valla o konu hakkında bir bilgim yok. ancak sen bunları düşünme bence.inşallah adetin olur ve tedavinin ikinci kısmına başlarsın.allah yardımcın olsun.
lucrin biter ve adet gelmezse uygulanılan tedavi hakkında bilgisi olan var mı rakadaşlar?
arkadaşlar hepiniz çok sağolun inanınrahatlattınız beni bu akşam sözlerinizle,insanın bu konuda çevresinden destek bulması çok zor oluyor çükü aynı derdi çekmeyenler bilmiyor bebek hasretinin ne demek olduğunu,bugün değerim 10.16 dıydı ya yarın yine kan testi yapsam ve yüksek çıksa harşey yolunda demektir demi,2 günlük rapor alcam zaten yarın yine gidip test yaptırıcam,çarşamba aparım diye düşünüyordum ama bu kanamanın arkasından duramam ben yarın.inşallah yükselir dua edin arkadaşlar.ben transferim anında bile hep zekeriya a.s ın duasını tekrarlıyordum içimden onun dili ile istiyordum bebegimi inşallah Rabbim vericek onu bana,isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin yüce Rabbim...
canım benim gittiğim bir dr sen de pco var dedi ve lucrinle başlayıp baskılayalım dedi.asıl dr um ise (septum ameliyatımı da yapan dr) dediki lucrinle baskılanan yumurtalar pco dan dolayı ertesi ay çooooook oluşur ve bu da tedaviyi ertelemek gerektirir.
ben de şimdi şaşkına döndüm ve arkadaş lucrin kullanmaya başladım deyince sorıym dedim.
teşekkür ederim ayrıca ilgin için.
Benim test gunüm yarın arkadaslar !
bu mübarek ay ve günde listede olan ,bir dahaki ay denicek olanlara ve bana ve hamile kalanlarımıza Allah yardımcımız olsun Rabbim kucaklarımızda sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimizle dönmeyi nasip etsinn.
ikinci sırada anlattığın olay bende aynen gerçekleşti canım...ben de pco ya yatkınlık varmış tam düzenli adet gördüğüm için ciddiye almıyorlar...ben adetin 21.günü lucrine başladım 2 gün gecikmeyle adet oldum ve lucrine ek olarak gonal-f e başaladım...bu arada günlük e2 hormonu takibi yapıldı yalnız ihmale geldiğimi düşündüğüm çok şey yaşadım...yumurtalıklarım aşırı uyrılmıştı...opu da 19 yumoş toplandı ama bu yapılmamalıydı çünkü e2 hormonum 5000 nin üzerine çıkalı çoook olmuştu bu durumda çatlatm iğnesi yapılmaz yapılırsa ohss denilen hayati risk taşıyan durum ortaya çıkar ki bende öyle oldu...opudan sonra ani bir şekilde şiştim bel ve karın bölgemden ani kilo artışım oldu mide bulantısı nefes darlığı vs...acillik oldum veee hemen hastaneye yatışım verildi...aslında tedavimin iptal olamsı gerekirken bi de transferim yapıldı tabi bu arada hastanede yatıyorum ben...çok şey yaşadım anlatmakla bitmez...ama ameliyatını yapan doktor doğru söylüyor canım...
kızlar ii akşamlar ben geldiiimm ay başıma ne talihsizlikler geldi sabah test yaptım test bozuk çıktı . öğlen ikide iğne vurulmaya gittiğimde test aldım mecbur yine ikindi vakti yapmak zorunda kaldım bu sefer ince çizgi değildi tamamı pembeydi ve ilk dakikada çıktı hamilemiyim acabaa yarın anlıcaz bakalımmm
ben ne kadar sabırsız ve istekliysem eşimde o kadar rahat ve umursamaz bu konuda zaten beni rahatsız edende hep onun ailesi oluyor ya zaten.ne zaman memlekete gitsek bu konuda üzüyorlar beni hiç anlayışlı değiller eşimde hep sen alınıyorsun onlar iyi niyetli der yani hep abartan aksi olan ben olurum ve gelince memleketten bir hafta birbirimizden kopuk yaşarız ben artık çok bıktım hep aynı hikayelerden artık bebegimle melegimle uğraşıp kimsenin kendini bilmezliği yüzünden huzurum bozulsun istemiyorum,ben bazen tutmazsa eğer yazın ankarada yaptırırız tekrar derdim ona ağzını arardım o ise unut 2 -3 sene tüp bebek lafı yok diyordu,ben iki üç yıl daha o insanların iğneleyici ve saçma sözlerini duymak istemiyorum.şuanda dayanamayıp ağlıyorum yazarken Allahım inşallah beni ve benim gibi bu konuda içi yananları yanlız bırakmaz,bize meleklerimizi bağışşlar...
lucrin az gözüksede çok bol bir ilaç...12.gün doktorunu arıyorsun hala hasta olmazsan. sanırım muayne ve kan testi yaptıktan sonra( hamile olmadığına emin olduktan sonra) adet söktürücü veriyorlar ve sen tedavine devam ediyorsun. bir şişe lukrin tedavi boyunca yetiyor ve artıyor.
SLM HANIMLAR,BUGÜN DR KONTROLÜM VARDI.6 YUMURTAM VAR MALUM:)),RAHİM KALINLIGI 8,5milim DEDİ.DR UN SÖYLEDİGİNE GÖRE İYİYMİŞ..YUMOŞLARIM FARKLI BÜYÜKLÜKTE EN BÜYÜKLERİ 13,5 CM OLMUŞ.CARŞAMBA TEKRAR GÖRCEM ONDAN SONRA İSTEDİGİM GİBİ OLDULARSA CATLATMA İGNESİNİ YAPARIZ DEDİ.SİZCE GİDİŞATIM NASIL?BU BİLGİLERE YORUM YAPAN OLURSA..:44:
Ohhh ohhhh ataşehircimm hadii gazann mübarek olsunnn.Yat dinlenn bol bollll..Yarında hayırlı haberler ver inşşşş...Hepsi döllensinnnnn 1. kalite olsunnn inşş.
opu yuda atlattın:)) inşallaahhhhhh hepsi döllenir ve kaliteli kaliteli yumurtaların olur.....
kızlar bu sabah yine test yaptım yine pembe çıktı bu sefer hemen belirginleşti bugün kan testine gidiyorummmmm
kuzum uyku tutmamış ama nasıl tutsun ki...kan testide pozitif gelecek hiiiç merak etme...haber vermeye çalış bize canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?