Sağol akasyacımmmmmm...
Bitti melikeecimm..Bakk belki hamilesindir melikeeeee..Ahhh ahhhh inşşşş.
canımmm Allahmı solettı
ben hamıle değilim bu benım 2. denemem..ılk denememde kaldım ama duşuk yaptım3,5 aylıkken ...
şimdi dondurulmuşlarla denıcektım geçen ay ama yumurtalar fazla çalıştıgından iptal oldu ..ocak ayına kaldı..
belkide Allah söyletti bana,inanki ben seni hamile sanıyordum,inşallah o günleride görücez,neden düşük oldu canım,polikist overmi var yoksa sende,onda yumurtalar çok çalışıyomuş sanırım,hadi bakalım inşallah 2012 ye bebişinle girersin
Canımmm benimmm aynennn yaaa.Bazenn hayal kuruyorummm,öyle birşey olsa ne yaparımm diyeeee..Olduğum yerde secde yaparım diyorummmmm..Bak ağlamaya başladımm geneeeee..Rabbimmm ne oluurr nasibbb ettttt...Biz istiyoruzzz,çabalıyoruzz ya Rabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb...Sevdiğin kullarının yüzüsuyu hürmetineeeeeeeeeeeeeee..
Canım daha iyisin herhaldeee..İlaç aldınmı??
herkeze merhaba..... batty e üzülmekten kime ne yazacağımı unuttum((
EGUNAL geçmiş olsun....
MİLLSTONE umarım hayırlısıyla tedaviye başlarsın...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz....
aminnnnnnn.....olacak olacak olacak...anne olacaz başka yolu yoooooookkkkk...
biraz daha iyiyim...kocişim bütün gün yatacaksın hiçbişey yapmayacaksın hatta bilgisarayı bile açmayacaksın kedini kaybediyorsun yoksa dinlenemezsin dedi ama ben ne yapıyorum kocişime tamam canım öyle yaparım deyip aksini yapıyorum ve kendimi kınıyorum...ilaç aldım ama pişman oldum yumoşlarımın kaliteleri bozulmasın diye dikkat ediyorum da biraz...kuru incir,çekirdekli siyah üzüm,fındık,ceviz,cezerye vs...lerle besleniyorum kocişimede keçiboynuzu suyu içiriyorum sabah akşam...şansımız artsın diye...
Ohhhh vallaaaaa.Hatuna bakkkk yeeee yeeee innşşş şifa olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
melikeee e sen daha iyi hatırlarsınnn..Geçen buradan birinin de tüp kapalı raporu olduğu halde hamile kaldııı..Hidrosalpenks yoksaaa,normal tıkanıklıklarr kendiliğinde açılabiliyormuşşş...Öyle olur innşş.yaaaa..
canım 5. haftamda kananamam başladı..
iğnelerle vs 3,5 aya kadar geldi..sonra bırden herşey guzel ken duştu bende anlamadım dr larda kucuk oldugundan pek araştırmadılar..
benım tupler kapalı canım.. onu dışında çok şukur bı sorunum yok ..şimdilik :))
aminnnnnnn.....olacak olacak olacak...anne olacaz başka yolu yoooooookkkkk...
biraz daha iyiyim...kocişim bütün gün yatacaksın hiçbişey yapmayacaksın hatta bilgisarayı bile açmayacaksın kedini kaybediyorsun yoksa dinlenemezsin dedi ama ben ne yapıyorum kocişime tamam canım öyle yaparım deyip aksini yapıyorum ve kendimi kınıyorum...ilaç aldım ama pişman oldum yumoşlarımın kaliteleri bozulmasın diye dikkat ediyorum da biraz...kuru incir,çekirdekli siyah üzüm,fındık,ceviz,cezerye vs...lerle besleniyorum kocişimede keçiboynuzu suyu içiriyorum sabah akşam...şansımız artsın diye...
