canımm hoşgeldin... istersen listeye ekleyelım ama sonuçunu haber verırsenn
hangı merkezdesin ..test tarıhını sole yeter..
canım benim inş.sonucun güzel olur.benimde çok sancım oluodu.adet sancısı çekiyor gibi bide arada sağ tarafıma yani bebişimin olduğu yere batar tarzında aniden ağrı giriyordu.sonucum pozitiifti ama bebeğim gelişemedi.inşallah senin sonucun çokk güzel olur.Allah anne olmak isteyen herkesin gönlüne güre çifter çifter bebişler veririr inş.
Benimd e rezerv sorunum var. 8 yumurtaya nasıl çıktın? Hangi ilacı ve ne dozda kullandın? BAşka bitkisellerden mi faydalandın? Bilgi verirsen çok sevinirim
senaysen kullanıcısından alıntı
ben de yeni geldim araniza arkadaslarr.. bugun transferimin 8. gunu.. geceleri kisa kisa cok siddetli adet sancisi gibi sancim oluyor sonra geciyor.. carsamba gunu test gunumm :))
inşallah tutunur bebişinngüzel haberlerini okuruz burdannnn
Vitamin yada birki kürü falan yaptınmı? Jinemed'den memnun kaldın mı? Benim bir arkadaşım 6 kere denedi orada ve olmadı. Olmayacağı bastan söylenmemiş te.. Hem para hem zaman hem umut kaybı yasamıslar.valla bende şaşırdım hemde nasıl. ben 2 belki 3 yumurtada mucize diyordum. klomen ve gonal f kullandım.
Selam güzellerrrrr..Sabah evden çıkmadan şöyyle bir baktım ama moralimm öyle bozuktu kii hiç birşey yazmadan çıktımmm.İlk şoku her zamankiii gibi atlattıktan sonra yeniden aranızdayımmm..
Maalesefff umutlarımı yerle bir eden amh değerim geldii.Sonuç :0.2 Artıkkk kesinleştiii rezervlerimin bitiklerde olduğuuuu..Bakalım Rabbb neyi layık görecek ne olacakkk..Ağlamaktan valla yaşlanmış gibi oldummm.Gözlerimm şişşşştiii...Bende karşıya attım kendimi anneme geldimm.Yarın dışarıda sabah kahvaltısıyla başlayıpp alışverişe falan gidippp yanıma da kankalarımı alarak havamı dağıtıcammm birazz...
İsyan etmiyorummm sadece içimmm acıyorrrrrrrrr..Dua ediyorummmmmm..Elimden de başka hiç bir şey gelmiyor zaten..
Blulowe sonucun negatifmiş canımm..Sabırlar diliyorum Yaradanın elinde her şey biliyoruz ama üzülmemek elde değill maalesef...En kısa zamanda toparlanırsın inşşş güzelim...
Laleciğim sormuşşş ama aramıza yeni katılan arkadaşımız ne olr cevap ver yahuuuu..2 1 yumurtadan 8 e nasıl yükselttin..Paylaşta valla alıyimmm.Ferhat olup çölleri aşayım kerem olup dağları aşayımmm..
ben bısey sorucam dondurmak ıcın herhangı bır prosedur var mı bende eger ımkanım olursa ıstıyorum bunun ama hıc bılgım yok
canım benim transferimden sonra kalan bebişlerimi dondurdular.ben bişey talep etmedim.onlar zaten bana önceden sölemişlerdi.kaliteli olanları transferden sonra dondururuz. bi sonraki deneme için bidaha bu kadar zorluk çekmezsin demişti doktorum bende tamam dedim. işlem için ek bir ücret talep etmiyorlar.herkese yapıyorlar bu işlemi ve 5 yıl saklıyorlar sen ne zman istersen bebişlerini tekrar transfer ediyorlar.sadece transfer ederken aşılama ücreti kadar bi ücreti var.o kadar.doktorunla konuş.sen nerde tedavi görüyorsun canım ?
Vitamin yada birki kürü falan yaptınmı? Jinemed'den memnun kaldın mı? Benim bir arkadaşım 6 kere denedi orada ve olmadı. Olmayacağı bastan söylenmemiş te.. Hem para hem zaman hem umut kaybı yasamıslar.
kızlarr iyi akşamlar şekerlerkızlar ya ben iğneleri kaç gündür yapıyorum biliyomusunuz tam16 yumoşlar zorla büyüdü pazar tekrar kontrol bakalıım ne kadar büyücekler 4 yumurtam gelişti inşallah kalitelidirler ya böle yumurtaları uzun zamanda gelişen varmı çok endişe ediyorum sizi çokkk seviyorum
kızlar merhaba , sizi sürekli takip ediyorum ama bugün bişeyler yazmak ve listeye eklenmek istedim. totem yapayım dedim.:))
bu benm 4. tüp bebek denemem 30 yaşındayım ilk başta eşim için gitmiştik sonra sorun bendede çıktı yumurta rezervim azmış. evlenmeden bunu bilmiyordum şimdi her genç kıza
belirli aralıklarla dr. a gitmesini tembih ediyorum.
ilk tedavimde 3 yumurtam, ikincisinde 1 üçüncüsünde 1 ve bu en sonuncuda 8 taneyumurtam olmuş
şimdi 2 bebişim karnımda. tutunması için dua ediyorum. 12 sinde test tarihim var. pozitif olacak bu testin tarihini iple çekiyorum.
