vallaa inanılmaz bir şey ben de bekleyenleri takdir ediyorum hiç bana göre değil:)) bende ufak ufak delirme belirtileri göstermeye başladım. dün akşama kadar hiç bir hareket yoktu, akşam belim ve kasıklarım ağırıdı, sonra sabah gene geçti. neler oluyo çok merak ediyorum
kuzummmm naberrrr??? kocişin enerji depolamanı sağlamış okudum...afferin ona...bak benden aferin almak zordur haaaaaaa....bi de yıldızlı aferin veriyorum ona çünkü benim arkadaşımın birazda olsa moralini yükseltmiş...
SAğol egunalım iyiyim..Senden naberrrrrr.Ankara da havalar nasıllll??? Evet yıldızlı hemdeeeeeeeeeeeee..
ALLAH daha iyi etsin inşallah...valla ankarada havalar idare eder de bende havalar kötüüüü...çünkü evde bir sürü iş var ve ben bugün çooook tembelim...oturmuş bilgisayarın başında zaman kaybediyorum sanki ben oturdukça işler bitecekmiş gibi hiç oralı olmuyorum...
Aynen kız valla...Bir çuvallll ütü varrrrrr..Şimdi kalkıp başlıcammmmm..Yemek ne yapsam diyorummm...Amaaaaannn vallaaa bunlar bile beni geriyorrr...:)))))) Öpüyorum çok seniii seviiyorummmmm..Kendine iyi bakkk..Hadii kalkalım işler bizi bekler tatlişkommmmmmmmmmmmmmmm..Ya biliyomusun bu arada ben seniii anneme falan bile anlattımmm..Benimmm ankaradan egunal diye arkadaşım var diye:))) Seni merak ediyorumm çokkkk..Yazarken bunları gülüyorummm vallaaaa.Enteresan bi durum benimm içinnnnn..
canımm ben dun bı ton yaptım.. hala var.. yap yap bitmez utu..
kolay gelsin sana
Aynen kız valla...Bir çuvallll ütü varrrrrr..Şimdi kalkıp başlıcammmmm..Yemek ne yapsam diyorummm...Amaaaaannn vallaaa bunlar bile beni geriyorrr...:)))))) Öpüyorum çok seniii seviiyorummmmm..Kendine iyi bakkk..Hadii kalkalım işler bizi bekler tatlişkommmmmmmmmmmmmmmm..Ya biliyomusun bu arada ben seniii anneme falan bile anlattımmm..Benimmm ankaradan egunal diye arkadaşım var diye:))) Seni merak ediyorumm çokkkk..Yazarken bunları gülüyorummm vallaaaa.Enteresan bi durum benimm içinnnnn..
canım sen nerde tedavi görüyosun kaçtane embriyo transfer edildi sana? umarım çarşamba günü uçarak eve gelip bize güzel haberlerini verirsin tatlım :)
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çook memnun olurum.yaklaşık 1,5 yıldır okuyorum bu satırları ve şimdide üye olup yazmak istedim.ben de aralık ayı itibariyle tüp bebek tedavisine başlıcam inş.öncesinde bir düşüğüm oldu ve 1,5 yıldırda çocuk istiyoruz.
Herkese bol sabır ve umut diliyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....
slmlar arkadaşlar nasılsın hafta sonunuz nasıl geçti yeni haftada yeni hamişler bekliyoruz
kızlarrrr hoşgeldinizzzz.....tedavileriniz hayırlı sağlıklı ve bebekli olsun inşallahhhh...
merhaba arkadaşlar...
bu hafta kimler test yaptıracaktı ?
umarım güzel haberlerinizi verirsiniz....
hoşgeldin canım... tedavin hayırlı olsun şimdiden
bugünnn benim doğumm günümmm hem mutluyumm hem hüzünlüüü ama bi o kadar da huzurluuu
slmlar arkadaşlar nasılsın hafta sonunuz nasıl geçti yeni haftada yeni hamişler bekliyoruz
merhaba arkadaşlar...
bu hafta kimler test yaptıracaktı ?
umarım güzel haberlerinizi verirsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?