egunal geçmiş olsun canım dikkat et kendıne..
battyy
canım yap ıstersen kan testı bugun kaçıncu gunun bellı olur artık bence
sğl egunalaramıza yeni katılan arkadaşlar bu mesajı üzerlerine alsınlar lütfen...tedavileriniz hayırlı,sağlıklı ve bebekli olsun inşallah....
melikecim benim 8. günüm bugün tranfer gününü saymazssak.... kanda çıkar mı acaba? çıkarsa hemen yaptırmak istiyorummm
melikecim benim 8. günüm bugün tranfer gününü saymazssak.... kanda çıkar mı acaba? çıkarsa hemen yaptırmak istiyorummm
canım ben 10. gun yaptırmıştım çıkmıştı..
sabret azcık daha ben senın 10. gun falan sandım..
boşver 2 gun daha sebret boşuna para verme bencee..
ama düşükde olsaa çıkar bence
transfer gününü saymıyoruz zaten,ben 10.günü yapmıştım,bence biraz daha bekle
ay dayanmıycam aradım sordum 35 tl imiş. napalım artık en azından biraz merakım gider. sultan hamza öğrenmişti 2 gün öncesinden...
polistik overim kaç dozla igneye başladınız..300 le başlıcam fazla geldi sanki bana..
aaa nerde canım bu hermerkezde varmı..
hadı yap ozaman beee
yavaş yavaş gıt yavaş yavaşl gell
sıkı gıyın hava sgukk
Bağışıklık sistemi düzenleyici serum takıyor.Özelikle deneme sayısı 3-4 olan hastalara çok olumlu sonuçlar alınıyormuş.
Yararı ise Ana rahminin embriyoyu yabancı bir cisim olarak algılamaması için bağışıklı sitemini düzenliyormuş.
Herhangi bir ücret alınmıyor :))))))))
Canım UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE
ay dayanmıycam aradım sordum 35 tl imiş. napalım artık en azından biraz merakım gider. sultan hamza öğrenmişti 2 gün öncesinden...
Adı ne bu serumun? İçeriği nedir? İnternetten araştıralım
Melike'cim benim araştırmalarıma göre bir günde bağışıklığı güçlendirecek mucize bir formul yokmuş. Bana pek mantıklı gelmedi. Bağışıklık bir süreçtir. Stres, beslenme, hava kısacacı herşey etkiliyor bağışıklık siteminin güçlenmesini. Genetik faktörlerde göz ardı edilemez tabi.
merhaba kızlar,
bahsetmıs oldugunuz seyı tam olarak bılemıyorum ama bagısıklıkla ılgılı soyleyebılecegım bır kac sey var.
evet bazı bunyeler bebegı bır tumor gıbı algılayıp vucuttan atarmıs bu da bagısıklıgı yuksek olan kadınlarda oluyormus .
bana da bu testten yapmıslardı . testın adı yanı bana yapılanın adı cd56 idi ve benım bıraz yuksek cıkmıstı bagısıklıgım .
bu sorunu yasayan bır arkadasıma da 3 ay sureyle serum verıldı belırlı zamanlarda ve bagısıklıgı dusuruldu sonra hamıle kaldı.
ben bunu merkezıme soyledım ama pek onemsemedı. daha dogrusu kromozom sorunum oldugu ıcın benım , kromozomun yanında bagısıklık onemseyecegımız bır sey degıl
ve bunun da kesın bır ıspatı yok dedıler.
bulduk canım..
evet bende umuttayım ılk defa duydum ocak ta inşallah trasnferım olucak..ozaman sorucam..
fiyatlar zam mı yapılacakmış..
nekadar olucak acaba bilgin varmı
Kızlarrr sayfaları okuyacağım diyeee şaşı oldummmm..Kopup gelmişş sayfalarr yahuuu..
Güzel bir gün diliyorummm..Tedaviye yenii başlayanlar hayırlı olsunnn.Aramıza hoşş geldinizzz...
Ben ne gece uyuyabildimmm nede sabaaahhh...Offffffffffffff adetimi mi beklesemm yoksa saraçoğlundan kürleri siparişmi etsem diyee döndümm durdumm..
Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..
batty ne yaptın canım yaptıracak mısın,bu arada sen 8. günüm deyince ben baktım takvimden benim transferim ayın 28 inde olmuş bugün benim 9. gün yani,eğer dayanabiliyorsan 10.günü bekle derim ben bir kere verdim şimdide acaba bugün kaç olmuştur diye merakımdan bi daha veriyorum,insan dahada sabırsız oluyor valla
canım böle de zaman geçmiyo bi de aklıma girdi ya şimdi merak ediyorum. eğer 5 üstü çıkarsa hala bir umut olur yok çıkmazsa bilirim ki negatif... korkunun ecele faydası yokki....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?