Herkese merhaba sonucumu aldım. hamileyim. Değerim 136.98
Herkese merhaba sonucumu aldım. hamileyim. Değerim 136.98
arkadaşlar benim değerim düşmüş yani gebelik yavaş yavaş sona eriomoralim çok bozuk.hamile listesinden artık çıkarabilirsiniz beni.4 gün orda olmak bile çok güzeldi.bugün sonucunu alıcak arkadaşlar umarım çok güzel değerler alırlar.şimdi kafam çok karışık izmirdemi dewam etsem yoksa yollara düşüp istanbula mı gitsem bilmiyorum.hepinizi çok öptüm burda birbirimize destek olmak çok güzel.bu uzun yolda ALLAH kimseyi oyalamsın herkes bebeğine kavussun...
Ekıncım aynı duyguyu ben de yasamıstım .
Senı anlayabılıyorum .
Topatrlanıyor ınsan . Sukur et kı gebelıgın daha ılerleyen vakıtlerınde basına gelmedı bu dusus.
Ben cok sukretmıstım vaktı zamanında erkenden oldugu ıcın .
Ben de ızmırde denemıstım .
ıstanbula dustum sonunda:)
hepinize çok teşekkür ederim. eşimin işyerindeyim pc çok yavaş....... zorlanıyorum ondan geç geliyor... evett yaa beklenen güzel haberrr veeeee bennnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmm..........şükürler olsun rabbime...
selam ekin çok üzüldüm. herşeyin hayırlısı canım. kısmet değilmiş demekki. sen şey demişsin izmirde mi devam etsem diye ben de izmirliyim ama konyada yaşıyorum ama bir akrabam izmirde yaptırdı 8 aşılama ve 1 tüp den sonra doktor değiştirdi. 2. tüp bebeğini orda yaptırdı ve oldu. şimdi bir yaşında kızı var. ve çok memnun kaldı istersen senin için o hastanenin ve doktorun adını öğrene bilirim. çok memnun kalmıştı....
saol canım öle tabi herşeyin hayırlısı.öğrenirsen sevinirim fikir olur en azından.saol şimdiden...[/Q
canım aradım kent hastanesinde israel Aruh adında bir doktormuş... tel no: 0532 444 5368 istersen bir araştır. kararını verirsinnn. kolaygelsin canımmm
hepinize çok teşekkür ederim. Eşimin işyerindeyim pc çok yavaş....... Zorlanıyorum ondan geç geliyor... Evett yaa beklenen güzel haberrr veeeee bennnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmm..........şükürler olsun rabbime...
canımmmm çok tebrik ederim çok sevindim inşallah bende yarın sevinirim :))),
istanbulda nerde denedin.şimdi ne durumdasın?istanbuldada nereye gitcem bilmiom ki prof.engin oral var ist. bi yakınımız onda yaptırdı hamile şuan .o var aklımda şimdi ama bahçecide olabilir bilmiom.maddi yönü zaten düşünmüom hiç ama manevi olarak istanbulda o süreyi geçirmekte zor napcam bilmiom yaaa
kızlar cok sık giremiyorum artık ama sizleri de ihmal etmiyorum kimler tedavide kimler hamiş takip ediyorum buarada bütün maçlarınızdanda haberim varşimdi yapın tek kale maçlarınızı sonra sahaya bile almıyorlar neyseeeeee şimdi ben cumartesi kalp atışı için gittim ve duyyyyyydummmm bebeğimin kalbi atıyodu sonra doktorum şok oldu ikinci kalpte atıyodu bukez hemşireler ben eşim hepimiz toptan şok olduk çünkü tek embriyo transferi yapıldı hoş zaten benim bebişler tek yumurta ikizi yani tek kese içinde iki bebek var allahım ol diyince hersey mümkün hiçbirimiz ümidimizi kaybetmeyelim allhım isteyen herkese versin hepimiz sağlıklıı sıhatli kucaklarımıza alalım inşallah.:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?