merhaba kızlar ben geldim. maside aydın arkadaşım seni kutluyorum.o ikinci çizgi kolay kolay çıkmıyo.kesinnn hamilesin.
allah isteyen herkese çift çizgileri göstersin inşallah.
ben ne kadar sabırsız ve istekliysem eşimde o kadar rahat ve umursamaz bu konuda zaten beni rahatsız edende hep onun ailesi oluyor ya zaten.ne zaman memlekete gitsek bu konuda üzüyorlar beni hiç anlayışlı değiller eşimde hep sen alınıyorsun onlar iyi niyetli der yani hep abartan aksi olan ben olurum ve gelince memleketten bir hafta birbirimizden kopuk yaşarız ben artık çok bıktım hep aynı hikayelerden artık bebegimle melegimle uğraşıp kimsenin kendini bilmezliği yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum,ben bazen tutmazsa eğer yazın ankarada yaptırırız tekrar derdim ona ağzını arardım o ise unut 2 -3 sene tüp bebek lafı yok diyordu,ben iki üç yıl daha o insanların iğneleyici ve saçma sözlerini duymak istemiyorum.şuanda dayanamayıp ağlıyorum yazarken Allahım inşallah beni ve benim gibi bu konuda içi yananları yanlız bırakmaz,bize meleklerimizi bağışşlar...
arkadaşlar az önce lavabodayken akıntının içinde çok azda kan vardı benim adetim hep böyle başlar ,çok kötü oldum ama adetimede daha 5-6 gün var geçen ay 12 sinde adet olmuşdum benim hepte üç gün falan öne atar yani ayın dokuzunda adet olmam lazımdı ne yapacam ben şimdi çok kötü oldum kolum kanadım kırıldı desem yeridir.olmaması lazım demi,o zaman tutmadı bebeklerim,eşimide çok zor ikna etmiştim tüp bebek için artık ümit bile edemem ben,taa başka baharlara mı kaldı bemnim sevinmem
ben ne kadar sabırsız ve istekliysem eşimde o kadar rahat ve umursamaz bu konuda zaten beni rahatsız edende hep onun ailesi oluyor ya zaten.ne zaman memlekete gitsek bu konuda üzüyorlar beni hiç anlayışlı değiller eşimde hep sen alınıyorsun onlar iyi niyetli der yani hep abartan aksi olan ben olurum ve gelince memleketten bir hafta birbirimizden kopuk yaşarız ben artık çok bıktım hep aynı hikayelerden artık bebegimle melegimle uğraşıp kimsenin kendini bilmezliği yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum,ben bazen tutmazsa eğer yazın ankarada yaptırırız tekrar derdim ona ağzını arardım o ise unut 2 -3 sene tüp bebek lafı yok diyordu,ben iki üç yıl daha o insanların iğneleyici ve saçma sözlerini duymak istemiyorum.şuanda dayanamayıp ağlıyorum yazarken Allahım inşallah beni ve benim gibi bu konuda içi yananları yanlız bırakmaz,bize meleklerimizi bağışşlar...
egunalııımmm nerdesiin ben geldiiimm seni bekliyorummm testin resmini yüklemek istiyorum ama beceremiyorumm
egunalııımmm nerdesiin ben geldiiimm seni bekliyorummm testin resmini yüklemek istiyorum ama beceremiyorumm
selam kızlar ben de tedavi aşamasındayım. şu an lucrin kullanıyorum.ve her gün buraları okumadan yapamıyorum
kuzum akşama kadar aralıklarla siteye girip baktım hatta mesajlar attım sana hadi çatlıyorum gel artık diye ben çıktım sen gelmişin biliyordum güzel haberle geleceğini...hadi bekliyorum testin fotosunu göster bizeeee....
arkadaşlar lucrin kullanırken adetiniz kaçıncı iğneden sonra geldi, çok merak ediyorum
Selam kızlar nasılsınız...
EGUNAL seni böyle pozitif görmek çok güzel. şahsen ebn bile bu kadar çabuk toparlayamamıştım kendimi canım.. Allah bu sabrının mükafatını verecek inşallah. .
beceremiyorumki yaa
teşekkür ederim akasya 1978, sen de başkenttesin sanırım. ben de hulusi beyin hastasıyım
evet canım bende hulusi beyin hastasıyım benim transferim yapıldı şimdi beklemedeyim
cann82, doktor öyle istedi başladık, adedin 21. günü başladım, bugün 9. günü iğnenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?