canım benım akıntıhalınde devam edıyo.... daha önce 3 kez yasadıgımiçin ıyı bılıyorum olmadı.... yınede bı umut yarın test yaptırıcam....
nediyim bilmiyorum ki umarım sen yanılıyosundur ve rabbim mucizesini yollayıp senin yüzünü güldürür...
hepinize iyi pazarlar.... iki gündür giremiyorum bissürü şey birikmiş... trasferler, opular, çift çizgiler, güzel kan sonuçları.. hepinizi canı gönülden kutluyorum arkadaşlar. öyle bi bağımlılık yapmış ki burası çatladım iki gündür kızlar neler yapıyo iyi haberler varmı diye ama allahtan genelde güzel haberler okudum:) bir iki olumsuz sonuç da var o arkadaşlarımada bol moral diliyorum inşallah yakın zamanda yüzleri güler.
toplu cevap vermenin formülünü yazmışsın ya allaah senden razı olsun... bu hafta sen yoğunsun umarım çok ama çok verimli geçer çalışmaların...
canımbenım insallh dedgın gıbı olur yarın yazıcam sonucumu
demekki hepimiz tuhaf rüyalar görüyoruz:))) bende dün gece türkan şorayı gördüm bizim köydeymiş dedemlerde film çekiyolar bana da filmde oyna diyo yok diyorum oynayamam ben hamileyim:)))...
ayyy inanmıyorum türkan şoray sana filminde oyna diyor sen olmaz diyorsun tam da meşhur olacaktın amaaaaa....bebekte yaparım kariyerde deyip oynasaydınnnn...
süpersiiiiinnnn valla...anne olmak bilinç altımızı,bilinç üstümüzü her biyerimizi etkisi altına almış bize hükmediyorrrr....ALLAH aklımıza mukayet olsun...AMİNNNN...
daha ne saçma rüyalar görüyorum bi bilsen uçuklukta sınır tanımıyo:))))) inşallah yarın kan testim iyi sonuç verirde bende sevincimi paylaşırım burdan sizle
İnşallahhh canımmmm...senin sonucunu biraz daha fazla merakla bekliyorum başkent hastanesi olduğu için...2.denemem için ilk sıradaki hastane...
hıç tutmadımı yoksa tutduda düşük felanmıoldu
yarın son artık bekleyişim noktalanıyo hiç geçmeyecek gibi gelmişti:)) transfer günü sayılmaz diyolar ama ben onuda sayıp yarını test günüm ilan ettim. eger pozitifi görürsem sende güvenle baskente başlarsın. negatifi görürsem ki düşünmek bile istemiyom ama nasip meselesi... ikinci denemelere birlikte gideriz seninle....
İlk ikisi tutmadi. Tutmadi derken kan degeri olarak 35 i gorduk fakat sonra degerler dustu. Simdi baska bi tup bebek merkezinde dondurulmuslarimla ilk denemem inşallah burda olumlu sonuç aliriz. Surec cok stresli burda benzer seyleri yasayan insanlarla birlikte olmak cok rahatlatici.
hoşgeldin canım aramıza...tedavin hayırlı sağlıklı ve bebekli olsun inşallahhhh...bilgilerini yaz senide listemize ekleyim...yaş,kaçıncı deneme,sebep,merkez,hangi aşamadasın....
kızlar akşamda bu sabahta testi yaptım hep çift çizgi? hamilelik olmazsa çıkmaz demi? ilaçların etkiside geçmiştir diye düşünüyorum. ekin öyle değil mi?
Demek transferimiz ayni gun olduKanda gebelik testini hangi gune verdiler?
12. gün dediler benimki 3.gün embriyosu. normalde transfer günü sayılmıyomuş yani benim 12.günüm salı ama ben yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum zaten duruyosa bebişim yarında belli edecektir kendini...
12. gün dediler benimki 3.gün embriyosu. normalde transfer günü sayılmıyomuş yani benim 12.günüm salı ama ben yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum zaten duruyosa bebişim yarında belli edecektir kendini...
Ben bu testi yaptirayim o zaman Ben kadin doktoruma yarin bunu sormamlazim yanitin Icin tskler nu arada tum hamislerimizi kutluyorum bebisleriniz ins sikisiki Tutunur hepinize dua ediyorum canlarim
Bana kanda gebelik testi için tarih olarak 16 aralık dediler :18: 7. günü idrarda gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Daha erken kan testi yaptırmaya cesaretim kalmadı. Umarım adet görmem,umarım bu sefer tutmuştur.
Evet gebelik varsa 11. günde belli olur, 12. günü bekle dicem ama insan dayanamıyor resmen günler geçmiyor. Umarım müjdeli haberlerini alırız yarın hepimize moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?