valla canımcım ben memnundum dr dan. ama benimki kısa protokoldu. aksini düşünmek istemiyorum ama yüce rabbim nasip etmesse yine hulisi hocaya giderim. odukça başarılı bir dr ve benim gözlemlediğm bütün hastalarıyla ilgili.inşallah güzel haber verirsin bu da bana umut olur
anladım canım hadi hayırlısı bakalım. ben de pco var dr lardan biri lucrinle başlayalım dedi.başka bir dr da sana olmaz dedi.o açıdan sordum.kafam allak bullak açıkcası.
valla canımcım ben memnundum dr dan. ama benimki kısa protokoldu. aksini düşünmek istemiyorum ama yüce rabbim nasip etmesse yine hulisi hocaya giderim. odukça başarılı bir dr ve benim gözlemlediğm bütün hastalarıyla ilgili.
hıııııı canım ben sorunu anlamamışım. bizdeki problem sperm azlığı, 21. günden itibaren lucrin kullanıyorum, adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla
hıııııı canım ben sorunu anlamamışım. bizdeki problem sperm azlığı, 21. günden itibaren lucrin kullanıyorum, adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla
ben ne kadar sabırsız ve istekliysem eşimde o kadar rahat ve umursamaz bu konuda zaten beni rahatsız edende hep onun ailesi oluyor ya zaten.ne zaman memlekete gitsek bu konuda üzüyorlar beni hiç anlayışlı değiller eşimde hep sen alınıyorsun onlar iyi niyetli der yani hep abartan aksi olan ben olurum ve gelince memleketten bir hafta birbirimizden kopuk yaşarız ben artık çok bıktım hep aynı hikayelerden artık bebegimle melegimle uğraşıp kimsenin kendini bilmezliği yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum,ben bazen tutmazsa eğer yazın ankarada yaptırırız tekrar derdim ona ağzını arardım o ise unut 2 -3 sene tüp bebek lafı yok diyordu,ben iki üç yıl daha o insanların iğneleyici ve saçma sözlerini duymak istemiyorum.şuanda dayanamayıp ağlıyorum yazarken Allahım inşallah beni ve benim gibi bu konuda içi yananları yanlız bırakmaz,bize meleklerimizi bağışşlar...
kızlar ben kendımı ornek verıyım
ılk tedavımde kısa protokol oldu adetle beraber ıgnelere başladım
ıkıncı tedavım şimdi olucagım dondurulmuşlarla geçen hafta transferım yapılıcaktı ama yumurtalar çalıştıgı ıcın dr um bu şekilde transfer olmaz adet ın 21.gunu gel lucrınle yumoşları baskılayalım dedi..
benım tuplerım kapalı onun dışında bı sorunum yok
ben bu konuyu çok araştırdım pko lulara uzun protol uyguluyolarmış..
yumurtaları hem kalıtelı hemde kontrol altına alabılmek ıcın
anlatabıldımmı :)))
kızlar ben kendımı ornek verıyım
ılk tedavımde kısa protokol oldu adetle beraber ıgnelere başladım
ıkıncı tedavım şimdi olucagım dondurulmuşlarla geçen hafta transferım yapılıcaktı ama yumurtalar çalıştıgı ıcın dr um bu şekilde transfer olmaz adet ın 21.gunu gel lucrınle yumoşları baskılayalım dedi..
benım tuplerım kapalı onun dışında bı sorunum yok
ben bu konuyu çok araştırdım pko lulara uzun protol uyguluyolarmış..
yumurtaları hem kalıtelı hemde kontrol altına alabılmek ıcın
anlatabıldımmı :)))
bilgiler için sağol canım. ama doktorum sen de bir şey yok dedi,bilemiyorum artık. lucrin kullanmaya başladıktan kaç gün sonra adet başlıyor acaba???
kaç gunde bır adet oluyosuncanımm
tam zamanında gelir bı sapma olmaz sanmam
canım benim gittiğim bir dr sen de pco var dedi ve lucrinle başlayıp baskılayalım dedi.asıl dr um ise (septum ameliyatımı da yapan dr) dediki lucrinle baskılanan yumurtalar pco dan dolayı ertesi ay çooooook oluşur ve bu da tedaviyi ertelemek gerektirir.
ben de şimdi şaşkına döndüm ve arkadaş lucrin kullanmaya başladım deyince sorıym dedim.
teşekkür ederim ayrıca ilgin için.
bilgiler için sağol canım. ama doktorum sen de bir şey yok dedi,bilemiyorum artık. lucrin kullanmaya başladıktan kaç gün sonra adet başlıyor acaba???
inşallah dediğin gibi olur,korkuyorum ya gecikirse diye
canım dr bana içinde 14 tane var 12 tanesini yapınca adet olursun demişti.
canım boşver fazla kafana takma dr ne dıyosa onu yap sen...
bende ılk tedavımde neden bana lucrın vermedınız demedım..ama çok ınsana vermişler ..işte dondurulmuşları transfer ettırecegım zaman geçen hafta herşey tamam..kan testı yaptılar porgestron 2 olması gerekırken 4.5. çıktı... dr um olmaz bu şekilde dedi...adet 21 gunu gel baskılayalım dedı...
bana adetın 21 gunu demişti .. 28 gunde bır olurum ben adete kadar mı kullanıcaz acaba..
adetten sonra devam edıcekmıyız
bana adetın 21 gunu demişti .. 28 gunde bır olurum ben adete kadar mı kullanıcaz acaba..
adetten sonra devam edıcekmıyız
lucrin biter ve adet gelmezse uygulanılan tedavi hakkında bilgisi olan var mı rakadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?