sağlıkla alırım kucağıma dua edin
yarın kontrole gidicezz ULUN beyde olcazz haberiniz olsnn akşam saat 5 te randevummmmorda olacak olan varmı acep
inşallah yarın yavrumu sağlıklı bi şekilde görürüz duyarız testlerim hakkında ii şeyler duyarım inşallahh çok heycanlıyımm sanki ilk defa görcemm mercimeğimiiiiiiiiiii
canlarım benimm Allah ım hepinize nasip etsin bu duyguyu... inanıın hep dualarımdasınız.. inşallah burda anne olmayan kalmayacak Allah ın izniyleee
ah canım benimmmm...demek meleğini yarın görmeye gideceksin selam söle şekerimm...onu çok sevdiğimizide söle amaaaa...o değerlere çok takılma sen gebesin arada bir iner arada bir çıkar...kız kardeşimden biliyorum ben...2 hamileliğinin ikisinde de aynı şeyi yaşadı...bir gün bi değer bir gün başka bi değer yüksek çıktı sonra normale döndü vs...şimdi sağlıklı 2 tane paşası var maşallah...yarın neler yaşadın bizede haber ver canım...
saolasınnn teyzesiii söylemem miiiiöperim bide senin içinn nasıl yapacaksam artık
yaa ben zaten ilaç içiodum TSH için.. şimdi doktorum 2 ye çıkardı... hamilelikte tehlikeli çünkü.. ama ben Allah ıma inanıyor ve güveniyorumm mercimeğimee sağlıkla kavuşturcak beni
yarın akşamm yazamayabilirimm canım ama c.tesi en geç sözz
Kızlar test sonucum negatıffff sanırım transferın 10.gununde 2 cıkmıs((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?