evet canım yarın kan testi yaptırıcam salıyı bekleyemeyeceğim artık:)))
inşallah hamilesindir canım. var mı bir belirtin_?
kızlar cok sık giremiyorum artık ama sizleri de ihmal etmiyorum kimler tedavide kimler hamiş takip ediyorum buarada bütün maçlarınızdanda haberim varşimdi yapın tek kale maçlarınızı sonra sahaya bile almıyorlar neyseeeeee şimdi ben cumartesi kalp atışı için gittim ve duyyyyyydummmm bebeğimin kalbi atıyodu sonra doktorum şok oldu ikinci kalpte atıyodu bukez hemşireler ben eşim hepimiz toptan şok olduk çünkü tek embriyo transferi yapıldı hoş zaten benim bebişler tek yumurta ikizi yani tek kese içinde iki bebek var allahım ol diyince hersey mümkün hiçbirimiz ümidimizi kaybetmeyelim allhım isteyen herkese versin hepimiz sağlıklıı sıhatli kucaklarımıza alalım inşallah.:26::26::26::26::26:
transfer çok kısa bir işlem anestezi ile yapıldığını hiç duymadım. zaten aşırı sıkışık olmanada gerek yok dr.un ulturasonda görebileceği kadar sıkışık olsan yeter. ve evet monitörden herşeyi izliyosun...
hayırlısı olsun canım.. benimde 15 aralık. test günü yaklaştıkça insan korkuyoo.. peki doktorun yat falan dedi mi.? bazı kişilerden duydum test gününe kadar hep yatıyorlarmış.sadece tuvalete kalkıyorlarmış. benim doktorum ilk 3 saat çok önemli dedi. geri kalan zamanlarda ağır iş yapma dedi. ben yine de hiç iş yapmıyorum. çoğunluklada uzanıyorum. bakalım artık herkes için hayırlısı olsun...
ayyyyyyyyyyy inşallah canlarım inşallah.. bu raporlu son şansımdı. Allahım inşallah meleğimi göndermiştir.
Kızlar emb.dondurma işleminin ücreti konusunda bilgisi olan var mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?