iyi akşamlar arkadaşlar raporum bittiğinden okuldaydım iki gündür hiç giremedim benim 7. gün 10.16 ,8.gün 20.00,9.gün 54.54 ve bugün 11.günüm değerim 91.00 nasıl sizce hamileyim diyebilirim artık demi doktorumada ulaşamadım
Ataşehir cim heyecanlanma inş.yarın hayırlısıyla bebişini al gel,rabbim seninde yüzünü güldürsün,dua edecegim canım.panik yapma,benimde yarın opum var bak hiç heyecanlanıyommu:))gayet sakinim,sakin ol ve dua et canım..güzel haberini bekliyoruz..akasya cım dayanamadın dimi gecenin o saati boşuna yaptın testi,egunal de bende sabahı bekle demiştik ama merakına yenildin:))sabahki olayların daha komik bütün dengesi bozuk testler sana denk gelmiş yuuh yani..yazık bide kocan gitmiş sabahtan almaya,başka bişey al gel desek gitmmezler konu bebek olunca koştur koştur gidiyolarstres yapma bencede kan testi yaptır artık,bırak şu dandik testleri..rabbim yüzünüzü güldürsün inş..
kızlar ben geldim.gebelik testi pozitif kanda:)değerim 40.00 biraz düşük geldi bana ama doktorum gayet ii önemli olan katlanması dedi.işşallah katlanır.hamilesin gözün aydın dedi yani doktorum:)))yarın yaptırmıcam test artık pazartesi ikinci test işşallah katlanır değerlerim.dua edin bana
kızlar ben geldim.gebelik testi pozitif kanda:)değerim 40.00 biraz düşük geldi bana ama doktorum gayet ii önemli olan katlanması dedi.işşallah katlanır.hamilesin gözün aydın dedi yani doktorum:)))yarın yaptırmıcam test artık pazartesi ikinci test işşallah katlanır değerlerim.dua edin bana
ben 31 yaşındayım.yarın egede tedavim başlıyor.
slm.yumurta toplama olayı nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?