2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BENCE sakin ve rahat olmaya çalış evet zor belkı ama birkaç gün daha dayann canımm..senın transferin bıle olmus bakk ben o noktaya gelıcem mı onu bıle bılmıorumm....

çok eşekkür ederim canım ya inanın bu sitede olmasa içimi döküp kimseye rahatlayamayacaktım.bazende yazmasamda okuduklarım rahatlıtıyo.sonucumu aldım 10.16 çıktı önce çok sevindim ama doktorum ne üzül nede sevin dedi daha çok erken dedi.

arkadaşlar bugün transferimin 7.günü ve değerim 10.16 çıktı benim gibi değeri düşük olup sonradan yükselen oldumu aranızda,yükselir mi sizce

enyyy

haberı olan varmı... bugun test gunu....

sultan cım senın daha 5 gunun varmış.. çok erken değilmi..datlumm

enyyy

haberı olan varmı... bugun test gunu....

sultan cım senın daha 5 gunun varmış.. çok erken değilmi..datlumm

erken ama ben uykularımı kaybettim hiç aklımdan çıkmıyor ve kendimi tutamadım giderken bile isteksizdim kendimi zor duruma sokacağımı biliyordum ama kendimede engel olamadım

canımmmmmmmmmmmm yazdım ......

çok erken bence..bı deger var ama ...7 gunun erken bencee.........

yükselir mi acaba,hani koskocaman 0 yazmıyordu o bile sevinçten ağlattı beni orada.doktorumda sevinme dedi ama benim içimde bir kıpırtı oluştu ,inşallah yükselir demi kızlar

( lütfen öyle şeyler düşünme... biz tedavi sürecinde hep kendimizi suçluyoruz. çünkü herkesin kolaylıkla sahip olduğu bir şeye biz bir sürü sıkıntı çekerek elde etmeye çalışıyoruz ve neden bulamadığımız için de geçişmizde yaptıklarımızın sonucu mu diye düşünüyoruz. o senin baban!kalp krizi geçirmeseydi zaten günün birinde kızına kıyamaz barışırdınız.böyle şeyler aile arasında hep olan şeyler. ama ecel, sen kontrol edemez ki allahın takdirini....emin ol böyle bir şey olmazsaydı başka bir şeyden kendini suçlardın. çünkü günün birinde 1 kere dahi olsa hepimizin aklından acaba ne yaptım da bunları yaşıyorum sorusu geçimiştir. benim de çevrem de herkes gibi 1,2,3. çocukları yemek yer su içer gibi oluyo:) eşimle, biz mi yanlış bir şeyler yaapıyoruz acaba diye gülüyoruz bazen:))millet ne derse desin yaaa!! kendi psikolojik sorunlarımızı hallettik bi de milleti mi düşüncez.. öncelikle şunu söyliyim sağlığımız, eşimizin sağlığı allaha çok şükür yerinde....biraz iyi şeyleri de görelim lütfennn.. benim çevremde 30 yaşlarında meme kanseri olup kemoterapi gören ve belki bunun yüzünden çocukları olmıycak 2-3 kişi var, en azından bizim umudumuz, eş desteğimiz, maddi manevi gücümüz var ki hala uğraşabiliyoruz.... miletti boşverin lüften olmazsa da ucunda ölün yok kiii!!! ben olmazsa evlatlık almayı düşünüyorum ilerde.... hatta 1-2 deneme sonra hala olmasa bu işin peşnii bırakıp psikolojik destek almayı ve hayatıma devam etmeyi istiyorum. nolur sende serin kafayla düşün rahatlat kendini yoksa kendine de zarar verirsin( hepimiz aynı durumdayız, bu soruna sahip yalnızca sen değilsin...

ay sen de sabırsızsın benim gibi:))benim 6. günüm şimdiden başladım araştırmaya en erken ne zaman yapabilirim diye:)10 üzeri iyi diyorlar ama hiç yaptırmadığım için bilemiyorum okuduklarım öyle diyordu. ama sen doktorun dediğini yap ne sevin ne üzül!! sonuçta daha çok erkennnn.....

ben kullandım melikecim. bahçeciden aile hekimi murat berksoy vermişti. yumurta kalitesine, kalp ve sinir hastalıklarına iyi geliyormuş. ben endo. diyet de yaptım biraz, vitamin takviyeleri de aldım.bitki çayları, incir kürleri v.s. hepsini denedim. ilk denememde femara protoküyle yalnızca 2 yumurtam vardı ve ikisi de döllenmemişti. bu sebeble böyle bir beslenme planı yapmıştık,2. denemde, bu program sonrası famera ile yumurta sayım 6 oldu ancak 4. büyüdü. sonuçta bir orta kalite elde edebildik. buna da şükür... ama bu programdan mı oldu bu sayı yoksa kendiliğinden mi bilinmez tabiii...

