BENCE sakin ve rahat olmaya çalış evet zor belkı ama birkaç gün daha dayann canımm..senın transferin bıle olmus bakk ben o noktaya gelıcem mı onu bıle bılmıorumm....
çok eşekkür ederim canım ya inanın bu sitede olmasa içimi döküp kimseye rahatlayamayacaktım.bazende yazmasamda okuduklarım rahatlıtıyo.sonucumu aldım 10.16 çıktı önce çok sevindim ama doktorum ne üzül nede sevin dedi daha çok erken dedi.
canımmmmm
kaçıncı gunun ??
arkadaşlar bugün transferimin 7.günü ve değerim 10.16 çıktı benim gibi değeri düşük olup sonradan yükselen oldumu aranızda,yükselir mi sizce
enyyy
haberı olan varmı... bugun test gunu....
sultan cım senın daha 5 gunun varmış.. çok erken değilmi..datlumm
canımmmmmmmmmmmm yazdım ......
çok erken bence..bı deger var ama ...7 gunun erken bencee.........
annelik hormonları benim arkadaşımı etkisi altına almışşşş...sulu göz mü oldun sen...valla canım doğum günlerimi 23 yaşıma kadar eğlenceli geçirdim...23 den sonra her sene güzel geçirsemde kutlamak istemem...babamla son doğumgünümde(2003 te) küsmüştüm sebebide eşimle evlenmeme izin vermemişti...ciddi anlamda küsmüştüm yüzüne bakmıyordum ama o harika bir doğumgünü hazırlamıştı bana ama ben yine yüzüne bile bakmamıştım...2 ay boyunca hiiiç konuşmadım o ay kalp krizi geçirdi ve 47 yaşında vefat etti...öldüğünde küstüm ona...çok üzmüştüm hayatımın en büyük pişmanlığını en büyük vicdan azabını yaşıyorum hala ölene dek de yaşayacam...bebeğim olmuyor şimdi ve ben hep acaba babamı üzmemin cezasınımı çekiyorum diye düşünüp duruyorum...kız kardeşim evlendiği ay hamile kaldı arkasından 2 .yi doğurdu ailemde hiç kimsede böyle bir sorun yok ve açıklanamayan infertilite diye teşhis konuluyor...bence tıbben sorun yok ama rabbim beni evlat hasretiyle cezalandırıyor diye düşünüyorum......içimi döktüm biraz...
yükselir mi acaba,hani koskocaman 0 yazmıyordu o bile sevinçten ağlattı beni orada.doktorumda sevinme dedi ama benim içimde bir kıpırtı oluştu ,inşallah yükselir demi kızlar
çok eşekkür ederim canım ya inanın bu sitede olmasa içimi döküp kimseye rahatlayamayacaktım.bazende yazmasamda okuduklarım rahatlıtıyo.sonucumu aldım 10.16 çıktı önce çok sevindim ama doktorum ne üzül nede sevin dedi daha çok erken dedi.
kızlarrr
şimdi az once başka bır topıkte de okudum..dunde kardeşim almış.. balık yagı faydası nedırr..
topıkte bı arkadaş yumurta rezervı az olan yumurtaları guclendırıyo demiş..
merak ettım.. kullananm varmı
arkadaşlar ya lütfen birileri bana dur desin ben saçmalamaya başladım.bugün daha 7.günüm benim transferimin dün gece yatarken tamamen istem dışı ama birden kalkıp evdeki idrar testini yaptım kendimi tutamadım tabiki tek çizgiydi ama sabaha kadar rüyamda çöpe attığım o testin sonradan iki çizgi lduğunu görüyor ve herkese haber veriyorum tekrar tekrar gördüm rüyayı kalkınca ilk işin çöpü karıştırmak oldu belki geççekten öyle olmuştur diye ama aynen bıraktığın gibi tek çizgi duruyordu.ve yine devam ediyorum saçmalıklarıma bir tane negatif sonuç yetmezmiş gibi gidip kan verdim şimdi yarım saat sonra sonucu alıcam,biliyorum bu kadar erken çıkmayacak ama inanın kendime engel olamıyorum,kalbim acıyor adeta gün yaklaştıkça ve ben saçmalamayada devam edecek gibiyim.ne yapsam ne etsem atamıyorum kafamdan ...
( lütfen öyle şeyler düşünme... biz tedavi sürecinde hep kendimizi suçluyoruz. çünkü herkesin kolaylıkla sahip olduğu bir şeye biz bir sürü sıkıntı çekerek elde etmeye çalışıyoruz ve neden bulamadığımız için de geçişmizde yaptıklarımızın sonucu mu diye düşünüyoruz. o senin baban!kalp krizi geçirmeseydi zaten günün birinde kızına kıyamaz barışırdınız.böyle şeyler aile arasında hep olan şeyler. ama ecel, sen kontrol edemez ki allahın takdirini....emin ol böyle bir şey olmazsaydı başka bir şeyden kendini suçlardın. çünkü günün birinde 1 kere dahi olsa hepimizin aklından acaba ne yaptım da bunları yaşıyorum sorusu geçimiştir. benim de çevrem de herkes gibi 1,2,3. çocukları yemek yer su içer gibi oluyo:) eşimle, biz mi yanlış bir şeyler yaapıyoruz acaba diye gülüyoruz bazen:))millet ne derse desin yaaa!! kendi psikolojik sorunlarımızı hallettik bi de milleti mi düşüncez.. öncelikle şunu söyliyim sağlığımız, eşimizin sağlığı allaha çok şükür yerinde....biraz iyi şeyleri de görelim lütfennn.. benim çevremde 30 yaşlarında meme kanseri olup kemoterapi gören ve belki bunun yüzünden çocukları olmıycak 2-3 kişi var, en azından bizim umudumuz, eş desteğimiz, maddi manevi gücümüz var ki hala uğraşabiliyoruz.... miletti boşverin lüften olmazsa da ucunda ölün yok kiii!!! ben olmazsa evlatlık almayı düşünüyorum ilerde.... hatta 1-2 deneme sonra hala olmasa bu işin peşnii bırakıp psikolojik destek almayı ve hayatıma devam etmeyi istiyorum. nolur sende serin kafayla düşün rahatlat kendini yoksa kendine de zarar verirsin ( hepimiz aynı durumdayız, bu soruna sahip yalnızca sen değilsin...
enyyy
haberı olan varmı... bugun test gunu....
sultan cım senın daha 5 gunun varmış.. çok erken değilmi..datlumm
iyiyse sorun yokkk. bu arada ben sana söylüyorum ama kelin ilacı olsa başına sürermiş:)) bi saat böyle pozitifim diğer saat hülgür şakır ağlıyorum:))hele transfer sonrası eşim ne dese gülme krizlerine giriyorum.bebek tuttuysa bayağı bir eğleniyordur benimleeee:)) asıl benim psikolojim bozuk vallaaa:))
çok normal canım o kadar çok ilaç ve hormon yüklemesi yapılıyor ki dengesiz bir ruh haline sahip oluyoruz...ben test günüm yaklaştıkça resmen bunalıma girmiştim.tedaviye başlarken test gününe kadar bekleyen arkadaşlara hayretle bakıyordum nasıl durabiliyorlar ben olsam 7.gün itibariyle test yapmaya başlardım diyordum...test günümü beklemeye başladığımda negatifi görecem diye korkudan son güne kadar bekledim arkadaşların ısrarıyla 11.gün idrar testi yapabildim anca ertesi günde kan testi tabi korkunun ecele faydası yok kocaman bir negatif aldım...her günüm başka geçiyordu en sonunda kesin deliriyorum ben demeye başlamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?