benim tüplerim kapalı canım endoluyum . daha önce üniversitede tüp bebek yaptık prof. dr. ercan aygen ilgilendi benle bir normal tüp bebek bide dondurulmuşlarla denedim ama olmadı ercan beyde çok iyiydi ama içime sinmeyen şeyler vardı o yüzden merkezi değiştirmeye karar verdik. sevgi hastanesini hastane olarak sevmiyorum orayı düşünmedim geriye acıbadem ile k. tüp bebek kalıyordu önce acıbademden randevu aldım ama doktoru çok acemi gibi geldi bana sonra burda turgut beyle görüştük tedaviye başladık . tabii işin ilginç yanı acıbademede gitsem turgut beyi görecekmişim öğlene kadar acbademde olacakmış. aslında ben şehir dışı istiyordum gürgan klinik ama eşim şehir dışı zor olur burda deneyelim dedi . hayırlısı olur inşallah
ercan beye ben de gittim bana belkeyelim dedi ve benim de içime sinmeyen bişiler var onda.hatta eşimde hiç beğenmedi.sevgi hastanesini bende sevmiyorum ve ordaki dr hakkında ilgisiz falan yazıyodu nette.
bencede şehir dışı zor olur. tedavin başladımı şimdi hangi aşamadasın.
başladı canım pazartesi adetimin 21. günüydü lucrinle başladık adet oluncaya kadar böyle devam edecem
Sultanhamza ve lale247 teşekkürler cevabınız içinyarın dr randevum var sorcam bakalım.bizden ne baştan kan aldılar ne hormon tahlili istediler..biz direk ilaclara başladık,ve buhafta opum yapılır artık ignelerim bitti cünkü..ben demesem hala hormon testi istemiyolar,ben diyince akıllarına geldi,cok bozuldum.bende hala vakti var demekki istemiyolar diyodum.dr dan memnunum cok şükür ama bunu nasıl atladılar anlamadım rabbime dua etmekten başka carem yok,allahh lorusun inş.hormonlarımdan bi sorun cıkmaz..ne diyim sinirim bozuldu aglayıp duruyom..sizin baştan alınmış,bakılmış,anlamadım gitti,böyle bişeyi nasıl atlarlar sabah ola hayrola yarın dr sorayım bakalım.eşimlede kavga ettim,bakılması gerekiyodu diye,sinirimi ondan cıkardım iyimi? yine cevap yazan arkadaşlar olursa okurum,hanımlar hormon testleriniz ne zaman yapıldı?ilk tedaviye başlarkenmi?sonundamı cevap yazın lütfennnnnnnnnnnnn:44::44:
6. gün idrarda hiç bir şey çıkmamıştı ama şimdi yaptım silik çiktı ikinci çizgi,bu günüde görecekmişim demekti şükürler olsun artık bebeğimi o kadar yakınımda hissediyorum ki ,herkese tattırsın Allahım bu duyguyu
Sultanhamza ve lale247 teşekkürler cevabınız içinyarın dr randevum var sorcam bakalım.bizden ne baştan kan aldılar ne hormon tahlili istediler..biz direk ilaclara başladık,ve buhafta opum yapılır artık ignelerim bitti cünkü..ben demesem hala hormon testi istemiyolar,ben diyince akıllarına geldi,cok bozuldum.bende hala vakti var demekki istemiyolar diyodum.dr dan memnunum cok şükür ama bunu nasıl atladılar anlamadım rabbime dua etmekten başka carem yok,allahh lorusun inş.hormonlarımdan bi sorun cıkmaz..ne diyim sinirim bozuldu aglayıp duruyom..sizin baştan alınmış,bakılmış,anlamadım gitti,böyle bişeyi nasıl atlarlar sabah ola hayrola yarın dr sorayım bakalım.eşimlede kavga ettim,bakılması gerekiyodu diye,sinirimi ondan cıkardım iyimi? yine cevap yazan arkadaşlar olursa okurum,hanımlar hormon testleriniz ne zaman yapıldı?ilk tedaviye başlarkenmi?sonundamı cevap yazın lütfennnnnnnnnnnnn:44::44:
:))))))))))))))))))))))) hamişlere sorduğun için cevap yazmadım. ben bekleme aşamasındayım. yatmıyorum ama işte yapmıyorum. evin içinde sallanıp duruyorum bol bol pc başında oturuyorum:) zaten acayip bi şişkinlik var bende. dikkat etmeme rağmen kabız oldum yani demem oki hapşuruğa öksürüğe yapacak bişeyin yok. evet gerginmiyim gerginim zamanı geçirmekte zorlanıyorum ve hep bi umutsuzluk içimde tutmadı diye.. ama dua etmekten ve beklemekten başka yapabileceğim bişey yok...
