sabah keseyi görmeye gidecem inşallah bebeğim benimledirr..zaman geçmiyor bu gece sabah olmaz bana..yine dualarınıza ihtiyacım var hep uğurlu geldiniz banaa...inşallah yarın güzel haberle dönerimm
Bakıyorummdaaa liste işini fena güzelll kıvırmışsınn arkidişimmmmmmmm..Kutluyorum seniiiiiii....Benide silsekmi acabaa??? Ama daha duralım dimiii..Bir aralık adetiii olsunda bakalımmmm neler görücezzz...
arkadaşlar az önce lavabodayken akıntının içinde çok azda kan vardı benim adetim hep böyle başlar ,çok kötü oldum ama adetimede daha 5-6 gün var geçen ay 12 sinde adet olmuşdum benim hepte üç gün falan öne atar yani ayın dokuzunda adet olmam lazımdı ne yapacam ben şimdi çok kötü oldum kolum kanadım kırıldı desem yeridir.olmaması lazım demi,o zaman tutmadı bebeklerim,eşimide çok zor ikna etmiştim tüp bebek için artık ümit bile edemem ben,taa başka baharlara mı kaldı bemnim sevinmem
hemen tedirgin olma canım yerleşme kanaması olabilir.arkadaşlar az önce lavabodayken akıntının içinde çok azda kan vardı benim adetim hep böyle başlar ,çok kötü oldum ama adetimede daha 5-6 gün var geçen ay 12 sinde adet olmuşdum benim hepte üç gün falan öne atar yani ayın dokuzunda adet olmam lazımdı ne yapacam ben şimdi çok kötü oldum kolum kanadım kırıldı desem yeridir.olmaması lazım demi,o zaman tutmadı bebeklerim,eşimide çok zor ikna etmiştim tüp bebek için artık ümit bile edemem ben,taa başka baharlara mı kaldı bemnim sevinmem
Hayırlı haberlerle inşallah pozitif görürsün arkadaşım. Bu güzel duan içinde Amin.Benim test gunüm yarın arkadaslar !
bu mübarek ay ve günde listede olan ,bir dahaki ay denicek olanlara ve bana ve hamile kalanlarımıza Allah yardımcımız olsun Rabbim kucaklarımızda sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimizle dönmeyi nasip etsinn.
arkadaşlar az önce lavabodayken akıntının içinde çok azda kan vardı benim adetim hep böyle başlar ,çok kötü oldum ama adetimede daha 5-6 gün var geçen ay 12 sinde adet olmuşdum benim hepte üç gün falan öne atar yani ayın dokuzunda adet olmam lazımdı ne yapacam ben şimdi çok kötü oldum kolum kanadım kırıldı desem yeridir.olmaması lazım demi,o zaman tutmadı bebeklerim,eşimide çok zor ikna etmiştim tüp bebek için artık ümit bile edemem ben,taa başka baharlara mı kaldı bemnim sevinmem
kızlar ii akşamlar ben geldiiimm ay başıma ne talihsizlikler geldi sabah test yaptım test bozuk çıktı . öğlen ikide iğne vurulmaya gittiğimde test aldım mecbur yine ikindi vakti yapmak zorunda kaldım bu sefer ince çizgi değildi tamamı pembeydi ve ilk dakikada çıktı hamilemiyim acabaa yarın anlıcaz bakalımmm
hayırlı olsun canım . Rabbim muradını versin.. İdrarda bile çıktıysaaaa oooo :)
kızlar ii akşamlar ben geldiiimm ay başıma ne talihsizlikler geldi sabah test yaptım test bozuk çıktı . öğlen ikide iğne vurulmaya gittiğimde test aldım mecbur yine ikindi vakti yapmak zorunda kaldım bu sefer ince çizgi değildi tamamı pembeydi ve ilk dakikada çıktı hamilemiyim acabaa yarın anlıcaz bakalımmm
yaşasınnnnnnn yupppiiiiiiiiiiiii........ sabahtan beri seni bekliyoz:)))))) hamilesin işte ötesi varmı tebrik ediyorum seni... çok mutlu oldum ya bak karnımımn ağrısı bile azaldı:)) yüce rabbim devamınıda getirir inşallah hayırlı uğurlu olsun canımcım....
canımmmmmmmmmm inşalllaaaaaaaaaaahh öylediirrr yaa şimdidee yarınki kan testinden korkuyorumm yaa çıkmazsa dieee hamilemiyim acabaa yaaaa emin olamıyorum
ben ne kadar sabırsız ve istekliysem eşimde o kadar rahat ve umursamaz bu konuda zaten beni rahatsız edende hep onun ailesi oluyor ya zaten.ne zaman memlekete gitsek bu konuda üzüyorlar beni hiç anlayışlı değiller eşimde hep sen alınıyorsun onlar iyi niyetli der yani hep abartan aksi olan ben olurum ve gelince memleketten bir hafta birbirimizden kopuk yaşarız ben artık çok bıktım hep aynı hikayelerden artık bebegimle melegimle uğraşıp kimsenin kendini bilmezliği yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum,ben bazen tutmazsa eğer yazın ankarada yaptırırız tekrar derdim ona ağzını arardım o ise unut 2 -3 sene tüp bebek lafı yok diyordu,ben iki üç yıl daha o insanların iğneleyici ve saçma sözlerini duymak istemiyorum.şuanda dayanamayıp ağlıyorum yazarken Allahım inşallah beni ve benim gibi bu konuda içi yananları yanlız bırakmaz,bize meleklerimizi bağışşlar...bu kadar çabuk karamsarlığa kapılma, hamile olduğunda da kanama olabiliyo. inşallah meleğin seninledir. ayrıca niye eşini ikna etmek zorundasın anlaymadım rabbim nasip ederse bu ikinizin meyvası olucak aksi düşünülebilirmi?
ben ne kadar sabırsız ve istekliysem eşimde o kadar rahat ve umursamaz bu konuda zaten beni rahatsız edende hep onun ailesi oluyor ya zaten.ne zaman memlekete gitsek bu konuda üzüyorlar beni hiç anlayışlı değiller eşimde hep sen alınıyorsun onlar iyi niyetli der yani hep abartan aksi olan ben olurum ve gelince memleketten bir hafta birbirimizden kopuk yaşarız ben artık çok bıktım hep aynı hikayelerden artık bebegimle melegimle uğraşıp kimsenin kendini bilmezliği yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum,ben bazen tutmazsa eğer yazın ankarada yaptırırız tekrar derdim ona ağzını arardım o ise unut 2 -3 sene tüp bebek lafı yok diyordu,ben iki üç yıl daha o insanların iğneleyici ve saçma sözlerini duymak istemiyorum.şuanda dayanamayıp ağlıyorum yazarken Allahım inşallah beni ve benim gibi bu konuda içi yananları yanlız bırakmaz,bize meleklerimizi bağışşlar...
cnm tebrik ederim bencede hailesin benim testimde çizgi nerdeyse gözükmüyordu ve sonucum 634 çıkmıştş inşallah sende bu güzel haberi alıcaksın bende bugun aşılamamı yaptırdım lütfen bu gecede dua edin inşallah hayırlı sonuc alırız bizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?