2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senaysen kullanıcısından alıntı
ben de yeni geldim araniza arkadaslarr.. bugun transferimin 8. gunu.. geceleri kisa kisa cok siddetli adet sancisi gibi sancim oluyor sonra geciyor.. carsamba gunu test gunumm :))

inşallah tutunur bebişinngüzel haberlerini okuruz burdannnn

selam arkadaşlar, sanırım artık bende aranızdayım yarın bahçeçi fulya dr Güvenç beyden ön görüşme randevusu aldım, çok tedirginim bu süreçten çok korkuyorum ben aranızda Güvenç beyin hastası olan varmı acaba nasıl biri ??

ben bısey sorucam dondurmak ıcın herhangı bır prosedur var mı bende eger ımkanım olursa ıstıyorum bunun ama hıc bılgım yok

Benimd e rezerv sorunum var. 8 yumurtaya nasıl çıktın? Hangi ilacı ve ne dozda kullandın? BAşka bitkisellerden mi faydalandın? Bilgi verirsen çok sevinirim

valla bende şaşırdım hemde nasıl. ben 2 belki 3 yumurtada mucize diyordum. klomen ve gonal f kullandım.

canım sen nerde tedavi görüyosun kaçtane embriyo transfer edildi sana? umarım çarşamba günü uçarak eve gelip bize güzel haberlerini verirsin tatlım :)

valla bende şaşırdım hemde nasıl. ben 2 belki 3 yumurtada mucize diyordum. klomen ve gonal f kullandım.
Vitamin yada birki kürü falan yaptınmı? Jinemed'den memnun kaldın mı? Benim bir arkadaşım 6 kere denedi orada ve olmadı. Olmayacağı bastan söylenmemiş te.. Hem para hem zaman hem umut kaybı yasamıslar.

merhaba umarım herşey iyi olur senin için ben herhangi özel birşey kullanmadım. bende anlamadım nasıl olduğunu ama halam bana incir küründen bahsetti biliyomusun bilmiyorum ama ben genede yazayım 9-10 tane kuru inciri haşlayıp hem suyunu hemde incirin yenmesigerekiyormuş hem kalitesi artıyormuş hemde sayısı. ama dediğim gibi denemedim ben.

Millstone üzülme, benim de amh 0,2 biliyorsun ama ultrasonmda görünen foliikül sayısı sende daha fazla sanırsam. Bu kist ameliyatları rezevleri bir anda tüketiyor.

ben bısey sorucam dondurmak ıcın herhangı bır prosedur var mı bende eger ımkanım olursa ıstıyorum bunun ama hıc bılgım yok

canım benim transferimden sonra kalan bebişlerimi dondurdular.ben bişey talep etmedim.onlar zaten bana önceden sölemişlerdi.kaliteli olanları transferden sonra dondururuz. bi sonraki deneme için bidaha bu kadar zorluk çekmezsin demişti doktorum bende tamam dedim. işlem için ek bir ücret talep etmiyorlar.herkese yapıyorlar bu işlemi ve 5 yıl saklıyorlar sen ne zman istersen bebişlerini tekrar transfer ediyorlar.sadece transfer ederken aşılama ücreti kadar bi ücreti var.o kadar.doktorunla konuş.sen nerde tedavi görüyorsun canım ?

fulya bahçecide evet bende ıstıyorum arın gıdıcem bu konuyuda konusım tesekkurler pazartesi ya da salı yumurta toplama ıslemı yapılacak yarın gunune karar verıcek doktor yumurtaların gelısımıne baktıktan sonra umarım benımde yeterlı kalıtede embriyolarım olur :/ 15 civarı yumurtan var dedıler ama onemlı olan kalıtelılerı dıymi allahım yardım et ne olur

Vitamin yada birki kürü falan yaptınmı? Jinemed'den memnun kaldın mı? Benim bir arkadaşım 6 kere denedi orada ve olmadı. Olmayacağı bastan söylenmemiş te.. Hem para hem zaman hem umut kaybı yasamıslar.

yok herhangi bir kür yapmadım. ben memnunum jımenedden. ben bursa jınemed deyim ama dr. uma güveniyorum o yüzden 4. denememdede burayı tercih ettim.

ne inatçı yumoşların varmış şekerim...onlar büyümemekte doktorunda büyütmekte ısrarlı...ne yapalım biraz fazla iğne vurun bişey olmaz büyüsünler yeterki...en son kaç mm lerdi???

hoşgeldin canım....inşallah tedavin hayırlı ve pozitif sonuçlanır...ikizlere hamileyimmmm haberini bekliyoruzzzz...

sende hoşgeldin canım...inşallah sorunsuz sıkıntısız bir tedavi sürecin olur...her aşamasında yanında olup yaşadıklarını paylaşacaz sen yeterki yaz bize...

sanırım negatıv sonuç almış..
başka bır topıkte gordum..