6. gün idrarda hiç bir şey çıkmamıştı ama şimdi yaptım silik çiktı ikinci çizgi,bu günüde görecekmişim demekti şükürler olsun artık bebeğimi o kadar yakınımda hissediyorum ki ,herkese tattırsın Allahım bu duyguyu
Hanımlar cevap veren olurmu bilmiyorum ama bişey sorcam.bizim ilk tedavimiz ve benim merkezde hormonlarıma falan bakılmadı,kan alınmadı..sizin bakıldımı?dün hemşireye sordum bakılması lazımdı size bakılmadımı diyo?iyide ben nerdeyse opu ya geldim..hormon kagıdı verdi elime yaptır dedi,anca perşembe kan vercem pazartesi sonuc cıkcak..benim transfere yakın oluyo yani..anlamadıgım ya hormonlarımdan allah korusun yüksek olan varsa transfere gelmişken sorun cıkmazmı?ne olcak ozaman?sizin ne zaman bakıldı merak ettim..aklma takıldı
kizlar test sonucumı aldim 1600 ciktiiii
bana gelince dün anlatmistim adetimin 27-28 günde bir gelir ama 32 gün oldu gelmedi diye yazmistim 2 gündürde ortalikda hamile hissiyle dolasiyordum bugun sabahda test yapicakdim ama sabah namazinda tuvalete girdimki bir bakdim ne göreyim kirmizilar hayatimda ilk defa adetim gec gelmisti (sanirim stresden) bu ay cok stresliydim yada bilmiyorum ama sabah zannettimki dünya basima göctü bu saate kadarda yatakdan cikmadim ve kendimi tutamayip agliyorum sürekli su an oldugu gibi biliyorum zaten bir ihtimaldi ama o kadar etkisi altina almiski beni 1 yildir dondurdugum hayatima geri dönmüstüm 2 gündür yüzüm istek disi hep gülüyordu esim bile sanki hayata döndün dedi ama maalesef bu sabaha kadar yüzümdeki gülümseme 2 gün sürdü simdi aglasamda icimden atamiyorum hangi daga ciksam bagira bagira aglasam acaba tabiiii bu adetin gecikmesi aralik sonunda gelicek adetimide ocaga kaydirdi dolayisi ile tüp bebek randevumuzda kaydi yarin arayip yeniliycem bu arada dünden kimse merak edip sormamis bana ne oldu diye sanirim icinize dogdu arkadaslarim neyse dularim sizinle banada dua etmeyi unutmayin lütfen((((
kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederimm hepinize zaten yanlış bakmışım zaten 5+6 mısım bugun boşa pimpirik yapmışımm:)) herzamanki gibi..
equnal cım geçmiş olsun hayatım iyice dinlen çabuk iyileşşş..
Egunal ! Halaya teşekkürler dogum da da inşallah beklerim halayı!!Rabbim yardımcın olsun dualarını kabul etsin inşallah..
egunal geçmiş olsun canım dikkat et kendıne..
saol şekerimmmm listede bir iki gün yalnız bırakcam seniii...
benim hormon testlerim 1 kere yapıldı,ve iğne tedavisine başlamadan önce yapıldı,normal dediler,sonra iğnelere başladım ben,önemli olan E2 sonucuymuş ve normal çıkmıştı benim,bu arada eşlerimize çok yükleniyoruz galiba bende öyleyim ama başka kim çeker nazımızı,sende içini ferah tut her işte vardır bir hayır
arkadaşlar merhaba.. benim de gecen hafta salı ve perşembe olmak üzere iki transferim oldu..bugun 6. gün..salıya test yaptırın dediler ama beklemek o kadar zor ki
merhaba,hayırlısı olsun canım,2 ayrı gündemi oldu transfer anlamdım?beklemek çok zor ama dayan,inş güzel sonuç alırısn
aramıza yeni katılan arkadaşlar bu mesajı üzerlerine alsınlar lütfen...tedavileriniz hayırlı,sağlıklı ve bebekli olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?