seelaam kızlar nasılsınız yeni hamişler katılmılş aramıza tebrik ederim allah tamamına eerdirsin inşallah hepimizin. bende dün ikinci testimi yaptırdım ilki
617 idi dün yaptırdığım 1412 çıktı sizce ikiz olabilirmi cevaplarsanız sevinirim:)
Lalecim onu ben de biliyorum ve bahçeci de sordum. ancak senin benim gibi 1-2 denemede negatif görenler için ilk seçenek normal tüp, allah korusun 4-5 de olmayan rezervi düşük haslar içni son seçenekmiş o!! çünkü malum tek olduğu için şans bir yandan düşük ama az hormon aldığından kaliteli olma ihtimali de var tabii.sen de bir araştı ama....bence biz ilk önce şu rapor bizim gibi hasta profili olanlarda da 3 yıllık evlilik ve aşılama olmadan geçer mi ilk onu araştıralım yoksa bütçe dayanmaz(
cnm benim 634 çıkmıştı ve 2 kese görüldü ikizdi seninde ikiz olma ihtimali yüksek baya allah gönlüne göre versin
tüp bebek için yarın göbekten iğne vericekler sanırım
ben 31 yaşındayım.yarın egede tedavim başlıyor.
Canlarım bi kac sayfa önce bi soru sordum cevaplarmısınız?banyoyla ilgili,egunalim nasıl yaptın..sanki brnys bişeyler yazmıştı bu konuda ama şimdi bulamam taa başlarda kaldı oyüzden aklıma takıldı sorayım dedim..öptüm,buralardayımm..kız egunal gözün acıldımı iyileştinmi?
kızlar ben geldim.gebelik testi pozitif kanda:)değerim 40.00 biraz düşük geldi bana ama doktorum gayet ii önemli olan katlanması dedi.işşallah katlanır.hamilesin gözün aydın dedi yani doktorum:)))yarın yaptırmıcam test artık pazartesi ikinci test işşallah katlanır değerlerim.dua edin bana
kızlar ben dün akşamüstü banyo yaptım yarın opum varya..bugünde banyo falan yapmam gerekiyomu yada yarın sabah siz nasıl yaptınız?güneş enerjisi sogumadan cıkarayım aradan
iyi akşamlar arkadaşlar raporum bittiğinden okuldaydım iki gündür hiç giremedim benim 7. gün 10.16 ,8.gün 20.00,9.gün 54.54 ve bugün 11.günüm değerim 91.00 nasıl sizce hamileyim diyebilirim artık demi doktorumada ulaşamadım
arkadşım hayrlısı olsun rabbm kucağına da almayı nasip etsin bize de dua et lütfen ben de tedavidym dondurulmş için rabbm yar ve yardımcımz olsun inşallah
canım çokkk tebrikk ederim. gözün aydın. bende çift çizgiyi gördüm bugün 11.günüm ve 5.gün ovitrel bende yaptım. onun etkisidir diye düşünüyorum. birde acayip adet sancım var. her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum.( sende de bu belirtiler varmıydı???
yarın için bana dua edin..inş.herşey yolunda gider..dua alma sırası bana geldi inş.yumoşlarım kaliteli olsun sayıları 6 tane zaten,inş.kaliteleri süperrr cıkar..:18:acıkcası birazda korkuyorum umarım döllenip anacıklarını üzmezler..gelişmeleri yazarım..
umarım iğneden deildir canım.çünkü ben iğneyi bırakalı bu gün 7 gün oldu.seninde deildir umarım.güzel düşün sana diom ama aslında bende karamsarım daha. değerim düşük geldi ama doktor önemli deil dedi bakalım pazartesi artık bida yaptırcam katlanır işşallah.benimde adet sancılarım var ama zaten oluomuş öle diolar.yarın güzel haberlerini alırız işşallah
slm.yumurta toplama olayı nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?