boyum uzun 1,70 kılo 75 evlendım gobek falan yoktu ..tup beybı olayından ıgneler falan bıde duşuk tu falan derken gobek aldı başını gıttı
konuştum eve yakın bı salon buldum oraya gıtcem..
tabı canım dışarda kalabalık seyretmek daha zevklı..
bende derbılerde kesın bırını çagrırımm..
Aynen canım geri saymaya inş.hep birlikte başlıycaz..az kaldı..rahat olmaya calışıyorum bugüne kadar rahattım ama bundan sonra ne olcak bilmiyorum:))allahım yapmış yine espiriyi(bizi hasta etmeme caban)..bizmi hasta ettik seni,iyi bakaydın kendine ankaranın havası carptımı cicim?
kızlar bu arada spor a başlıyorum kesın akşam kocımle konuşacam..
1 ay gıtsem bıraz vucudum toparlansın yeter..
spor olayını bu akşam konuşamıcam kocamla konuştum kesın maça gıdıyorum dedi..
poff yatına kaldı..
çok sağol canım bilgi verdiğin için hastanenin yerini öğrenip görüşmeye giderim eurofertil ve fulyada jinemed diye 2 yer daha söylediler acaba oralara giden arkadaşlar var mı?sizler ortalama ne kadar verdiniz tüp bebek için?ben rapor çıkarmayacağım kendi imkanlarımla yaptıracağım inşallah..Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın tez zamanada bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
Nerede salonnn buldunnnnnn???? Bende takılıyıimm peşineeee..Benim boy 1,75.. 68 kiloydummm ama almaya başladımmm..2 aydırrr sigara günde 5 tanee falan sinir stress 71 gibi oldumm galibaaa..
Ayynen ayynennn.. Kilo konusunda egunalamı misilleme yapıyorsunnn..Sporrr falan:)) Boyun kaççç..Uzun ise 70-75kg bişey değill..
Bizde maçııı izlemeye kocişle arkidişin evine toplaşmaya gidiyoruzzzzzzzzz..Kendi evimizde de var ama dışarı çıkıp konuşup kaynaşşmak iidir iyiiii..Yepppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
ben bu kıloyla egunalı ezerımm
bızım hem eve hem işe yakın..
daha çok kadınların gıttıgı spor salonu aradım yarın başlıyım dıye duşunuyodum ama kocım yok habersız kayıt olmım ayıp olmasın :))
yarın akşam kayıt olurum başlarım..
hemen hemen yaklaşıyosun bana..
egunal ın yanında dev gıbı kalırız bız :))))))))
kıskandı beni şekerimmmm(şakaaaaaaaaa)....valla maçlarda bende kalabalığı seviyorum ama bizim evde olmasın mümkünse millete hizmet etmekten bişi anlamıyorum...bu akşamda hastayım ya onu bahane edip kimseyi eve almayacam...kocişimle güzel bir masa kurup başbaşa takılmayı planlıyorum...tabi çat kapı emrivaki yapıp bi gelen olmazsa...
ayyyy biz en iyisi sanal ortamda görüşmeye devam edelim yüzyüze gelirsek hayatımı riske atmış olurum...baksana beni ezme düşünceleri otalıkta dolanıyor korkuyoruuuuuummm...
Seviyorummm sizi yaaaaaaaaaaa
ayyy sevgi pıtırcığım benim....valla kendi adıma söylüyorum ve gayet te ciddiyim bende seni seviyorummmm uleeeeeennnn...
ayyy sevgi pıtırcığım benim....valla kendi adıma söylüyorum ve gayet te ciddiyim bende seni seviyorummmm uleeeeeennnn...
saat 17:30 olmuşş..
kaldı 1 saatım 18,30 ben kaçarr ..
zaten mudurde yok kımse tutaamaz benıı
Okuyanlar neler oluyorr yahuu diyecekleerrrr..Vallaaa kızlarrr bugünn melikee egunall ve bennn bir muhabbet bir muhabbett..Bayağı bir sayfa aralığı kat ettikkkk.Verdiğimiz geçici rahatsızlıktann dolayıı herkezii öpüyorummm..
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama napalımmm,bebektii,iğneyddiiii,opuyduuuu,içimiz şişmişşş..Başka şeylerdennn bahsettik biraz napalımmmmm..Napalımmm uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn..
By sevgi pıtırcığı
aaaaa ne ayıppppp....müdür yok diye kaçmalar arkasından dil çıkarıp nanik yapmalar falan....evet sana bir gerçeği açıklıyorum sıkı dur hazırmısın...BENNNNN EVET BENNNNNN MÜDÜRÜN KARISIYIM... ha ha ha hi hi hi ho ho ho...
Okuyanlar neler oluyorr yahuu diyecekleerrrr..Vallaaa kızlarrr bugünn melikee egunall ve bennn bir muhabbet bir muhabbett..Bayağı bir sayfa aralığı kat ettikkkk.Verdiğimiz geçici rahatsızlıktann dolayıı herkezii öpüyorummm..
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama napalımmm,bebektii,iğneyddiiii,opuyduuuu,içimiz şişmişşş..Başka şeylerdennn bahsettik biraz napalımmmmm..Napalımmm uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn..
By sevgi pıtırcığı
benim müdürüm kadın
yemezlerrrr pıışıkkkk
Bayağa sayfa ilerlemiş ben girmeyeli kızlar maşallah sohbeti ilerletmiş .ben dünkü haberle ilgili tebrik edip dua edenlere Allah razı olsun diyorum tek tekyazmiyorum isimleri çok sayfa gecmis ,Rabbim razı olsun hepinizden. Bugün hamile haberialdikmi acaba. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?