2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umarım içine sinen bir yerle anlaşırsın ve olumlu sonuçlar alıp sevincini bizlerle paylaşırsın....

canım inşallah öyledir.çok rahatlattı beni söylediklerin yarın hiç birşey yapmayıp kendimi işe vericem ama çarşamba günü tekrar kan verip bi test daha yaptırıcam.inşallah katlanarak artar değerlerimiz.sağlık memuru pozitif deyince öyle sevindimki ağladım sevinçten öyle güzel bir duyguymuş ki azıcık bir değer bile insanı sevinçten uçurabiliyormuş. inşallah devamı gelir ve Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin duaını hayırlısı ile kabul eder

canım benim transferim yapıldı bekliyorum şimdi. 1 aralık perşembe transfer tarihimdi

ayyy ne heyecanlısındır şimdi dimi.ben olsam offf ölürdüm heyecandan.İnşallah Allah tamamına erdirir.
peki kaç gün iğne yapılıyo ve kaçıncı gün transfer oluyo.kaç tane transfer yaptılar.

hadi inşallah be canım.güzel haberler verirsin buradan bize.

ayyy ne heyecanlısındır şimdi dimi.ben olsam offf ölürdüm heyecandan.İnşallah Allah tamamına erdirir.
peki kaç gün iğne yapılıyo ve kaçıncı gün transfer oluyo.kaç tane transfer yaptılar.

zaman hakkatten geçmiyo, düşünmeyim diyorum ama ne mümkün:))) ben 9gün gonalf yaptım. 11.gün yumurtalarım toplandı 3gün sonrasındada transferim yapıldı. transfer sayısı senin yaşınla ve kaçıncı denemen olduğuyla alakalı. neyazıkki saçma bir yasa var 35 yaşın altına tek embriyo transferine izin veriyo. ama 3.denemense 2ye izin var. tabi transfer için kaç yumurtannın döllendiği ve kalitesi daha önemli

eminim öyledir.ben bile şimdi tedavi için adetimi bekliyorum ve gün sayıyorum.test günün ne zaman.ayy inşallah güzel sonuçlar alırsın da umut olursun bizede.
Bu arada şu yasa benimde çok sinirimi bozdu valla. bu kadar çaba sarfediyoruz diğerleri gibi değilizki.bunca zaman beklemişiz.bir gün bile beklemeye tahammülü olmuyo insanın.ben bide septum ameliyatı oldum iki ay bekledik ve bu ay başlıcaz.bilemezsin ne kadar sinir olmuştum iki ay bekle deyince.

herkese merhaba benim adet günüm gecti normalde fiks 27-28 unde bir gelir ama bugün 31 gün oldu 3 gündür bastiriyorum kendimi yas oldu 30 bazen böyle sasabilir artik diye tabi bir yanimda acaba diyor ama esimde oligo spermi var asilama bile olmaz dediler direk tüp bebek dediler sadece anneme danisabildim bekle 1 hafta gecsin öyle test yap göstermez dedi ama beklemek cok zor adet sancilarimda bu arada ara ara sürüyor geceleri cogaliyordu ama hafifledi bugün sadece belim agriyor sizce olabilirmi test yapsam cikarmiiii acaba bir kac gün daha beklemelimiyim regli gününün üzerinden 10 gün gecmesi gerekiyormus tes icin dogrumu bir fikri olan varmiiiii

inşallah canım mevlam hepimizin yüzünü güldrürür.. beklemek zor ama inşallah bu beklemelerin sonucu hep güzel haberler olur.. rabbim dileyen herkezi çocuk sahibi yapar..

arkadaşım bence test yap çıkabilir. kardeşim adetinden iki gün önce gördü ikinci çizgiyi ama silikti.hatta bi arkadaşım da 5 gün önce gördü.ben de düşük yaptığımda iki gün önce ikinci çizgiyi görmüştüm ama düştü.
neticede senin günün geçmiş epey çıkabilir bence.hadi inşallah hamilesindir.güzellll haberlerini bekliyoruz.

canım inşallah hamilesindir diye başlıyorum söze... bence testi yaptır çünkü 10 gün meselesi regli gününden itibaren değil, ilişkinin üzerinden on gün geçmesi gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…