2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar banada 1 tane embriyo konuldu.. bu neye bağlı acaba doktorundanmı kaynaklanıyo..acaba???

lütfen yardım edin.....

canım 35 yaş altına 1 tane koyulması gerekiyor bunun için çıkmış bir yasa var...1 den fazla embriyo koyulması 35 yaş üzeri için yasaldır bunun dışında hareket eden doktorlar neye dayanarak fazla embriyo koyuyorlar bilemem...

amin canım cokkk saol

anladım ama koyanlar varmış...duydumm.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞ.

ALLAH HEPİMİZE TATTIRSIN O DUYGUYU..

dün gece rüyamda idrar testleriyle uğraştım acaba nedennnnn ...sabahtan beri sizden haber gelecek diye bekleyip duruyorum yazık ama banaaaaaa....

evet canım aynı eczaneden alınan aynı marka dandik testler

sen artık idrar testi yapma hep bişeyler oluyor yapacaksan bundan sonra kan testi yaptır...yine aynı eczaneden alınan testlerle hele hiiiiiiç denemeee...

pazartesiyi bekleyecem. Eşim hayır diyor ((((((((

kuzum daha önce kocişim istemiyo desene bende ikide bir kan testi yaptır deyip duruyorum...bence hamilesin canım...

merhabalar banada 1 tane embriyo konuldu.. bu neye bağlı acaba doktorundanmı kaynaklanıyo..acaba???

benim bir tane gelişti canım,bende yumurta rezervi azdı zaten,ve sonuç 1 yumurta ama bebişim var şuan çok şükür,sayısına sakın takılmayın,öenmli olan kalitee

anladım ama koyanlar varmış...duydumm.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞ.

ALLAH HEPİMİZE TATTIRSIN O DUYGUYU..

evet canım 1 den fazla embriyo koyanları bende duydum...inşallah bizde miss kokulu bebeklerimize bir an önce kavuşuruz...

kizlar merak ediyorum merkezlerin dondurulmuslarla fiyati nedir degisiyormu sonucta o zaman teknik kullanmiyorlar bilgisi olan varmi

kızlar ben dün akşamüstü banyo yaptım yarın opum varya..bugünde banyo falan yapmam gerekiyomu yada yarın sabah siz nasıl yaptınız?güneş enerjisi sogumadan cıkarayım aradan

kızlar ben dün akşamüstü banyo yaptım yarın opum varya..bugünde banyo falan yapmam gerekiyomu yada yarın sabah siz nasıl yaptınız?güneş enerjisi sogumadan cıkarayım aradan

banyoyla bir alakası varmıki?ben şehir dışından gittiiğim için akşam yapmıştım sabah 10 da toplanmıştı,

canım benim telaş etme istediğin zaman yap:) transferden sonra yapmak yasak. ben opuya giderken sabah duş alıp gitmiştim

akasya sen test mi yaptın öylemi duydum bennnn

evet canım öyle bi gaflette bulundum ilk yaptığım teste çok silik bi çizgi çıkmıştı sonra tekrar yaptım benim çizgi yalan oldu sabah yapayım dedim testler bozuk çıktı yani anlayacağın pişman oldum yaptığıma boştan yere kendimi germiş oldum.

iyi akşamlar arkadaşlar raporum bittiğinden okuldaydım iki gündür hiç giremedim benim 7. gün 10.16 ,8.gün 20.00,9.gün 54.54 ve bugün 11.günüm değerim 91.00 nasıl sizce hamileyim diyebilirim artık demi doktorumada ulaşamadım

akasyacım sen kaçıncı gün yapmıştın?

süpersin canımmmm,,tebriklerrr,,kesin hamilesinn,maşallahhhh diyelimde,,benim 10.gün değerim 95 ti,,seninde 2 kat artmış değerlerin

SULTANHAMZA TEBRİKLER CANIM HAMİLESİN,HEMEN MAŞALLAH KONDURAYIM SANADARABBİM KUCAGINA ALMAYI MİS KOKUSUNU DUYMAYI NASİP ETSİN,COOOOK SEVİNDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…