2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzerimizde uğursuzlukmu var nedir yaa korkularımı bastıramıyorum hep negatif haberleriiii offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff . idrar testi yapsam çıkarmı kızlarr çok merak ediyorum ama çıkmaz diyenler oldu hep siz ne düşünüyosunuz 9. günüm

bilmez miyim.ben sonucumu dün öğrendim.doktorum bebeğin tutunamıo 2 güne kadar düşcek dedi.evde oturmuş düşmesini bekliyorum.çok üzülüyorum ama kimseye belli edemiyorum. Allahım yüzümüze gül de bu sıkıntı bitsin artık

bence çıkar benim tek bebişti ve 8. gün evde yaptığım testte çok silik çizgi çıktı.ama çıkmazsada üzülme çıkmayadabiliyor.bünyeye göre değişiyor bu iş.

[
bak yaaaa....kızım sen beni bunalımamı sokmaya çalışıyorsun...çooook zooooor bi durum ama rabbim bi yoluna koyacak inanıyorum ben...hiç bi yere kaçamazsın bi işe yaramaz...sorun ettiğin herşey beyninin içinde sen nereye gidersen git onlarıda beraberinde götüreceksin...daha yaşın 26 bişeyler düzelecek inan buna...dua ediyorum hergün içini ferah tutmaya çalış...bi de stres yapıp herşeyi daha da zorlaştırma arkadaşım...yumurtalarım gelişti diye haberler vereceğin günüde görecez burada inşallah ben hep bunu düşünerek dua ediyorum...

bende dua ediyorum bana isteyen herkese yardım et diye elimden baska bişey gelmiyor

benim 12. gün kanda çıktı ama idrarda çıkmadı. şüphelendim kendimden :)
14. gün artış oldu değerlerde. sonra idrara hiç bakmadm.
kişiden kişiye değişiyor yani.
8. günde silik bile olsa gören var ama.

bence çıkar benim tek bebişti ve 8. gün evde yaptığım testte çok silik çizgi çıktı.ama çıkmazsada üzülme çıkmayadabiliyor.bünyeye göre değişiyor bu iş.

canım eşimi arıcam test alsın o zaman .çıksıın noluuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yapayımmı o zaman aldırayımmı sizcee ne dşyosunuzzzz

canım ben de 27 yaşındayım ama geçen yıl AMH değerim 0,4'tü. aramızda pek bir fark yok yani..genetik olduğu söyleniyor. ispatlanmış herhangi bir neden yok malesef. ama bunda üzülcek bir şey yok ki!!!! ben bir yıldır bir daha baktırmadım bile!!! zaten biz vakit kaybetmeden elimizden geleni yapıyoruz, ee tüp yaparken ultrasondaki yumurta sayısı baz alınıyor..,,yani amh değeri şu an bizi ilgilendirmiyor. hee sen deseydin ben çocuğu 5 sene sonra yapcam ne kadar rezervin var amh'la belirleyip bekleme diyorlar. yani sadece geleceği gösteriyo şu anı değil.... bizim yapabileceğimiz üst üste denemek ve bir an önce bebek sahibi olmak canım. AMH'ıııı hiçççç önemseme......

merhaba kızlar bende aralık ayında transferim yapılacak şuanda iğnelerle cebelleşiyoruz.benim ik denemem daha önce bir doğal yolla gebelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı daha sonra bir aşılama negatif şimdide tüp bebek e başladık.bizim sorun sperm hareketsizliği 0 hareket yani yok.inşallah allahım yüzüme güler .
:18:

canım çok üzüldümmm( her şeyde vardır bir hayır( allah ana sevdiklerine sağlık sorunu vermesin

Egunalımmm inan yüzümü güldürüyorsunn içime bir ferahlık geliyor okuyuncaaa.İnşşş gülümmmm çookkk istiyorummm..Daha Yumurta toplanma deneyimini bile yaşayamadımm(( Ama evet az kaldııı zatennn.Günler suu gibi akıp geçiyor..İki hafta sonra kırmızılar inşşş. gelicek kendiliğinden ve olan yumoşlarımm şaha kalkıp beni mutlu edicekler...Bir gün hamişşş kalırsak eğer birinin önerisi vardı ilk zamanlarda idrar testinden kolye yapıcam diyeee.Kolyeli fotolarımızı yayınlıcaz buradan:))))

yap şekerim yap ta havamız yerine gelsin...inşallah pozitifi görürsün canım...idrar testi için 9. gün biraz riskli ama ya çift çizgi çıkarsa hadi inşallah....çıkmazsada hemen bunalıma bağlama daha test gününe var canım...

bende ankaradayım ve doktorumdan çok memnunum, insana kendini rahat ettiren ve güven veren bir doktor. zaten uzun bi araştırmanın sonunda iki isme indirdim ve birini seçtim ikisininde cv si birbirinden iyi eğer tedavim başarıyla sonuçlanırsa sanada aynı dr yi tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…