2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Melikee cim senide takip ediyorum inş.ocakta kavuşacaksın bebegine,belki seninde vaktin var rabbim mucizesini sanada gönderir,biraz önce yazmıştı birisi ya hoşuma gitti..eşinle aynı işyeri iyiymiş ama kötü taraflarıda vardır bee:))tanışma güzel olmuş..müdürüne takılma boşverr..biz 2004 te tanıştık 2006 da evlendik..baya bi nişanlılık yaşadık bizim işyerleride karşılıklıydı süper oldu anlıycagınnehir35 cim üzülme lütfen senin yazdıklarını okumaya calışıyorum ama bazen yogunluktan unutuyorum.adetin gelmiş tedaviyede başladın sanırım inş.sonu güzel olur rabbim yüzünü güldürür,stres yapma..buraya takılıp kafasını dagıtıyo insan..bu zor ve uzun bi yolculuk inş.sonunda hepimiz anne oluruz bütün cabalarımız bunun için..sevgiyle kal,pozitif kal

süpersin canım,ikiz mi senin,değerin çok ii maşallah canım,benim 6 haftalık,bugün kalp atımı duymamız lazım,5,30 da randevum var,dua edein banaaaa canlarımmmm

bilmiyorumkii canım ikizmi değilmi . inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin ayyy çokk heyecanlııı bize haber verr

Sayfamıza yeni gelen,katılan arkadaşlar hepniz hoşgeldiniz,tek tek isimleri aklımda tutamıyorum malesef(hepnize boll şanslar kolay gelsin,göbişleriniz bebiş dolsun inş..

benim 6 haftalık,bugün kalp atımı duymamız lazım,5,30 da randevum var,dua edein banaaaa canlarımmmm

inşallah meleğinin kalp atışını duyar ve hamileliğinin keyfini tam olarak çıkarmaya başlarsın canım...dönünce yaz bize...

Aynı anda birbirimize bişeyler yazmışızkalp kalbe karşıymış derler..tamam canım cumartesi hatırlatmama yazıp sorayım bakalım,hiç böyle düşünmemiştim..cevap yazarım inş..

canım çok saol.. ilk sefer olmadı her işde vardır bı hayır dıyorum..demek hayırlı değilmiş diyorum..
ikinci sefer olucak inşallah..

Aynen canım geri saymaya inş.hep birlikte başlıycaz..az kaldı..rahat olmaya calışıyorum bugüne kadar rahattım ama bundan sonra ne olcak bilmiyorum:))allahım yapmış yine espiriyi(bizi hasta etmeme caban)..bizmi hasta ettik seni,iyi bakaydın kendine ankaranın havası carptımı cicim?

kızlar bu arada spor a başlıyorum kesın akşam kocımle konuşacam..
1 ay gıtsem bıraz vucudum toparlansın yeter..

Inş.melikee cim..bu yol sabır yolu,bizdede var allahın izniyle,yardımıyla..

Ervacımmmmmm çokk sevindim öncelikle herr şeyinn yolunda olmasınaaa..Hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruzz bizzz..Evett bugün öğlende paketimm bitmişttii almadımmm.Bırakıcamm lanet olasıcayııııııııııııııııııııııııı..

canım bence sen şu tedavıye cıddı cıddı bı başlasna bırakırsın zaten..
hep bı sorun çıktıgı için daralıyosun

canım bence sen şu tedavıye cıddı cıddı bı başlasna bırakırsın zaten..
hep bı sorun çıktıgı için daralıyosun

Ayynen ayynennn.. Kilo konusunda egunalamı misilleme yapıyorsunnn..Sporrr falan:)) Boyun kaççç..Uzun ise 70-75kg bişey değill..

Bizde maçııı izlemeye kocişle arkidişin evine toplaşmaya gidiyoruzzzzzzzzz..Kendi evimizde de var ama dışarı çıkıp konuşup kaynaşşmak iidir iyiiii..Yepppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

ben bu kıloyla egunalı ezerımm

canım burdakilerin çoğu umut tüp bebeğe gidiyorlar anladığım kadarıylada memnunlar şikayet eden görmedim sende bi görüş istersen ulun beydi galiba çok seviyorlar

çok sağol canım bilgi verdiğin için hastanenin yerini öğrenip görüşmeye giderim eurofertil ve fulyada jinemed diye 2 yer daha söylediler acaba oralara giden arkadaşlar var mı?sizler ortalama ne kadar verdiniz tüp bebek için?ben rapor çıkarmayacağım kendi imkanlarımla yaptıracağım inşallah..Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın tez zamanada bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

boyum uzun 1,70 kılo 75 evlendım gobek falan yoktu ..tup beybı olayından ıgneler falan bıde duşuk tu falan derken gobek aldı başını gıttı
konuştum eve yakın bı salon buldum oraya gıtcem..
tabı canım dışarda kalabalık seyretmek daha zevklı..
bende derbılerde kesın bırını çagrırımm..

canım bende umuttayım..
fiyat olarak ortalama hepsi aynı..
bıde pazarlık yapın dıyolar ama kımse pazarlık etmıyo hastanede..
ama sen bı denee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…