ben test gunu 12 gun dıye bılıyodum...
değişimiyomu??..
3 gun - 5 gun emb olarak..
saol canım Allah hepimize meleklerimize kavuşmayı nasip etsin sanki doğuma gidiyorum okdar umutlu mutluyum ya demek transefere gitsem nolcam=)
6. gün idrarda hiç bir şey çıkmamıştı ama şimdi yaptım silik çiktı ikinci çizgi,bu günüde görecekmişim demekti şükürler olsun artık bebeğimi o kadar yakınımda hissediyorum ki ,herkese tattırsın Allahım bu duyguyu
bu gün hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar hepinizi yürekten kutluyorum. inanın kendim olmuşum gibi mutlu oluyorum.allah tamamına erdirir inşallah....
Bu arada listeyi yapan arkadaşım benide eklermisn listeye. sebepsiz infertilite, kayseri tüp bebek merkezinde başlıcam,aralık adetimi bekliyorum.yaşım 29..
polistik overim kaç dozla igneye başladınız..300 le başlıcam fazla geldi sanki bana..
hayırlı olsun canım nende kayseri tüp bebek merkezindeyim senin doktorun kim daha önce oraya gittin mi
sağol canımbenim.ben oraya iki ay önce gitiim.septum vardı onu aldılar ve ikinci adette gel dediler.dr um turgut bey.
sağol canımbenim.ben oraya iki ay önce gitiim.septum vardı onu aldılar ve ikinci adette gel dediler.dr um turgut bey.
geçmiş olsun canım benim doktorumda turgut bey merkez hakkında bilgi topluyorum da gerçi turgut bey acıbademde de çalışıyor ii olmasa olur mu
zuzu25 canım senin dr un kim.başladınmı sen tedavine.memnunmusun.
6. gün idrarda hiç bir şey çıkmamıştı ama şimdi yaptım silik çiktı ikinci çizgi,bu günüde görecekmişim demekti şükürler olsun artık bebeğimi o kadar yakınımda hissediyorum ki ,herkese tattırsın Allahım bu duyguyu
merhaba ben 23 kasımda aşılama yaptırdım normalde yarın adet olmam gerekiyor dün dayanamayıp test yaptırdım sonuç 0.04 çıktı 0-5 arası gebelik dışı yazıyordu hiç ümidim yok ve tüp bebek yaptırmak istiyorum benim gittiğim hastanede de tüp bebek kliniği var ama ben sadece tüp bebek yapan bir kliniğe gitmek istiyorum nereyi tavsiye edersiniz istanbul için?
canım ben geçen hafta görüşmeye ve kontrole gittim ameliyat sonrası.o zaman söylemişti acıbademide biz alıyoruz diye demekki başladı orda.hatta dediki senin tedavini muhtemelen orda yürütürüz.ben kendinden memnunum açıkcası.
peki sen başka dr lara gittin mi.sorun neydi.
merhaba ben 23 kasımda aşılama yaptırdım normalde yarın adet olmam gerekiyor dün dayanamayıp test yaptırdım sonuç 0.04 çıktı 0-5 arası gebelik dışı yazıyordu hiç ümidim yok ve tüp bebek yaptırmak istiyorum benim gittiğim hastanede de tüp bebek kliniği var ama ben sadece tüp bebek yapan bir kliniğe gitmek istiyorum nereyi tavsiye edersiniz istanbul için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?