herkese merhaba benim adet günüm gecti normalde fiks 27-28 unde bir gelir ama bugün 31 gün oldu 3 gündür bastiriyorum kendimi yas oldu 30 bazen böyle sasabilir artik diye tabi bir yanimda acaba diyor ama esimde oligo spermi var asilama bile olmaz dediler direk tüp bebek dediler sadece anneme danisabildim bekle 1 hafta gecsin öyle test yap göstermez dedi ama beklemek cok zor adet sancilarimda bu arada ara ara sürüyor geceleri cogaliyordu ama hafifledi bugün sadece belim agriyor sizce olabilirmi test yapsam cikarmiiii acaba bir kac gün daha beklemelimiyim regli gününün üzerinden 10 gün gecmesi gerekiyormus tes icin dogrumu bir fikri olan varmiiiii
ne yaptın neye karar verdin merak içerisindeyim
Test günündü canım hadii inşş hayırlı haberrr ver bizeeeeeeeee
bende acayip merak ediyorum ve heyecanliyim sabah evden giderken esime test getirmesini söyledim
ama yapmaya sanirim cesaretim yokkkk herne kadar kendimi bastirmaya calissamda 2 gündür ortalikda hamile hissiyle dolasiyorum rabbim bos cikarmasin varsada devamini getirsin ne olur bana dua edin cesaretimi toplarsam bugün aksam yapicam
yada sabah erken yapayim diye düsünüyorum lütfen dua edin benim icin
ya kuzum melikede sende enny için test sonucu bekliyorsunuz ama benim bildiğim onun test günü yarınnnnnn....ben işlerimi bitirdim geldimmm...
Kızlar ütü bitmek üzereee:))) Bir girip hamişşş haberimiz var mı dedimm ama sesssssssssss seda yokkkkkkkkkkkkkkkkk..Nerdesiniz kızlar umarım sevinçtennn girememişsinizdir...
Melikee canım Ulun Bey e eğer daha önce adet görmezsemmm 14 ünde gidicemmm..Geçen ay 16 sında adet görmüştümm..Eğer 14üne kadar görmezsen gel bakıyım demiştiii..Valla eğer o beni istemiyorsa vazgeçicem Ondan...Bir gidip konuşucammm işteee...Fakat bu hafta sonu evde olmıcamm günüm var:))) Avrupa yakasına geçmem lazımmm.Zaten hafta sonundan sonrada eğer adet görürsem mecburen gidicem zatenn..SAbırla bekliyim dedimmmmm..Eşim değiştirebilirsin dediii..Aklımda 1-2 doktor varrr...BAkalımmmm Ulun Beye çok güvenmiştim ama dediğim gibi eğer istatistiklerini düşürürüm diye benimle uğraşmak istemezse bakalımmmmmm napıcammmm..
Sen kaçında gidicen dicem ama Ocak ayına kalmıştı galiba seninki..
Ay ne biliyimmm listede bugün büyük günn yazıyorrr..
Kızlar ütü bitmek üzereee:))) Bir girip hamişşş haberimiz var mı dedimm ama sesssssssssss seda yokkkkkkkkkkkkkkkkk..Nerdesiniz kızlar umarım sevinçtennn girememişsinizdir...
Melikee canım Ulun Bey e eğer daha önce adet görmezsemmm 14 ünde gidicemmm..Geçen ay 16 sında adet görmüştümm..Eğer 14üne kadar görmezsen gel bakıyım demiştiii..Valla eğer o beni istemiyorsa vazgeçicem Ondan...Bir gidip konuşucammm işteee...Fakat bu hafta sonu evde olmıcamm günüm var:))) Avrupa yakasına geçmem lazımmm.Zaten hafta sonundan sonrada eğer adet görürsem mecburen gidicem zatenn..SAbırla bekliyim dedimmmmm..Eşim değiştirebilirsin dediii..Aklımda 1-2 doktor varrr...BAkalımmmm Ulun Beye çok güvenmiştim ama dediğim gibi eğer istatistiklerini düşürürüm diye benimle uğraşmak istemezse bakalımmmmmm napıcammmm..
Sen kaçında gidicen dicem ama Ocak ayına kalmıştı galiba seninki..
evet kuzum aynı listede test tarihinin 6 aralık yani yarın olduğuda yazıyorrrr..melikeeeeeee şekerimmm şaşırttın bizi yahuuuu...
bende şimdi ona baktım 29 kasımda trasnfer olursa bugun oluyo ama test tarıhı ...
ay iyice karıştı ayolll...29 kasım da transfer miiiii???? kuzum bence yanlışlık var bunda...29 kasım transferse bugün ayın 5 i bi hesap yap o zaman daha 7.günü bugün...:26::26::44:
bakım canım.. herkezı karıştırmaya başladım sanırımm....
transfer tarihi 24 kasım yazmışsın o zaman 12 gün üzerinden dediğin doğru test tarihi bugün olmalı...az önce 29 kasım yazınca listeye baktım mesajda yanlış yazmışsın canımcım....aslında önemli değil ama sen ve millstone testin sonucunu beklediğinizi yazınca bende beklemeyin diye düzeltme gereği hissettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?