melikecim ben nerdeyse 15 yıldır sigara içiyodum bide üstelik severek içiyodum. hele son iki yıldır nerdeyse günde iki pakete çıkarmıştım. ama çok şükür bebişin hatrına bıraktım iki aydır içmiyorum, doktorum sigarayı bırakmassan tedavide başarı şansın düşüyo demişti. champıx diye bir ilaçla bıraktım bu sağlık bakanlığının önerdiği ilaç. inanılmaz etkili. sigarayı bıraktığımı duyan herkezin ağzı açık kalıyo:))) inanamıyolar bıraktığıma gerçi bende inanamıyorum ama içmiyom işte.. eğer vaktin vrsa tedaviye kadar bence denemelisin ben sadece 1 aylık başlangıç paketiyle bıraktım son haftasını kullanmadım bilekızlarrr bende sıgara konusunda napıcam bılmıyorum.. tedavı yakşaltıkca stress den daha çok ıcıyorum sankı..
ama bırakamıyorum...
Kızlar test sonucum negatıffff sanırım transferın 10.gununde 2 cıkmıs((
öp öp öp öp ne yap et mercimeği teyzesi için öp...hamilelikte TSH nin tehlikeli olduğunu biliyorum canım ama senin ilaç kullandığını bilmiyordum...sen içini ferah tut hiç ummadığın anda gönderdi mercimeğini rabbim korur onu...
canım inan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum...dün bu haberi bende aldım benimki 12.gün 1.9 du...test gününde bi daha yaptır...umut vermek için söylemiyorum...
Bugün transferim olacak çok hecanlıyım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin :) canımcım bugün benimde transferim oldu. inşallah hayırlı haberleri beraber alır burda paylaşırız...
Valla ustumden agır bır yuk kalktı gıttı,napalım cnm rabbım boylesını hayırlı kılmıs hakkımızda.Normal test gunumde yapacam yıne sonra dr umla gorusup ılacları bır an once kesmek ıstıyorum sıkıldım artık sureklı ılac vurulmaktan ve de ıcmekten.Yarın işime geri donuyorum Kafamı dagıtıyorum sonra da fırsatını bulabılırsem bır sehır dısı gezmeye gıdıyorumm :))) soyle 2 ay hıcbırsey dusunmek ıstemıyorum.2 ay dan sonra belkı dusunurum yıne.Ama suan hıcbırseeyyyyyyyyy dusunmek ıstemıyorum((Bebek hakkındakı tum dusuncelerımı suan ıcın derın dondurucuda dondurmak uzere rafa kaldırıyorum,bu yolda ılerleyen tum arkadaslarım ıcın hayırlısını dılıyorummmmm...
canım test günün yaklaştıkça böyle hissetmen normal...biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum...insan önce aklına kötü olanı getiriyor...ama sana tavsiyem kendinde belirti aramayı bırak...test gününe kadar anne olabilme ihtimalinle mutlu yaşa...sonuç pozitif çıkarsa zaten halaylar çekip kutlayacaz burada... negatif olursa da ki ALLAH korusun,o zamanda dünyanın sonu değil...bunu daha dün negatifi görmüş biri olarak yazıyorum sana...
Egunalımm nasılsın gülümmm..
Kızlar birşey dicemm.Bana aptal salak desenizeee..Ben bu durumda halaaaaaaaaaaa sigara içiyorummm..2 aydır yemin ettim günde 5 tane içiyorum ama benim durumumda hiçççççççççç içilmemesi gerekkk.Fshı çok etkiliyormuşşşşşşşş..Kızsanıza bana...Ezikleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Kınayııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
akasya1978,cansunida,millstone,aysemels,simpat iyi dilekleriniz için teşekkürler.