çatlatma iğnesinin etkisi desem ama vücuttan atılması gerekiyor çünkü 7.gün transfer sonrası...burada bir arkadaşımız 8.gün kan verdi değeri 19 çıkmıştı ve şu an hamileee...bence sende hamilesinnn kuzum...şu an idrarda çıkmaz zaten bence 2 gün sonra kan testini tekrarla...

kuzum psikolojim iyi doğum gününden konu konuyu açtı bir anda geçmişe gittik ve kısa süreli bunalım takıldık...evet bir sürü olumsuzluklar yaşıyoruz ama şükrediyorum başka dert verip bugünümüzü aratmasın rabbimm...sağol canım desteğin için...

kuzum psikolojim iyi doğum gününden konu konuyu açtı bir anda geçmişe gittik ve kısa süreli bunalım takıldık...evet bir sürü olumsuzluklar yaşıyoruz ama şükrediyorum başka dert verip bugünümüzü aratmasın rabbimm...sağol canım desteğin için...[/QUOTE]

iyiyse sorun yokkk. bu arada ben sana söylüyorum ama kelin ilacı olsa başına sürermiş:)) bi saat böyle pozitifim diğer saat hülgür şakır ağlıyorum:))hele transfer sonrası eşim ne dese gülme krizlerine giriyorum.bebek tuttuysa bayağı bir eğleniyordur benimleeee:)) asıl benim psikolojim bozuk vallaaa:))

Canım mesajını okuyunca zuzuya değilde bana olduğunu anladım:)))) Sende sonradan yazmışsın zateennn..Çok sağol biliyorumm aynııı durumdayızzz..Zaten sizden gelecek iyi haberlere çookk ihtiyacım varr..Ama yumurta rezervinde azalma olupta tüp bebekte başarılı olanlar topiğinde starsuzie yi okuduktan sonraaa umutsuzluk diye bir şey kalmadııı..Zaten tevekkül ediyordum ama ondan okuduğum şeyler bana güççç verdiii..Kadın neler yapmışşşşş.Ve şimdi oda mucize merkezinden hamileeee...Benim gibi kaç tedavisi iptal olmuşş.Hemde onun kimi ay folikül bile görünmüyormuşşşş..Kimi tedavisi gelişmediğinden iptal olmuşşş..Ama şimdi hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee..İnşşş. bir gün bende burada mucizemi paylaşıcammmm..Benimde hikayemii okuyanlar umutlanıcakkkkkkkkkkkk..Olucaakkkkkkk Rabbimm olllllllllllllllllllllll desin yeterkiiiiiiiii..

Her gün meryem suresine başladımmm..İstisnasız 40 gün okuyacağımmmmm..Rabbim isterse olucakkk..GEce namazlarına kalkıpp yalvaracağımmm Allahımaaaa..Bugün olmazsa yarın olucakkkkkkkkk diyorummm..Eşimede dün anlattımmmmm.Bayağı morali bozulduuu..Hemen istemiyorsan merkeziii değiştirelim dediiii..Beni akşam dışarı çıkardı gezdikk yemek yedikk alışveriş yaptıkk...Şimdi bugünnnnnnnnn çooook daha iyiyim..Sonuçta ben elimden geleni yapıcamm..Kürlerrr vitaminlerrrr,akupunkturrrr....Birde şu lanettt sigaradan vazgeçicem arttıkkkk..Sonrası yaradanın elindee...

Hepinizi çoook seviyorummm ve öpüyorummm..

Sultancim benim iki negatif denemem var, tecrubelerime gore sen hamilesin:)) ama soyle cok imitlenmeni istmemem. Yavrun bir kan damari bulup yapismis ki bhcgyi 10 yapmis, 5 ustu deger yalniz degilsin anlamina geliyor. Bu 5 gunde eger embriyo kaliteliyse tutunmasina devam eder ve degeeri yukseltir, ilk tutunma aninda bhcg en az 10 oluyormus, eger bir terslik olursa ki Allah korusun bu deger duser. Sakin ol, stres hormonu yavruna zarar verir tutunmayi engeller, endorfin salgila, gull, cikolata ye, dua ettt, bundan sonrasi Allaha kalmis. Iyi haberlerini bekliyorum

çok normal canım o kadar çok ilaç ve hormon yüklemesi yapılıyor ki dengesiz bir ruh haline sahip oluyoruz...ben test günüm yaklaştıkça resmen bunalıma girmiştim.tedaviye başlarken test gününe kadar bekleyen arkadaşlara hayretle bakıyordum nasıl durabiliyorlar ben olsam 7.gün itibariyle test yapmaya başlardım diyordum...test günümü beklemeye başladığımda negatifi görecem diye korkudan son güne kadar bekledim arkadaşların ısrarıyla 11.gün idrar testi yapabildim anca ertesi günde kan testi tabi korkunun ecele faydası yok kocaman bir negatif aldım...her günüm başka geçiyordu en sonunda kesin deliriyorum ben demeye başlamıştım...

kuzummmm naberrrr??? kocişin enerji depolamanı sağlamış okudum...afferin ona...bak benden aferin almak zordur haaaaaaa....bi de yıldızlı aferin veriyorum ona çünkü benim arkadaşımın birazda olsa moralini yükseltmiş...

vallaa inanılmaz bir şey ben de bekleyenleri takdir ediyorum hiç bana göre değil:)) bende ufak ufak delirme belirtileri göstermeye başladım. dün akşama kadar hiç bir hareket yoktu, akşam belim ve kasıklarım ağırıdı, sonra sabah gene geçti. neler oluyo çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…