2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol akasyacımmmmmm...

Bitti melikeecimm..Bakk belki hamilesindir melikeeeee..Ahhh ahhhh inşşşş.

walla inanırmısın dr tupler kapalı tup bebekten başka çaren yok dedikten sonra
hiç bişey yapmıyorum..
eskşden yatardım kalkmazdım gunler sayardım falan şimdi yok...

belkide Allah söyletti bana,inanki ben seni hamile sanıyordum,inşallah o günleride görücez,neden düşük oldu canım,polikist overmi var yoksa sende,onda yumurtalar çok çalışıyomuş sanırım,hadi bakalım inşallah 2012 ye bebişinle girersin

canım 5. haftamda kananamam başladı..
iğnelerle vs 3,5 aya kadar geldi..sonra bırden herşey guzel ken duştu bende anlamadım dr larda kucuk oldugundan pek araştırmadılar..

benım tupler kapalı canım.. onu dışında çok şukur bı sorunum yok ..şimdilik :))

aminnnnnnn.....olacak olacak olacak...anne olacaz başka yolu yoooooookkkkk...

Canım daha iyisin herhaldeee..İlaç aldınmı??

biraz daha iyiyim...kocişim bütün gün yatacaksın hiçbişey yapmayacaksın hatta bilgisarayı bile açmayacaksın kedini kaybediyorsun yoksa dinlenemezsin dedi ama ben ne yapıyorum kocişime tamam canım öyle yaparım deyip aksini yapıyorum ve kendimi kınıyorum...ilaç aldım ama pişman oldum yumoşlarımın kaliteleri bozulmasın diye dikkat ediyorum da biraz...kuru incir,çekirdekli siyah üzüm,fındık,ceviz,cezerye vs...lerle besleniyorum kocişimede keçiboynuzu suyu içiriyorum sabah akşam...şansımız artsın diye...

herkeze merhaba..... batty e üzülmekten kime ne yazacağımı unuttum((
EGUNAL geçmiş olsun....
MİLLSTONE umarım hayırlısıyla tedaviye başlarsın...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz....

saol canım arkadaşım...size bulaştırmayım diye siteye ara ara giriyorum :2:

çokta küçük dğeilmiş be canım,keşke güzelce araştırılsaydı,herşeyde vardır bir hayır,ben çok inanıyorum bu söze,kısmet olmadımı olmuyor ,düşükten sonraki tedavilerde kan sulandırıcı kullandırıyorlar ben iğnesini vuruyorum hergün,benim de 2 tane boş kese oldu ,bakalım bugün kontrolum var korkuyorum inşallah içinde görürüz bebişi,

Bu arada güzeller bugünn derbiii varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Ahhh birde gs yenerse seyredin siz evdekii curcunayıııı...Nasılll ihtiyacımm varr bu galibiyete..Deşarj olurumm vallla bir gecedee..Çünküüü apartmannn kayınvalidemmler kaynım kocişimm fanatikk fb liler..Eltim ile ben gs lıyızzz.Eheheheheeh

yapıldı canım benım testler kan testı verdım bı suru bışey çıkmadı..
kısmet değilmiş dıyorum..

benım kocam cımbomlu bende içim beşiktaşlı ama dışın kocamın takımından :))

benim kocacım da koyu fanatik holigan vs...şekilde galatasaraylııııı....babamda öyleydi ama ben bjk liyim...biz ailecek maç hastası olarak bu akşam için özel hazırlanıyoruz inşallah galatasaray kazanacak...fenerlileri düşünemem hiiiiçç sevmeyiz tasvip etmiyoruz kendilerini

beşiktaş aşkı bambaşkaa canım

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy egunal ve melikeeee ucundannn da olsa tutturdukkkkk sarııııı kırmızııııııııııııııııııııııı..Bakkk sevindirik oldumm şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii

kocamda bılet varmış akşam maça gıdıcek ..
ben gıdemem çok uzak orası..gıt gıt bıtmıyoo..

bız kocamla aynı yerde çalışıyoruz..
aynı firmada ofıslerımız karşılıklı

Hadi yaaa..Süpermişşşşş..Orada mı tanıştınız??? Bu arada seniii face te buldum ama eklemedimm.Çıtırrrr seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Msn de ekledim ama biliyosunn sende eklemişsinn..Deşifre etme beni ama:)))

kocamın mud. hersene kombıne alıyo adam maça gıtmıyo ..kocama verıyo..
onunda canına minnet hemen alıyo..

ekle canım ..ama pek gırmıyorum işyerinde face yasak..evden akşam şole bakarım..

işyerınde tanıştık..çok beklemedık 1 sene çıktık 1 sene sonunda nışan yaptım 6 ay sonra dugun..hepsi 1,5 senede oldu

Bende senemiz dolarken evlendimm eşimleee.Amaaann ben uzatınca hüssrann oluyordu aşşklarımmm..Sıkılıyorum bacımm ben herşeyden hemen:)))))))..Yokkk faceden eklemedimm..

beşiktaş aşkı bambaşkaa canım

hem de ne aşk daha önce anlatmıştım beşiktaş maçlarına gidebilmek için neleri göze aldığımı kız başıma...benim diyen erkekten daha iyi anlarım futboldan...babam beni stadlarda büyüttü desem abartmış olmam... tribün kültüründen geliyor arkadaşınız...

sarıııııı kırmızıııııı yetmez .... yılların bir tezahuratıyla bağlayalım....dört sene üst üste şampiyon olduk
avrupanın kralı olduk
gerçekleri tarih yazar
tarihide galatasaray....
bende cimbomun ponpon kızı olayım bariiiii...:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124 :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…