2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uzaktan yap bi test demesi kolay ama sana onu da diyemicem çünkü daha 6.günün ne idrarda ne kanda hiç bişey anlayamayız...en azından 8.güne kadar bekleyip kan testi yaptırabilirsin belki...8.gün itibariyle öğrenen arkadaşlarımız var aramızda...inşallah ara ara gelen ağrıların bebeğinin habercisidir canım...

SAğol egunalım iyiyim..Senden naberrrrrr.Ankara da havalar nasıllll??? Evet yıldızlı hemdeeeeeeeeeeeee..

SAğol egunalım iyiyim..Senden naberrrrrr.Ankara da havalar nasıllll??? Evet yıldızlı hemdeeeeeeeeeeeee..

ALLAH daha iyi etsin inşallah...valla ankarada havalar idare eder de bende havalar kötüüüü...çünkü evde bir sürü iş var ve ben bugün çooook tembelim...oturmuş bilgisayarın başında zaman kaybediyorum sanki ben oturdukça işler bitecekmiş gibi hiç oralı olmuyorum...

Aynen kız valla...Bir çuvallll ütü varrrrrr..Şimdi kalkıp başlıcammmmm..Yemek ne yapsam diyorummm...Amaaaaannn vallaaa bunlar bile beni geriyorrr...:)))))) Öpüyorum çok seniii seviiyorummmmm..Kendine iyi bakkk..Hadii kalkalım işler bizi bekler tatlişkommmmmmmmmmmmmmmm..Ya biliyomusun bu arada ben seniii anneme falan bile anlattımmm..Benimmm ankaradan egunal diye arkadaşım var diye:))) Seni merak ediyorumm çokkkk..Yazarken bunları gülüyorummm vallaaaa.Enteresan bi durum benimm içinnnnn..

canımm ben dun bı ton yaptım.. hala var.. yap yap bitmez utu..
kolay gelsin sana

ben dün bugünün yemeğini ve ütü işimi halletim neyseki sadece ev temizliği varrrr...demekki duygular karşılıklı şekerim benim annemde seni yaşına kadar biliyor...namaz kılar çok dua eder bi arkadaşım var bana dua ederken onuda ekle dedim anlattım seni...biz zor günlerimizi paylaşıyoruz o yüzden çok anlamlı...ayyy valla ben kaçar artık bismillah deyip temizliğe başlıyorum artık hadi kolay gelsin hepimize...

Son düzenleme:
canim ben genart ta tedavi goruyorum , 2 tane 5. gun embriyosu transfer edildi. merkezden cok memnunum , dr na her zaman ulasabiliyorsun cok da ilgililer

canım sen nerde tedavi görüyosun kaçtane embriyo transfer edildi sana? umarım çarşamba günü uçarak eve gelip bize güzel haberlerini verirsin tatlım :)

hoşgeldin canım... tedavin hayırlı olsun şimdiden

slmlar arkadaşlar nasılsın hafta sonunuz nasıl geçti yeni haftada yeni hamişler bekliyoruz

merhaba arkadaşlar...

bu hafta kimler test yaptıracaktı ?
umarım güzel haberlerinizi verirsiniz....

selam arkadaşlar, bende ufaktan aranıza katılıyorum merkezlerle görüşüyorum tek tek, geçen cumartesi bahçeçi fulyadaydım bu cumartside medicana süha beyle görüşeceğim,, varmı aramızda onun hastası olan ??

carsamba gunu benim test gunum.. 13. gun olacak sabredip hiccc test yapmadim oncesinde ama biraksan soyle 5 tane falan idrar testi yapardim herhalde :)))

merhaba arkadaşlar...

bu hafta kimler test yaptıracaktı ?
umarım güzel haberlerinizi verirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…