egunalcim sayfaları takip etmek zor oluyo.şimdi gördüm.rabbim hayırlısını versin.sonuçları yazmamı istemiştin.15 yumurta çıkmıştı 9 işlem görmüş 7 si döllenmiş.ama bu haftasonu doktor olmayışı transfer günü karmaşası hevesimi aldı götürdü.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tamam kıs senin için bi çaresini bulupp mercimeğimi öpücemevet ilaç kullanıyodum zatenn hamilelik öncesi vardı tsh bnde.. ilaç 1 tane içiodum doktor 2 iç dedi düşer dedi ama ben yine de accık streslendim ama geçti.. çünkü mercimeğimmmmmmm canım yavrummmaaa Ve Rabbime çok güveniyorummm herşey güzel olacak Allah ın izniyleee yaaa canı gönülden inanıyorumm
egunalcim sayfaları takip etmek zor oluyo.şimdi gördüm.rabbim hayırlısını versin.sonuçları yazmamı istemiştin.15 yumurta çıkmıştı 9 işlem görmüş 7 si döllenmiş.ama bu haftasonu doktor olmayışı transfer günü karmaşası hevesimi aldı götürdü.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Valla ustumden agır bır yuk kalktı gıttı,napalım cnm rabbım boylesını hayırlı kılmıs hakkımızda.Normal test gunumde yapacam yıne sonra dr umla gorusup ılacları bır an once kesmek ıstıyorum sıkıldım artık sureklı ılac vurulmaktan ve de ıcmekten.Yarın işime geri donuyorum Kafamı dagıtıyorum sonra da fırsatını bulabılırsem bır sehır dısı gezmeye gıdıyorumm :))) soyle 2 ay hıcbırsey dusunmek ıstemıyorum.2 ay dan sonra belkı dusunurum yıne.Ama suan hıcbırseeyyyyyyyyy dusunmek ıstemıyorum((Bebek hakkındakı tum dusuncelerımı suan ıcın derın dondurucuda dondurmak uzere rafa kaldırıyorum,bu yolda ılerleyen tum arkadaslarım ıcın hayırlısını dılıyorummmmm...
inşallah öyle olur olmasada dediğin gibi elimizden gelen hiç bişey yok allah hepimizin kucaklarını doldursun. şimdi herkez dio şöle kasık ağrım oldu falan filan bunlara takılıyorum galiba
geçen ayın 2,sinde laporoskopi olmuştum bugün umut tüp bebek merkezinden neslihan hanımla görüştüm..aslında ben 1 ay daha geçmesini beklıyodum o yuzden ulun beyle görüşmesini istedim henüz adet olmadım bu aralar olucam çok yakın..Neslihan hnm ulun beyle görüşmüş bana adet olur olmaz 2.günü hemen ilaçlara başlayalım demiş offffff ya bu benim 2.denemem olucak ilk denememi eylül ayında yaptırmıştım hala negatif sonucu aldığım günü aklımdan çıkaramıyorum bu yuzden bi daha negatif sonucu görmek istemiyorum umut tüp bebek merkezinden çok memnunum umarım herşey yoluna girer bende size burdan güzel haberler veririm yüce rabbimin izniyle.....
Gelelim bana hanımlar bugün dr gittik..bana 5 6 tane yumurtan var dedi..iyi gözüküyolar dedi.ignelere aynen devam dedi..gonal f 300 ve lucrini 5 ml kullanmaya devam yani..pazartesi bi daha kontrole cagırdı.sayım az cıkınca moralim bozuldu biraz..inş.kaliteleri iyi cıkarda bi sorunumuz olmaz...hakkımızda hayırlısı bana kaliteli 2 3 tane döllense yetereşimde gitti buarad,artık evde tek başına yı oynuyorum üzgünüm ama napalım ekmek parası..kocacım gidip senin ve bebeklerim için biraz para kazanıp geleyim dedi:))hemen gelcek inş..8gün sonra yanımda.geri sayım bari bende:))kızlar durumuma yorum yazabilirsiniz dikkatle okurum
iki deneme arası 3 ay olması lazım diye biliyorum. Vücut kendini anca toparlıyor. Laparoskopi sonrasi 3 ay denenmiyor zaten. Ne bu acele anlamadım. Müşteri (hasta) kaçar korkusu mu yasıyor merkez canım yaa
melikecim ben nerdeyse 15 yıldır sigara içiyodum bide üstelik severek içiyodum. hele son iki yıldır nerdeyse günde iki pakete çıkarmıştım. ama çok şükür bebişin hatrına bıraktım iki aydır içmiyorum, doktorum sigarayı bırakmassan tedavide başarı şansın düşüyo demişti. champıx diye bir ilaçla bıraktım bu sağlık bakanlığının önerdiği ilaç. inanılmaz etkili. sigarayı bıraktığımı duyan herkezin ağzı açık kalıyo:))) inanamıyolar bıraktığıma gerçi bende inanamıyorum ama içmiyom işte.. eğer vaktin vrsa tedaviye kadar bence denemelisin ben sadece 1 aylık başlangıç paketiyle bıraktım son haftasını kullanmadım bile
sen nasılsın canım hayata dönüş operasyonuna çok sevindim gönlünce gez dolaşş kafanı dağııt :)
sonrasonucu aldıktan sonra bütün gün etkisinden kurtulamadım...ama zaman herşeyin ilacı derler ya gerçekten doğru...biraz dinlendikten sonra ilk fırsatta tekrar denerim...tabi bu arada kendiliğinde de gelirse bebeğim süppperrr olur...inşallah önce sen güzel haberi ver sonra ben bi kaç ay gecikmeyle arkandan gelirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?