ooooooooo kızlar uçmuş sayfalar yeni gelen bisürü arkadaşımız var hepiniz hoşgeldiniz tedavileriniz hayırlı olsun sağlıklı sıhatli atlatıp bebişlerinizi kucaklarınıza alın inşallahhhhhhhhhhh.....hamile kalan arkadaşlar hayrılı olsun sorunsuz hamilelikler geçirin inşallah bisürü hamişimiz var cok sevindim hepinize.ben hala ohss ile uğraşıorum bu ohss ile başım dertte cuma bende bi şişkinlik bir ağrı kaburgalarım kırılıo zannettim ciğerlerim nasıl agrıyoo offf allahım düşmanıma vermesin.hemen yatırdılar 6 gündür hastanede pestil gibi yattım şükür biraz iyiyim taburcu oldum ama 2 güne bir gidicem yine.eger opudan sonra şişen olursa özellikle pikoslular sakın transferinizi yaptırmayın gebelik oluşursa daha kötü.ayyyyy baydı artık hastalık.sonraaaaaaaaaaaa bide ii bişey oldu dün kesemizi gördük inşallah cumartesi kalp atışına gidicez.allahım sen meklerimizi boşa çıkarma rabbim
canım sen nasıl oldun ne durumdasın senin ohss gectimi senide cok merak ettim.protein beslenme ve sıvı alımı dışında bildiğin başka bi şey varmı gecmesi için.
Yok canımmm bugünn hamişşş haberrrii..Cuma gününü bekliyoruz 2 kişi var galiba..
bilmiyorumkii canım ikizmi değilmi . inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin ayyy çokk heyecanlııı bize haber verr
arkadaşlar merhabalar hamile arkadaşlar tebrikler
beide aranıza alın bende bu ay adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için ama nerde tedaviye başlıcağım hala net değil bana yardım ederseniz çok sevinirim sebepsiz bizimkisi ankara bize daha yakın olduğu için ilk tercihimdi ama istanbuldada iyi yerler olduğu tavsiyelerini alıyorum bana yol gösterin lütfenn
bende canım aynen olucam gıbı ama olmuyorum bi turlu..
melike ben yasmin kulandım biteli 3 gün oldu gecen ay 12 de oldum bide 3 .günü doc gitmem lazım bugun olursam gidemem iptal olacak die korkuyorum beklemekten yoruldummm
canım bişey sorucam..bulent tıraş dan genel olarak bi şikayet duymadım herkez memnun..
acıbadem maslak da sgk anlaşması varmı..
sana nekadar malıyet oldu..
dr unu her an ulaşabıldınmı ..
aynen canım ..olsun bıtsın sıtoyorum..
ekimde başlıcaktım dr um yurt dışında
kasıma oldu yumurtalar fazla uyarılmış iptal oldu...
şimdi adet olucam 21. gunu dr gıdıcem taa ocaga kaldı..
aman canım neyse geç olsun güç olmasın..
canım benim ilaçlarım 1550 tl tuttu,yumurta toplamada da 4.250 TL verdik,birde ilk gittiğimizde 270 TL muayene ücreti verdik,hepsi bu kadar,başka hiçbir ücret öedemedik,bülent beyin cep teli var bizde,her ana ulaşabildik,hatta salı günü bile aradım,karnım ağrıyor diye ,sağolsun çok samimi biri,her an ulaşmak mümkün,hatta bir hemşiresi var onunda cep telinden her an ulaştım,aklıma ne takıldıysa sordum,çok rahatlatıyorlar insanı,
amın canım 2 mizde olalım bır an once başlayalım..amin melike dua et cumartesi olayım yada bugünnnnnnnnn ayyyyy sabır yarap bu nasıl bi süreçç elimizi boş çevirmesin
canım benim ilaçlarım 1550 tl tuttu,yumurta toplamada da 4.250 TL verdik,birde ilk gittiğimizde 270 TL muayene ücreti verdik,hepsi bu kadar,başka hiçbir ücret öedemedik,bülent beyin cep teli var bizde,her ana ulaşabildik,hatta salı günü bile aradım,karnım ağrıyor diye ,sağolsun çok samimi biri,her an ulaşmak mümkün,hatta bir hemşiresi var onunda cep telinden her an ulaştım,aklıma ne takıldıysa sordum,çok rahatlatıyorlar insanı,
aradım canım sgk ile anlaşması yokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?