2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar
keçi boynuzu kürü baya işe yarıyor. eşimde bir ara 3 ay kadar kullandı artış çok olmuştu.

bu kasıklarımda ağrı var. halada devam adyor.
okuldan sonra sürekli yattım
umarım yarına bişeyim kalmaz.

benim canıııııım arkadaşımmmmm...inan çoooooooooook üzüldüm...bugün hayata dönüş operasyonumun ilk günüydü çok güzel bir gün geçirdim enerji depoladım resmen amaaaaaa taaa ki senin yazdıklarını okuyana kadar...bütün enerjim gitti...yaşadıklarını acını yüreğimde hissettim inan...bunun için yapılması gereken bişeyler olmalı...araştırıp bulalım...ne biliyim kürler falan var işe yarar diyorum denemekte fayda var...canını sıkma diyemiyorum ama yalnız değilsin içine atma yaz bize rahatlarsın...ayrıca dışarı çıkmak başkalarıyla zaman geçirmek iyi fikir gerçekten doping etkisi yaratıyor...çok seviyorum seni rabbim yüzünü güldürsün bir an önce...

Son düzenleme:

merhaba arkadaslar ben yeni sayilirim 35 yasindayim 2 asilamam oldu sonuc neyaziki negativ
simdi tüp bebek yaptiriyoruz ilk demem sali günü ignelerime basladim gonal f ve luveris kulnaniyorum pazar günü catlatma ignesi cetroride basliyacam bugün 6 günüm haftaya cuma günü hersey yolnda giderse yumoslar toplanacak insallah hersey yolunda gider herseyin hayirlisi olur bebis isteyen bütün arkadaslarin dualari kabul olsun insallah hepimiizn positiv haberlerini alirizz
benide listeye eklersen sevinirim ben almanyada MVZ DÜSSELDORF da tedavi görüyorum

Son düzenleme:
millstone canım benim rezervim kötü o yüzden çok yumurta çıkmıyo doktorumda gerçekten çok inatçı ben pes etsem o pes etmiyo doktorumda söledi çok uzun sürdü ama büyüyolar diye devam ettik e2 değerim yükselince bi şans verelim dedi bakalım ne olcak inşallah devam eder döllenir ve tutunur bebişim Allah hepimize tez zamanda bebişler versin

canımmm...çok uzuldum ..
kısıra bakma pek anlamıyorum amh degerı ne yanı hıç yumurta buyumemişmi..
umuttaydın ulun bey ne dıyo bu kobuda yapacak bişey yokmu...

canımm moral toplaa ..hakkında hayırlısı olsun..

Benim canımmmsınnn yaaaaa...Sağol bitanem bakalımmm neler yapıcammmm..Olmadıı sarçoğluna tekrar ulaşmaya çalışıcam amh yükseltici kürü de varmışşşşş..Benimle birlikte sıkıntılarımı paylaştığınız için herkeze çoookkk teşekkür ediyorummm.Başta sana tabiikii.Seninle ayrı bir bağımız olduğuna inanıyorummm neden bilmiyorumm ama senin yerinn ayrıı..Hep söylediğim gibi seniii çokkk seviyorumm Güzel Ankaramın güzel insanııı..Bu arada< senin günün de güzel geçmiştir umarımm..

ben de yeni geldim araniza arkadaslarr.. bugun transferimin 8. gunu.. geceleri kisa kisa cok siddetli adet sancisi gibi sancim oluyor sonra geciyor.. carsamba gunu test gunumm :))