Allah herkes için hayırlısını ve sağlıklısını versin.
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır burada yazdıklarınızı takip ederek hem sevindim hem üzüldüm.Artık tedaviye başlıyor olmamdan kaynaklı bende üye oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.5 yıllık evliyim evliliğimin 3.yılında kistim patladı ve ameliyat oldum sonrasında anladıkki hamileymişim ozamanlar; ancak ameliyat olunca dış gebelik tedavisi görmek zorunda kaldım. sonrasında küretaj oldum. klomen ilacını uzun zaman kullandım ama olmadı. aşılama yaptırdım olmadı. ve sonuç ilk defa tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Bu ay doğum kontrol hapı kullandım ve adetimin 2.günü gonal-f iğnelerine başlıcam. Ama bu süreç hakkında hiç bir fikrim yok. Bana tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum umarım yıpranmam. Eğer hamile kalırsam herkesten önce buradan duyurmak istiyorum. Çünkü farkında olmadan sizleri yakından takip etmişim. Hamile kalanlara sevinmişim olmayanlara üzülmüşüm. Oyüzden yanımda olun istiyorum. Herkesin yar ve yardımcısı olsun Rabbim inşallah...
sanırım negatıv sonuç almış..
başka bır topıkte gordum..
merhaba kızlar,
bahsetmıs oldugunuz seyı tam olarak bılemıyorum ama bagısıklıkla ılgılı soyleyebılecegım bır kac sey var.
evet bazı bunyeler bebegı bır tumor gıbı algılayıp vucuttan atarmıs bu da bagısıklıgı yuksek olan kadınlarda oluyormus .
bana da bu testten yapmıslardı . testın adı yanı bana yapılanın adı cd56 idi ve benım bıraz yuksek cıkmıstı bagısıklıgım .
bu sorunu yasayan bır arkadasıma da 3 ay sureyle serum verıldı belırlı zamanlarda ve bagısıklıgı dusuruldu sonra hamıle kaldı.
ben bunu merkezıme soyledım ama pek onemsemedı. daha dogrusu kromozom sorunum oldugu ıcın benım , kromozomun yanında bagısıklık onemseyecegımız bır sey degıl
ve bunun da kesın bır ıspatı yok dedıler.
ben de yeni geldim araniza arkadaslarr.. bugun transferimin 8. gunu.. geceleri kisa kisa cok siddetli adet sancisi gibi sancim oluyor sonra geciyor.. carsamba gunu test gunumm :))
Selam güzellerrrrr..Sabah evden çıkmadan şöyyle bir baktım ama moralimm öyle bozuktu kii hiç birşey yazmadan çıktımmm.İlk şoku her zamankiii gibi atlattıktan sonra yeniden aranızdayımmm..
Maalesefff umutlarımı yerle bir eden amh değerim geldii.Sonuç :0.2 Artıkkk kesinleştiii rezervlerimin bitiklerde olduğuuuu..Bakalım Rabbb neyi layık görecek ne olacakkk..Ağlamaktan valla yaşlanmış gibi oldummm.Gözlerimm şişşşştiii...Bende karşıya attım kendimi anneme geldimm.Yarın dışarıda sabah kahvaltısıyla başlayıpp alışverişe falan gidippp yanıma da kankalarımı alarak havamı dağıtıcammm birazz...
İsyan etmiyorummm sadece içimmm acıyorrrrrrrrr..Dua ediyorummmmmm..Elimden de başka hiç bir şey gelmiyor zaten..
Blulowe sonucun negatifmiş canımm..Sabırlar diliyorum Yaradanın elinde her şey biliyoruz ama üzülmemek elde değill maalesef...En kısa zamanda toparlanırsın inşşş güzelim...
Laleciğim sormuşşş ama aramıza yeni katılan arkadaşımız ne olr cevap ver yahuuuu..2 1 yumurtadan 8 e nasıl yükselttin..Paylaşta valla alıyimmm.Ferhat olup çölleri aşayım kerem olup dağları aşayımmm..
fulya bahçecide evet bende ıstıyorum arın gıdıcem bu konuyuda konusım tesekkurler pazartesi ya da salı yumurta toplama ıslemı yapılacak yarın gunune karar verıcek doktor yumurtaların gelısımıne baktıktan sonra umarım benımde yeterlı kalıtede embriyolarım olur :/ 15 civarı yumurtan var dedıler ama onemlı olan kalıtelılerı dıymi allahım yardım et ne olur
selam arkadaşlar, sanırım artık bende aranızdayım yarın bahçeçi fulya dr Güvenç beyden ön görüşme randevusu aldım, çok tedirginim bu süreçten çok korkuyorum ben aranızda Güvenç beyin hastası olan varmı acaba nasıl biri ??
Benim canımmmsınnn yaaaaa...Sağol bitanem bakalımmm neler yapıcammmm..Olmadıı sarçoğluna tekrar ulaşmaya çalışıcam amh yükseltici kürü de varmışşşşş..Benimle birlikte sıkıntılarımı paylaştığınız için herkeze çoookkk teşekkür ediyorummm.Başta sana tabiikii.Seninle ayrı bir bağımız olduğuna inanıyorummm neden bilmiyorumm ama senin yerinn ayrıı..Hep söylediğim gibi seniii çokkk seviyorumm Güzel Ankaramın güzel insanııı..Bu arada< senin günün de güzel geçmiştir umarımm..
fulya bahçeci hangi şehirde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?