2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lucrin biter ve adet gelmezse uygulanılan tedavi hakkında bilgisi olan var mı rakadaşlar?

lucrin az gözüksede çok bol bir ilaç...12.gün doktorunu arıyorsun hala hasta olmazsan. sanırım muayne ve kan testi yaptıktan sonra( hamile olmadığına emin olduktan sonra) adet söktürücü veriyorlar ve sen tedavine devam ediyorsun. bir şişe lukrin tedavi boyunca yetiyor ve artıyor.

arkadaşlar hepiniz çok sağolun inanınrahatlattınız beni bu akşam sözlerinizle,insanın bu konuda çevresinden destek bulması çok zor oluyor çükü aynı derdi çekmeyenler bilmiyor bebek hasretinin ne demek olduğunu,bugün değerim 10.16 dıydı ya yarın yine kan testi yapsam ve yüksek çıksa harşey yolunda demektir demi,2 günlük rapor alcam zaten yarın yine gidip test yaptırıcam,çarşamba aparım diye düşünüyordum ama bu kanamanın arkasından duramam ben yarın.inşallah yükselir dua edin arkadaşlar.ben transferim anında bile hep zekeriya a.s ın duasını tekrarlıyordum içimden onun dili ile istiyordum bebegimi inşallah Rabbim vericek onu bana,isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin yüce Rabbim...

hadi inşallahhayırlı haberlerle dönersin canım.

ikinci sırada anlattığın olay bende aynen gerçekleşti canım...ben de pco ya yatkınlık varmış tam düzenli adet gördüğüm için ciddiye almıyorlar...ben adetin 21.günü lucrine başladım 2 gün gecikmeyle adet oldum ve lucrine ek olarak gonal-f e başaladım...bu arada günlük e2 hormonu takibi yapıldı yalnız ihmale geldiğimi düşündüğüm çok şey yaşadım...yumurtalıklarım aşırı uyrılmıştı...opu da 19 yumoş toplandı ama bu yapılmamalıydı çünkü e2 hormonum 5000 nin üzerine çıkalı çoook olmuştu bu durumda çatlatm iğnesi yapılmaz yapılırsa ohss denilen hayati risk taşıyan durum ortaya çıkar ki bende öyle oldu...opudan sonra ani bir şekilde şiştim bel ve karın bölgemden ani kilo artışım oldu mide bulantısı nefes darlığı vs...acillik oldum veee hemen hastaneye yatışım verildi...aslında tedavimin iptal olamsı gerekirken bi de transferim yapıldı tabi bu arada hastanede yatıyorum ben...çok şey yaşadım anlatmakla bitmez...ama ameliyatını yapan doktor doğru söylüyor canım...

bugünnn benim doğumm günümmm hem mutluyumm hem hüzünlüüü ama bi o kadar da huzurluuu [/QUOTE]

doğum günün kutlu olsun hülya sağlıklı mutlu huzurlu nice hayırlı yaşlara

kızlar ben uyuyamıyorum yaaa heyecandan sabahhh olsada gitsemmm hastaneye

amin canım inşallah rabbim nasip eder hepimize

ayyy canım ya geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.
benimde adetlerim düzenli hiç şaşmaz bu yüzden bir prof sen pco lu değilsin bile dedei ama ben biliyorum var bende.bir kaç dr da söledi. taaa bekarlıktan bu yana var bende.
bunu sölediğin iyi oldu çünkü bende ameliyatı yapan dr da kaar kılmıştım ,içim rahatladı.şimdi 25 ini bekliyorum adetim olur olmaz heme dr a.bi aksilik olmadan bitsin istiyorum.ve ikiz çooook istiyorum ben yaaa

tebrik ederim canım çok sevindim rabbim devamını getirsin hiiç endişelenme

ayy üzülme canım senin yaşadıkların aslında orasından burasından hepimizin yaşadıkları... demekki hakkımızda hayırlısı buymuş inan ki bizi bizden başka kimse anlamaz bunu yaşayan bilir üzülme diyorum ama bende kaç kere böyle lüzumsuzlar yüzünden ağladım üzüldüm .... inşallah bu güzel ayda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Ben lucrin kullaniyorum guzelim . Bugun 15. Gunu ve hala adet olmadim . Bugun gittim doktora ve lucrine devam dedi adet olana kadar. Adet sokturucuden bahsetmedi. Adet olunca ara dedi.ben hamile olmadigima eminim ama prosedur icabi yarin test yaptiracagim , mecburen . Dua ediyorum sabah gelse de bir igne az yapsam diye...

bugün adetimin 21. günü ve bende lucrine başladım adet olana kadar yap adet olunca bizi ara dediler adet olmama ihtimalimi hiç düşünmemiştim :18:

SLM HANIMLAR,BUGÜN DR KONTROLÜM VARDI.6 YUMURTAM VAR MALUM:)),RAHİM KALINLIGI 8,5milim DEDİ.DR UN SÖYLEDİGİNE GÖRE İYİYMİŞ..YUMOŞLARIM FARKLI BÜYÜKLÜKTE EN BÜYÜKLERİ 13,5 CM OLMUŞ.CARŞAMBA TEKRAR GÖRCEM ONDAN SONRA İSTEDİGİM GİBİ OLDULARSA CATLATMA İGNESİNİ YAPARIZ DEDİ.SİZCE GİDİŞATIM NASIL?BU BİLGİLERE YORUM YAPAN OLURSA..:44:

bir yumurtada yeter canım, 6 güzel bi rakam bence, rahim kalınlığı 6mm den az 14 mm dende fazla olmamalı , yumurtalar ise 16-20 mm çaplı olması yeterli tabii hedef 14 mm?den büyük follikül başına 200 pg/ml östrojen düzeyine ulaşmaktır (yani e2 düzeyi) yazdıklarında olumsuz birşey yok canım rabbime sığın ve herşeyin hayırlısını bekle inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun

kızlar bu sabah yine test yaptım yine pembe çıktı bu sefer hemen belirginleşti bugün kan testine gidiyorummmmm

kızlar bu sabah yine test yaptım yine pembe çıktı bu sefer hemen belirginleşti bugün kan testine gidiyorummmmm

kuzum uyku tutmamış ama nasıl tutsun ki...kan testide pozitif gelecek hiiiç merak etme...haber vermeye çalış bize canım...

kuzum uyku tutmamış ama nasıl tutsun ki...kan testide pozitif gelecek hiiiç merak etme...haber vermeye çalış bize canım...

hemen haber vericem inşallah olumlu sonuç alırım kan testi geriyo beni biraz hiç uyuyamadımm bu gecee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…