doğum günün mutlu olsun arkadaşım.... Eşin ve bebişinle nice mutlu sağlıklı yıllara....
selam arkadaşlar, bende ufaktan aranıza katılıyorum merkezlerle görüşüyorum tek tek, geçen cumartesi bahçeçi fulyadaydım bu cumartside medicana süha beyle görüşeceğim,, varmı aramızda onun hastası olan ??
carsamba gunu benim test gunum.. 13. gun olacak sabredip hiccc test yapmadim oncesinde ama biraksan soyle 5 tane falan idrar testi yapardim herhalde :)))
akasya senin tedavin hangi aşamada şimdi.
Sultancim benim iki negatif denemem var, tecrubelerime gore sen hamilesin:)) ama soyle cok imitlenmeni istmemem. Yavrun bir kan damari bulup yapismis ki bhcgyi 10 yapmis, 5 ustu deger yalniz degilsin anlamina geliyor. Bu 5 gunde eger embriyo kaliteliyse tutunmasina devam eder ve degeeri yukseltir, ilk tutunma aninda bhcg en az 10 oluyormus, eger bir terslik olursa ki Allah korusun bu deger duser. Sakin ol, stres hormonu yavruna zarar verir tutunmayi engeller, endorfin salgila, gull, cikolata ye, dua ettt, bundan sonrasi Allaha kalmis. Iyi haberlerini bekliyorum
canım benim transferim yapıldı bekliyorum şimdi. 1 aralık perşembe transfer tarihimdi
canım inşallah öyledir.çok rahatlattı beni söylediklerin yarın hiç birşey yapmayıp kendimi işe vericem ama çarşamba günü tekrar kan verip bi test daha yaptırıcam.inşallah katlanarak artar değerlerimiz.sağlık memuru pozitif deyince öyle sevindimki ağladım sevinçten öyle güzel bir duyguymuş ki azıcık bir değer bile insanı sevinçten uçurabiliyormuş. inşallah devamı gelir ve Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin duaını hayırlısı ile kabul eder
ayyy ne heyecanlısındır şimdi dimi.ben olsam offf ölürdüm heyecandan.İnşallah Allah tamamına erdirir.
peki kaç gün iğne yapılıyo ve kaçıncı gün transfer oluyo.kaç tane transfer yaptılar.
zaman hakkatten geçmiyo, düşünmeyim diyorum ama ne mümkün:))) ben 9gün gonalf yaptım. 11.gün yumurtalarım toplandı 3gün sonrasındada transferim yapıldı. transfer sayısı senin yaşınla ve kaçıncı denemen olduğuyla alakalı. neyazıkki saçma bir yasa var 35 yaşın altına tek embriyo transferine izin veriyo. ama 3.denemense 2ye izin var. tabi transfer için kaç yumurtannın döllendiği ve kalitesi daha önemli
eminim öyledir.ben bile şimdi tedavi için adetimi bekliyorum ve gün sayıyorum.test günün ne zaman.ayy inşallah güzel sonuçlar alırsın da umut olursun bizede.
Bu arada şu yasa benimde çok sinirimi bozdu valla. bu kadar çaba sarfediyoruz diğerleri gibi değilizki.bunca zaman beklemişiz.bir gün bile beklemeye tahammülü olmuyo insanın.ben bide septum ameliyatı oldum iki ay bekledik ve bu ay başlıcaz.bilemezsin ne kadar sinir olmuştum iki ay bekle deyince.
herkese merhaba benim adet günüm gecti normalde fiks 27-28 unde bir gelir ama bugün 31 gün oldu 3 gündür bastiriyorum kendimi yas oldu 30 bazen böyle sasabilir artik diye tabi bir yanimda acaba diyor ama esimde oligo spermi var asilama bile olmaz dediler direk tüp bebek dediler sadece anneme danisabildim bekle 1 hafta gecsin öyle test yap göstermez dedi ama beklemek cok zor adet sancilarimda bu arada ara ara sürüyor geceleri cogaliyordu ama hafifledi bugün sadece belim agriyor sizce olabilirmi test yapsam cikarmiiii acaba bir kac gün daha beklemelimiyim regli gününün üzerinden 10 gün gecmesi gerekiyormus tes icin dogrumu bir fikri olan varmiiiii
merhaba arkadaşlar nasılsınız???
herkese merhaba benim adet günüm gecti normalde fiks 27-28 unde bir gelir ama bugün 31 gün oldu 3 gündür bastiriyorum kendimi yas oldu 30 bazen böyle sasabilir artik diye tabi bir yanimda acaba diyor ama esimde oligo spermi var asilama bile olmaz dediler direk tüp bebek dediler sadece anneme danisabildim bekle 1 hafta gecsin öyle test yap göstermez dedi ama beklemek cok zor adet sancilarimda bu arada ara ara sürüyor geceleri cogaliyordu ama hafifledi bugün sadece belim agriyor sizce olabilirmi test yapsam cikarmiiii acaba bir kac gün daha beklemelimiyim regli gününün üzerinden 10 gün gecmesi gerekiyormus tes icin dogrumu bir fikri olan varmiiiii
hoşgeldin canım.... valla ben evde pineklemekteyim....
bendeee raporluyum transferden dolayı. yatıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?