süpersin canım,ikiz mi senin,değerin çok ii maşallah canım,benim 6 haftalık,bugün kalp atımı duymamız lazım,5,30 da randevum var,dua edein banaaaa canlarımmmm
benim 6 haftalık,bugün kalp atımı duymamız lazım,5,30 da randevum var,dua edein banaaaa canlarımmmm
Melikee cim senide takip ediyorum inş.ocakta kavuşacaksın bebegine,belki seninde vaktin var rabbim mucizesini sanada gönderir,biraz önce yazmıştı birisi ya hoşuma gitti..eşinle aynı işyeri iyiymiş ama kötü taraflarıda vardır bee:))tanışma güzel olmuş..müdürüne takılma boşverr..biz 2004 te tanıştık 2006 da evlendik..baya bi nişanlılık yaşadık bizim işyerleride karşılıklıydı süper oldu anlıycagın nehir35 cim üzülme lütfen senin yazdıklarını okumaya calışıyorum ama bazen yogunluktan unutuyorum.adetin gelmiş tedaviyede başladın sanırım inş.sonu güzel olur rabbim yüzünü güldürür,stres yapma..buraya takılıp kafasını dagıtıyo insan..bu zor ve uzun bi yolculuk inş.sonunda hepimiz anne oluruz bütün cabalarımız bunun için..sevgiyle kal,pozitif kal
Aynı anda birbirimize bişeyler yazmışızkalp kalbe karşıymış derler..tamam canım cumartesi hatırlatmama yazıp sorayım bakalım,hiç böyle düşünmemiştim..cevap yazarım inş.. [/QUOTE
sagol canim evet kalp kalbe karsiymis unutmaz yazarsan sevinirim ..insanin böyle durumlarda normalde aklina gelmiycek seyler geliyor bazen geceleri bile biseye takilip acip pc yi arastiriyorum rabbim aklimizi firimizi ve ruhumuzu korusun...
Canım senin enerjine bravo...rabbim tez zamanda şifanı versin inş.sende tedavine devam et..bencede ulun bey e bi git,ondan sonra bitkisele gec,madem raporun süreside bitiyo..inş.kendiliginden gelir melegin..moralini bozma hiç,aglama ve en önemlisi sigarayı bırakkko bir canavar seni ele gecirmesine izin verme...önce tevekkül dogru rabbim ol desin yeterki,hepimiz aynıyız canım..
Ervacımmmmmm çokk sevindim öncelikle herr şeyinn yolunda olmasınaaa..Hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruzz bizzz..Evett bugün öğlende paketimm bitmişttii almadımmm.Bırakıcamm lanet olasıcayııııııııııııııııııııııııı..
canım bence sen şu tedavıye cıddı cıddı bı başlasna bırakırsın zaten..
hep bı sorun çıktıgı için daralıyosun
arkadaslar insallh hersey gönlumuzce olur bu sefer bebeklerımıze kavusuruz........
Ayynen ayynennn.. Kilo konusunda egunalamı misilleme yapıyorsunnn..Sporrr falan:)) Boyun kaççç..Uzun ise 70-75kg bişey değill..
Bizde maçııı izlemeye kocişle arkidişin evine toplaşmaya gidiyoruzzzzzzzzz..Kendi evimizde de var ama dışarı çıkıp konuşup kaynaşşmak iidir iyiiii..Yepppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
canım burdakilerin çoğu umut tüp bebeğe gidiyorlar anladığım kadarıylada memnunlar şikayet eden görmedim sende bi görüş istersen ulun beydi galiba çok seviyorlar
Ayynen ayynennn.. Kilo konusunda egunalamı misilleme yapıyorsunnn..Sporrr falan:)) Boyun kaççç..Uzun ise 70-75kg bişey değill..
Bizde maçııı izlemeye kocişle arkidişin evine toplaşmaya gidiyoruzzzzzzzzz..Kendi evimizde de var ama dışarı çıkıp konuşup kaynaşşmak iidir iyiiii..Yepppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
çok sağol canım bilgi verdiğin için hastanenin yerini öğrenip görüşmeye giderim eurofertil ve fulyada jinemed diye 2 yer daha söylediler acaba oralara giden arkadaşlar var mı?sizler ortalama ne kadar verdiniz tüp bebek için?ben rapor çıkarmayacağım kendi imkanlarımla yaptıracağım inşallah..Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın tez zamanada bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?