2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
40 dakika dediler dolunca aradım daha çıkmadı bizi sizi arıycaz dediler. üsütnden bir saat geçti hala ses yok(çok stres oldum...

kuzum inşallah hayırlı bi haber gelir...merakla ve heyecanını paylaşarak bekliyorum...

işşallah son denemen olur bebeğine kavusursun:)bakalım bu iğne bizde işe yarıcakmı?sen hiç idrar testi yapmamıştın dimi?

inşallah o kadar çok istiyorumki allah inş. nasip eder. idrar testi yapmadım eğer erken yaparsam negatif veya pozitif çıkarsa sonuç kan tahliline kadar daha çok stres olurum acaba yükselicekmi değerler ne olucak ne olmuyacakkk ayyyyyyy beynimi kurcalayn bir sürü gereksiz soruuu ben şuan gece bile zor uyuyorum ya öksürüsem birşey olursa kendimi zorlarsam sağa sola dönerken allammm yaaa kafayı yiyorum sanırımmm :))))ama sonuç ne olursa olsun üzülmiyicem kendi kenime söz verdim..

eet üzülme sakın ama işşallah sonuç güzel olcak.benim 3. denemem hem doğal yolla olan bi hamileliğim war ikizdi bebeklerim erken doğum yaptım 7 aylık kaybettim yasmadılar normal doğum yaptım.ama doğumdan sonra tekrar ameliyata aldılar 2 gün sonra içerde parça kalmış ve enfeksion kaptım tabi 1 buçuk ay hastanede yattım.ve tüpler tıkanmış tabi.sonra tüp bebeğe basladık normal yolla kalabilirken tüp bebekle 3. denemeye kadar geldim.ama napalım kısmet bölemiş.bir gün mutlaka olucak inanıyorum.önemli olan inancını kaybetmemek...

kızlar 2 nin altı çıkmış değer. negatif ... hayrılı olsun demekten başka bir şey yok sanırım....

evet değer düşük ama negatif demek için erken bence çünkü bugün daha 8.gün değilmi...ben başka bir topicte şöyle bişey okudum hatun 11.gün kan testi yapıyor değer 13 çıkıyor doktoruna değerinin nasıl olduğu sorunca ben sana 12.gün test yaptır demiştim daha net bilgi verir bazılarının değeri yavaş yükselir seninkide aynen öyle demiş...bu durumda kız 10.gün kan testi verse değer negatif çıkacaktı...sen henüz 8.gündesin...bhcg si yavaş yükselen çooook kişi var...umut vermek için yazmıyorum böyle bir ihtimal de var unutma canım...

biliyorum güzelim ama çok düşük ihtimal. drumun hemşiresi ile görüştüm.az da olsa sinyal verirdi, değer çok düşük ama nolur nolmaz 3 gün sonra tekrarla ilaçlar devam dedi.ama genelde biz bu noktada ilaçları keseriz dedi.yanii öyle bir şey olması muzicce gibi bi şey ve benim mucizelere pek inancak gücüm kalmadı

rabbim bir mucizesinide sana göndersin inşallah...

hayırlısı olsun ama neden erken yaptırdın ki testi anlamadım.
bekleseydin birkaç gün daha... belki tutunmuştun bebişin boşu boşuna stres yapıyosundur...

hepimize inaşşllaaahhhh!! umarım sizin tedavileriniz pozitifle sonuçlanır. hepinize kolay gelsin kızlar. kendinize iyi bakın....

ay kuzum veda eder gibi ne biçim mesaj o öyle...bak ben 7 gün önce kocaman negatifi görmüş biri olarak aranızdayım...evet çok üzüldüm arada bir bunalım takılıyorum ama pes etmiyorum bizde anne olcaz birgün...

hayırlısı olsun ama neden erken yaptırdın ki testi anlamadım.
bekleseydin birkaç gün daha... belki tutunmuştun bebişin boşu boşuna stres yapıyosundur...

merak işte... dayanamadım. ama dediğim gibi hemşire bile umut olmadığını söyledi. 3 gün sonra tekrarlıycam ama son bir şey yapmak için....1-2 kere daha deniycem tüp üst üste.. bakalım... hepinize desteğiniz için çoooookkk teşekkür ederim....

sakın bırakma canım bızı..
sen ilaçlara devam et..
3 gun sonra testını yap gel..
Ümidini kaybetme..
her işde vardır bı hayır..

sakın bırakma canım bızı..
sen ilaçlara devam et..
3 gun sonra testını yap gel..
Ümidini kaybetme..
her işde vardır bı hayır..

inşallahhh hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama hayırlısının çocuk olmasını istiyorum içten içe... ne kadar zor dönemler bunlar...

Canım kızlarında dediği gibi 3 gün sonra belki yükselirrrr..Hayırlısı tabiiki seninde dediğin gibiiii..Ne diyimm Rabbim nasiib edecek inşş.Bir gün bizlerede..

canım sen nasılsın..opu dan sonra şişkinlik falan varmı..

senın trasnfer nezaman olucakmış..konuştunmu dr la

içinde endişeyle yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve inan çok üzüldüm... ama ümidini kesme be kuzu daha çok erkendi test için. senin 8 değil 7 günün sayılır çünki seninki 2.gün embriyosu yanlış hatırlamıyosam.

Canlarımmm 2 ye 1 siz kazandınız sorumun cevabını galibaaa.Bir tek Laleciğim kürleri hemen sipariş et beklemededii...İnanınnn bunalımın en üst zirvesindeyimmm..Tövbe ya Rabbim dua bile edemiyorummm sannkiii..Bide bugünn psikolojikmi nedirrr karnım , belim ağrımaya başladııı..Adet olucamm inşşş.. kendiliğimdennn..

Bende şöyle karar kıldımm inşş..Ben bir adet göreyimm.Sonra 2. günü gidip kan vereyimm..Fsh e2 baktırayımm..Zaten ogün öğleden sonra çıkıyor sonuçlarr..Sonrada eğer yüksekse gene 3. günü gidiyim Ulun Beye folikül sayısı da az ise eğer ki zatennnn fshhh yüksekse herhalde o da yapmayalımm derr...Kürlerii sipariş edeyimm.Ama eğer fshh iyi çıkarr folikülde 5 tanenin üzerinde falan olursa başlayayım tekrardann tedaviyeee..Yanii sabredippp adetimi beklemeye karar verdimm..Ama inanın çoook kötüyümm.Gece yatakta durup duruken ağlama krizi tuttuu..Adamıda korkuttum:)))) Kalktı ne oluyor hatunnn ne aklına geldi dediii..Rabbimm mucizelerini yaşatsınn bizeeee....

Kızlar evet bakınnn biz tedavisi ertelenenler,negatifi görenlerrrrr,buradayızz hepppp..Hepp destekk,hepp destekkk sloganımızzzz....Batty kaçıp gitmek yokkkkkk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…