2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah güzel haber verirsin bu da bana umut olur
valla canımcım ben memnundum dr dan. ama benimki kısa protokoldu. aksini düşünmek istemiyorum ama yüce rabbim nasip etmesse yine hulisi hocaya giderim. odukça başarılı bir dr ve benim gözlemlediğm bütün hastalarıyla ilgili.

anladım canım hadi hayırlısı bakalım. ben de pco var dr lardan biri lucrinle başlayalım dedi.başka bir dr da sana olmaz dedi.o açıdan sordum.kafam allak bullak açıkcası.

hıııııı canım ben sorunu anlamamışım. bizdeki problem sperm azlığı, 21. günden itibaren lucrin kullanıyorum, adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla

evet ben de memnunum ama fazla yoğun olduğu için sürekli hasta bilgilerini unutuyor. arkadaşım orada mutlu sonuca ulaştığı için ben de oradayım

hıııııı canım ben sorunu anlamamışım. bizdeki problem sperm azlığı, 21. günden itibaren lucrin kullanıyorum, adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla

kusura bakma canım belkide ben yanlış sordum soruyu.allah tamamına erdirsin inşallah.
ben de kısa tedaviye başlıcam izşallah ve adetimi bekliyorum.zaman da geçmiyo ya bi türlü.uyusam da adet günü uyansam diyorum.

kızlar ben kendımı ornek verıyım

ılk tedavımde kısa protokol oldu adetle beraber ıgnelere başladım
ıkıncı tedavım şimdi olucagım dondurulmuşlarla geçen hafta transferım yapılıcaktı ama yumurtalar çalıştıgı ıcın dr um bu şekilde transfer olmaz adet ın 21.gunu gel lucrınle yumoşları baskılayalım dedi..
benım tuplerım kapalı onun dışında bı sorunum yok
ben bu konuyu çok araştırdım pko lulara uzun protol uyguluyolarmış..
yumurtaları hem kalıtelı hemde kontrol altına alabılmek ıcın

anlatabıldımmı :)))

canımm takmıcan ole kucuk ınsanları ..bızım olayımız da pozıtıf olmak çok onemlı...

canım benim gittiğim bir dr sen de pco var dedi ve lucrinle başlayıp baskılayalım dedi.asıl dr um ise (septum ameliyatımı da yapan dr) dediki lucrinle baskılanan yumurtalar pco dan dolayı ertesi ay çooooook oluşur ve bu da tedaviyi ertelemek gerektirir.
ben de şimdi şaşkına döndüm ve arkadaş lucrin kullanmaya başladım deyince sorıym dedim.
teşekkür ederim ayrıca ilgin için.

bilgiler için sağol canım. ama doktorum sen de bir şey yok dedi,bilemiyorum artık. lucrin kullanmaya başladıktan kaç gün sonra adet başlıyor acaba???

canım boşver fazla kafana takma dr ne dıyosa onu yap sen...
bende ılk tedavımde neden bana lucrın vermedınız demedım..ama çok ınsana vermişler ..işte dondurulmuşları transfer ettırecegım zaman geçen hafta herşey tamam..kan testı yaptılar porgestron 2 olması gerekırken 4.5. çıktı... dr um olmaz bu şekilde dedi...adet 21 gunu gel baskılayalım dedı...

anladım canımcım.inşallah progesteron seviyen normale döner ve sonuş alırsın.hadi hayırlısı.

bana adetın 21 gunu demişti .. 28 gunde bır olurum ben adete kadar mı kullanıcaz acaba..
adetten sonra devam edıcekmıyız

adet olunca lucrinin dozunu yarıya yani 10 ml ye indir bir kere vur, adetinin ikinci günü gel dediler. ben 30-32 günde bir adet olurum, bakalım hayırlısı

bana adetın 21 gunu demişti .. 28 gunde bır olurum ben adete kadar mı kullanıcaz acaba..
adetten sonra devam edıcekmıyız

tamam işte tatlım banada 21. gün başlıcan dedi.ve iğnenin 12. günü muhtemelen adet olursun adetin ikinci günü gel dedi.iğneler biterde olmazsan gel o zaman konuşuruz demişti.
benim adetim 30 günde bir olur bununla ilgisi varmı bilemem.ama bence sen gününü bekle olmazsan mutlaka git.olursanda zaten tedavi ikinci günü başlıyo.ikinci günü git.

lucrin biter ve adet gelmezse uygulanılan tedavi hakkında bilgisi olan var mı rakadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…