Ahh melikeeciğim ahhhh..Tedavi ile alakalı bir durum değil bu..Tedavi iptal olalı 1 hafta oldu zaten dee.Az yumurta görününce bir de amh bakalım demişti ulun bey..Ben bakmayalım zaten kötü çıkacak çaresini arayalım demiştim..Oda olsun elimizde olsun dedi ve yaptırdımm..Bu amh testiii ne kadar yumurta rezervin kaldığını gösteriyorr..Tabii benden daha kötü durumda olanlarda varrr..Ama bende bitiklerdeyim yaniii.Benim son 2 aydır folikül görünüyor ama büyümediler geçen ay 4 adet vardıı.Gerçi baksana 16 gündür iğne vurulan varr.Benimkini 5 günde kestiii..Bakalım Aralıkta kendiliğimden adet görebilecekmiyim ve de folikül olucakmı olursa da büyüyecekmiii.Bu arada birde aldığım raporun tüp için haniii 3 ayı çöpe gitmiş olucakkk Nisana kadar yapmam lazım tüp bebek..Hayırlısı artıkk hepimiz için napıyim be gülümmm..Elden gelen birşey yokkiiiii...Senide çokk seviyorum bu arada atlamadan

Laleciğimden ve sendennn iyi haberler almaya o kadar ihtiyacım varkiii...Hadiii gelsinn bebişler inşşş.Ezanlar okunuyorrr mübarek günde.. Çünkü durumlarımız hemen hemen aynıııı...Sizlerde pozitifi görürsemmm kendimi daha güçlü hissedicemm..

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benim de ilk micro denemem başarısızlıkla sonuçlandı.tek embriyo transfer edildi.dün sonucumu en son sonucumu aldım. kan ve idrar sonucum pozitif çıktı ama değerim düşüktü ve bebek gelişemedi.doktorum 2-3 güne kadar düşeceğini söyledi.ama moralimi bozmamaya çalışıyorum önümüzdeki ay 5 tane dondurulmuşlarımı deneyeceğiz inş.transferimden sonra bütün gün acaba bi belirti bulurmuyum die siteyi takip etmekle geçti.nerdeyse bu konuda uzman oldum.ama çok sey bilmek iyi olmuyor aslında, oldu mu olmadı mı diye düşünmekten yoruldum artık.

millstone lütfen yılma canım bize 1 yumurta lazım tamam rezervimiz az ama inatla devam edecez ne yapalım bazen bende öyle yorgun hissediyorum kendimiki bütün bunlardan bıkkın sonra idiyorum kendi kendime anne olmak istiyosan yılmak yok pes edersek olmaz sence değmezmidualarım hepimiz için

ben de yeni geldim araniza arkadaslarr.. bugun transferimin 8. gunu.. geceleri kisa kisa cok siddetli adet sancisi gibi sancim oluyor sonra geciyor.. carsamba gunu test gunumm :))

inşallah bebişin tutunur sana güzel haberleri verirsin bize 8 gün sonra :)

benimde kasıklarımda ağrım olmuştu. halada devam ediyor. canını sıkma rahat ol. stres yok :)

aslinda agrilar olunca biraz tedirgin oldum , sanki kasiklarim yerinden cikacakmis gibi , dr a sordum normal dedi ..

canım benim inş.sonucun güzel olur.benimde çok sancım oluodu.adet sancısı çekiyor gibi bide arada sağ tarafıma yani bebişimin olduğu yere batar tarzında aniden ağrı giriyordu.sonucum pozitiifti ama bebeğim gelişemedi.inşallah senin sonucun çokk güzel olur.Allah anne olmak isteyen herkesin gönlüne güre çifter çifter bebişler veririr inş.

allahım hayırlısını nasip etsin. belki değerin yükselir hiç belli olmaz.
eğer ki olmazsa dondurulmuşların var onları düşün.

canim üzülme diycem ama insani en cok yoran an en ümitsiz oldugu an bunu hepimiz tadiyoruz istemesekde ama diyorumki en iyisini yapoyorsun isyan etmemekle rabbim en iyisini biliyordur birbirimize olan dualarimizla eminimki hepimize yardimini ve merhametini eksik etmiycekdir bizede kücük minik mucizelerinden taddircakdir.INSALLAAAAAHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…