evet egunalim sabah 11 de arayıp haber verdiler..benim yumoşlardan 4 tanesi döllenmiş,bi tanesi malesef(4 tanesinin durumu şimdilik iyi dediler.bugün yarın bölünmelerini takip etcez transfer salı olur dediler.inş.salıya kadar bi sorun cıkmaz biraz panik halindeyim anlıycagın:18:dua ediyorum bebişlerime dayanın diye bugün birinci gün oluyomuş salı günü 3.gün emriyosu oluyomuş öle dediler..sevindim bende yarın olsaydı sanki daha cok korkcaktım,3.gün olunca insan biraz daha mı rahatlıyo bilmiyorum artık..artık herşeyi yüce rabbim nasip etcek merak ve heycanla bekliyoz canım..haberleri yazmaya devam edecegim..şimdi bil i teslim ediyorum enişteye:))
kızlaaar ben gece rüyamda sümükgördüm hemde kocaman hahahahahahahahaha az önce de rüya tabirlerine baktım çocuk demekmiş çok fena oldum galiba uçuşa geçiyorum hahahaaha her gün allahım ne olur bana rüyalarımda bir işaret ver çocuğum olacakmı olmayacakmı diye dua ediyorum sümüğün buna işaret olacağı aklıma gelmemişti hiç hey yarabbi aklımı koru Bu arada tedavim puregon 200 ıu ile başladı 7 aralıkta.çarşamba günü kontrol var benim kısa protokol oldu tedavim.
canım maşallahh ..
ben senı trasnfer oldu sanmıştım..
lıstede trasbfere eklemişim..
stree yapma canım bool bol dua et..
egual canım sen nasılsın..
evdemısın bugun
evet kuzum evdeyim...listeye bir arkadaşı ekledim kaydet i tıkladım ama bana 50000 üzerinde karakter kullanılamayacağını söyledi...bazı karakterleri silmek durumunda kaldım bilgiler aynen duruyor tabiki...listeyi olabildiğince kısa bilgilerle düzenlememiz gerekiyor...ne kadar az karakter kullanırsak o kadar iyi çünkü bir sınırı varmış...yeni gelen arkadaşları ekleyemeceğiz yoksa...öncelikle ifade eklemekten kaçın onlar çok fazla yer kaplıyor...kısaltarak bilgileri ekle ya da düzenle canımmmmm...
anladım canım...ervayı duzeltırmısın ben transfer oldu sandımm
sen nasıl oldun napıyosun..ankara sogukmu..
burası çok sogukkk
Merhaba, Bu gun transferin 11. Gunu 1 aralıkta 2 embriyo transfer edildi.Kasiklarimda hafif sislik hissi ve arada sirada giren cok hafif kramplar var. Ozellikle geceleri usume ve ayaklarimda yanma hissi oluyor. Birde surekli adet olacamisim gibi bir his beyaz renkli akintim var elimde pecete surekli lavaboya gidiyorum :18: Bu benim 3. Mikroenjeksiyon denemem bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenen arkadaslar var mi?:26:
evet kanama can sıkıcı ama en yakınım kardeşimden örnek veriyim sana...kardeşim adet gününden önce idrar testi yaptı ikinci çizgiyi görünce çok sevindik ertesi gün kan testi için hastaneye gidecektik kanaması başladı kesin düşük yapıyor diye üzüldük...doktor kan değerine baktı iyiydi katlanarak arttı değeri ama bu arada kanaması hep devam etti...gebeliğinin 6.ayına kadar ped kullanmak zorunda kaldı...kesenin yanında kan birikmiş o atılıyormuş bebeğe bir zararı yok ya da düşük değilmiş...başka topiklerde de buna benzer çoook yazı okudum ben...kanamanın olması evet üzüyor insanı ama test yaptırmadan kesin karar verme...inşallah güzel sonuçlanır canım...
hepinize iyi pazarlar.... iki gündür giremiyorum bissürü şey birikmiş... trasferler, opular, çift çizgiler, güzel kan sonuçları.. hepinizi canı gönülden kutluyorum arkadaşlar. öyle bi bağımlılık yapmış ki burası çatladım iki gündür kızlar neler yapıyo iyi haberler varmı diye ama allahtan genelde güzel haberler okudum:) bir iki olumsuz sonuç da var o arkadaşlarımada bol moral diliyorum inşallah yakın zamanda yüzleri güler.
hayırlı olsun canım, heycanlı bekleyiş başladı senin için...merhaba kızlar biraz önce hastaneden geldim transferim yappıldı 23 aralık test tariiihiim allahım herkese versiin iinsallah..çokk mutlu umutlu ve huzzurluyumm..