Ohhhh vallaaaaa.Hatuna bakkkk yeeee yeeee innşşş şifa olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
melikeee e sen daha iyi hatırlarsınnn..Geçen buradan birinin de tüp kapalı raporu olduğu halde hamile kaldııı..Hidrosalpenks yoksaaa,normal tıkanıklıklarr kendiliğinde açılabiliyormuşşş...Öyle olur innşş.yaaaa..
evettttttttt V_Damla...
iyi hatırlattın..o oleydı evetttt tuplerı kapalı falan amelıyat oluyo tup bebege yonledırıyolar.. rapor ıcın uraşırken hamıle kalıyodu..
evettttttttt V_Damla...
iyi hatırlattın..o oleydı evetttt tuplerı kapalı falan amelıyat oluyo tup bebege yonledırıyolar.. rapor ıcın uraşırken hamıle kalıyodu..
iiiiveeeeeeeeeeeettttttttttttt yaaaaa.Olurmu olurrrrrrrrrrr.Ball gibi olurrrr...Yaradan ol desin yeterkiiii...Düşün ben bile hayal kuruyorum bazennn,durumuma bakmayıpppp..Napıyimm okuyorummm benim durumumda olupta hamile kalanlar var sonuçtaaa.Zatennn eğer tam manasıyla tevekkül edebilsekkk rahat olucazzda nerdedeeeeee kendi adıma en azındann..
çokta küçük dğeilmiş be canım,keşke güzelce araştırılsaydı,herşeyde vardır bir hayır,ben çok inanıyorum bu söze,kısmet olmadımı olmuyor ,düşükten sonraki tedavilerde kan sulandırıcı kullandırıyorlar ben iğnesini vuruyorum hergün,benim de 2 tane boş kese oldu ,bakalım bugün kontrolum var korkuyorum inşallah içinde görürüz bebişi,
Bu arada güzeller bugünn derbiii varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Ahhh birde gs yenerse seyredin siz evdekii curcunayıııı...Nasılll ihtiyacımm varr bu galibiyete..Deşarj olurumm vallla bir gecedee..Çünküüü apartmannn kayınvalidemmler kaynım kocişimm fanatikk fb liler..Eltim ile ben gs lıyızzz.Eheheheheeh
Bu arada güzeller bugünn derbiii varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Ahhh birde gs yenerse seyredin siz evdekii curcunayıııı...Nasılll ihtiyacımm varr bu galibiyete..Deşarj olurumm vallla bir gecedee..Çünküüü apartmannn kayınvalidemmler kaynım kocişimm fanatikk fb liler..Eltim ile ben gs lıyızzz.Eheheheheeh
benim kocacım da koyu fanatik holigan vs...şekilde galatasaraylııııı....babamda öyleydi ama ben bjk liyim...biz ailecek maç hastası olarak bu akşam için özel hazırlanıyoruz inşallah galatasaray kazanacak...fenerlileri düşünemem hiiiiçç sevmeyiz tasvip etmiyoruz kendilerini
benim kocacım da koyu fanatik holigan vs...şekilde galatasaraylııııı....babamda öyleydi ama ben bjk liyim...biz ailecek maç hastası olarak bu akşam için özel hazırlanıyoruz inşallah galatasaray kazanacak...fenerlileri düşünemem hiiiiçç sevmeyiz tasvip etmiyoruz kendilerini
kocamda bılet varmış akşam maça gıdıcek ..
ben gıdemem çok uzak orası..gıt gıt bıtmıyoo..
bız kocamla aynı yerde çalışıyoruz..
aynı firmada ofıslerımız karşılıklı
Hadi yaaa..Süpermişşşşş..Orada mı tanıştınız??? Bu arada seniii face te buldum ama eklemedimm.Çıtırrrr seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMsn de ekledim ama biliyosunn sende eklemişsinn..Deşifre etme beni ama:)))
ekle canım ..ama pek gırmıyorum işyerinde face yasak..evden akşam şole bakarım..
işyerınde tanıştık..çok beklemedık 1 sene çıktık 1 sene sonunda nışan yaptım 6 ay sonra dugun..hepsi 1,5 senede oldu
beşiktaş aşkı bambaşkaa canım
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy egunal ve melikeeee ucundannn da olsa tutturdukkkkk sarııııı kırmızııııııııııııııııııııııı..Bakkk sevindirik oldumm şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?