selam kızlar ben pekıyı bı haber veremıycem test sonucum 2.00 olmadı yani.... ınsalllh dıger arkadaslarımmutlu haber alırlar...
selam kızlar ben pekıyı bı haber veremıycem test sonucum 2.00 olmadı yani.... ınsalllh dıger arkadaslarımmutlu haber alırlar...
kızlar cok sık giremiyorum artık ama sizleri de ihmal etmiyorum kimler tedavide kimler hamiş takip ediyorum buarada bütün maçlarınızdanda haberim varşimdi yapın tek kale maçlarınızı sonra sahaya bile almıyorlar neyseeeeee şimdi ben cumartesi kalp atışı için gittim ve duyyyyyydummmm bebeğimin kalbi atıyodu sonra doktorum şok oldu ikinci kalpte atıyodu bukez hemşireler ben eşim hepimiz toptan şok olduk çünkü tek embriyo transferi yapıldı hoş zaten benim bebişler tek yumurta ikizi yani tek kese içinde iki bebek var allahım ol diyince hersey mümkün hiçbirimiz ümidimizi kaybetmeyelim allhım isteyen herkese versin hepimiz sağlıklıı sıhatli kucaklarımıza alalım inşallah.:26::26::26::26::26:
canım ya.... çok üzüldüm((( moralinin ne kadar bozuk olduğunu tahmin edebiliyorum ama yılmak yok inşallah rabbim bir dahaki sefere senin dualarını kabul edip sana meleğini gönderecektir.
canımm sakın üzülmee..
her işde vardır bı hayır.. kısmet değilmiş..
kızlarrrr benim test günüm yarın sabahhh bugün zaman hiç geçmiyorrrrr bugün test yaptırıcaklarda güzel haberler alır inşallahhh..
hepinize merhaba umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur:)))))) hastanede beklemekten sıkılıp eve geldim inşallah bir saat sonra kan testiimin sonucunu öğrenicem, aslında dayanamayıp sabahın köründe gittim güzelce verdim kanımı dedilerki bir saate çıkar. bir saat sonra cihaz kontrollerini henüz yapmadıklarını o yüzdende kanımın cihaza bile girmediğini sölediler, ayyyy ayyy daha sonrada hormon cihazı yeni çalıştı yarım saat daha bekleyin dediler sonra yemek saati geldi öğleden sonra dediler normal şartlarda orayı birbirine katardım ama dedim sinirlenip günümü mahvatmicem diyerek eve geldim ve şimdi umutla baklemedeyim:))))))
kızlar cok sık giremiyorum artık ama sizleri de ihmal etmiyorum kimler tedavide kimler hamiş takip ediyorum buarada bütün maçlarınızdanda haberim varşimdi yapın tek kale maçlarınızı sonra sahaya bile almıyorlar neyseeeeee şimdi ben cumartesi kalp atışı için gittim ve duyyyyyydummmm bebeğimin kalbi atıyodu sonra doktorum şok oldu ikinci kalpte atıyodu bukez hemşireler ben eşim hepimiz toptan şok olduk çünkü tek embriyo transferi yapıldı hoş zaten benim bebişler tek yumurta ikizi yani tek kese içinde iki bebek var allahım ol diyince hersey mümkün hiçbirimiz ümidimizi kaybetmeyelim allhım isteyen herkese versin hepimiz sağlıklıı sıhatli kucaklarımıza alalım inşallah.:26::26::26::26::26:
aslında benimde yarın zaten aynı gün transfermiz olmuş seninle ama dayanamayıp ben yaptırdım bugün şimdi heycanla sonuç bekliyorum:)))
canını sıkma diyeceğim ama mümkün değil biliyorum. Bu gün çık gez stres at.. Allahtan ümit kesilmez. bir vakti zamanı var demekkiii. hayırlısı olsun canımmmm
arkadaşlar benim değerim düşmüş yani gebelik yavaş yavaş sona eriomoralim çok bozuk.hamile listesinden artık çıkarabilirsiniz beni.4 gün orda olmak bile çok güzeldi.bugün sonucunu alıcak arkadaşlar umarım çok güzel değerler alırlar.şimdi kafam çok karışık izmirdemi dewam etsem yoksa yollara düşüp istanbula mı gitsem bilmiyorum.hepinizi çok öptüm burda birbirimize destek olmak çok güzel.bu uzun yolda ALLAH kimseyi oyalamsın herkes bebeğine kavussun...
arkadaşlar benim değerim düşmüş yani gebelik yavaş yavaş sona eriomoralim çok bozuk.hamile listesinden artık çıkarabilirsiniz beni.4 gün orda olmak bile çok güzeldi.bugün sonucunu alıcak arkadaşlar umarım çok güzel değerler alırlar.şimdi kafam çok karışık izmirdemi dewam etsem yoksa yollara düşüp istanbula mı gitsem bilmiyorum.hepinizi çok öptüm burda birbirimize destek olmak çok güzel.bu uzun yolda ALLAH kimseyi oyalamsın herkes bebeğine kavussun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?