- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
istanbul
saol bilgin için allahım yardım etsın bıze yarın konusucam doktorla bazen cok pozıtıf hıssedıyorum bazen bunalımın dıbınde buluyorum kendımı bugun durup durup agladım dunse cok ıyıydım ne bılım yıpranıyor ınsan
üzerimizde uğursuzlukmu var nedir yaa korkularımı bastıramıyorum hep negatif haberleriiii offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff . idrar testi yapsam çıkarmı kızlarr çok merak ediyorum ama çıkmaz diyenler oldu hep siz ne düşünüyosunuz 9. günüm
akasya lale nehir kızlar çokkk sağolunnnnnn..İsimlerinizde nasıl güzel ahenk verdi yaaaa...
Biliyorum Lalecimmm evet seninde aynı amh sonucun..Ama ben daha 26 yaşındayımmm yaaaaaa..30 lu yaşlarda daha erken bu durum için ama ne biliyim...Hadi senin kist ameliyatı yüzünden benimm neden??? Hep mi böyleydii yoksa hidrosalpenks laparoskopi mi yaptıı??? Başka bir hastalık çıkmasın altından diye dua ediyorum artıkk.Beterin beteri var diyeee..Rabbim böyle istedi napalımmm..Daha eşime söyleyemedim ama..Sanki bilmesini istemiyorum gibi hissediyorumm.Ya adet olamazsammm ya erken menapoz yakama yapışırsa diye çoook korkuyorumm..İsyan etmiyorumm ağlıyorumm Kuranımı okuyorummm dua ediyorumm ama..Sanki alıp başımı gidesim var buralardannn...Kaçsam biraz şöyle şehir dışı yurt dışııııı sonra dönüp gelsemm..Başkaları bu durumu öğrenirse ne yapıcammmm..4 senedir eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor derkennn başıma bunların geldiğini kime nasıl anlatıcammmmmmm..Tek çarem Allahıma sığınmak banada mucizesini mis kokulumu yollaması için dua etmekkkk...İnanıyorummmm çünkü öyle imkansız şeyler okuyorum kiiii bu forumlardaaa..Bir gün bende topiğimi açıcammm ve hikayemii anlatıcammm..Herkeze umut olucakkkk..İnşşşşşşşşşşşş
bilmez miyim.ben sonucumu dün öğrendim.doktorum bebeğin tutunamıo 2 güne kadar düşcek dedi.evde oturmuş düşmesini bekliyorum.çok üzülüyorum ama kimseye belli edemiyorum. Allahım yüzümüze gül de bu sıkıntı bitsin artık
üzerimizde uğursuzlukmu var nedir yaa korkularımı bastıramıyorum hep negatif haberleriiii offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff . idrar testi yapsam çıkarmı kızlarr çok merak ediyorum ama çıkmaz diyenler oldu hep siz ne düşünüyosunuz 9. günüm
bence çıkar benim tek bebişti ve 8. gün evde yaptığım testte çok silik çizgi çıktı.ama çıkmazsada üzülme çıkmayadabiliyor.bünyeye göre değişiyor bu iş.
benim 12. gün kanda çıktı ama idrarda çıkmadı. şüphelendim kendimden :)
14. gün artış oldu değerlerde. sonra idrara hiç bakmadm.
kişiden kişiye değişiyor yani.
8. günde silik bile olsa gören var ama.
canım eşimi arıcam test alsın o zaman .çıksıın noluuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam ama çıkmazsa üzülme 2 gün sonra tekrar yaparsın.bide sonuç geç çıkıo 10 dakka bekle bişey çıkmadı diyip atma sakın testi :)
akasya lale nehir kızlar çokkk sağolunnnnnn..İsimlerinizde nasıl güzel ahenk verdi yaaaa...
Biliyorum Lalecimmm evet seninde aynı amh sonucun..Ama ben daha 26 yaşındayımmm yaaaaaa..30 lu yaşlarda daha erken bu durum için ama ne biliyim...Hadi senin kist ameliyatı yüzünden benimm neden??? Hep mi böyleydii yoksa hidrosalpenks laparoskopi mi yaptıı??? Başka bir hastalık çıkmasın altından diye dua ediyorum artıkk.Beterin beteri var diyeee..Rabbim böyle istedi napalımmm..Daha eşime söyleyemedim ama..Sanki bilmesini istemiyorum gibi hissediyorumm.Ya adet olamazsammm ya erken menapoz yakama yapışırsa diye çoook korkuyorumm..İsyan etmiyorumm ağlıyorumm Kuranımı okuyorummm dua ediyorumm ama..Sanki alıp başımı gidesim var buralardannn...Kaçsam biraz şöyle şehir dışı yurt dışııııı sonra dönüp gelsemm..Başkaları bu durumu öğrenirse ne yapıcammmm..4 senedir eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor derkennn başıma bunların geldiğini kime nasıl anlatıcammmmmmm..Tek çarem Allahıma sığınmak banada mucizesini mis kokulumu yollaması için dua etmekkkk...İnanıyorummmm çünkü öyle imkansız şeyler okuyorum kiiii bu forumlardaaa..Bir gün bende topiğimi açıcammm ve hikayemii anlatıcammm..Herkeze umut olucakkkk..İnşşşşşşşşşşşş
tmm paylaşırım sizlee heyecan bastı beni resmenn dua eeett
bilmez miyim.ben sonucumu dün öğrendim.doktorum bebeğin tutunamıo 2 güne kadar düşcek dedi.evde oturmuş düşmesini bekliyorum.çok üzülüyorum ama kimseye belli edemiyorum. Allahım yüzümüze gül de bu sıkıntı bitsin artık
[
bak yaaaa....kızım sen beni bunalımamı sokmaya çalışıyorsun...çooook zooooor bi durum ama rabbim bi yoluna koyacak inanıyorum ben...hiç bi yere kaçamazsın bi işe yaramaz...sorun ettiğin herşey beyninin içinde sen nereye gidersen git onlarıda beraberinde götüreceksin...daha yaşın 26 bişeyler düzelecek inan buna...dua ediyorum hergün içini ferah tutmaya çalış...bi de stres yapıp herşeyi daha da zorlaştırma arkadaşım...yumurtalarım gelişti diye haberler vereceğin günüde görecez burada inşallah ben hep bunu düşünerek dua ediyorum...
tmm paylaşırım sizlee heyecan bastı beni resmenn dua eeett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?