2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gün hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar hepinizi yürekten kutluyorum. inanın kendim olmuşum gibi mutlu oluyorum.allah tamamına erdirir inşallah....
Bu arada listeyi yapan arkadaşım benide eklermisn listeye. sebepsiz infertilite, kayseri tüp bebek merkezinde başlıcam,aralık adetimi bekliyorum.yaşım 29..

6. gün idrarda hiç bir şey çıkmamıştı ama şimdi yaptım silik çiktı ikinci çizgi,bu günüde görecekmişim demekti şükürler olsun artık bebeğimi o kadar yakınımda hissediyorum ki ,herkese tattırsın Allahım bu duyguyu

Senaysen,masideaydn,enny canlar çok sevindim allah kucagınıza almayı nasıp etsin

başka hamilemiz varmı geçmişin hepsini okuyamadım kusura bakmayın

hayırlı olsun canım nende kayseri tüp bebek merkezindeyim senin doktorun kim daha önce oraya gittin mi

sağol canımbenim.ben oraya iki ay önce gitiim.septum vardı onu aldılar ve ikinci adette gel dediler.dr um turgut bey.

geçmiş olsun canım benim doktorumda turgut bey merkez hakkında bilgi topluyorum da gerçi turgut bey acıbademde de çalışıyor ii olmasa olur mu

sağol canımbenim.ben oraya iki ay önce gitiim.septum vardı onu aldılar ve ikinci adette gel dediler.dr um turgut bey.

geçmiş olsun canım benim doktorumda turgut bey merkez hakkında bilgi topluyorum da gerçi turgut bey acıbademde de çalışıyor ii olmasa olur mu

canım ben geçen hafta görüşmeye ve kontrole gittim ameliyat sonrası.o zaman söylemişti acıbademide biz alıyoruz diye demekki başladı orda.hatta dediki senin tedavini muhtemelen orda yürütürüz.ben kendinden memnunum açıkcası.
peki sen başka dr lara gittin mi.sorun neydi.

zuzu25 canım senin dr un kim.başladınmı sen tedavine.memnunmusun.

merhaba ben 23 kasımda aşılama yaptırdım normalde yarın adet olmam gerekiyor dün dayanamayıp test yaptırdım sonuç 0.04 çıktı 0-5 arası gebelik dışı yazıyordu hiç ümidim yok ve tüp bebek yaptırmak istiyorum benim gittiğim hastanede de tüp bebek kliniği var ama ben sadece tüp bebek yapan bir kliniğe gitmek istiyorum nereyi tavsiye edersiniz istanbul için?

canım ben kayseride yaşıyorum.istanbuldaki merkezleri hiç bilmiorum.istanbulda yaşayan ve tedavi gören arkadaşlar sana yazacaklardır eminim.

benim tüplerim kapalı canım endoluyum . daha önce üniversitede tüp bebek yaptık prof. dr. ercan aygen ilgilendi benle bir normal tüp bebek bide dondurulmuşlarla denedim ama olmadı ercan beyde çok iyiydi ama içime sinmeyen şeyler vardı o yüzden merkezi değiştirmeye karar verdik. sevgi hastanesini hastane olarak sevmiyorum orayı düşünmedim geriye acıbadem ile k. tüp bebek kalıyordu önce acıbademden randevu aldım ama doktoru çok acemi gibi geldi bana sonra burda turgut beyle görüştük tedaviye başladık . tabii işin ilginç yanı acıbademede gitsem turgut beyi görecekmişim öğlene kadar acbademde olacakmış. aslında ben şehir dışı istiyordum gürgan klinik ama eşim şehir dışı zor olur burda deneyelim dedi . hayırlısı olur inşallah

canım burdakilerin çoğu umut tüp bebeğe gidiyorlar anladığım kadarıylada memnunlar şikayet eden görmedim sende bi görüş istersen ulun beydi galiba çok seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…