2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok anlamdım için soruyorum yanlış anlama..
adet 2. gunu ipnelere başlasan olmuyomu..busefer 4- 5 ipne değil buyuyene kadar 1 yumoş bile devam etsen iğneye olmuyomu..

inşallahhh hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama hayırlısının çocuk olmasını istiyorum içten içe... ne kadar zor dönemler bunlar...

ah be arkadaşım ama be nsana dedim yapma diye,daha 3 gün var,boşuna moralini bozuyosun,sen beklesene gününü,bak herşeyin bir zamanı var ,boş yere demiyolar bize 11.günü yaptırın diye,boşyere canını sıktın bak şimdi,lütfen gününde yapın arkadaşlar..bakın çok zor günler geçirdik hepimiz çok sabır işi bu iş,buraya kadar nasıl sabırla geldiysek 3 günmü bekleyemeceğiz,,lütfen üzme kendini

canım çok anlamdım için soruyorum yanlış anlama..
adet 2. gunu ipnelere başlasan olmuyomu..busefer 4- 5 ipne değil buyuyene kadar 1 yumoş bile devam etsen iğneye olmuyomu..

Gülüm olur da şannsımm çokkk azzzzzz..En azından önceden bir hazırlık yapılıppp sonra keşşşkee demek istemiyorummm..Zatennn bu doktorunn tercihiydii..Hemde 225 doz vurulmuştumm..Benim durumumda olan insanlara genelde 300 ün üstündee doz veriyorlarr..AMa dru suçlayamam, hani derler ya kalıbına bakan.... diyee..Benimde yumoşların zırh gibi çıkacağını 26 yaşında amh değerimin 0,2 çıkacağını adamda tahmin edemediii..Umutluydu ama olmadı sonuçtaa..Ben iğnenin yanında birde famera da kullandımm.Ki bu ilaç yumurtalık cevabı çok az olabileceği düşünülen kişilerde uygulanıyormuşşş.O bileee kar etmediii..Böyleee..

evet canım kararına aynen katılıyorum...en doğrusu bu...inşallah kırmızılar gelir bir an öncede bu belirsizlik bir son bulur...herşeyden önce psikolojin için bu belirsizliğin bir son bulması gerekiyor...kıyamam ben sana ağlama...bir sürü mucize haberleri okuyoruz imkansızlar gerçekleşiyor...bu karın ve bel ağrılarının sebebi bebiş habercisi olsa keşke bi kan testi yapıyorsun ve hamileeeessssiinnnn...ayyyy ne güzel olurdu...bak düşüncesi bile içime huzur verdi...rabbimden diliyorum göndersin mucizelerimizi...

Son düzenleme:

anladım canım...

sen şimdi bal sorek otu tarçın - havuç - ıncır - ıtemın bolbol yıyosun..
adet gunune kadar ye bakalım bence işe yarıycak içimden ole geçiyo..

Canımmm benimmm aynennn yaaa.Bazenn hayal kuruyorummm,öyle birşey olsa ne yaparımm diyeeee..Olduğum yerde secde yaparım diyorummmmm..Bak ağlamaya başladımm geneeeee..Rabbimmm ne oluurr nasibbb ettttt...Biz istiyoruzzz,çabalıyoruzz ya Rabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb...Sevdiğin kullarının yüzüsuyu hürmetineeeeeeeeeeeeeee..

anladım canım...

sen şimdi bal sorek otu tarçın - havuç - ıncır - ıtemın bolbol yıyosun..
adet gunune kadar ye bakalım bence işe yarıycak içimden ole geçiyo..

Ağzından bal damlıyor canımmm melikeemmm..Müdürün de yokkk ohhh bugünn rahattsınnn..Ahhh ahhhhhh ne bileyimmmm..

AMİN canım...

sakın sakın aglama ...moralini yuksel tut..
aglamak yok..
biz once Allaha sonra dr lara guvenıyoruz..

Ağzından bal damlıyor canımmm melikeemmm..Müdürün de yokkk ohhh bugünn rahattsınnn..Ahhh ahhhhhh ne bileyimmmm..

adet gününe kadar değilde adet günü başlamalısın bence,ben öyle yaptım öyle biliyorum,balın içine çörek otu ve tarçın koydum,sabah akşam yedim,

canım bal tarçın çorek otu karışımında çorek otunu ben dişlerimle ezıyodum canım..
hepsini karıştıyorum yedıkten sonra dişlerimle esdım..toz halına falan getırmedım..
bu karışım bıde havuç çok faydasını gorrdum..

Ne biliyim arrtıkk herşeyi aynı anda yemektenn de sıkılıyorumm bazenn.Sigarayı bırakamamdan da belli zatennn oto kontrol 0.......................................

herkeze merhaba..... batty e üzülmekten kime ne yazacağımı unuttum((
EGUNAL geçmiş olsun....
MİLLSTONE umarım hayırlısıyla tedaviye başlarsın...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz....

melikeciğim sen kaç haftalık hamilesin,listede göremedim ben seni arkadaşım,

canımmm Allahmı solettı
ben hamıle değilim bu benım 2. denemem..ılk denememde kaldım ama duşuk yaptım3,5 aylıkken ...
şimdi dondurulmuşlarla denıcektım geçen ay ama yumurtalar fazla çalıştıgından iptal oldu ..ocak ayına kaldı..

herkeze merhaba..... batty e üzülmekten kime ne yazacağımı unuttum((
EGUNAL geçmiş olsun....
MİLLSTONE umarım hayırlısıyla tedaviye başlarsın...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz....

Sağol akasyacımmmmmm...

Bitti melikeecimm..Bakk belki hamilesindir melikeeeee..Ahhh ahhhh inşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…