aaaa yinemi negatif çok üzüldümmm....bu ne ya birileri şu kötü giden durumumuzu düzeltip pozitif haber versin artık valla bunalımlı hatunlar listesine döncez yakında...

demek böyle bi durumda var yani...ne kadar ters aslında bağışıklığı kuvvetli olanların bebeğinin tutunması daha normal değilmi:26:...bağışıklığı düşürüp öyle gebe kalma durumunuda yeni duydum ALLAHIM daha neler öğrencez...millet daha yumurtlamanın ne olduğunu bilmeden çatır çatır doğuruyor biz nerdeyse tüp bebeği kendi kendimize uygulayacak birikime sahip olduk bi de pratiğimiz olsa tamamdır...ben hep MAŞALLAHIM var çok hasta olmam bağışıklığım çok iyidir derim yani şimdi bu demek oluyo sevinmeliyim üzülmelimiyim yoksa ondanmı olmuyo benim bebeğim :44::44:

ben de yeni geldim araniza arkadaslarr.. bugun transferimin 8. gunu.. geceleri kisa kisa cok siddetli adet sancisi gibi sancim oluyor sonra geciyor.. carsamba gunu test gunumm :))

ne güzel az kalmış sonucu almana...inşallah güzel haberlerini alırız canım...

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım ama bu bir son değil biliyosun, umudunu kaybetme sakın ve asla pes etme.. birsirü olumsuzluğa rağmen çoçuk sahibi olabilen insanlar var bu dünyada. yüce rabbim bizlerinde yüzünü güldürecektir sonunda.. yumurta rezervi içi ibrahim saraç oğlunun iki farklı kürü var bildiğim kadarıyla onları araştırabilirsin. ve herşeyden önemlisi moralini yüksek tutup bedenine çok iyi bakmalısın.....

nolursun stres yapma insanın ömründen ömür gidio çünkü.rahat ol herşey çok güzel olcak seninde hamiş haberlerini alıcaz inşallah.benimde 19 yumurtam vardı.15 tanesi döllendi ama 10 tanesi kaliteliydi.1 tanesini transfer ettiler.4 tanesini attılar.5 tanesini dondurdular.ama şöyle bi sorun var.embriyoları 5 er 5 er dondurdukları için 4 tanesini attılar.bazı merkezler 2 şer 2 şer donduruyo böylelikle kalan çöpe gitmio. sen kaç tane dondurduklarını öğren sennde benim gibi bebişlerin yabana gitmz inş.doktorunla bu konuyu konuş bence canım.

hoşgeldin..... ve sakın korkma moral çok önemli zaten sürecin zor olan kısmı manevi kısmı. hayırlı haberlerde görüşmek üzere...

akasya lale nehir kızlar çokkk sağolunnnnnn..İsimlerinizde nasıl güzel ahenk verdi yaaaa...

Biliyorum Lalecimmm evet seninde aynı amh sonucun..Ama ben daha 26 yaşındayımmm yaaaaaa..30 lu yaşlarda daha erken bu durum için ama ne biliyim...Hadi senin kist ameliyatı yüzünden benimm neden??? Hep mi böyleydii yoksa hidrosalpenks laparoskopi mi yaptıı??? Başka bir hastalık çıkmasın altından diye dua ediyorum artıkk.Beterin beteri var diyeee..Rabbim böyle istedi napalımmm..Daha eşime söyleyemedim ama..Sanki bilmesini istemiyorum gibi hissediyorumm.Ya adet olamazsammm ya erken menapoz yakama yapışırsa diye çoook korkuyorumm..İsyan etmiyorumm ağlıyorumm Kuranımı okuyorummm dua ediyorumm ama..Sanki alıp başımı gidesim var buralardannn...Kaçsam biraz şöyle şehir dışı yurt dışııııı sonra dönüp gelsemm..Başkaları bu durumu öğrenirse ne yapıcammmm..4 senedir eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor derkennn başıma bunların geldiğini kime nasıl anlatıcammmmmmm..Tek çarem Allahıma sığınmak banada mucizesini mis kokulumu yollaması için dua etmekkkk...İnanıyorummmm çünkü öyle imkansız şeyler okuyorum kiiii bu forumlardaaa..Bir gün bende topiğimi açıcammm ve hikayemii anlatıcammm..Herkeze umut olucakkkk..İnşşşşşşşşşşşş

biraz bilgisayarın başından kalktım bir sürü sayfa olmuş yetişemiyorummm ulennnn.... evet canım bende aynı duyguları paylaşıyorum seninle sen başkasın...en başından beri böyle hissediyorum...siteye girince hemen bakıyorum acaba online mısın diye...bu zorlu süreçleri beraber atlacaz inşallah...kötüyü paylaştık şimdiye kadar rabbim güzel haberlerimizi vermeyide nasip etsin...benim günüm güzel geçti ama senden gelen habere kadar...bunu da atlatacaz inşallah...yılmak yok evet arada bir moralimiz bozulacak bazen dibe vuracaz amaaa yılmayacaz çünkü biz anne olacaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…