işte bundan korkuyodum ya müdür kadınsa diye...yakalandımmm...
oh oh burada sohbet muhabbet ilerlemiş allahım allahım böyle transferin haberini beklerken ben bunaldım tranferden sonra teste kadar nasıl dayanıcam ben
Bayağa sayfa ilerlemiş ben girmeyeli kızlar maşallah sohbeti ilerletmiş .ben dünkü haberle ilgili tebrik edip dua edenlere Allah razı olsun diyorum tek tekyazmiyorum isimleri çok sayfa gecmis ,Rabbim razı olsun hepinizden. Bugün hamile haberialdikmi acaba. ...
kızlar çok alaksız ama bişey sorucam
ınternetten lc den kot alıcam 32 - 32 beden - boy
yanı 42 bedenmı oluyoo
çok alakasız oldu ama sorucak kımse yokkk
kızlar çok alaksız ama bişey sorucam
ınternetten lc den kot alıcam 32 - 32 beden - boy
yanı 42 bedenmı oluyoo
çok alakasız oldu ama sorucak kımse yokkk
valla şekerim ben kumaşta 34 kotta 26 giyiyorum yani 26 ya 34 dek geliyo 42 ye karşılık kotta hangi beden gelir sen çöz al sana denklem çok açıklayıcı oldu dimi
canım sana yazdım ama gormedın sanırım senın trasnfer bellı oldumu.. nasılmış yumoşlar dollenmışmı..
ooooooooo kızlar uçmuş sayfalar yeni gelen bisürü arkadaşımız var hepiniz hoşgeldiniz tedavileriniz hayırlı olsun sağlıklı sıhatli atlatıp bebişlerinizi kucaklarınıza alın inşallahhhhhhhhhhh.....hamile kalan arkadaşlar hayrılı olsun sorunsuz hamilelikler geçirin inşallah bisürü hamişimiz var cok sevindim hepinize.ben hala ohss ile uğraşıorum bu ohss ile başım dertte cuma bende bi şişkinlik bir ağrı kaburgalarım kırılıo zannettim ciğerlerim nasıl agrıyoo offf allahım düşmanıma vermesin.hemen yatırdılar 6 gündür hastanede pestil gibi yattım şükür biraz iyiyim taburcu oldum ama 2 güne bir gidicem yine.eger opudan sonra şişen olursa özellikle pikoslular sakın transferinizi yaptırmayın gebelik oluşursa daha kötü.ayyyyy baydı artık hastalık.sonraaaaaaaaaaaa bide ii bişey oldu dün kesemizi gördük inşallah cumartesi kalp atışına gidicez.allahım sen meklerimizi boşa çıkarma rabbim
hmm anladım canım.hayırlı olsun tedavin.ya bişi sorcam acıtıyomu iğneler.sen kendin mi yapıyosun...
allah en kısa zamanda bebeğini gönderir inşallah.
çok sağol canım bilgi verdiğin için hastanenin yerini öğrenip görüşmeye giderim eurofertil ve fulyada jinemed diye 2 yer daha söylediler acaba oralara giden arkadaşlar var mı?sizler ortalama ne kadar verdiniz tüp bebek için?ben rapor çıkarmayacağım kendi imkanlarımla yaptıracağım inşallah..Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın tez zamanada bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
saol canım rabbim hepimizin bebeklerini versin.. ilk tedavimde iğneleri hep eşim yapyı çok korkuyordum zaten bize gösterende olmadı ercen bey sadece anlattı biz internetten bulduk öyle yaptık. ama şimdi pazartesi merkeze gittik hemşire hanım önce nasıl yapmam gerektiğini anlattı sora elimden tuttu birlikte yaptık ben ki iğneye bakamam fenalaşırım o elimi karnıma doğru iterken ben geri itiyordum :) ama çok şükür ki acımadı 2 gündürde kendim yapıyorum allahıma şükürler olsun ki acımadı o yüzden merak etme merkezde ne yapacağını gösteriyorlar ben yaptıktan sonra sende rahatlıkla kendin yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?