2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aramıza yeni katılan arkadaşlar bu mesajı üzerlerine alsınlar lütfen...tedavileriniz hayırlı,sağlıklı ve bebekli olsun inşallah....
sğl egunal
aslında yeni dgliz takipciydim ama tedaviye başlayamadım daha ondan bişeyler yazamadım yazdıysamda cvp alamdım neyse sğll

melikecim benim 8. günüm bugün tranfer gününü saymazssak.... kanda çıkar mı acaba? çıkarsa hemen yaptırmak istiyorummm

canım ben 10. gun yaptırmıştım çıkmıştı..
sabret azcık daha ben senın 10. gun falan sandım..
boşver 2 gun daha sebret boşuna para verme bencee..
ama düşükde olsaa çıkar bence

canım ben 10. gun yaptırmıştım çıkmıştı..
sabret azcık daha ben senın 10. gun falan sandım..
boşver 2 gun daha sebret boşuna para verme bencee..
ama düşükde olsaa çıkar bence

ay dayanmıycam aradım sordum 35 tl imiş. napalım artık en azından biraz merakım gider. sultan hamza öğrenmişti 2 gün öncesinden...

dun aksamdan bu sabaha bi suru sayfa birikmis hepsini birbirine karistirdim :))

tedavide olan arkadaslarim hayirlisi ile kucaklariniz bir an once dolsun ..
hamis olan arkadaslarim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
iyi dileklerini gonderen arkadaslarim hepinize cok tesekkurler..

hepinizi operim cok :))

aaa nerde canım bu hermerkezde varmı..

Bağışıklık sistemi düzenleyici serum takıyor.Özelikle deneme sayısı 3-4 olan hastalara çok olumlu sonuçlar alınıyormuş.

Yararı ise Ana rahminin embriyoyu yabancı bir cisim olarak algılamaması için bağışıklı sitemini düzenliyormuş.

Herhangi bir ücret alınmıyor :))))))))

Canım UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE

bulduk canım..
evet bende umuttayım ılk defa duydum ocak ta inşallah trasnferım olucak..ozaman sorucam..
fiyatlar zam mı yapılacakmış..
nekadar olucak acaba bilgin varmı

ay dayanmıycam aradım sordum 35 tl imiş. napalım artık en azından biraz merakım gider. sultan hamza öğrenmişti 2 gün öncesinden...

batty ne yaptın canım yaptıracak mısın,bu arada sen 8. günüm deyince ben baktım takvimden benim transferim ayın 28 inde olmuş bugün benim 9. gün yani,eğer dayanabiliyorsan 10.günü bekle derim ben bir kere verdim şimdide acaba bugün kaç olmuştur diye merakımdan bi daha veriyorum,insan dahada sabırsız oluyor valla

Adı ne bu serumun? İçeriği nedir? İnternetten araştıralım

Canım tam olarak içeriğini bilmiyorum ama bana üç kez uygulandı ve sonucu yakında göreceğiz

Bir günde uygulanan birşey değil canım bir çok hastaya uygulanmış ve olumlu sonuçlar elde edilmiş

tabi bendeki sonucuda yakında göreceğiz

Canım bilimsel tarafını tam araştırmadım doktoruma çok güveniyorum ve bana böğle birşey uygulanmasını olumlu etkisi olabileceğini anlattı
Para kazanmak için yapılan birşey değil sonuçta

Son düzenleme:
bulduk canım..
evet bende umuttayım ılk defa duydum ocak ta inşallah trasnferım olucak..ozaman sorucam..
fiyatlar zam mı yapılacakmış..
nekadar olucak acaba bilgin varmı

Canım fiyatların artacağını duymuştum ama nekadar olacağını bilmiyorum

Kızlarrr sayfaları okuyacağım diyeee şaşı oldummmm..Kopup gelmişş sayfalarr yahuuu..

Güzel bir gün diliyorummm..Tedaviye yenii başlayanlar hayırlı olsunnn.Aramıza hoşş geldinizzz...

Ben ne gece uyuyabildimmm nede sabaaahhh...Offffffffffffff adetimi mi beklesemm yoksa saraçoğlundan kürleri siparişmi etsem diyee döndümm durdumm..

Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..

günaydınnnnn canımmmmm

ben senın yerınde olsam .. bu benım fıkrım adetımı bekler bı uluna gıder dım.. ,cunku raporun şubatta bıtıyo sanırım...
ozamana kadar olmassa kurlerle devam ederdım..

canım böle de zaman geçmiyo bi de aklıma girdi ya şimdi merak ediyorum. eğer 5 üstü çıkarsa hala bir umut olur yok çıkmazsa bilirim ki negatif... korkunun ecele faydası yokki....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…