2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar lucrin kullanırken adetiniz kaçıncı iğneden sonra geldi, çok merak ediyorum

egunalııımmm nerdesiin ben geldiiimm seni bekliyorummm testin resmini yüklemek istiyorum ama beceremiyorumm

merhaba kızlar ben geldim. maside aydın arkadaşım seni kutluyorum.o ikinci çizgi kolay kolay çıkmıyo.kesinnn hamilesin.
allah isteyen herkese çift çizgileri göstersin inşallah.

merhaba kızlar ben geldim. maside aydın arkadaşım seni kutluyorum.o ikinci çizgi kolay kolay çıkmıyo.kesinnn hamilesin.
allah isteyen herkese çift çizgileri göstersin inşallah.

sağol arkadaşım inşallah öyleyimdiir yarın kesin sonucu alıcaz bakalımm

etrafa aldırma dicem ama biliyorum bu mümkün değil ne yazıkki bizim toplumumuzda üstüne vazife olmayan herkez akıl vermeye bayılır ben geçen bayram soran ve eleştiren herkeze hergece sevişiyoruz ama olmuyo diyince donup kalıyolardı:))))) listeye baktım ama sorunun ne olduğunun göremedim ki bana göre hiç farketmiyo ha sende ha onda eşinin daha makul davranması lazım. ay inşallah hamilesindirde bu sorunlarla uğraşmana gerek kalmaz

canım yazdıkların içime işledi resmen...hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz zaman zaman çıkmazlara düşüyoruz ama rabbim bi şekilde yoluna koyuyor...öncelikle yerleşme kanaması diye bişey var belki öyledir hemen aklına kötü şeyler getirme...canını sıkacak bir sürü şey yaşamışsın ama annesine tutunmaya çalışan bir melek var nolursun gereksiz insanların seni üzmesine izin verme...şu an sadece bebeğine odaklan..iyi olacak hep böyle düşün...

egunalııımmm nerdesiin ben geldiiimm seni bekliyorummm testin resmini yüklemek istiyorum ama beceremiyorumm

Gülüm önce bu msj yazılan yerin yukarısında 2. sırada insert image kutusuna tıkla..(oda sağdan 5. kutucuk oluyo) Sonra dosyayı seç diyorsun ve masaüstünden tıklayıp açıyorsunn..Eklentiyi yükle dediğinde yüklüyorrr..

kuzum akşama kadar aralıklarla siteye girip baktım hatta mesajlar attım sana hadi çatlıyorum gel artık diye ben çıktım sen gelmişin biliyordum güzel haberle geleceğini...hadi bekliyorum testin fotosunu göster bizeeee....

Son düzenleme:

beceremiyorumki yaa

Selam kızlar nasılsınız...

EGUNAL seni böyle pozitif görmek çok güzel. şahsen ebn bile bu kadar çabuk toparlayamamıştım kendimi canım.. Allah bu sabrının mükafatını verecek inşallah. .

kuzum baktım düşün düşün üzül üzül nereye kadar en iyisi hayata dönüş operasyonu yapayım hemen dedim ve negatifin ertesi gününde eski ben olmuştum...rabbim inşallah 2.tüp bebeğe kadar kendiğilinden gönderir meleğimi diye umuyorum...sen nasılsın canım???

teşekkür ederim akasya 1978, sen de başkenttesin sanırım. ben de hulusi beyin hastasıyım

cann82, doktor öyle istedi başladık, adedin 21. günü başladım, bugün 9. günü iğnenin

cann82, doktor öyle istedi başladık, adedin 21. günü başladım, bugün 9. günü iğnenin

anladım canım hadi hayırlısı bakalım. ben de pco var dr lardan biri lucrinle başlayalım dedi.başka bir dr da sana olmaz dedi.o açıdan sordum.kafam allak bullak açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…