merhabalar banada 1 tane embriyo konuldu.. bu neye bağlı acaba doktorundanmı kaynaklanıyo..acaba???
lütfen yardım edin.....
umarım pozitiftir:))rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eylesin.... pazartesiye net sonuç belli olur. seninde transfer yarın şimdiden bol şans umarım yumoşların sıkı sıkı tutunur sana. ayrıca seninki 5.gün ebriyosu olduğu için tutunma şansı çok daha yüksek o yüzden moralini yüksek tut inşallah mutlu haberlerinide paylaşırız burdan....
canım 35 yaş altına 1 tane koyulması gerekiyor bunun için çıkmış bir yasa var...1 den fazla embriyo koyulması 35 yaş üzeri için yasaldır bunun dışında hareket eden doktorlar neye dayanarak fazla embriyo koyuyorlar bilemem...
evet canım aynı eczaneden alınan aynı marka dandik testler
pazartesiyi bekleyecem. Eşim hayır diyor((((((((
merhabalar banada 1 tane embriyo konuldu.. bu neye bağlı acaba doktorundanmı kaynaklanıyo..acaba???
anladım ama koyanlar varmış...duydumm.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞ.
ALLAH HEPİMİZE TATTIRSIN O DUYGUYU..
evet canım aynı eczaneden alınan aynı marka dandik testler
kizlar merak ediyorum merkezlerin dondurulmuslarla fiyati nedir degisiyormu sonucta o zaman teknik kullanmiyorlar bilgisi olan varmi
kizlar merak ediyorum merkezlerin dondurulmuslarla fiyati nedir degisiyormu sonucta o zaman teknik kullanmiyorlar bilgisi olan varmi
kızlar ben dün akşamüstü banyo yaptım yarın opum varya..bugünde banyo falan yapmam gerekiyomu yada yarın sabah siz nasıl yaptınız?güneş enerjisi sogumadan cıkarayım aradan
kızlar ben dün akşamüstü banyo yaptım yarın opum varya..bugünde banyo falan yapmam gerekiyomu yada yarın sabah siz nasıl yaptınız?güneş enerjisi sogumadan cıkarayım aradan
akasya sen test mi yaptın öylemi duydum bennnn
evet canım öyle bi gaflette bulundumilk yaptığım teste çok silik bi çizgi çıkmıştı sonra tekrar yaptım benim çizgi yalan oldu sabah yapayım dedim testler bozuk çıktı yani anlayacağın pişman oldum yaptığıma boştan yere kendimi germiş oldum.
iyi akşamlar arkadaşlar raporum bittiğinden okuldaydım iki gündür hiç giremedim benim 7. gün 10.16 ,8.gün 20.00,9.gün 54.54 ve bugün 11.günüm değerim 91.00 nasıl sizce hamileyim diyebilirim artık demi doktorumada ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?