2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar emb.dondurma işleminin ücreti konusunda bilgisi olan var mı?:26:

Evet hemde nasıl uzun bi tarih 16 gün...Benim 3. gün embriyosu ama dediğin gibi heralde emin olmak istediler bu 3. deneme olu İdrar testini çok erken yaptım biliyorum ama 10. günden sonra yapmaya cesaret bulamadım bari 7. günü yaparsam tek çizgi olursa erken diyip kendimi rahatlatırım çift çizgi çıkarsada 16 günlük bekleme süresi içinde bana moral olur diye düşündüm. Yani nelerin hesabını yapıyorum güçlü kalmak için bende şaşıyorum :)

Teşekkür ederim arkadaşım.

Neredeyse 2500 liraya denk geliyor,ilaçsız,tahlilsiz.:26:

ben dondurtmadım raporla sadece 1300 oduyorum, ilaçları da raporla hepsini ödüyor kurumum.. o yüzden ikinci denemeden sonra dondururum tutmazsa diye düşündüm.. rezervle ilgili bi sorun yok çok şükür..

ben dondurtmadım raporla sadece 1300 oduyorum, ilaçları da raporla hepsini ödüyor kurumum.. o yüzden ikinci denemeden sonra dondururum tutmazsa diye düşündüm.. rezervle ilgili bi sorun yok çok şükür..

14 yumurta olmuş,yarın toplanacak.

Kısmet olmazsa,aynı ilaçlara tekrar maruz kalmamak için dodurtmayı düşünüyoruz.:26:

Kısmet ....

Allah hepimize yardım etsin inş.

Yumurta topamaya giderken dikkat edilmesi gereken özel bir husus varmı arkadaşlar?

İnternet araştırmamda; makyaj yapmayın,saç spreyi,parfüm vs. kullanmayın diyenler olmuş.:26:

Yumurta topamaya giderken dikkat edilmesi gereken özel bir husus varmı arkadaşlar?

İnternet araştırmamda; makyaj yapmayın,saç spreyi,parfüm vs. kullanmayın diyenler olmuş.:26:

makyaj, parfüm, kozmetiği transfer günü özellikle belirttiler.. hatta benim tarnsfer tarihim belli değildi, sabah arayıp öğleden sonra transfer olucak demişlerdi, ben de parfüm sıkmıştım sabah işe giderken, sordum, duş alın gelin dediler..ama opu günü herhangi bi şey dememişlerdi..

Makyaj hariç diğerileri konusunda benide uyarmışlardı ilk toplama işleminde, bide oje de olmaması gerekiyor diye biliyorum...

aynı gün transferlerimiz.. ben de yarın yaptırıcam dayanamıycamm.. sende var mı bir belirti?? benim ara ara adet sancım oluyor, wc ye gitmeye korkar oldum resmen:))

yok canım ne gezer bende hiç belirti yok... ben gezip duruyom tuttuysa tutmuştur yoksada elimden bişey gelmez diye...

esly ve nusez çok teşekkür ederim.

İlaçlardan ve sanırım stresten cildim buara biraz bozuldu.Bende moral olsun diye hafif bir makyaj yapmayı,fön çektirmeyi falan düşünüyordum.Makyaj,sprey,parfüm kullanmayayım o halde.

Beni uyarmadılar.:26:Ya da transer için uyaracaklar.

:)))))) ilginç ilk defa duydum:)))) tek yapman gereken gece 12 den sonra bişey yiyip içmemen. belkide bu makyaj işini söyleyen arkadaşın narkozu yiyince makyajı bozulduys ondan öle sölemiştir:))) ayrıca narkoz alıcağı bi işleme kim süslenipde giderki:))

valla bana hiç böyle bişey söylemediler hem transferde hem opuda parfüm sıkıp gittim çünkü alışkanlık:)

Yumurta ,toplama esnasında azda olsa dıs ortama temas ettiginden,etkilenilir mantığıyla bulunulmuş bu öneride.

Niyet süslenmek değil elbette,kendini daha iyi hissetmek için yapılan seyler vs.

Tüp bebek aşılamadan çooook farklıymış.Ya da beni iyice stres sardı.

stres yapmana hiç gerek yok bu sürecin sadece maneviyatı zor. opu zaten anestezili sen uyanana kadar herşey olup bitiyo. transfer kısa bi işlem aşılam yaptıranlar aşılamaya benzetiyolar. o yüzden için rahat olsun bide zor olan sonuç beklemek:)))

valla bana hiç böyle bişey söylemediler hem transferde hem opuda parfüm sıkıp gittim çünkü alışkanlık:)

Kizlar ben izmirde 3 kere transfer oldum , 2 de yumurtatoplama. Hepsine makyaj, parfum oje surup gittim.
Bu olayi ben de yeni duyuyorum. Bu sefer farkli bir merkezde tedavioluyorum , ne diyecekler bilmiyorum ama ilk defa duydum bu detaylari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…