hem de ne aşk daha önce anlatmıştım beşiktaş maçlarına gidebilmek için neleri göze aldığımı kız başıma...benim diyen erkekten daha iyi anlarım futboldan...babam beni stadlarda büyüttü desem abartmış olmam... tribün kültüründen geliyor arkadaşınız...
sarıııııı kırmızıııııı yetmez .... yılların bir tezahuratıyla bağlayalım....dört sene üst üste şampiyon olduk
avrupanın kralı olduk
gerçekleri tarih yazar
tarihide galatasaray....
bende cimbomun ponpon kızı olayım bariiiii...:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124 :124:
Bende senemiz dolarken evlendimm eşimleee.Amaaann ben uzatınca hüssrann oluyordu aşşklarımmm..Sıkılıyorum bacımm ben herşeyden hemen:)))))))..Yokkk faceden eklemedimm..
canım burdan daha öncede paylaşmıştım ama hem senin hemde sigarayı bırakmak istiyen diğer arkadaşlar için tekrar paylaşayım champıx diye bi ilaç var sağlık baknlığı onaylı ben onunn yardımıyla bıraktım tabi eşimde. ilk on gün çok zor sigarasız ama ilaç sayesinde kolaylaşıyo. bak iki ay oldu içmiyom evet canım istemeye istiyo ama krize girmiyorum çabucak geçiyo istek. düşünsene ben gece uykusu kaçıp sigara içen, güne sigarayla başlayan, sırf sigara yüzünden hiçbi yerde bir saatten fazla zaman geçiremiyen biriydim ve şuan içmiyorum. özlencek bişey değil ama sigarayı özlüyorum ama tamamen şımarıklıktan:) annem sürekli eleştirip hem parana hem canına yazık dedikçe sinirden kudurum ama şimdi onu daha iyi anlıyorum bırak kendi kokumu evimin kokusu bile değişti, sigarasızlığın nası bi ferahlık olduğunu ilk defa anladım umarım çabucak sende kurtulursun.... ayrıca otokontrol bende sıfırında altında:)))))
muhabbete bak ya hu dur bende yazayım...siz acele etmişsiniz şekerim ben 2000 de tanıdım 2005 te anca evlenebildim çünkü babam vermediiiiii.....
Senii yerimm bennnnnn ponpişşşşşşşşşşşşşşş..Eveeet hatırladımmmmmmmmmmmmmm sen oydunnnn dimiiii..Şuu fanatik beşiktaşşlıııı..Tamammmm şimdi olduuuu..O zamanlarr samimi değildikk ama hatırlıyorummm...Bütün tribünn tezahüratlarını bilen falnnnnnnn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
muhabbete bak ya hu dur bende yazayım...siz acele etmişsiniz şekerim ben 2000 de tanıdım 2005 te anca evlenebildim çünkü babam vermediiiiii.....
canlarıım nasılsınz görüşmeyeli. hamile arkadaşlar mide bulantım ve kasık ağrım oluyo bu normalmi sizce . transferi olan arkadaşlar ben transfer oldum hergün ananas kabak çekirdeği badem antep fıstığı tükettim bunların faydası olduğunu düşünüyorum sizde yiyin derimm . yarın ikinci testimi yaptırcam inşallah katlanır değerim .
batyy canım inşallah test gününde değerin yükselirrr canım moralini bozma sakın .
Napalımmmm kimse bişey yazmıyorrr.Bizde sıkıntılarımızı atmak için payyylaşııyoruuzz dimi amaaaaaa...Biri soru sorduda biliyordukda cevap mı vermedikk hıhhhhhhhhhhh
yoksa yıllar sonra burdamı karşılaştınız
eee sonra nasıl verdi pekii..
canlarıım nasılsınz görüşmeyeli. hamile arkadaşlar mide bulantım ve kasık ağrım oluyo bu normalmi sizce . transferi olan arkadaşlar ben transfer oldum hergün ananas kabak çekirdeği badem antep fıstığı tükettim bunların faydası olduğunu düşünüyorum sizde yiyin derimm . yarın ikinci testimi yaptırcam inşallah katlanır değerim .
batyy canım inşallah test gününde değerin yükselirrr canım moralini bozma sakın .
Ahh canım çokk sağoll ya bir bakıp alıyim valla olmazsaaaa..Ama bırakıcammmmmmmmm..Kararlıyımmmmm..
adetin 2 veya 3 günü basladigin igneleri kac gün kullaniyorsunuz ve kacinci günü opu luyorsunuz normal sartlarda yardimci olurmusunuz
ilacın fiyatı biraz yüksek (ben 140 aldım normal fiyatı 170 civarı sanırım) ama doktorada yazdırabiliyomuşsun gerçi ben sigaraya vereceğim parayı ilaca veririm diyip doktorla uğraşmak istemedim.
Merhaba kızlar uzun zmandır yazmıyorum çünkü buruktum tedavim yarım kaldı yumurtalarım toplandı ama çok şiştiğim (pkoluyum) doktorum riske atmak istemedi bülnet bey mükemmel bir insan çok ilgilendi yumurtalar 5. gün donduruldu ocakta gidecez bana özelden msj atan arkadaşlarıma tşk ediyorum ilgileri için ama özelden cevap verme hakkım olmadığı için yazamadım hamie kalnaları tebrik ediyorum çok üzüldümama kısmet diyorum belki hayırlısı böyleymiş bua rada korkum geçsin diye gel,rken uçakla gelsik ama bidaha binmeyi düşünmüyorum hepnizin duacısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?