2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah keseyi görmeye gidecem inşallah bebeğim benimledirr..zaman geçmiyor bu gece sabah olmaz bana..yine dualarınıza ihtiyacım var hep uğurlu geldiniz banaa...inşallah yarın güzel haberle dönerimm

MAŞALLAH hayırlı haberlerle gelirsin İNŞALLAH...bebeğimiz annesine ilk kez göstercek kendini kimbilir nasıl mutlu ve heyecanlısındır...

Bakıyorummdaaa liste işini fena güzelll kıvırmışsınn arkidişimmmmmmmm..Kutluyorum seniiiiiii....Benide silsekmi acabaa??? Ama daha duralım dimiii..Bir aralık adetiii olsunda bakalımmmm neler görücezzz...

evet canım liste işine el attım bi kaç düzenleme daha yapayım diyorum...bakcaz artık...seni listeden ç-ı-k-a-r-m-a-m ......anladın dimiiiii....daha ortada belli olan bişi yok...sen adet olmayı bekleyen bir hatunsun...

şekerim akşamın bi vakti oldu haber bekliyorum senden biraz daha beklersem çatlayacam ona göre...pozitifle geleceksin inşallah...

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce lavabodayken akıntının içinde çok azda kan vardı benim adetim hep böyle başlar ,çok kötü oldum ama adetimede daha 5-6 gün var geçen ay 12 sinde adet olmuşdum benim hepte üç gün falan öne atar yani ayın dokuzunda adet olmam lazımdı ne yapacam ben şimdi çok kötü oldum kolum kanadım kırıldı desem yeridir.olmaması lazım demi,o zaman tutmadı bebeklerim,eşimide çok zor ikna etmiştim tüp bebek için artık ümit bile edemem ben,taa başka baharlara mı kaldı bemnim sevinmem

eşini niye zor ikna ettin? İnfertilite çiftlerin ortak sorunu. Başka alternatifiniz var mı?

Selam kızlar nasılsınız...

EGUNAL seni böyle pozitif görmek çok güzel. şahsen ebn bile bu kadar çabuk toparlayamamıştım kendimi canım.. Allah bu sabrının mükafatını verecek inşallah.

Kızlar her sayfayı okuyamadım uamrım iyisinizdir.

hemen tedirgin olma canım yerleşme kanaması olabilir.
Hayırlı haberlerle inşallah pozitif görürsün arkadaşım. Bu güzel duan içinde Amin.

bu kadar çabuk karamsarlığa kapılma, hamile olduğunda da kanama olabiliyo. inşallah meleğin seninledir. ayrıca niye eşini ikna etmek zorundasın anlaymadım rabbim nasip ederse bu ikinizin meyvası olucak aksi düşünülebilirmi?

kızlar ii akşamlar ben geldiiimm ay başıma ne talihsizlikler geldi sabah test yaptım test bozuk çıktı . öğlen ikide iğne vurulmaya gittiğimde test aldım mecbur yine ikindi vakti yapmak zorunda kaldım bu sefer ince çizgi değildi tamamı pembeydi ve ilk dakikada çıktı hamilemiyim acabaa yarın anlıcaz bakalımmm

hayırlı olsun canım . Rabbim muradını versin.. İdrarda bile çıktıysaaaa oooo :)

yaşasınnnnnnn yupppiiiiiiiiiiiii........ sabahtan beri seni bekliyoz:)))))) hamilesin işte ötesi varmı tebrik ediyorum seni... çok mutlu oldum ya bak karnımımn ağrısı bile azaldı:)) yüce rabbim devamınıda getirir inşallah hayırlı uğurlu olsun canımcım....

canımmmmmmmmmm inşalllaaaaaaaaaaahh öylediirrr yaa şimdidee yarınki kan testinden korkuyorumm yaa çıkmazsa dieee hamilemiyim acabaa yaaaa emin olamıyorum

canımmmmmmmmmm inşalllaaaaaaaaaaahh öylediirrr yaa şimdidee yarınki kan testinden korkuyorumm yaa çıkmazsa dieee hamilemiyim acabaa yaaaa emin olamıyorum

bence hiç korkma hatta bu gece son bi ayın en güzel en huzurlu uykusunu uyu... idrarda çıkmayıp kanda çıkan gördük ama,, idrarda çıkıpta negatif olan hiç görmedik o yüzden içini ferah tut,, darısı bizim başımıza...

ben ne kadar sabırsız ve istekliysem eşimde o kadar rahat ve umursamaz bu konuda zaten beni rahatsız edende hep onun ailesi oluyor ya zaten.ne zaman memlekete gitsek bu konuda üzüyorlar beni hiç anlayışlı değiller eşimde hep sen alınıyorsun onlar iyi niyetli der yani hep abartan aksi olan ben olurum ve gelince memleketten bir hafta birbirimizden kopuk yaşarız ben artık çok bıktım hep aynı hikayelerden artık bebegimle melegimle uğraşıp kimsenin kendini bilmezliği yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum,ben bazen tutmazsa eğer yazın ankarada yaptırırız tekrar derdim ona ağzını arardım o ise unut 2 -3 sene tüp bebek lafı yok diyordu,ben iki üç yıl daha o insanların iğneleyici ve saçma sözlerini duymak istemiyorum.şuanda dayanamayıp ağlıyorum yazarken Allahım inşallah beni ve benim gibi bu konuda içi yananları yanlız bırakmaz,bize meleklerimizi bağışşlar...

cnm tebrik ederim bencede hailesin benim testimde çizgi nerdeyse gözükmüyordu ve sonucum 634 çıkmıştş inşallah sende bu güzel haberi alıcaksın bende bugun aşılamamı yaptırdım lütfen bu gecede dua edin inşallah hayırlı sonuc alırız bizlerde

çok üzüldüm anlattıklarına arkadşım. Bu gibi durumalrda insanın eşdiri en iyi destekçi. Allah ıslah etsin diyorum. sabret Rabbim meyvesini verecektir canım. Sende güzel güzel ikan etmeye bak eşini bu tarz konularda. Başkalarının sözlerine de takılma. Hepsine hoşttttt.

ne demek hamilemiyim acabaaaa....kızım sen resmen hamilesin işteee....şimdi halay ekibini kurmuyorum yarın kan testinle gelip kocaman kocaman hamileyim yazınca o zaman kutlama yaparız şimdilik tebrik ediyorum canım ben biliyordum zaten süpriz olmadı...yarın seni hamişler listesine ekleyecem...

inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunn . inşallah değerim yüksek çıkarrrr ikiside tutunmuşturr

selam kızlar ben de tedavi aşamasındayım. şu an lucrin kullanıyorum.ve her gün buraları okumadan yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…