Kızlar emb.dondurma işleminin ücreti konusunda bilgisi olan var mı?:26:
aa sana baya uzun bi tarih vermişler 2.gün emriyosu bile olsa 14 derlerdi ama belkide garanti olsundiyedir. ayrıca idrar testi için 7.gün çok erken 10. gün bile çıkmayabiliyo. kan testi daha garanti en azından hormonun yükselip yükselmediğini görebilirsin
11. günden önce belli olmayabilir. Olanlar çok az ..
bize memorialda 993 tl dondurma , 1300 civarı da çözme ve transfer fiyatı vermişlerdi..
Teşekkür ederim arkadaşım.
Neredeyse 2500 liraya denk geliyor,ilaçsız,tahlilsiz.:26:
kan testinde sonuc ne kadar zamanda belli oluyor en erken arkadaşlar??
ben dondurtmadım raporla sadece 1300 oduyorum, ilaçları da raporla hepsini ödüyor kurumum.. o yüzden ikinci denemeden sonra dondururum tutmazsa diye düşündüm.. rezervle ilgili bi sorun yok çok şükür..
Yumurta topamaya giderken dikkat edilmesi gereken özel bir husus varmı arkadaşlar?
İnternet araştırmamda; makyaj yapmayın,saç spreyi,parfüm vs. kullanmayın diyenler olmuş.:26:
Yumurta topamaya giderken dikkat edilmesi gereken özel bir husus varmı arkadaşlar?
İnternet araştırmamda; makyaj yapmayın,saç spreyi,parfüm vs. kullanmayın diyenler olmuş.:26:
aynı gün transferlerimiz.. ben de yarın yaptırıcam dayanamıycamm.. sende var mı bir belirti?? benim ara ara adet sancım oluyor, wc ye gitmeye korkar oldum resmen:))
:)))))) ilginç ilk defa duydum:)))) tek yapman gereken gece 12 den sonra bişey yiyip içmemen. belkide bu makyaj işini söyleyen arkadaşın narkozu yiyince makyajı bozulduys ondan öle sölemiştir:))) ayrıca narkoz alıcağı bi işleme kim süslenipde giderki:))
Tüp bebek aşılamadan çooook farklıymış.Ya da beni iyice stres sardı.
valla bana hiç böyle bişey söylemediler hem transferde hem opuda parfüm sıkıp gittim çünkü alışkanlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?