2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nerede salonnn buldunnnnnn???? Bende takılıyıimm peşineeee..Benim boy 1,75.. 68 kiloydummm ama almaya başladımmm..2 aydırrr sigara günde 5 tanee falan sinir stress 71 gibi oldumm galibaaa..

e tabi çoook düşünceli bir insanım sizide hasta etmek istemem......tabiki siz hasta etmediniz kuzum ben bilgisayarı kapatıp bi türlü yatamıyorum dinlenmem lazım ama çıkamıyorum bi türlü...bağımlılık yaptınız...

kızlar bu arada spor a başlıyorum kesın akşam kocımle konuşacam..
1 ay gıtsem bıraz vucudum toparlansın yeter..

spor olayını bu akşam konuşamıcam kocamla konuştum kesın maça gıdıyorum dedi..
poff yatına kaldı..

ay bırak adamı gitsin maça gelince konuşursun şekerim...benden sana tavsiye son yılların en mikemmel sporu PLATES...ben çok üşenirim spor vs...hiç sevmem...plateste yattığın yerden hem kilo veriyorsun hem vücudun şekilleniyor..bizzat denemiş ve sonuç almış bir hatun olarak yazıyorum...

Canım bende Umuttayımmm..Fiyatta hiç bir şekilde pazarlık yapılmadıı.Fiyatımız zatenn uygun dediler...Şimdilik ters giden bir şeyler olmadı ama, bu konular biraz kısmet şans işi..Kimisi en kötü merkezden memnun kalıyorr pozitifi görüyorrr...Ama Bahçecii grubuuu iyi olarakk namlııı tüp bebek konusundaa..

Sen için en hayırlısını seçmeni diliyorummm..

Nerede salonnn buldunnnnnn???? Bende takılıyıimm peşineeee..Benim boy 1,75.. 68 kiloydummm ama almaya başladımmm..2 aydırrr sigara günde 5 tanee falan sinir stress 71 gibi oldumm galibaaa..

bızım hem eve hem işe yakın..
daha çok kadınların gıttıgı spor salonu aradım yarın başlıyım dıye duşunuyodum ama kocım yok habersız kayıt olmım ayıp olmasın :))
yarın akşam kayıt olurum başlarım..

hemen hemen yaklaşıyosun bana..

egunal ın yanında dev gıbı kalırız bız :))))))))

kıskandı beni şekerimmmm (şakaaaaaaaaa)....valla maçlarda bende kalabalığı seviyorum ama bizim evde olmasın mümkünse millete hizmet etmekten bişi anlamıyorum...bu akşamda hastayım ya onu bahane edip kimseyi eve almayacam...kocişimle güzel bir masa kurup başbaşa takılmayı planlıyorum...tabi çat kapı emrivaki yapıp bi gelen olmazsa...

ben bu kıloyla egunalı ezerımm

ayyyy biz en iyisi sanal ortamda görüşmeye devam edelim yüzyüze gelirsek hayatımı riske atmış olurum...baksana beni ezme düşünceleri otalıkta dolanıyor korkuyoruuuuuummm...

Ben genelde heppp öyle kalıyorumm zatennn..Eltim 1,55 bide yapışık ikiz gibi gezerizzz..

Seviyorummm sizi yaaaaaaaaaaa

ayyy sevgi pıtırcığım benim....valla kendi adıma söylüyorum ve gayet te ciddiyim bende seni seviyorummmm uleeeeeennnn...

Okuyanlar neler oluyorr yahuu diyecekleerrrr..Vallaaa kızlarrr bugünn melikee egunall ve bennn bir muhabbet bir muhabbett..Bayağı bir sayfa aralığı kat ettikkkk.Verdiğimiz geçici rahatsızlıktann dolayıı herkezii öpüyorummm..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama napalımmm,bebektii,iğneyddiiii,opuyduuuu,içimiz şişmişşş..Başka şeylerdennn bahsettik biraz napalımmmmm..Napalımmm uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn..

By sevgi pıtırcığı

ayyy sevgi pıtırcığım benim....valla kendi adıma söylüyorum ve gayet te ciddiyim bende seni seviyorummmm uleeeeeennnn...

ben de sevıyorum uleeyynnnnnnnnnnn

sevıyorum ama kımı
en tatlı bırısını
nasıl anlatsam sana
ilk harfelerıne baksana

hatırladınızmı kızlar bunuuuu

saat 17:30 olmuşş..

kaldı 1 saatım 18,30 ben kaçarr ..

zaten mudurde yok kımse tutaamaz benıı

aaaaa ne ayıppppp....müdür yok diye kaçmalar arkasından dil çıkarıp nanik yapmalar falan....evet sana bir gerçeği açıklıyorum sıkı dur hazırmısın...BENNNNN EVET BENNNNNN MÜDÜRÜN KARISIYIM... ha ha ha hi hi hi ho ho ho...

azucuk kafamızz dagıldı ..guzel olduu

benim müdürüm kadın

yemezlerrrr pıışıkkkk

ay valla doğru diyosun...sayfaları epey meşgul ettik...amaaaannnn koyver gitsin...

Bayağa sayfa ilerlemiş ben girmeyeli kızlar maşallah sohbeti ilerletmiş .ben dünkü haberle ilgili tebrik edip dua edenlere Allah razı olsun diyorum tek tekyazmiyorum isimleri çok sayfa gecmis ,Rabbim razı olsun hepinizden. Bugün hamile haberialdikmi acaba. ...

kızlar çok alaksız ama bişey sorucam

ınternetten lc den kot alıcam 32 - 32 beden - boy
yanı 42 bedenmı oluyoo

çok alakasız oldu ama sorucak kımse yokkk

Yok canımmm bugünn hamişşş haberrrii..Cuma gününü bekliyoruz 2 kişi var galiba..

oh oh burada sohbet muhabbet ilerlemiş allahım allahım böyle transferin haberini beklerken ben bunaldım tranferden sonra teste kadar nasıl dayanıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…