demekki hepimiz tuhaf rüyalar görüyoruz:))) bende dün gece türkan şorayı gördüm bizim köydeymiş dedemlerde film çekiyolar bana da filmde oyna diyo yok diyorum oynayamam ben hamileyim:)))kızlaaar ben gece rüyamda sümükgördüm hemde kocaman hahahahahahahahaha az önce de rüya tabirlerine baktım çocuk demekmiş çok fena oldum galiba uçuşa geçiyorum hahahaaha her gün allahım ne olur bana rüyalarımda bir işaret ver çocuğum olacakmı olmayacakmı diye dua ediyorum sümüğün buna işaret olacağı aklıma gelmemişti hiç hey yarabbi aklımı koru Bu arada tedavim puregon 200 ıu ile başladı 7 aralıkta.çarşamba günü kontrol var benim kısa protokol oldu tedavim.
transfer günümüz aynıymış senin en azından belirtilerin var bende hiç belirti falan yokmerhaba, bu gun transferin 11. Gunu 1 aralıkta 2 embriyo transfer edildi.kasiklarimda hafif sislik hissi ve arada sirada giren cok hafif kramplar var. Ozellikle geceleri usume ve ayaklarimda yanma hissi oluyor. Birde surekli adet olacamisim gibi bir his beyaz renkli akintim var elimde pecete surekli lavaboya gidiyorum :18: Bu benim 3. Mikroenjeksiyon denemem bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenen arkadaslar var mi?:26:
ervacım ya hadi hayırlı olsun inşallah dördüde kaliteli bi şekilde döllenir.evet egunalim sabah 11 de arayıp haber verdiler..benim yumoşlardan 4 tanesi döllenmiş,bi tanesi malesef(4 tanesinin durumu şimdilik iyi dediler.bugün yarın bölünmelerini takip etcez transfer salı olur dediler.inş.salıya kadar bi sorun cıkmaz biraz panik halindeyim anlıycagın:18:dua ediyorum bebişlerime dayanın diye bugün birinci gün oluyomuş salı günü 3.gün emriyosu oluyomuş öle dediler..sevindim bende yarın olsaydı sanki daha cok korkcaktım,3.gün olunca insan biraz daha mı rahatlıyo bilmiyorum artık..artık herşeyi yüce rabbim nasip etcek merak ve heycanla bekliyoz canım..haberleri yazmaya devam edecegim..şimdi bil i teslim ediyorum enişteye:))
leyliko sen beni öldürücen ya... Kaç gündür çift çizgiyi görüyosun ve acaba diyosun.. Delimisin kuzum sen hamilesin işte tadını çıkar...kızlar akşamda bu sabahta testi yaptım hep çift çizgi? Hamilelik olmazsa çıkmaz demi? Ilaçların etkiside geçmiştir diye düşünüyorum. ekin öyle değil mi?
tedaviye başlarken yapılan ilk testte kan pıhtılaşma değerlerim iyi olmadığı için doktorum beni genetil lab.ına yönlendirdi kanımın dna sını çıkartıyolar ama o sonuç 1,5 ayı buluyomuş. Biz tedaviye başladık hatta bitirdik sonuçlar çıkana kadar önlem olarak iğne verdi doktorum hergün onu kullanıyorum.kizlar siz hepiniz kab pitilasma testi yaptirdinizmi
:) dün transferim gerçekleşti 22aralık test günüm heyecanlı bekleyiş başladı :)
canım benım senın sonucun ne oldu umarım pozıtiftirrr ben senın sonuncunu göremedım[
yarın kan testi yaptırıcam canım. sende yanlış okumadysam kanama var yazmışsın nedir son durum?
hayırlı olsun canım, heycanlı bekleyiş başladı senin için...
demekki hepimiz tuhaf rüyalar görüyoruz:))) bende dün gece türkan şorayı gördüm bizim köydeymiş dedemlerde film çekiyolar bana da filmde oyna diyo yok diyorum oynayamam ben hamileyim:)))
transfer günümüz aynıymış senin en azından belirtilerin var bende hiç belirti falan yok
ervacım ya hadi hayırlı olsun inşallah dördüde kaliteli bi şekilde döllenir.
leyliko sen beni öldürücen ya... Kaç gündür çift çizgiyi görüyosun ve acaba diyosun.. Delimisin kuzum sen hamilesin işte tadını çıkar...
tedaviye başlarken yapılan ilk testte kan pıhtılaşma değerlerim iyi olmadığı için doktorum beni genetil lab.ına yönlendirdi kanımın dna sını çıkartıyolar ama o sonuç 1,5 ayı buluyomuş. Biz tedaviye başladık hatta bitirdik sonuçlar çıkana kadar önlem olarak iğne verdi doktorum hergün onu kullanıyorum.
ataşehir... Sende sona doğru yaklaşıyosun arkadaşım umarım mutlu son olur yumoşların sıkı sıkı tutunur sana...
canım benım senın sonucun ne oldu umarım pozıtiftirrr ben senın sonuncunu göremedım[
yarın kan testi yaptırıcam canım. sende yanlış okumadysam kanama var yazmışsın nedir son durum?
canım benım akıntıhalınde devam edıyo.... daha önce 3 kez yasadıgımiçin ıyı bılıyorum olmadı.... yınede bı umut yarın test yaptırıcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?