datlumm
hanı sen bana lıstede yardımcı olucaktın...
tabiiiiii şekerim ama nasıl yapıldığı hakkında hiiiiçç bi fikrim yok...bilgi verirsen yardımcı olurum tabisi
yazıyor ya onları silmeniz gerek yoksa liste alıntı şeklinde gözükür post şeklinde gözükmez.. onları da sildikten sonra başka bişi kalmıyor zaten cevapla diyosunuz... ha bide mesela kolon eklemek satır eklemek için de en alt sırada butonlar var.. en baştan 4. sola yeşil okla gösteren buton üste satır ekliyor..onun yanındaki 5. buton alta satır ekliyor onun yanındaki 6.buton ise olduğunuz satırı siliyor... sonra diğer yandaki butonlarda 7.ve8. butonlarda kolon ekliyor ama bunu kullanmanıza gerek yok siz sadece satır ekleyeceksiniz o kadar :) 9.butonda kolon silmek için ama bunada gerek yok :) yani bu kadar listeyi güncellemek.. zaten font yazı rengi ve bold italik var onları anlatmama gerek yok herhalde :)
hly bu şekilde anlatmıştı...
Memorial'da doktorlara telefonla ulaşman çok zor. yoğun oluyorlar. Çoğu zaman dr.un sekreteriyle yada hemşirelerle görüşüyorsun. ama benim için daha ziyade sonuç önemli. Fiyat 2000 euro + ilaç. Bildiğim kadarıyla rapor geçmiyor.canım senın raparunmu vardı..
bide memorıl fiyat sorsan orasıda çok ıyı dıyolar ..eger benım dr um umutta yapmasaydı ben umut ve memorıl arasında kalmıştım..
bıde bence ulun bey iyi bı dr..
memorıldaa dr lara pek ulaşamıyosun sanırım..oyle bı sorun var... ama umuttada dıkkat ettım bu şekilde sankı..
[/B]hly bu şekilde anlatmıştı...
Laleeee sende bir gelişme var mı, belirti falan?? senin de az kaldı..çok merak ediyorum sonucunuu...
Memorial'da doktorlara telefonla ulaşman çok zor. yoğun oluyorlar. Çoğu zaman dr.un sekreteriyle yada hemşirelerle görüşüyorsun. ama benim için daha ziyade sonuç önemli. Fiyat 2000 euro + ilaç. Bildiğim kadarıyla rapor geçmiyor.
Bende hiçbir belirti yok. Daha ziyade adet belirtileri varCumadan çnce test yaptırmayı düşünmüyorum çünkü içimdne bir ses negatif oldugunu söylüyor. Hislerime çok güvenirim. Başka bahara..
oylemiş canım.. memorıel tup bebek yaptıranların çoğu ole soluyor..
ucret euro olarakmı alıyolar
çok saçma bı soru oldu heralde
Bende hiçbir belirti yok. Daha ziyade adet belirtileri varCumadan çnce test yaptırmayı düşünmüyorum çünkü içimdne bir ses negatif oldugunu söylüyor. Hislerime çok güvenirim. Başka bahara..
melikecimmm canım ben iki listedede varım alttaki listeye göre çarşamba test günüm ama yarın yumurtam toplanacak ay ALLAHIM ezan okunuyo ezanlar hürmetine herşey yolunda gitsin hepimiz hamiş kalalım ya biraz endişeliyim
Benim test gunüm yarın arkadaslar !
bu mübarek ay ve günde listede olan ,bir dahaki ay denicek olanlara ve bana ve hamile kalanlarımıza Allah yardımcımız olsun Rabbim kucaklarımızda sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimizle dönmeyi nasip etsinn.
superr
o sensin bi kereeeee......ay şekerim ceylinoyu silmek gerekiyomuş iki yerde varmış bilseydim neyse...bundan sonra en son listeye göre beraber takipliyoruz okey miiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?