40 dakika dediler dolunca aradım daha çıkmadı bizi sizi arıycaz dediler. üsütnden bir saat geçti hala ses yok(çok stres oldum...
işşallah son denemen olur bebeğine kavusursun:)bakalım bu iğne bizde işe yarıcakmı?sen hiç idrar testi yapmamıştın dimi?
kuzum inşallah hayırlı bi haber gelir...merakla ve heyecanını paylaşarak bekliyorum...
inşallah o kadar çok istiyorumki allah inş. nasip eder. idrar testi yapmadım eğer erken yaparsam negatif veya pozitif çıkarsa sonuç kan tahliline kadar daha çok stres olurum acaba yükselicekmi değerler ne olucak ne olmuyacakkk ayyyyyyy beynimi kurcalayn bir sürü gereksiz soruuu ben şuan gece bile zor uyuyorum ya öksürüsem birşey olursa kendimi zorlarsam sağa sola dönerken allammm yaaa kafayı yiyorum sanırımmm :))))ama sonuç ne olursa olsun üzülmiyicem kendi kenime söz verdim..
kızlar 2 nin altı çıkmış değer. negatif ... hayrılı olsun demekten başka bir şey yok sanırım....
kızlar 2 nin altı çıkmış değer. negatif ... hayrılı olsun demekten başka bir şey yok sanırım....
evet değer düşük ama negatif demek için erken bence çünkü bugün daha 8.gün değilmi...ben başka bir topicte şöyle bişey okudum hatun 11.gün kan testi yapıyor değer 13 çıkıyor doktoruna değerinin nasıl olduğu sorunca ben sana 12.gün test yaptır demiştim daha net bilgi verir bazılarının değeri yavaş yükselir seninkide aynen öyle demiş...bu durumda kız 10.gün kan testi verse değer negatif çıkacaktı...sen henüz 8.gündesin...bhcg si yavaş yükselen çooook kişi var...umut vermek için yazmıyorum böyle bir ihtimal de var unutma canım...
biliyorum güzelim ama çok düşük ihtimal. drumun hemşiresi ile görüştüm.az da olsa sinyal verirdi, değer çok düşük ama nolur nolmaz 3 gün sonra tekrarla ilaçlar devam dedi.ama genelde biz bu noktada ilaçları keseriz dedi.yanii öyle bir şey olması muzicce gibi bi şey ve benim mucizelere pek inancak gücüm kalmadı
rabbim bir mucizesinide sana göndersin inşallah...
biliyorum güzelim ama çok düşük ihtimal. drumun hemşiresi ile görüştüm.az da olsa sinyal verirdi, değer çok düşük ama nolur nolmaz 3 gün sonra tekrarla ilaçlar devam dedi.ama genelde biz bu noktada ilaçları keseriz dedi.yanii öyle bir şey olması muzicce gibi bi şey ve benim mucizelere pek inancak gücüm kalmadı
senin kaçıncı günün bugün?
hepimize inaşşllaaahhhh!! umarım sizin tedavileriniz pozitifle sonuçlanır. hepinize kolay gelsin kızlar. kendinize iyi bakın....
hayırlısı olsun ama neden erken yaptırdın ki testi anlamadım.
bekleseydin birkaç gün daha... belki tutunmuştun bebişin boşu boşuna stres yapıyosundur...
sakın bırakma canım bızı..
sen ilaçlara devam et..
3 gun sonra testını yap gel..
Ümidini kaybetme..
her işde vardır bı hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?